Bedste Royal elkedler i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Royal
Dome / stål
Klik
2. Royal
Dome / sort
Klik
3. Royal
Dome / rød
Klik

Læs mere om bedste Royal elkedler

Er du i tvivl om en Royal elkedel er noget for dig? Så kan du med fordel læse med i afsnittet nedenunder, hvor vi gennemgår alt du bør vide om Royals elkedler. Det som gør sig gældende ved alle modellerne er, at de er lavet i et retro look, som mange mennesker godt kan lide. Derudover kan de alle indeholde masser af vand, så man kan nøjes med at varme vand op en gang til selskabet. Læs med.

 

Royal Dome i stål

Om produktet

Elkedlen har på papiret nogle udemærket specifikationer. Det er meget in for tiden for producenterne, at lave elkedler, som er inspireret af et retro design og denne elkedel er ingen undtagelse. Elkedlen er lavet i en flot sølv farve og har runde linjer, som samtidig virker moderne. Hældetuden er designet, så man nemt hælder vandet ud og det er ikke noget problem, at hælde vandet ud, selv i en mindre kop.

Royal Dome har de fleste funktioner som en elkedel nu skal have. Den koger vandet relativt hurtigt, og har samtidig en autosluk funktion, som gør at den slukker sig selv, når vandet er blevet bragt til kogetemperatur. En anden sikkerhedsfunktion er dens tørkogningssikring, hvilket betyder at den ikke er stand til at koge vandet, hvis der ikke er fyldt tilstrækkeligt med vand i. Grænsen ligger på hvad der svarer til to kopper vand. Varmebasen som elkedlen skal sættes på, har en 360 graders funktion, hvilket gør elkedlen nemt at betjene. Funktionen betyder at det er ligemeget hvordan elkedlen bliver sat ned på varmevasen, så vil den kunne varme vandet.

Den totale vandkapacitet for elkedlen er på 1,8 liter, hvilket er forholdsvis højt ift. andre elkedler på markdet. 1,8 liter er masser af plads og bør bestemt være nok til de fleste – vores anbefaling er at du tænker over, hvad du skal bruge elkedlen til og herefter vurderer om de 1,8 liter er passende eller for meget.

Anmeldelser

Denne farve har ikke fået nogle anmeldelser på nettet. Hvis man kigger på en tilsvarende model i en anden farve (sort eller rød), så er brugerene tilfredse med produktet. En af dem nævner, at modellen var væsentlig større end forventet – og det kan jo være enten en positiv eller negativ overraskelse. Hvis man ønsker en stor og rummelig elkedel, så kan denne Royal Dome i stål være det rette valg, men ønsker man en lille diskret elkedel, så skal man nok lede videre. Vi har samlet mange spændende elkedler her på siden.

 

Royal Dome i sort

Sort retro design

En sort elkedel fra Royal Dome inspireret af et retro look. Elkedlen har plads til at koge masser af vand på en gang og kommer med nogle gode funktioner. Hvis du synes det lyder som en elkedel for dig, så læs videre her på siden, hvor vi gennemgår alt som du bør vide vedr. elkedlen. Elkedlen er som nævnt inspireret af et retro look, præcis som en elkedlen så ud i 50- og 60’erne. Elkedlen har runde former, men alligevel ser den moderne ud grundet dens linjer, håndtag mm. Farven på kedlen er sort og det er kun hældetuden, som er lavet i en anden farve. Vi synes at designet overall set er flot og elegant. Det er helt klart en elkedel, som vil passe ind i mange slags køkkener pga. designet og den diskrete sorte farve.

Kedlen har en skjult varmebase. hvilket betyder at den vil se flot og elegant ud, når den står i køkkenet. Når elkedlen er placeret på varmebasen, så er der en lille indikator som vil lyse, og dette indikerer at den er klar til at koge vandet. Der går et par minutter før vandet er i kog, og i den tid kan man godt komme til at forlade køkkenet. Heldigvis så har kedlen en sikkerhedsforanstaltning, hvor den går ind og autoslukker kedlen, så snart vandet er blevet bragt i kog. Du kan herefter vende tilbage til køkkenet, og din varme vand er færdig og klar til brug. En funktion som er lidt i forlængelse med autosluk er tørkogningssikring. Denne funktion sikrer at maskinen ikke prøver at koge, når der ikke er noget vand i. Der skal minimum være hvad der svarer til to kopper vand, før det er muligt at tænde kedlen.

Hvis du leder efter en lille og kompakt elkedel, så er denne ikke noget for dig. Elkedlen kan rumme hele 1,8 liter vand, hvilket klart er i den høje ende, hvis man sammenligner med de mange andre elkedler som vi har set nærmere på. Gør derfor op med dig selv inden, om du ønsker en elkedel der er lille eller en større, det kommer meget an på, hvad den skal bruges til.

Denne elkedel er indtil videre kun anmeldt af en enkelt bruger. Denne bruger skriver “Det er en rigtig fin elkedel, der dog er lidt større end jeg havde forventet. Men den koger vand helt fint, og pynter så fint på køkkenbordet.” Elkedlen får 4 stjerner af denne bruger. En anmeldelse er ikke repræsentativ, men det giver dog en idé om at elkedlen lever op til forventningerne pånær med hensyn til størrelsen, og at den pågældende bruger har overordnet set har været tilfreds med sit køb.

 

Royal Dome i rød

elkedel i frisk rød farve

En rød elkedel fra Royal Dome, som kan fås til en meget attraktiv pris. Elkedlen byder på nogle specifikationer, som er ganske fine men ingen ‘premium features’. Elkedlen er designet i en flot rød farve. Farven passer ikke ind i alle køkkener, men hvis du har andre produkter med farven rød, eller dit køkken består af andre diskrete farver, så vil den se rigtig flot ud. Royal Dome har lavet er stort håndtag, som giver et godt og sikkert greb.

Bag håndtaget på elkedlen sidder der en vandindikator. Denne viser dig hvor meget vand der er i kedlen, den er især brugbar, hvis du kun skal lave en halv kande eller et vand hvad der svarer til to kopper. Er den røde farve lige noget der passer ind i dit køkken kan du se flere muligheder for elkedler fra KitchenAid. Det er vigtigt at rengøre sin elkedel for kalk, da den ellers på sigt kan gå helt i stykker. I denne elkedel sidder er et kalkfilter, som er med til at filtrere det værste fra under kogningen. Filteret er aftageligt og kan derfor rengøres og renses. Varmebasen som elkedlen skal placeres på for at varme vandet, har en såkaldt 360 graders funktionalitet. Helt præcist betyder det, at det er ligemeget hvilken vej du drejer elkedlen, når den påsættes varmebasen,

Det er altid vigtigt at et produkt er sikkert og bruge, og det er denne elkedel bl.a. grundet dens autosluk funktion. Funktionen betyder at når vandet er bragt i kog, så vil den automatisk stoppe med at varme vandet. Du kan herefter vende tilbage til kedlen og hælde vandet fra. Vandkapaciteten på elkedlen er på hele 1,8 liter. Kapaciteten er helt klart i den høje ende, og dette betyder da også at der er tale om en forholdsvis stor elkedel. Gør derfor op med dig selv, hvad du har tænkt dig at bruge den til, og om den skal stå fremme i køkkenet permanent.

Denne elkedel har kun en enkelt anmeldelse indtil videre. Denne bruger er glad for produktet og giver elkedlen 5 stjerner. Det er både design og funktionalitet der er stor tilfredshed omkring. Brugeren anbefaler denne elkedel fra Royal til andre. Den ene anmeldelse er naturligvis ikke særlig repræsentativ, men det fortæller dog at der er tale om en tilfreds kunde af produktet.

 

Royal elkedel – elkedler i retro design

En Royal elkedel er udarbejdet i et retro design, som minder en om de gamle kedler, som skulle opvarmes på komfuret og sagde en høj pivelyd, når vandet var færdigt. Royal har tænkt det retro design ind i deres moderne elkedler, som får i forskellige farver. Hvis du er til retro design, så kan en elkedel fra Royal være noget for dig. Hvis der ikke lige er en bestemt model fra Royal som fanger dig, så kan du altid tjekke vores side som kun omhandler elkogere i retro design. Du kan med fordel læse mere om de enkelte elkedler, hvor vi beskriver elkedlens funktioner og design, samt laver en konklusion på produktet i forhold til prisen. Royal Dome hedder deres smarte elkedel, som får i flere forskellige farver. En Royal Dome er meget budgetvenlig og passer ind i de fleste hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.