Bedste Robotstøvsugere Til Hundehår i Test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. iRobot
Roomba 980
Klik
2. Neato
Botvac D7
Klik
3. Electrolux
PUREi9
Klik
4. iRobot
Roomba 866
Klik

 

 

Læs mere om de bedste robotstøvsugere til hundehår nedenfor

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære robotstøvsugere til hundehår, som er dem du finder i tabellen overfor. Modellerne her har klaret sig flot i test og er blevet rost for at være særlige effektiv overfor dyrehår i hjemmet.

 

iRobot Roomba 980

Testvinder i mange ekspert tests
Super robotstøvsuger til hundehår
Automatisk TæppeBoost funktion
Skræddersyet planlægning af rengøring
Virtuelle vægge og trappesensor
Rengører alle gulvtyper fejlfrit

 

Testvindende robotstøvsuger til hundehår

Denne iRobot Roomba 980 er blandt de absolut bedste robotstøvsugere på markedet. Modellen har været i udvikling lige siden begyndelsen af firmaet oprindelse. Modellen vinder stor set alle tests den er med i, hvilket skyldes de mange funktioner og den høje kvalitet som robotstøvsugeren er produceret i. Denne robotstøvsuger er perfekt til hundehår, med sin gode sugeevne og sin TæppeBoost funktion.

Nok er denne iRobot Rooma 980 robotstøvsuger en af de helt dyre robotstøvsugere på markedet, men det er ligeledes en af de absolut bedste modeller på markedet.

iRobot Roomba 980 – funktioner

Denne smarte robotstøvsuger kommer med et hav af smarte funktioner, som du kan læse mere om her. Først og fremmest er der indbygget et intelligent og innovativt navigationssystem, som kan kortlægge alle dine rum. Dette er med til at sikre en optimal rengøring, lige præcis de steder som du ønsker. Dette kan selvfølgelig styres via iRobot HOME appen, som snakker sammen med din telefon og Roomba støvsuger via. Wi-Fi. I forlængelse af dette, er robotstøvsugeren udstyret med iAdapt 2.0, som er en lang række sensorer, som gør at den kan navigerer mellem møbler og værelser. Dette kan gøres gennem en hukommelse som husker op til 196 m2.

Da denne iRobot Rooma 980 ligger i toppen af robotstøvsugere til hundehår, er det blandt andet på grund af dens indbygget tæppe boost funktion. Her får du ekstra ydelse, hvor det kræves mest. Det kan blandt andet været på tæppet, eller de steder hvor der ligger ekstra mange hundehår.

Som en anden smart funktion, kan denne iRobot robotstøvsuger selv finde til sin opladningsstation, når den er ved at løbe tør. Modellen er i stand til at rengøre i op til 2 timer, hvorefter den selv kører hjem til ladestationen. Når den så er fuldt opladt, fortsætter den det præcise sted hvor den stoppede.

Robotstøvsuger til alle typer gulv

En anden rigtig smart funktion ved denne robotstøvsuger, er dens evne til at rengøre alle typer gulv. Det vil sige, at uanset om du har hårdt træ, tæpper, linoleumsgulv eller fliser, så kan denne robot være din hjælpende hånd når det kommer til støvsugning. Har du mange kæledyr, så er dette den perfekt robotstøvsuger til hundehår.

Denne robotstøvsuger har indbygget tredobbelt rengøringssystem, som betyder at den anvender to store roterende børster til at samle støv og større partikler op, der hvor den kører over. Derudover har den en smart sidebørste, som er perfekt til at samle alt støvet og hårene op, som ligger langs vægge, møbler og i hjørnerne.

Ved køb af denne robotstøvsuger til dine dyrehår i hjemmet medfølger der selve modellen, ladestationen, lithium-Ion batteri, 1 ekstra filter og 1 ekstra børste.

 

Neato Botvac D7 Connected

Støvsuger op til 120 minutter
Ideel til hjem med kæledyr eller allergi
Kan fjernstyres via app på smartphone
Effektiv rengøring af hjemmet

 

Neato robotstøvsuger gør arbejdet for dig

Her er der tale om en yderst effektiv robotstøvsuger til hundehår. Modellen er yderst effektiv når det gælder opsamling af hår fra kæledyr og andet snavs. En robotstøvsuger kan være så utrolig anvendelig, da den gør alt arbejdet for dig, når du ikke er hjemme. Om du er ude og gå en tur i skoven eller ude på restaurant, så indstil blot robotstøvsugeren til at kører. Så kommer du hjem til et dejlig rent hjem, da robotstøvsugeren har fjernet alle dyrehår og alt snavset fra gulvet.

Denne model har som sagt mulighed for app styring, hvilket gør at du kan styre den eller planlægge støvsugningen via din app. Den er også indstillet til at kunne fungerer med blandt andet Apple Siri, Amazon Alexa og Google Home, hvis man er til det.

Robotstøvsuger til dyrehår – ja tak

Denne Neato Botvac D7 Connected opsamlet problemfrit hvad den møder på sin vej, omend det er snavs, dyrehår eller allergener. Den efterlader et utrolig flot resultat bag sig – og den gør det hver gang. Modellen er udstyret med et effektiv ultra Performance Filter, som sikre at alt hvad der bliver opsamlet, forbliver i beholderen. Og at den luft som kommer ud af støvsugerne, er renere end det den suger ind. Derudover er Neato Botvac D7 udstyret med en kombinationsbørste, som opfanger dobbelt så mange partikler og dyrehår, som en almindelig støvsuger.

Udover at være den ideelle robotstøvsuger til kattehår og hundehår, har robotstøvsugeren nogle andre smarte funktioner. Støvsugeren rengører nemlig med stor præcision og bevæger sig problemfrit rundt mellem de forhindringer der måtte være på dens vej. Med en indbygget laserfunktion, kan robotstøvsugeren se i mørke – hvilket betyder at du kan have den kørende når som helst på døgnet.

Vælg selv hvor robotstøvsugere skal rengøre

Til denne model medfølger en applikation til din smartphone, hvor du kan bestemme hvor robotstøvsugeren skal rengøre, og hvor den ikke skal. Der medøflger også både trappesensorer og grænsemarkører, for at du sikre, at du får støvsuget kun de steder du ønsker. Derudover kan du også helt selv vælge hvor effektiv robotstøvsugeren skal være, da du kan ændre mellem Eco Mode og Turbo Mode. Er støvsugeren eksempelvis på vej ind i rummet med mange dyrehår, så kan man overveje at sætte den i Turbo mode. Eco Mode er egentlig lige så effektiv når det gælder rengøring, men robotten sætter tempoet ned og mindsker dermed energiforbruget og sparer på batteriet. Neato Botvac D7 er en af de nyeste modeller fra Neato og den har en arbejdstid på op til 120 minutter og kan klare rumstørrelser op til 140 m2.

 

Electrolux PUREi9

Testvinder i 2017 hos M3
Unik trekantet form til hjørner
XXL børstehoved – god mod dyrehår
Navigation med kamera og sensor

 

Trekantet robotstøvsuger fjerner hundehårene

Dette er Electrolux’ svar på en smart og effektiv robotstøvsuger, som skal gøre buk med snavset og allergenerne i dit hjem. Det er sådan set lykkedes Electrolux meget godt med deres Electrolux PURE i9 robotstøvsuger. Modellen er blevet testvinder i 2017 hos M3, for at være den bedste og mest effektive støvsuger til prisen.

Denne model er udstyret med avanceret kamera navigation, som scanner rummet for forhindringer, og laver en rute, som tager højde for dette. Dette sikre en optimal rengøring af dit hjem, alle steder hvor der kunne tænkes at ligge støv og hår. Som det kan ses på billedet, medfølger en XXL børste, som opsamlet alle dyrehår, den kommer forbi.

Med modellens unikke konstruktion kaldet Trinity Shape, kan denne robotstøvsuger nå ind i alle hjørner og kroge. Derudover har den en indbygget motor, som sikre at den kan kører over trin og og tærskler op til 2,2 centimeter. Har du derfor dørtrin mellem dine rum, bør dette ikke være et problem for denne smarte robotstøvsuger.

Kan betjenes via app

Denne moderne robotstøvsuger fra Electrolux har en tilhørende applikation til smartphones, som åbner op for mange muligheder. Med Pure i9 aooen, kan du eksempelvis sætte gang i robotstøvsugeren, mens du ikke er hjemme. Derudover får du live information om hvor robotten befinder sig, og hvor langt den er i rengøringsprocessen via appen. Ønsker du at se hvor lang tid der er tilbage af støvsugningen, så kan du blot tjekke appen på farten. Du kan altid styre det fra telefonen, så om du er på ferie, på arbejde eller noget helt tredje, så kan du sætte robotstøvsugeren i gang efter behov.

Derudover bør du ikke være bekymret for, at robotstøvsugeren løber tør for strøm mens den er i gang. Som mange af de andre topmodeller på markedet, har denne robotstøvsuger et smart lade- og fortsættelse system. Når støvsugeren begynder at løbe tør for strøm, sørger den selv for at finde retur til ladestationen. Den er fuldt opladt på maks 3 timer, hvorefter den genoptager det præcis samme sted hvor den slap.

Nøglespecifikationer

Lydniveau: 75 dB

Højde: 8,5 cm

Køretid: 40 minutter

Ladetid: 3 timer

Beholder: 0,7 liter

 

iRobot Roomba 866

iRobot 800-serie er yderst anerkendt
Testvinder i flere forskellige tests
Lavt lydniveau og effektiv rengøring
★★★★★ stjerner fra forbrugerne

 

iRobot Roomba 866 – favorit blandt forbrugere

Denne smarte robotstøvsuger fra iRobot er effektiv til fjernelse af dyrehår og snavs i hjemmet. Denne robotstøvsuger er særdeles brugervenlig, og kræver ikke megen teknisk viden for at få i gang. Modellen sørger for at snavs, støvpartikler og dyrehår effektivt bliver fjernet fra gulvet. Dette sikres ved hjælp af tre nøglefunktioner, som er unik for denne iRobot Roomba 866 robotstøvsuger.

Tangle-Free Aeroforce Extractors –  Dette er navnet på børstesystemet, som sikre at dyrehår og snavs kommer sikkert ind i støvbeholderen på 0,6 L. Børstehovedet er udarbejdet i bøjeligt gummi, med yderligere gummilameller på sig, som skubber alt snavs og hår ind i beholderen på robotstøvsugeren. Børstehovedet er ganske effektivt og kan samlet større genstande op, såsom hårklumper og områder med meget støv.

Airflow Accellerator – Dette betyder at der er en lukket og koncentreret luftstøm ved hjælp af en lukket luftkanal, som sikre bedre opsamling af snavs og skidt. Der sikre at støv ikke forsvinder ud af robotstøvsugeren og at den opsamler så meget som muligt.

High-Efficiency Vacuum –  Dette betyder en ny og kraftig sugemotor, som kan give op til 5 gange så effektiv sugeevne som de tidligere Roomba modeller. Modellen er anbefalet at skulle køre i 1-2 rum, alt efter størrelse.

Hvilke funktioner har denne robotstøvsuger?

Denne iRobot robotstøvsuger har færre innovative features i forhold til topmodellerne, men det er stadig en god robotstøvsuger til hundehår. I dette afsnit vil vi gennemgå nogle af de funktioner som denne model besidder. Den kan blandt andet kører under og omkring møbler i rummet, og forbi løse ledninger uden at ødelægge noget. Robotstøvsugeren undgår trapper og afsatser, og kører derfor ikke sig selv i stykker. Den kører selv i ladestationen efter endt rengøring. Den klarer alle slags gulvtyper og gulvtæpper uden problemer. Den kan skemalægges til at starte automatisk alle ugens dage, på bestemte tidspunkter.

iRobot Roomba 866 er udstyret med et allergivenligt HEPA filter, som sikre at alle støvpartikler forbliver inde i støvsugeren. HEPA filteret opfanger skæl fra kæledyr, alverdens støvpartikler samt andre allergener, som dermed resulterer i et renere hjem end tidligere.

Nøglespecifikationer

Lydniveau: 58 dB

Højde: 8,5 cm

Køretid: 60 minutter

Ladetid: 3 timer

Beholder: 0,6 liter

Filter: HEPA

Arbejdsareal: Op til 100 m2

Køb en robotstøvsuger til hundehår

Er du træt af at bo i et hjem, der er dækket af hår? Uanset om du bor sammen med en hund, en kat eller et andet kæledyr, kan de mange hår til tider føles som en tabt kamp.

En del af problemet er, at mange støvsugere kæmper for at få pels ud af tæpper og polstring. Nogle støvsugere er bedre til at samle håret i en hårkugle, end at rent faktisk støve det op i støvsugeren. Mange støvsugere har også lav kvalitetsfiltre. Dette kan føre til, at flere allergener flyder rundt i dit hjem sammen med en generel følelse af urenlighed.

Heldigvis er der en række almindelige støvsugere til hundehår designet med kraft og funktionalitet til at samle dyrehår, hvilket giver dit hjem en  renere følelse og reducerer samtidig allergifremkaldende partikler. Hvis du eller nogen andre i dit hjem lider af allergier, kan det gøre forskel på nysen, løbende næse og andre reaktioner.

Hvis du har kæledyr i hjemmet, er du garanteret klar over hvor meget de kan svine. Kæledyr, især de meget behårede af slagsen, kan efterlad hår alverdens steder hvor de bevæger sig. Har du hund eller kat, så kan en robotstøvsuger være det helt rigtige valg for dig.

En robotstøvsuger til dyrehår har den kæmpe fordel, at den kan køre ustoppeligt. Hvis du ved hvor din hund opholder sig meget, så kunne man passende programmere sin nye robotstøvsugere til at støvsuge det pågældende rum i en bestemt tidsperiode.

Der findes mange robotstøvsugere til hundehår, men det er bestemt ikke alle modellerne som er gode. På denne side har vi samlet de bedste robotstøvsugere til hundehår, som du garanteret vil blive glad for på den lange bane.

 

Robotstøvsuger til dyrehår – vær opmærksom på dette:

Der findes som sagt mange forskellige modeller af robotstøvsugere – nogle bedre end andre. I dette afsnit kan du blive klogere på hvad der danner grundlag for en god robotstøvsuger til hundehår. Det hører til sjældenhederne at producenterne mærker deres model “Robotstøvsuger til hundehår”, så det er typisk nogle andre områder man skal holde øje med.

Sugeevne

Det absolut vigtigste punkt, for at afgøre om robotstøvsugeren er god til hundehår og dyrehår generelt, er sugeevnen. Har robotstøvsugeren en god sugeevne, til at fange hår fra gulvtæpper osv., så er det et godt valg hvis du søger en hundehår robotstøvsuger. Hvis robotstøvsugeren har en kraftig sugeevne eller en turbofunktion, er det typisk et udtryk for at det er en god robotstøvsuger til gulvtæppe og dyrehår.

Form og børstehoved

Udover sugeevnen, er det vigtigt at vurderer om robotstøvsugeren er god til at komme rundt i hjørnerne. Dyrehår har nemlig en tendens til at samle sig i hjørnerne efter tid.At din selvkørende støvsuger kan komme helt ud i hjørnerne er derfor temmeligt vigtigt. Her kan man eksempelvis kigge på robotstøvsugeren udformning (er den rund eller firkantet) samt hvilken børstehoved har støvsugeren. Der er nemlig stor forskel på om børsten sidder i siden af robotstøvsugeren, eller om den er placeret foran robotten. Om det er det ene eller det andet, kan betyde forskellen på om det er en god robotstøvsuger til hundehår eller ej.

Lydniveau

Det kan være væsentlig at kigge på om det er en støjsvag robotstøvsuger eller ej. Hvis der skal være større sandsynlighed for at dine kæledyr kan omgås robotstøvsugeren, kan lydniveauet spille en væsentlig faktor. Eftersom en robotstøvsuger skal være i det samme rum som dyret, så kunne det være godt hvis de kunne omgås samtidig. Hvad kan gøre lydniveauet hos en robotstøvsuger til dyrehår ekstra relevant, er at dyrene har en bedre hørelse end mennesker. Synes du at støvsugning larmer meget, så prøv at forestil dig hvordan en hund eller kat har det ved støvsugning. Det er heldigvis ikke farligt for hverken hunde eller katte, men de skal typisk vende sig til lyden. Her skal det nævnes at hunde er dem som typisk vender sig hurtigst til at være sammen med en robotstøvsuger.

Kortlægning

Dette kan være relevant i hvis der er specielle rum som du ikke ønsker din robotstøvsuger til hundehår bevæger sig ind i. Nogle af de mest moderne robotstøvsugere har funktioner, hvor du ved hjælp af mobilen, kan fortælle hvor robotstøvsugere skal støvsuge og hvor den ikke skal. Ønsker du eksempelvis kun at din robotstøvsuger bevæger sig i stuen og gangen, så kan du blot “spærre” de andre rum. Det er rigtig smart.

 

Hvad kan en robotstøvsuger til hundehår?

Der er naturligvis en forskel på hvert enkelt robotstøvsuger og hvad den kan. Fælles for dem alle er, at du ikke skal tænke på støvsugningen, da robotten kan klare arbejdet for dig. Det eneste du skal koncentrer dig om, er hvor og hvornår robotstøvsugeren skal være i gang. Det forholder sig sådan, at en robotstøvsuger til hundehår kan køre lige præcis når det passer dig – og så gør det arbejdet færdigt. Mange af de moderne robotstøvsugere registrerer selv hvornår de er ved at løbe tør for batteri, og kører selv tilbage til ladestationen. De fleste robotstøvsugere husker endda hvor de stoppede, og vender tilbage for at få støvsuget det snavs og de dyrehår op, som den ikke nåede sidst.

En robotstøvsuger til hundehår kan sikre at der holdes en minimalt niveau af hundehår og andet snavs på gulvet. Ved at robotstøvsugeren i princippet kan kører hver eneste dag, er det kun ens forfængelighed som sætter grænsen. Ønsker du et konstant rent gulv uden snavs og dyrehår, så sætter du den blot til at kører mens du ikke er hjemme. Så ved du, at hver gang du kommer hjem, så er der dejlig rent og frit for dyrehår.

Dette er også særlig relevant hvis man er støvallergiker. Så kan en robotstøvsuger være med til at holde niveauet minimalt, og dermed øge dine chancer for ikke at blive ramt af et allergisk anfald. Dermed kan det roligt siges, at der er nogle store og ret klare fordele, ved at tilegne sig en robotstøvsuger til hundehår. Er du fortaler for robotter, så kan du med fordel også lette arbejdsbyrden i haven, ved at bruge en robotplæneklipper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.