Bedste Philips elkedler i test

Elkedlens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Model Navn Butik
1. Philips
HD9340/00
Klik
2. Philips
HD9326/21
Klik
3. Philips
HD9320/20
Klik

Læs mere om de bedste Philips elkedler

I nedenstående tekst vil du kunne læse mere om elkedler fra Philips. Philips elkedler er generelt set billige og holdbare elkedler, som er designet til det normale køkken. Priserne er ikke særlig høje da modellerne ikke er spækket til med forskellige funktionalitet. De kan dog det de skal og af denne grund vælger mange en Philips elkedel, hvis deres behov ikke er særlig stort ift. funktioner.

 

Philips HD9340/00

Om produktet

Der er tale om en flot og simpel elkedel fra Philips. Elkedlen er lavet i et moderne glas design. Elkedlen har alle de funktioner, som du bør forvente af en moderne kedel. Mange bliver tiltrukket af elkedlen grundet dens design, men hvad byder elkedlen ellers på? Læs med i vores beskrivelse af produktet.

Designet er i topklasse og Philips har her overgået sig selv. Det gennemsigte glas giver et flot udtryk og det er samtidig spænende, at følge vandet komme i kog. Du skal ikke være bange for at glasset går i stykker, det er nemlig specialglas fra Schott Duran i Tyskland, som er kendte for deres kvalitet. Glasset er lavet til anvendelse ved høje temperaturer som eksempelvis kogning.

Udover glas, så består elkedlen også af rustfrit og en hvid farve. De to farver passer godt til det gennemsigte glas og er med til at fuldende looket. Vi mener at designet er meget alsidigt og vil passe ind i alle moderne køkkener rundt om i landet.

Funktioner

Når du fylder vand i elkedlen kan du på glasset, følge med i hvor meget vand du fylder op. Indikatoren gør det nemt at lave en eller to kopper. Det er en lille men meget anvendelig feature ved elkedlen. Når elkedlen er sat til strøm, så er der en indikator der lyser op, hvilket betyder at den er klar til at koge vandet.

Elkedlen er derudover udstyret med et multisikkerhedssystem. Systemet betyder at du er sikret mod kortslutning samt tørkogning takket være, den indbyggede sluk funktion. Funktionen går simpelthen ind og slukker elkedlen når vandet er færdig med at koge.

Slutteligt vil vi fremhæve elkedlens 360 graders base. De 360 grader betyder at det er ligemeget. hvordan du sætter elkedlen ned på varmebasen, den vil begynde at varme vandet uanfægtet måden du sætter den ned på. Kunne du forresten tænke dig en elkedel med justerbar temperatur indbygget i elkedlen, kan du se samtlige af elkedlerne med justerbar temperatur her.

Philips HD9340/00 er ikke nogen lille elkedel, og der er derfor plads til 1,5 liter vand af gangen. De 1,5 liter er nok til de fleste hjem. I de tilfælde hvor det ikke er nok, kan der hurtigst koges mere vand, da elkedlen har en effekt på 2.200 watt, som sikrer en hurtig kogning af vandet.

Anmeldelser

På den tyske del af Amazon (nyt vindue) er elkedlen blevet anmeldt af hele 98 kunder. Kunderne har tilsammen givet elkedlen en score på 4 ud af 5 stjerner, hvilket er en stabil over-middel rating. De mange kunder er positive og skriver at elkedlen er god i hverdagen, den virker og designet er meget moderne.

Elkedlen er også blevet anmeldt hos en anden tysk forhandler, nemlig Otto.de (nyt vindue). Også inde på Otto er kunderne meget begejstrede – i alt er der 25 kunder som tilsammen har givet 4.5 ud af 5 stjerner. Endnu et godt resultat, som vidner om en meget stabil og god elkedel.

 

Philips HD9326

Om produktet

En elkedel fra Philips som ligger i den prisvenlige ende og byder på mange funktioner. Den har en effekt på 2.200 watt, hvilket gør den i stand til at koge vandet hurtigt. Elkedlens design er et meget klassisk sølv design, lavet i rustfrit stål. Selve grevet og bundet er sort – den sorte farve passer fint sammen med den sølv farve. Varmebasen (den som varmer elkedlen) er et par cencimeter høj. Når elkedlen står på varmebasen, så ser den ikke særlig godt ud. Ved langt de fleste elkedler er varmebasen helt skjult.

Grunden til den høje varmebase skal højest sandsynligt findes ved de funktioner som den tilbyder, disse kan du læse om i følgende afsnit.

Funktioner

Denne elkedel har via dens varmebase mulighed for at sætte vandet til at varme op, på fire forskellige temperaturer. De forskellige temperaturer er henholdsvis 80, 90, 95 eller 100 grader. Funktionen er smart, da man selv bestemmer hvor varmt vandet skal blive – det kunne eksempelvis være at ens te skal opvarmes på præcis 80 grader, for at opnå den bedste aroma.

I elkedlen sidder der et anti-kalk filter, som effektivt holder kalken væk. Filteret kan fjernes fra kedlen og vaskes. Herefter er kedlen så god som ny, og du kan igen lave varmt vand. Hvis du eksempelvis kun skal varme vand op til to kopper kaffe, så sidder der bag håndtaget et “vindue” som samtidig fungerer som en vandindikator, der viser hvor meget vand der er fyldt op i elkedlen.

Den samlede kapacitet for Philips HD9326/21 er på 1,7 liter, hvilket er i den høje ende. De 1,7 liter burde derfor være mere end rigeligt kapacitet for de fleste mennesker. Mange elkedler har kun en kapacitet på 1 liter, så i sidste ende kommer den an på hvad du skal bruge den mest til. Motoren har desuden et effekt på 2200 watt, hvilket er ganske lig mange andre på markedet. De 2200 watt sikrer en hurtigt og effektiv varmning af vandet.

Anmeldelser

Elkedlen er blevet anmeldt på den tyske del af Amazon (nyt vindue). Her har elkedlen scoret 4 ud af 5 stjerner, hvilket er et ganske udemærket resultat. Bedømmelsen er baseret på hele 55 forskellige kunders bedømmelser, som overvejende er positive.

Modellen er også blevet anmeldt på WhiteAway (nyt vindue). Her har 6 kunder tilsammen givet den 3.3 ud af 5 stjerner, hvilket ikke er så godt et resultat. De flere utilfredse kunder skriver, at de har nogle problemer med at kedlen simpelthen bliver meget varm udenpå. Om de blot har fået et defekt eksemplar er svært at sige, men nu er du i hvertfald informeret om problemet, såfremt det skulle ske for dig hvis du køber den.

 

Philips HD9320

Om produktet

En prisvenlig elkedel fra Philips, som alligevel byder på fine funktioner. Elkedlen har et smart design og bringer vandet hurtigt i kog. Da modellen er en af Philips billigste, så skal du heller ikke forvente de helt smart funktioner – læs mere om elkedlen i nedenstående tekst.

Som nævnt er designet på elkedlen ganske smart, og ligner en moderne elkedel. Størstedelen af designet består af rustfrit stål. Varmebasen, håndtaget og låget er sort. Den sorte farver passer godt sammen med stålet. Elkedlen vil passe godt ind i alle moderne køkkenet, da der ikke er nogen farver, som skiller sig særlig meget ud.

Funktioner

Elkedlen har et stort låg som gør påfyldningen af vand yderst nem. Når vandet er kommet i kog og det skal hældes ud eksempelvis i en kop, så gør hældetuden sit job ganske fint. Vandet bliver hældt præcist og hurtigt i koppen. I nogle områder af landet er der mere kalk end i andre. Det er derfor en god ting at elkedlen har et anti kalkfilter, som filtrerer kalken væk under kogningen. Filteret er aftageligt, så det kan renses når det er tid til dette. Så snart elkedlen er sat til strøm, så er der en indikator der viser dette. Lyset betyder at du blot kan tænde elkedlen, og den vil herefter starte med at koge vandet.

Philips HD9320/20 har en vandkapacitet på 1,7 liter, hvilket er i den høje ende. Du kan derfor koge meget vand hurtigt. De 1,7 liter bør være nok til langt de fleste hjem, og samtidig kunne opfylde behovet i de fleste situationer, hvor der skal bruges varmt vand.

Anmeldelser

Selvom elkedlen er meget billig, så høster den utrolig gode anmeldelser på nettet. Hvis vi starter med at se hos den danske forhandler KitchenOne (nyt vindue), så er der en enkelt kunde der har anmeldt elkedlen. Kunden har givet elkedlen 5 ud af 5 mulige stjerner.

Dernæst er elkedlen også blevet anmeldt på Amazon – her har tre kunder bedømt elkedlen, og de har sammenlagt givet den 4.3 ud af 5 stjerner, hvilket også er et fint resultat. Kunderne er tilfredse, og det er primært den lave pris som folk er glade for, da de virkelig føler at de får ‘value for money’.

 

Philips elkedel – budgetvenlige elkedler

Philips elkedler ligger i den billige ende, hvor du typisk får en elkedel et sted mellem 150-500 kroner. Deres topmodel, den som vi har givet højst karakter, har nogle moderne funktioner og vi synes at det er et godt value for money køb. Du kan med fordel klikke dig ind på de enkelte modeller og læse mere om Philips elkedler, hvad de kan og hvad de koster.

Philips har et slogan som lyder “Philips – sense and simplicity“. Med det mener de, at man skal vælge Philips produkter på grund af enkeltheden. De laver produkter, som du har brug for i hverdagen og produkter som er nemme at have med at gøre i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.