Bedste Philips barbermaskiner i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Philips
S9711/31
Klik
2. Philips
S3510/06
Klik
 3. Philips
S7510/41
Klik

Læs mere om de bedste Philips barbermaskiner

Braun barbermaskine er nogle af de mest populære barbermaskiner på markedet, og dette er med god grund. Braun laver nemlig nogle rigtig gode barbermaskine, som er lavet i høj kvalitet og sikrer mange tusindvis af barberinger fremover. I følgende afsnit kan du læse mere om de forskellige braun barbermaskiner og finde den bedste pris.

 

Philips S9711/31

Testvinder 2017 hos Råd & Rón
Fuldt opladet på 60 min.
Automatisk renseprogram i rensestation
Funktionsdygtig under vand

Om produktet

Med denne Philips barbermaskine fra deres serie 9000, er der tale om en af de mest avancerede barbermaskiner i Philips’ sortiment. Barbermaskinen kommer med en lang række avancerede teknologier, som alle er designet til, at give dig den bedst mulige barbering. Barbermaskinen er lavet i en farver bestående af sort og sølv, hvilket er diskret og appellerende til langt de fleste mennesker.

Funktioner

Barbermaskinen er selvfølgelig udstyret med en lang række af den bedste teknologi fra Phiips, da der er tale om en barbermaskine fra deres ‘series 9000’. Først og fremmest har barbermaskinen ‘contour detect’, hvilket er en teknologi som måler hvor kraftigt skægget er, herefter kan barbermaskinen skrue op eller ned for barberrotationen, så din barbering bliver så glat som muligt.

Derudover er barbermaskinen også udstyret med funktion ‘super lift & cut’, hvilket er en funktion som automatisk løfter skæghårene. Funktionen hjælper endnu en gang med at sikre en så tæt og behagelig barbering som muligt. Funktionen er smart da ens skæghår sommetider kan vokse de forkerte veje. Ved at løfte hårene så sikres der, at alle hårene kommer med under barberingen.

Hvis du er typen som også har en travl hverdag, så vil du elske den med tilhørende rensestation. Rensestationen kaldes ‘SmartClean PLUS’ og dette er bestemt ikke for sjov, for den er nemlig ret smart. Efter barbermaskinen er placeret i rensestationen sørger den nemlig selv for at rense, smøre, tørre og oplade barbermaskinen. Dette er normalt processer som man selv skal gøre, men her er der altså en automatisk rensestation som klarer alt arbejdet for dig.

Anmeldelser

Barbermaskinen er en meget populær model på markedet og dette afspejler sig også i de anmeldelser, som barbermaskinen har fået. På Philips’ egen hjemmeside har barbermaskinen fået over 70 anmeldelser. Den samlede bedømmelse lander på 4.5 ud af 5 mulige stjerner. Det er meget forskelligt hvad kunderne fremhæver i deres anmeldelse, men der er overvejende mange som giver fuld bedømmelse.

“Det er den bedste barbermaskine jeg nogensinde har haft. Den barberer så tæt at man overhovede ikke kan mærke der har været skæg og efterlader ansigtet helt glat og blødt og det på mindre end 5 min. ved 3 dages skæg. Imponerende”  – Philips.dk

 

Philips S3510/06

Fuld bedømmelse ★★★★★ hos flere forhandlere
Fuldt opladet på 60 min.
Prisvenlig model
Indbygget præcisionstrimmer

Om produktet

Hvis du er på jagt efter en lidt mere prisvenlig barbermaskine end dem fra Philips’ series 9000, så vil denne barbermaskine være et godt bud. Barbermaskinen er helt enkel og kommer ikke med så mange smarte funktioner, men det kan det vigtigste – at foretage en god og tæt barbering. Barbermaskinen er designet i et meget stilrent design bestående af sorte og grå nuancer. Øverst på barbermaskinen er placeret de 3 runde barberhoveder, som selvfølgelig kan vende sig i fire forskellige retninger så de følger hovedets former.

Funktioner

Når det kommer til funktioner så skal du ikke forvente, at få alle Philips’ nye teknologier, så skal de op og investere væsentligt flere penge og købe en barbermaskine fra deres ‘series 9000’. Barbermaskinen er fra deres ‘series 3000’, hvor modellerne ikke har lige så meget at byde på, når det kommer til de helt smarte funktioner.

Philips S3510/06 har en smart præcisionstrimmer, som kan skydes på fra siden af barbermaskinen. Denne trimmer er smart at bruge under sin barbering til eksempelvis at trimme ens bakkenbarter eller overskæg. Bemærk at der på ingen måder er tale om en stor trimmer, den er kun beregnet til at tage meget små mængder af hår og er kun til at trimme kanter.

Barbermaskinen kan godt tåle vand når den skal vaskes, her kan du åbne barberhovedet og skylle det under rindende vand. Det anbefales dog ikke at du bruger den under vand til din barbering, da den ikke er designet til dette. Det tager 60 minutter at oplade barbermaskinen til 100% batteri og herefter kan den bruges i hele 50 minutter.

Anmeldelser

Hos den danske forhandler WhiteAway har barbermaskinen fået gode anmeldelser. Her har den fået 5 stjerner ud af 5 mulige. En kunde skriver eksempelvis: Fantastisk til prisen – Jeg er meget glad virker hver dag super til prisen”. De gode anmeldelser stopper dog ikke her. Hos den store forhandler Amazon i Spanien har barbermaskinen fået 4.3 ud af 5 stjerner og dette er baseret på hele 40 anmeldelser. Der er derfor ingen tvivl om at barbermaskinen kan det som den skal. Den kunne derfor være et godt bud på en barbermaskine til dem, som ikke har den største skægvækst eller dem, som kun barberer sig en gang imellem.

 

Philips S7510/41

Vådbarbering under vand eller med skum
Fuldt opladet på 60 min.
Display med batteriniveauindikator
Medfølgende trimmer

Om produktet

Denne barbermaskine er fra Philips’ ‘series 7000’, så den er klart i den høje ende hvad angår pris. Barbermaskinen er lavet i et flot design bestående af forskellige sølv nuancer – selve barberhovedet har en flot blå farve. Der er ikke så meget andet at sige om designet, andet end at det er moderne og vil falde i de flestes smag. Med til barbermaskinen følger et etui til at transportere barbermaskinen i og en skægtrimmer. Skægtrimmeren fungerer således, at den kan klikkes på i stedet for det barberhoved som sidder på i forvejen. Efter skægtrimmer-hovedet er klikket på, har du nu en skægtrimmer som du selv kan indstille til hvor mange mm den skal trimme.

Funktioner

Barbermaskinen er udstyret med Philips’ patenteret teknologi som hedder ‘GentlePrecisionPRO’. Denne teknologi indebærer eksempelvis at barbermaskinen har beskyttende ringe rundt om skæreelementerne, hvilket minimerer friktionen mod huden. Ringene har tusindvis af pulveragtige kugler, som giver en blød og friktionsfri overflade. En anden ting som teknologien også hjælper med er, at den selv ligger hårene i den mest optimale skæreposition, så bladet skær præcist og hurtigt.

Når du er igang med at barbere dig, så er der altid nogle kritiske steder, hvor man skal være ekstra opmærksom på at barberingen bliver korrekt. Dette er typisk ved hage-området. Dette har Philips tænkt på og netop derfor kan det fleksible barberingshoved bevæge sig i 5 forskellige retninger, så det nemt kan følge ansigtets og halsens konturer.

Anmeldelser

Hos den danske forhandler Elgiganten har barbermaskinen fået 15 anmeldelser, med en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 mulige stjerner. Personerne som har anmeldt barbermaskinen er positive og skriver at den giver en rigtig god barbering. Hos en anden dansk forhandler – Bilka – har barbermaskinen fået 3 kundeanmeldelser. De 3 kunder har sammenlagt givet 5 ud af 5 mulige stjerner og skriver eksempelvis: “Rigtig god maskine, lever op til alle forventninger.“, “Jeg har meget blødt skæg og sart hud og den klarer det hele uden problemer!“. Læs dem selv her.

 

Er en barbermaskine fra Philips et godt køb?

Det korte svar på spørgsmålet er et simpelt “Ja!”. Philips laver nogle af de mest populære barbermaskiner på markedet, som uden tvivl vil gøre langt de fleste mænd tilfredse med barberingen. En anden ting som også er værd at notere sig er, at barbermaskiner fra Philips ofte bliver kåret som testvinder eller anbefalet, som et rigtig godt køb af store medier. Et andet rigtig godt mærke, som måske endda er en lille smule mere populært end Philips er barbermaskiner fra Braun, som vi også anbefaler at du tjekker ud, så du får overblikket over alle de mest populære modeller på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.