Caso sous vide sæt med sousvide stick SV300 og vakuumpakker VC9 Dette sæt med Caso Sous Vide og Vakuumpakker har du alt hvad du behøver for at være mesterkok i egen køkken! Det kan ikke være nemmere at lave fantastisk mad uden besvær, du skal hverken holde styr på varme eller tid, for det gør Sous Viden, kød og grønt kan ikke udtørre, og så kan du endda opbevare vakkumerede madvare, forberedt og rå, meget meget længere i fryseren! En vakuumpakker gør det let at vakuumere fisk, kød, grøntsager og frugt til marinering, sous vide tilberedning eller opbevaring i f.eks. fryser eller køleskab. Under vakuum øges holdbarheden af fødevaren betragteligt og mindsker dermed madspild i hverdagen. Vakuumering åbner porerne i kødet og gør marineringen og selve arbejdsgangen til et hurtigt gøremål. Med en Caso Sous Vide stick SV300 kan du tilberede alle former for madvare efter du har vakuumeret dem med vakuumpakker. Under sous vide tilberedning er det nemt at ligge marinade, krydderier, urter og lign. I posen med enten kød, fisk, grønt osv. Som dermed giver meget mere intensiv smag, da ingen væsker kan komme in eller ud af posen. Derfor udtørrer maden heller ikke lige meget hvor længe det ligger i. Placer blot Caso Sous Vide sticken i en gryde eller varme resistent beholder, derefter bringer varmelegemet vandet op til den indstillede temperatur og cirkulatoren holder vandet i bevægelse så temperaturen altid er jævn fordelt i vandet. Med meget præcis temperatur kontrol og timer er sous vide nok en af de mest brugervenlige måder at lave mad på, og så er det endda sundt, da alle vitaminer og næringsstoffer bibeholdes i vakuumposen under tilberedning. ·