Bedste OBH Nordica elkedler i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. OBH Nordica
6496
Klik
2. OBH Nordica
6448
Klik
3. OBH Nordica
6447
Klik

Læs mere om de bedste OBH Nordica elkedler

 

OBH Nordica 6496

Om produktet

Denne elkedel er en af OBH Nordicas topmodeller. Elkedlen kommer med mange smarte funktioner, såsom temperaturskift og tørkogningssikring. Elkedlen kan fås til en fin pris, men er den pengene værd? Vi gennemgår her alt du bør vide om elkedlen.

Designet er meget ‘diskret’ i forhold til andre modeller fra OBH, som eksempelvis er designet i en retro stil. Selve kroppen af elkedlen består af en grå farve, med en bund, top og hældetud i børstet stål. Designet er faktisk yderst elegang, og vi vurderer at det vil passe godt ind i alle nyere køkkener.

Håndtaget på elkedlen er sort og har en samtidig knapper indbygget i sig. Det er på disse knapper at man bl.a. kan indstille forskellige varmegrader. Du kan læse meget mere om elkedlens funktioner i følgende afsnit. På siden af elkedlen er der en indikator, som viser hvor meget vand der er i kedlen – indikatoren gør det lidt, hvis man kun skal lave vand til en eller to kopper te.

Funktioner

Som nævnt sidder der et lille LED-display på elkedlens håndtag. Det er derfor muligt at indstille elkedlen til at koge vandet på henholdsvis 5 forskellige temperaturer (37. 60, 80, 90 og 100 grader). De mange forskellige indstillinger giver mulighed for at bruge elkedlen, til flere forskellige ting, det kunne være babymad, varmepude, bagning eller blot te/kaffe.

Derudover så har elkedlen også en ‘keep varm’ funktion. Funktionen gør det muligt at elkedlen fastholder den valgte temperatur i op til 40 min. Funktionen er smart, da man dermed har varmt vand stående klar.

Slutteligt vil vi nævne at elkedlene også har funktioner såsom autosluk og tørkogningssikring. Du kan derfor ikke koge, når der ikke er vand i maskinen, og autosluk funktionen slutter automatisk elkedlen, når vandet er blevet bragt i kog medmindre, du har aktiveret stay warm funktionen.

Anmeldelser

Den totale vandkapacitet for elkedlen er på 1,6 liter, hvilket er en ganske normal kapacitet. Det giver mulighed for at lave masser af varmt vand på en gang, og hvis der skulle være behov for mere, så kan dette laves på to sekunder, takket være dens 2200 watt effekt.

Er denne elkedel ikke det rette for dig, kan du måske fristes af nogle af topmodellerne fra KitchenAid.

 

OBH Nordica 6448

Om produktet

Endnu en elkedel fra OBN Nordica, som er lavet med et retro design i mente. Designet er friskt og helt sikkert noget som vil passe godt ind i de fleste køkkenet. Elkedlen kan også fåes i sort, hvis dette design kan lides bedre. Lyder denne elkedel som noget for dig, så læs mere om den i nedenstående tekst.

Designet er som sagt retro-inspireret – man kan tænke sig helt tilbage til 50’erne, hvor det var lignende design, som stod i køkkenet. Farven som elkedlen er lavet i er primært beige, men med et sort håndtag og varmbase samt en krom hældetud.

De forskellige farver passer godt til hinanden, og giver elkedlen dens helt eget udtryk. Det store håndtag er designet således, at det er nemt at hælde alt vandet ud af elkedlen. Det er samtidig muligt via det lille vindue, som sidder bag håndtaget, at se hvor meget vand som er i kedlen.

Funktioner

OBH 6448 kommer ikke med nogle helt vilde eller innovative funktioner, men har derimod nogle få og ganske funktionelle nogle. Den første funktion som vi vil fremhæve er dens autosluk funktion, hvilket også gør elkedlen meget sikker at bruge. Funktionen fungerer således, så når vandet er blevet bragt i kog, så vil elkedlen automatisk stoppe med at varme vandet.

En anden funktion som er i forlængelse af denne, er dens tørkogningsfunktion. Hvis der er meget lidt eller intet vand i elkedlen, så er dette ikke muligt at starte den, da den ellers vil stå og tørkoge, hvilket potentielt ville kunne ødelægge elkedlen. Nogle gammeldags elkedler har ikke denne funktion, og dette skal man i den grad være opmærksom på. Vandkapaciteten for denne model er i den høje ende på 1,8 liter, hvilket bør være nok vand pr. gang til langt de fleste mennesker. Såfremt det ikke er nok, så kan der hurtigt laves en ny kogning takket være elkedlens 2200 watt, som sikrer en hurtigt kogning.

Anmeldelser

Hos forhandleren Komplett (nyt vindue) har elkedlen fået to anmeldelser. Begge kunderne har giver 5 ud af 5 stjerner, hvilket er rigtig flot. Den ene af kunderne skriver, at hun blev positivt overrasket over elkedlen og dens funktionalitet.

 

OBH Nordica 6447

Om produktet

En elkedel fra OBH Nordica som er lavet i et flot retro design. Elkedlen er en af OBH’s populære modeller og passer grundet den sorte farve, ind i alle køkkener. Læs med i teksten nedenfor, hvis du ønsker at blive klogere på elkedlens specifikationer.

Designet på elkedlen er flot retro inspireret, og giver et flot udtryk i de fleste køkkenet. Den sorte farve er dyb og næsten hele elkedlen består af denne. Det er kun hældetuden og noget af låget, som er krom stål. Selvom der ikke er meget krom stål, så står det yderst godt til den sorte farve.

Håndtaget på elkedlen er stort og lavet på en sådan måde, at det er let at hælde alt vand ud, og stadig fastholde et godt greb. Bag håndtaget er der et vindue ind til selve vandet i kedlen, hvor man kan følge med i hvor meget den er fyldt op.

Funktioner

OBH 6447 har alle de funktioner som du bør forvente dig, af en moderne elkedel. Vi kan bl.a. nævne den indbyggede tørkogningssikring, som gør at maskinen ikke starter, hvis der ikke er noget vand i den. Ydermere så har elkedlen også en autosluk funktion, som gør den meget anvendelig i dagligdagen. Du kan blot sætte dit vand over, og den vil herefter automatisk slukke, når vandet er bragt i kog.

Når elkedlen er tilsluttet dens varmebase, så vil den lyse via en indikator som sidder på siden af elkedlen. Indikatoren viser at den er tilsluttet strøm, og den er klar til at blive startet. Vandkapaciteten for OBH 6447 er i den høje ende, hvilket vil sige 1,8 liter. 1,8 liter er masser af vand og gør den ideel, hvis du skal lave mange kopper te eksempelvis. Vær opmærksom på at elkedlen ikke er helt lille, så hvis du ikke har brug for så meget vand af gangen, så anbefaler vi en mindre elkedel.

Anmeldelser

Hos forhandleren WhiteAway har denne elkedel fået 3 brugeranmeldelser (nyt vindue). Anmeldelserne er overvejende positive og giver i gennemsnit 4.3 ud af 5 stjerner.

 

OBH Nordica – Den nordiske producent

OBH Nordica er en forholdsvis ny virksomhed med nordiske rødder. OBH Nordica brandet blev etableret i 2002, da den danske virksomhed Ole Bødtcher-Hansen A/S fusionerede med det svenske firma, Joffe Marketing AB.

I dag har OBH Nordica kontorer i hele norden – Danmark, Sverige, Norge og Finland. Desuden har OBH Nordica et repræsentationskontor beliggende i Kina. OBH Nordica fremstiller produkter inden for elektroniske husholdningsprodukter samt køkkengrej, hvor moderne design og funktionalitet er højt prioriteret, og hvor produktudvikling ofte sker i samarbejde med ledende, nordiske designere.

I OBH Nordicas brede sortiment af køkkenudstyr, er der blandt andet elkedler. Elkedler til alle stilarter og funktioner – uanset om du hurtigt vil koge lidt vand til te eller forkoge vand til din pasta. En elkedel er det perfekte hjælpemiddel i alle køkkener.

OBH Nordica har et slogan som lyder “OBH Nordica – Designing good life“. Med det mener de, at man skal vælge OBH Nordica produkter er designet til at gøre livet nemmere ved hjælp af smarte og moderne køkkenredskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.