Bedste Morphy Richards elkedler i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Morphy Richards
102002
Klik
2. Morphy Richards
102005
Klik
3. Morphy Richards
102257
Klik
4. Morphy Richards
102004
Klik

 

 

Læs mere om Morphy Richards elkedlerne

I følgende afsnit kan du læse mere om de forskellige elkedler fra tabellen overfor. Hvis du overvejer en af elkedler, så læs om den nedenfor og bliv klogere.

Morphy Richards 102002

Om produktet

En sort elkedel lavet i et retrolook. Elkedlen byder på de normale funktioner, som man bør forvente sig af en elkedel til denne pris. Vi mener at elkedlen byder på nogle gode funktioner og design. Læs med i vores gennemgang af elkedlen og find ud af, om det er noget for dig.

Da Morphy Richards har designet elkedlen, så har de uden tvivl fået inspiration fra de gammeldags elkedler, som alle havde før i tiden. Uden dog at kopiere disse elkedlers design 100%, så har Morphy Richards givet den deres helt eget udtryk, som samtidig er meget moderne.

Selve finishen på kedlen består af en dyb sort farve, som passer godt til de sølv elemener, som den også består af. Håndtaget er dejlig stort, og dette giver en let betjening af elkedlen, når der eksempelvis skal hældes kogende vand op i en mindre kop.

Funktioner

Elkedlen har tørkogningssikring hvilket er en sikkerhedsforanstaltning, der ikke gør kedlen i stand til at koge vandet, medmindre der er hvad der svarer til minimum to kopper vand. Dernæst så har elkedlen også en autosluk funktion, som gør at kedlen selv slukker, når den er færdig med at koge vandet.

Varmebasen, som i øvrigt skjules helt når elkedlen sættes oven på den, har en 360 graders funktion der gør at det er ligemeget hvordan elkedlen sættes ned på den, så vil den virke. Når elkedlen er placeret på varmebasen, så vil den lyse med dens sluk knap, hvilket betyder at den er klar til at koge vandet.

Det er muligt at lave 1,5 liter vand af gangen med elkedlen. De 1,5 liter er ganske fint med vand pr. kogning og bær være nok til de fleste køkkenet. Såfremt du skulle have brug for mere vand, så kan du koge en ny omgang på blot lidt over 3 minutter.

Anmeldelser

Denne Morphy Richards kedel er yderst populær blandt forbrugeren pga. det attraktive design og gode pris. Det kommer bl.a. til udtryk på Amazon hvor elkedlen forhandles (nyt vindue). Her har elkedlen fået ikke færre end 876 anmeldelser! Elkedlen har fået 4.2 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Hvis man tænker på hvor mange anmeldelser der er tale om, så er det rent faktisk et ganske udemærket resultat.

Udover hos Amazon, så har forhandleren også fået en del anmeldelser på Morphy Richards egen hjemmeside (nyt vindue). Her har 811 personer anmeldt elkedlen, og gennemsnitsvurderingen er 4.5 ud af 5 stjerner. Det er især kedlens design og gode hældetud, som får ros af brugerne.

 

Morphy Richards 102005

Om produktet

En elkedel som i den grad har sit helt eget udtryk. Elkedlen klarer sig fint i mange tests på nettet, og byder på nogle fine funktioner, som formentlig vil være helt nok for de fleste. Hvis du er interesseret i denne elkedel, så læs med en nedenstående tekst, hvor vi gennemgår de vigtigste ting, som du bør vide inden du evt. køber.

Designet er som det også kan ses ud fra billeder, inspireret af datidens elkedler. Elkedlen har et retro look over sig, men ser stadig moderne ud takket være dens linjer. På elkedlen er der monteret et stort og anvendeligt håndtag, som gør hældningen af vandet nem og sikker.

Funktioner

Er du typen som pludselig kan glemme, at du rent faktisk havde sat kogende vand over, så kan du tage det helt roligt. Elkedlen her har nemlig en autosluk funktion, så den selv slukker, når vandet har nået sin kogetemperatur. Varmebasen som elkedlen sættes ovenpå, når der skal koges vand, er utrolig tynd og bliver derfor helt ‘gemt’ når elkedlen påsættes – hvis elkedlen skal stå fremme i køkkenet, så er dette helt klart en vigtig egenskab. Elkedlen har en kapacitet på 1,5 liter. Det tager ca. 3 1/2 minut for kedlen at koge vandet, du kan derfor uden problemer koge endnu en omgang, hvis der nu skulle være behov for dette.

Anmeldelser

Hos den meget populære hjemmeside Amazon, el kedlen blevet anmeldt ikke mindre end 876 gange (nyt vindue). Elkedlen er ekstremt populær i bl.a. England, hvor brugerne der har testet elkedlen også bor. De mange brugere har i gennemsnit givet elkedlen 4.2 ud af 5 stjerner. Hvis man tænker over hvor mange der har anmeldt elkedlen, så er dette rent faktisk et rigtig flot resultat.

På producentens egen hjemmeside (nyt vindue) har modellen også fået en masse anmeldelser. Her er der 811 brugeranmeldelser, hvilke også er overvejende positive. Det samlede gennemsnit er på 4.5 ud af 5 stjerner, hvilket endnu en gang er imponerende, når der er tale om så mange anmeldelser.

 

Morphy Richards 102257

Om produktet

En smart elkedel fra mærket Morphy Richards. Elkedlen har fået utrolig flotte brugeranmeldelser på nettet grundet dens flotte design, samt gode funktioner. Hvis du er interesseret i denne elkedel, så læs med nedenfor, hvor vi vil gennemgå de aspekter om elkedlen som du bør vide.

Hvis du er til et retro inspireret design, så vil denne elkedel uden tvivl falde i din smag. Elkedlen er designet ud fra 50’ernes design, men alligevel, så er linjerne lavet så de virker moderne og nutidige. Du får derfor det bedste fra to verdener, 50’ernes charme og nutidens skarpe linjer.

Håndtaget på elkedlen ligger godt i hånden, men det kan være lidt svært at får det allersidste vand ud af kedlen, medmindre man holder med to hænder. Låget på elkedlen er designet således at der er en sikkerhedslås og ikke bliver varm.

Funktioner

Elkedlen byder på de fleste moderne ting, som en elkedel skal kunne. En sjov funktion, som alle elkedler ikke har, er dens evne til at udsende den klassiske fløjtelyd som man kender den fra gamle dage. Hvis du ikke bryder dig om denne, kan du sagtens slå funktionen fra. Vi synes bare at det er en sjov funktion, som også viser at der virkelig er tænkt over designet.

Varmebasen som man stiller elkedlen ovenpå skal tilsluttes en stikkontakt. Elkedlen derimod er ledningsfri forstået på den måde, at den frit kan løftes op fra varmebasen og stilles på dit bord. Varmebasen har desuden en 360 graders funktion, som gør at det er ligemeget hvordan elkedlen stilles på den, så vil den kunne virke.

Der er til tider nødvendigt at gøre en elkedel rent pga. kalken, som med tiden vil sætte sig. I elkedlen sidder der dog et aftageligt kalkfilter, som hjælper til at filtrere det værste kalk væk. Filteret kan nemt tages ud af kedlen og vaskes. Vi anbefaler dog, at du også vasker kedlen grundigt. Men en samlet vandkapacitet på 1,5 liter, kan elkedlen bruges i de fleste køkkener. Hvis du vil koge hele 1,5 liter af gangen, så tager det lidt over 3 minutter at bringe vandet i kog. Du kan derfor nemt lave endnu en portion, hvis der skulle være brug for dette.

Anmeldelser

Hos den danske forhandler Skousen har elkedlen fået 7 anmeldelser, som tilsammen giver kedlen 4.7 ud af 5 stjerner. Kunderne er meget begejstret for elkedlen og skriver bl.a. at den overstiger deres forventninger, den er meget lydløs, og dens store tænd knap virker perfekt.

 

Morphy Richards 102004

Om produktet

Ønsker du en elkedel som er lavet i et flot retro design og samtidig er udformet i et flot rød farve, så er denne elkedel muligvis noget for dig. Den betyder ikke på helt vide funktioner, men gør det den skal – at koge vandet. Læs med når vi gennemgår alt du bør vide vedr. elkedlen.

Der er ingen tvivl om at elkedlen er desinget med 50’erne i mente. Elkedlen har et retrolook, men den ser samtidig meget moderne ud med de skarpe linjer og røde farve. Designet henvender sig til alle som ønsker en flot elkedel, i en frisk rød farve.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at elkedlen også kan fås i andre farve end den røde. Hvis du klikker dig ind under ‘Morphy Richards’ kategorien, vil du se de andre farver som den er tilgængelig i.

Funktioner

Elkedlen er ledningsfri hvilket betyder at den frit kan tages op fra varmebasen. Varmebasen har derudover en 360 graders funktionalitet, som gør at elkedlen kan sættes ned på varmebasen, ligegyldigt hvordan du drejer den.

En anden og meget sjov egenskab ved elkedlen er, at det kan sige den klassiske fløjtelyd når den koger vandet, præcis ligesom elkedler sagde i gamle dage. Hvis du ønsker at den skal være lydløs, kan dette dog også vælges i stedet for. Elkedlen kan rumme 1,5 liter, hvilket i de fleste situationer vil være nok. Skulle man have behov for at koge mere vand, så kan der koges hele 1,5 liter ekstra på lidt over 3 minutter. Vandet koger meget lydløst, så det er ingen sag at skulle lave en kande mere.

Anmeldelser

Hvis vi tager et kig på den engelske version af Amazon, så har elkedlen fået en masse anmeldelser (nyt vindue). Det er faktisk blevet til ikke færre end 876 i skrivende stund, hvilket bevidner om en utrolig populær elkedel. De mange kunder er overvejende positive og giver tilsammen elkedlen 4.2 ud af 5 stjerner. Folk skriver at den bare virker og at de blev positivt overrasket over kvaliteten grundet den lave pris. Det er det samme billede som tegner sig inde på producentens egen hjemmeside (nyt vindue). Her har 811 mennesker anmeldt elkedlen og givet den 4.5 ud af 5 stjerner.

Morphy Richards elkedler – Engelsk producent siden 1935

Morphy Richards er en af de førende leverandør indenfor elektriske køkkenartikler i England og har eksisteret siden 1935. Det er særdeles innovative løsninger pakket ind i elegant og tidløst design, kombineret med en yderst omhyggelig kvalitetskontrol, der har sikret Morphy Richards sin gode position på markedet.

Morphy Richards har et slogan som lyder “Morphy Richards – smart ideas for your home“. Med det menes der, at man skal vælge Morphy Richards produkter på grund af deres smarte ideer, der sikre et godt køkkenredskab til din hverdag. De laver produkter, som du har brug for i hverdagen og produkter som er nemme at håndtere. Desuden har de en yderst høj kvalitet, som gør at produkterne burde strække i flere år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.