Bedste LG vaskemaskiner i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. LG
FH4A8QDS2
Klik
2. LG 
F4J5QN4W
Klik
3. LG
F94J53WH
Klik

Læs mere om de bedste LG vaskemaskiner i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt vaskemaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste vaskemaskiner på markedet.

 

LG FH4A8QDS2

Dampfunktion til allergikere
14 forskellige gode programmer
A+++ på energiskalaen
Støjsvag og 10 års garanti

 

Om produktet

Lækker hvid frontbetjent vaskemaskine med sort låge fra LG. Med en kapacitet på 7 kg passer denne vaskemaskine godt til familien på omkring 3-4 personer. Vaskemaskinen ligger i toppen af energiklassen og er energimærket med A+++. Dermed er vaskemaskinen blandt de mest energivenlige overhovedet. Centrifugeringshastigheden er 1400 omdrejninger per minut og centrifugeringsevnen har mærket A og er dermed det højeste man kan opnå.

Når man køber en LG vaskemaskine som er mærket med A+++, får du ikke blot en energivenlig vaskemaskine men samtidig en god besparelse i budgettet hvad angår vand- og elregning. Det årlige energiforbrug er anslået til at være 104 kWh og det årlige vandforbrug er anslået til at være 8500 liter. Lydniveauet under vask ligger på 52 dB og under centrifugering ligger det på 73 dB.

Restfugtigheden ligger på 44% efter en endt vask. Restfugtigheden beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter vask og fortæller også noget om hvor længe tøjet skal hænge til tørre eller have i tørretumbleren. Nogle gange skal det gå stærkt med vasketøj og med denne LG vaskemaskine kan du på blot 14 min få dit tøj genopfrisket.

Højden på vaskemaskinen er 85 cm, bredden er 60 cm og dybden er 58 cm.

Funktioner

Med købet af denne LG vaskemaskine får du hele 14 forskellige programmer som er med til forbedre dit vaskeresultat. Blandt disse 14 programmer findes blandt andet silentwash, bioprogrammer og dampopfriskning.

True Steam følger også med som funktion i vaskemaskinen og er en dampfunktion som tilføjes til den normale vask som let fjerner snavs. Dampfunktionen kan let tilføjes til alle programmer, men er altid med i programmet Steam Allergy Care og genopfriskningsprogrammet Steam Refresh.

Motoren i vaskemaskinen er kulfri som betyder at man får en forlænget levetid og en mere støjsvag maskine. Derudover får du hele 10 års motorgaranti. LG har selvfølgelig tænkt på at nogle købere har børn i huset og har derfor selvfølgelig sørget for børnelås på maskinen.

Anmeldelser

Kunder er ovenud tilfredse med maskinen og alle de lækre programmer. At vaskemaskinen både er energivenlig og kan give dig mere frihed er et kæmpe plus og skaber meget glæde hos kunder. På danske Wupti får modellen 5/5 stjerner.

Købere er generelt tilfreds med de mange vaskeprogrammer og det gode vaskeresultat du kan få. En køber skriver: “Super vaskemaskine, Lækker og nem betjening.”

 

LG F4J5QN4W

Energiklasse A+++ – 121 kWh årligt
6 Motion Direct Drive – skånsom vask
Lavt støjniveau under vaskning
10 års motorgaranti

 

Om produktet

Lækker hvid LG vaskemaskine. Med en vaskekapacitet på 7 kg passer denne maskine godt til familien på 3-4 personer. Vaskemaskinen har energimærket A+++ og ligger dermed blandt markedets mest energivenlige vaskemaskiner. Dermed får du både en god besparelse på både energi og vand. Det årlige energiforbrug ligger på 121 kWh og og det årlige vandforbrug ligger på 9.200 liter. 

Lydniveauet under vask ligger på 55 dB hvorimod lydniveauet under centrifugering ligger på 73 dB. Centrifugeringshastigheden er desuden 1400 omdrejninger per minut og centrifugeringsevnen er mærket med A som er den bedste på markedet. Restfugtigheden i tøjet efter en endt vask ligger på 44%. Restfugtigheden fortæller noget om hvor meget vand der er i tøjet efter vasken og hvor længe tøjet skal hænge på tørresnoren for at tørre. Nogle gange skal det gå hurtigt med vasketøjet og på blot 30 minutter kan du få genopfrisket dit tøj med hurtig programmet.

Højden på denne LG vaskemaskine er 85 cm, bredden er 60 cm og dybden er 56 cm.

Funktioner

Ved købet af denne LG vaskemaskine følger en række lækre funktioner. Du får blandt andet 6 Motion Direct Drive som er tromlebevægelsen som tilpasser sig til de tekstiler som bliver vasket og dermed fås en mere skånsom vask. Motoren i vaskemaskinen er en kulfri Direct Drive motor som er monteret direkte på tromlen og dermed får motoren en længere levetid end normalt og samtidig følger en 10 års garanti med.

Endelig findes funktionen Smart Diagnoseis som er funktionen der gør at maskinen selv vil finde ud af hvis der opstår problemer et sted. Vaskemaskinen kan altså foretage en fejlsøgning og hvis der findes en fejl sendes resultatet direkte til LG’s servicecenter. Hvis du selv vil have fejlsøgning ind på din smartphone kan du downloade app’en LG smart Laundry.

Anmeldelser

Denne LG vaskemaskine får 4,7 ud af 5 stjerner. Dette er på baggrund af +6 forskellige anmeldelser fra brugerne. Købere af denne maskine er glade for de forskellige programmer og en køber skriver bl.a.: “Tænk at man kan blive så glad for en vaskeskine. Smart design, gode programmer og ret lydløs. Jeg sætter stor pris på børnesikring!”

 

LG F94J53WH

Tilhørende app til din smartphone
Masse forskellige vaskeprogrammer
9 kg kapacitet og energiklasse A+++
Budgetvenlig pris

 

Om produktet

Stor 9 kg frontbetjent vaskemaskine fra LG. Med hele 9 kg kapacitet kan den store familie sagtens få bugt med al vasketøjet, nemt og hurtigt. Vaskemaskinen er mærket med energimærket A+++, som giver dig en god besparelse på vand og el og samtidig tænker du på miljøet. Det årlige energiforbrug er nemlig anslået til at være 160 kWh og det årlige vandforbrug er anslået til 11000 liter.

Centrifugeringsevnen i vaskemaskinen er mærket med A som er det højeste for en vaskemaskine. Derudover ligger centrifugeringshastigheden på 1400 omdrejninger per minut. Lydniveauet under vask ligger på 53 dB og under centrifugering ligger det på 74 dB. Restfugtigheden beskriver hvor langt tid tøjet er om at tørre efter en endt vask og hvor meget vand der er tilbage i tøjet. Med købet af denne LG vaskemaskine får du en restfugtighed på kun 44%.

Højden ligger på 85 cm, bredden er 60 cm og dybden ligger på 55 cm.

Funktioner

Med købet af denne vaskemaskine får du ikke blot 17 specialprogrammer men også funktioner som forbedre vaskemaskinen som helhed. Blandt andet finder du Direct Drive som er funktionen som får motoren til at være utrolig støjsvag og derudover får du også 10 års motorgaranti med i købet.

Funktionen Smart Diagnosis er fejlfindingssystemet som kommunikerer med din smartphoine. Ved hjælp af den tilhørende mobil app kan du nemt få et overblik over hvordan maskinen har det. Endelig findes pause knappen til dem der lige glemmer et par underbukser eller en sok, efter vasken er startet. Med hjælp fra knappen kan du nemt stoppe maskinen og smide de glemte tekstiler ind og starte programmet igen herefter.

Hvorfor vælge en LG vaskemaskine?

Når man skal vælge sin nye vaskemaskine skal man først og fremmest kigge efter kapacitet og vælge med omhu, således at ens vaskebehov kan blive dækket på den bedst mulige måde. Herefter kan man så kigge efter de funktioner man godt kan lide og måske kigge efter levetid. Her er en LG vaskemaskine et godt valg.

Vaskemaskiner er ikke noget man gider købe for tit og derfor er det vigtigt at vælge rigtig i første forsøg. Med vaskemaskiner fra LG får en motorgaranti på 10 år, og dermed får du altså en velfungerende vaskemaskine fra din købsdato og 10 år frem, minimum. Dermed får du en både en lang levetid på maskinen, en støjsvag motor og en motor der laver få vibrationer.

 

Hvad kan jeg se frem til ved at købe en LG vaskemaskine?

Købet af en LG vaskemaskine giver dig ikke blot gode funktioner, motorgaranti osv. Med købet af en LG sørger for at du får de mest energivenlige vaskemaskiner på markedet. Alle LG’s vaskemaskiner er mærket med energimærket A+++, hvilket henviser til at de tager hensyn til miljøet, men samtidig giver dig en god besparelse på både vand- og elregningen. Udover en god besparelse kan du se frem til funktioner som hjælper dig i mål med bedre vaskeresultater. Læs om de mange fordele ved at købe en LG vaskemaskine på producentens egen hjemmeside.

Sikkerheden ved at købe en LG vaskemaskine er selvfølgelig den 10 årige motorgaranti, men samtidig kan du ved udvalgte vaskemaskiner, få en tilhørende app til din smartphone som konstant vil holde øje med, hvordan din vaskemaskine har det. Dermed kan du holde øje med om vaskemaskinen er i en god tilstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.