Bedste ledningsfrie støvsugere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Bosch
BCH6ZOOO
Klik
2. Dyson
V8 Absolute
Klik
3. Bosch
BCH6ATH25
Klik
4. Bosch
BBH52550
Klik
5. Bosch
BBH51830
Klik

Læs mere om de bedste ledningsfrie støvsugere i test

I dette afsnit kan du læse mere om de ledningsfrie støvsugere, som er listet i tabellen overfor. De støvsugere som er udvalgte, er nogle af de mest populære på markedet lige nu. Fælles for dem alle er derfor, at du får en super god ledningsfri støvsuger, som uden tvivl vil opfylde de krav du måtte have.

 

Bosch BCH6ZOOO

Særlig effektiv mod dyrehår
Får rigtig flotte anmeldelser
★★★★★ hos Skousen og Coop
Ledningsfri støvsuger i høj kvalitet

Om produktet

Denne ledningsfrie støvsuger fra Bosch er en meget populær model på markedet. Bosch er kendte for deres gode kvalitet og holdbarhed. Designet er meget moderne og består af en flot rød farve, som passer ind i de fleste hjem. Modellen er poseløs og der kan være 0,9 liter i støvbeholderen. Hvis du er typen som ofte støvsuger hjemmet, så hver opmærksom på at beholderen jævnligt skal tømmes. Dette er heldigvis meget let, da beholderen nemt kan klikkes af og tømmes direkte ned i skraldespanden.

Støvsugeren har en max aktionstid på 60 minutter, som er nok tid til de fleste familier. På 60 minutter kan man uden problemer nå at støvsuge hele sit hjem, hvis det er af “normal” størrelse. Såfremt du nu skulle nå at bruge hele batteriet på én gang, kan det forholdsvis hurtigt blive ladt op igen. Støvsugeren er drevet af en litiumsbatteri som tager 360 minutter af oplade – så er det klar til endnu en tur rundt i hjemmet.

Det skal også nævnes at støvsugeren er fra Bosch’s ZOO serie. Denne serie har specielt fokus på at lave støvsugere, som er gode til at rydde op efter dyrenes hår. Dette gøres i form at et mundstykke, som kan suge alle slags hår op.

Dyson V8 Absolute

Velkendt Dyson kvalitet
Bedst i test ledningsfri støvsuger
★★★★★ hos WhiteAway.com og Coop
Yderst effektiv sugeevne

Om produktet

Denne Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsuger er i topklasse. Her er der tale om en af de absolut bedste ledningsfri støvsugere på markedet. Modellen er en kombination af flot design, en fleksibel og brugervenlig støvsuger, samt en række effektive mundstykker som medfølger.

Denne ledningsfri støvsuger fra Dyson har en driftstid på 40 minutter, som er meget standard for nutidens ledningsfri støvsugere. Opladningstiden er på 5 timer (300 minutter). Modellen er desuden en 2-i-1 støvsuger, og fungerer derfor også som en håndstøvsuger, som kan rengøre bilen og mange andre steder.

Denne model har desuden et indbygget HEPA filter, som gør at den er ekstra allergivenlig. Filteret sørger for, at selv de aller mindste støvpartikler ikke slipper ud igen. Har du astma eller allergi, kan det være en klar fordel at investerer i denne ledningsfri støvsuger.

Blandt de mundstykker som følger med til denne smarte ledningsfri støvsuger, er der blandt andet: Soft Roller mundstykke til hårde gulve, Direct drive mundstykke til gulvtæpper, motoriseret minitilbehør, kombinationstilbehør samt et sprækkemundstykke.

 

Bosch BCH6ATH25

Om produktet

Her er der tale om en af de første ledningsfrie støvsugere fra Bosch indenfor deres nye serie. Håndstøvsugeren er perfekt til dig, som ønsker en nemmere og mere tilgængelig støvsuger. Typisk giver en ledningsfri støvsuger et renere hjem, fordi den er så let at tage frem, når hjemmet skal have en hurtig omgang. Da støvsugeren ikke er tilsluttet en ledning under støvsugning, har den en begrænset aktionstid hvori den kan støvsuge. Den præcise aktionstid afhænger af den styrke som du vælger at støvsuge med, hvis du skruer op på max sugestyrke så kan den støvsuge i 30-40 minutter, og hvis du har den sat på laveste sugestyrke, så kan du støvsuge i en hel time.

Støvsugeren er udstyret med en masse smarte funktioner, her kan der blandt andet nævnes det intelligente LED display. Displayet kan signalere hvilken sugestyrke du har sat samt om filteret trænger til at blive udskiftet. Hvis du ikke har meget plads i hjemmet så er denne håndstøvsuger simpelthen genial – den både fylder og vejer ikke særlig meget. Vægten er på kun 3,59 kilo hvilket må siges at være i den helt lave ende, gør støvsugeren utrolig nemt at betjene og generelt manøvrere med.

Bosch BBH52550

Om produktet

Er du træt af at skulle hive hele den traditionelle støvsuger frem hver gang der bare skal støvsuges let, så er der her endnu et bud på en ledningsfri støvsuger fra Bosch. Støvsugeren udmærker sig ved at have modtaget rigtig gode anmeldelser i markedet og dette med god grund.

Her er tale om en ledningsfri støvsuger, som har nogle rigtig gode egenskaber, hvilket helt sikkert også ville kunne opfylde dine behov til en støvsuger. Støvsugeren har Bosch’s unikke SensorBagless teknologi, som betyder at støvet bliver samles i en beholder, der nemt kan tømmes igen. Du undgår dermed at skulle ud og købe støvsugerposer, da der ikke er behov for dette.

Støvsugeren har en kraftig sugeevne, som du kan sætte på tre forskellige hastigheder. Den første hastighed er til den lette rengøring. Når du har sat støvsugeren på den første hastighed opnår du også den maksimale drifttid, som er på ca. 50 minutter. Hastighed nr. 2 er til den normale rengøring og hastighed 3, er for den krævende rengøring. Ved hastighed 3 vil sugeevnen yde sit maksimale, og du vil dermed få en lidt kortere drifttid på omkring de 30 minutter.

Bosch BBH51830

Om produktet

Er du typen som ønsker at støvsugning skal være nemt og bekvemt, så er Bosch BBH51830 måske også en mulighed for dig. Den lednignsfrie støvsuger gør støvsugningen let som en leg, da den ikke har nogen ledning og du nemt kan manøvrere rundt med den i hjemmet. Støvsugeren er en såkaldt poseløs model, som betyder at støvet bliver samlet i en beholder der kan tømmes, når den er ved at være fuld. Selve kapaciteten på beholderen er på 0,9L, hvilket ca. er nok til at støvsuge i en måned. Heldigvis kan beholderen nemt klikkes af og tømmes på 2 sek.

Når du bruger støvsugeren så har den en max aktionstid på 30 minutter, hvilket de fleste kan nå at gøre gulvet rent på. Når det er tid til oplade støvsugeren igen, skal den bare tilsluttes en ganske almindelig stikkontakt. Støvsugeren er samtidig lavet på sådan en måde, så den kan stå oprejst samtidig med den oplader. Det gør den meget kompakt og den kan således stå i et lille hjørne i hjemmet. Det tager ca. 360 minutter at oplade batteriet fuldt op igen.

Definitionen på en ledningsfri støvsuger

En ledningsfri støvsuger er en støvsuger som man kan støvsuge frit med, uden at den er tilsuttet en strømkilde imens. Typisk har en ledningsfri støvsuger den samme sugekraft som en almindelig støvsuger, hvilket gør at man faktisk kan erstatte sin “normale” støvsuger med en ledningsfri en. En ledningsfri støvsuger bliver ofte forvekslet med en håndstøvsuger, da nogle håndstøvsugere kan ligne en ledningsfri støvsuger meget.

Den store forskel er dog at en håndstøvsuger er en “lille” model, som kan holdes i hånden og bruges ovenpå borde, skabe etc. Forvirringen opstår fordi at man med nogle håndstøvsugere (de såkaldte 2-i-1- støvsugere) kan tilkoble den lille håndstøvsuger med et større skaft og herefter bruge den på gulvet. Sugeevnen er dog slet ikke lige så kraftig som ved en ledningsfri støvsuger, så denne løsning anbefaler vi ikke til at erstatte den normale støvsuger.

Hvad er fordelene ved en ledningsfri støvsuger?

Der er mange fordele ved en ledningsfri støvsuger, og netop af denne grund er de også blevet utrolig populære i mange danske husstande. Den mest åbenlyse er at den ledningsfrie støvsuger er let at tilgå. Typisk fungerer det sådan at støvsugeren har en ladestand, som er placeret et sted i hjemmet. Her kan støvsugeren stå og lade natten over, så er den klar til næste gang du skal bruge den. Hvis støvsugeren ikke har en ladestand, så kan den typisk stå op selv, og herefter tilsluttes til en stikkontakt via et ladekabel.

En anden fordel er at en ledningsfri støvsuger typisk ikke har nogen støvsugerpose i sig. I stedet for bliver støvet samlet i en beholder, som kan tømmes så snart den er fyldt. Den tømmes ved et enkelt klik ud over en skraldespand eksempelvis – nemmere kan det næsten ikke blive. Du skal derfor aldrig tænke på at købe støvsugerposer mere. Enhver som har stået i den situation ved hvor træls det er, at skulle til at tømme en støvsugerpose for at genbruge den (det støvsuger og er meget uhygiejnisk).

Hvad er ulemperne?

Hvis der kun havde været fordele havde det været skønt, men sådan forholder det sig desværre ikke. Der er nogle bestemte ulemper ved en ledningsfri støvsuger, som du helt sikkert skal have med i overvejelserne, inden du vælger at investere i en. En af de store ulemper for mange folk er støvsugerens begrænsede aktionstid. Eftersom normale støvsugere sættes i stikkontakten har disse en ubegrænset aktionstid, men det gør man ikke med den ledningsfrie støvsuger.

En anden ulempe er at den ledningsfrie støvsuger ikke er lige så alsidig som en almindelig støvsuger. Med dette menes der at du kan ikke skifte til alle de samme sugeskafte som man kan ved en normal støvsuger. Derudover kan en ledningsfri støvsuger ikke komme op og støvsuge i sofaer og ej heller under senge. Som udgangspunkt kan den blot give en støvsugning på gulvet. Det skal dog nævnes at flere producenter efterhånden har lavet udskiftelige skafte til de ledningsfrie støvsugere. Dette betyder at man så kan bruge dem til at støvsuge bilen og andre steder, som ellers ville være svært.

Hvis sidstnævnte er et must for dig, så hver opmærksom på dette når du vælger en model, for det er bestemt ikke alle, hvor du får dette med som standardudstyr.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.