Bedste Kaffemaskiner med termokande

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Bosch
TKA8653
Klik
2. Moccamaster
KBGT741
Klik
3. Philips
HD7546
Klik
4. Braun
KF610
Klik

Læs mere om de bedste kaffemaskiner med termokande i test

I følgende afsnit kan du læse meget mere om hvilke kaffemaskiner med termokande som er de bedste på markedet. Vi har samlet de kaffemaskiner med termokander som enten har vundet en test, eller som har været topscorer. Derudover har vi også set nærmere på hvor gode anmeldelser kaffemaskinerne har fået hos de forhandlere, hvor maskinen kan købes.

Der er er mange mennesker som foretrækker en kaffemaskine med termokande, da de er utrolig gode til at holde kaffen varm. De virker på den både at kaffen bliver brygget direkte ned i termokanden, så du kan have varm kaffe lige ved hånden hele dagen. Vi håber at du kan finde en kaffemaskine med indbygget termokande, som passer til lige præcis dit behov. God læsning.

 

Bosch TKA8653 – Sølv kaffemaskine med termokande

Testvinder hos Icakuriren
★★★★★ hos Skousen
★★★★ hos Coop
Slukker automatisk ved inaktivitet
Automatisk drypstop funktion
Tilpasser bryggetiden automatisk til vandmængden

Bosch kaffemaskine med termokande

At en kaffemaskine med termokande kan være en god ide har også Bosch fundet ud af, så her er deres bud på en kaffemaskine med indbygget termokande. Termokanden har dobbelte vægge, hvilket sikrer at den kan holde i ekstra lang tid på varmen. Kaffemaskinen er designet i et flot sølv design i rustfrit stål, som vil passe godt ind i ethvert køkken. Kaffemaskinen er en del af Bosch’s smarte køkkenserie, og de har også designet en elkedel som matcher, du kan se alle elkedler fra Bosch her.

Udover at være udstyret med en termokande, så byder kaffemaskinen på en masse smarte funktioner, som alt sammen vil gøre det til en god oplevelse af benytte den. Et eksempel på dette er maskinens 1100 watt DualHeating system, som sikrer af kaffen bliver brygget med den bedst mulige aromaudvinding. Dernæst er kaffemaskinen også udstyret med med en teknologi som Bosch kalder VolumeAutomatic. Teknologien sikrer en optimal brygning, også ved helt små mængder. Andre funktioner som også er værd at nævne er maskinens dryp stop funktion, hvilket betyder at den ikke vil dryppe videre, når du tager termokanden ud fra maskinen, samt auto-off funktionen som selv sørger for at slukke maskinen, hvis den ikke er blevet brugt i et stykke tid.

Bedst i test og gode brugeranmeldelser

At denne kaffemaskine med termokande er populær på markedet, kan eksempelvis ses ved at kigge på de tests som den har været med i. Den svenske forbrugermagasin Icakuriren har foretaget en test over de bedste kaffemaskiner med termokander og her scorede denne kaffemaskine den højeste scorer, sammen med en anden model. Ligeledes har kaffemaskinen været med i en test foretaget af danske Søndagsavisen, hvor den også var topscorer sammen med en anden model. Den model som vandt testen er udgået fra markedet, så derfor er denne maskine et af de bedste køb man kan lave, da den stadig kan købes hos mange forhandlere.

Inde hos den danske forhandler Skousen kan der læses brugeranmeldelser om kaffemaskinen. Der er i skrivende stund 44 kunder som har anmeldt kaffemaskinen og disse har i gennemsnit givet den 4.5 ud af 5 mulige stjerner. Den gennemsnitlige vurdering af kaffemaskinen er utrolig god og vidner om at kunderne virkelig er tilfredse med deres køb. Der er eksempelvis en kunde som skriver at han gav sin søn modellen i julegave og sønnen var så begejstret, at han måtte købe en selv. Det som størstedelen af kunderne fremhæver at at maskinen er utrolig nem at bruge og selvfølgelig den medfølgende termokande, som sikrer at kaffen altid bliver holdt varm.

 

Moccamaster KBGT741 – Testvindende Moccamaster med termokande

Testvinder hos svenske Råd & Rön
Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
Godkendt kaffemaskine af ECBC
Bryggetid på 4-6 minutter pr kande
Op til 10 kopper kaffe (1,25 liter)
Med drypstop når du fjerner kande

Moccamaster kaffemaskine med termokande

Her er der tale om en af de bedste kaffemaskiner med termokande på markedet. Moccamaster er et helt brand i sig selv, og er efterhånden kendt af de fleste. Moccamaster KBGT741 er godkendt af ECBC (“European Coffee Brewing Centre), som sikre den optimale brygning af kaffen. Denne kaffemaskine med termokande er blevet testvinder eller topscorer i kaffemaskine test. Dette bevidner om, at det kunne være et oplagt valg for dig, som mangler en ny kaffemaskine med termokande. Denne Moccamaster KBGT741 bliver i testen rost for at være særdeles effektiv i dens brygning af kaffe, samtidig med at den gør det støjsvagt. Derudover roses den for at være brugervenlig, således at alle kan sætte en kande kaffe over.

Denne Moccamaster kaffemaskine med termokande, holder kaffen varm under de helt rigtige forhold. Den har en effektiv bryggetid og ikke mindst kvalitet. Kaffemaskinen laver op til 12 kopper kaffe (1,25 liter), så du kan servere kaffe samtidig til alle dine gæster på kort tid. Desuden har modellen indbygget drypstop, som er en ganske smart funktion. Det betyder at den ikke drypper videre, når du fjerner termokanden fra kaffemaskinen. Den har således en indbygget funktion, som sikre at åbningen lukker til, så snart termokanden er væk fra maskinen.

Overvejer du en kaffemaskine med thermokande, så er denne moccamaster et oplagt valg af kaffemaskine. Den har en effekt på 1.450 watt, og har indbygget temperatursikring, som er godkendt af ECBC i Oslo. Her tilbydes en garanti på 5 år som standard. Desuden kan man få yderligere 5 års garanti (10 i alt), ved at lade dig registerer som bruger. Moccamaster kaffemaskiner med termokander er kendt for at være særdeles holdbare, og kan følge dig som en trofast kaffemaskine i op til flere årtier.

 

Philips HD7546 – Kaffemaskine med termokande topscorer

Indbygget termokande
Top bedømmelse hos Tænk
★★★★★ hos WhiteAway
Kan brygge op til 15 kopper af gangen

Philips kaffemaskine med termokande

Denne kaffemaskine fra Philips er en af de mest populære modeller på markedet, når det kommer til de kaffemaskiner som har en termokande. Kaffemaskinen har et elegant udseende som består af rustfrit stål og sorte elementer. Designet er meget klassisk og alsidigt, hvilket betyder at det vil passe ind i ethvert køkken, hvor der overvejes en ny kaffemaskine. At have en kaffemaskine som passer ind i køkkenet er vigtigt, da man ellers ville kunne risikere at blive træt af den efter kort tid. Der er også folk som går det næste skridt og køber en indbygningskaffemaskine, da man på denne måde for kaffemaskinen fuldstændig integreret i køkkenet.

En af de ting som virkelig gør denne kaffemaskine speciel, er den indbyggede termokande som medfølger. Dette betyder at du altid er sikret en varm kaffe, da kaffen vil blive brygget direkte ned i termokanden. Hvis du derfor ved at du får gæster om lang tid, så kan du blot brygge kaffen, så kan den stå og holde sig varm i de næste mange timer. Termokanden er derudover brudsikker, som gør at den er utrolig holdbar.

Test topscorer og smarte funktioner

Denne kaffemaskine er meget mere end blot en kaffemaskine med en termokande, den har nemlig også mange andre funktioner, som er yderst moderne. Et eksempel på dette kunne være dens drypstop funktion. Funktionen betyder helt konkret at du kan afbryde brygningen manuelt uden, at kaffemaskinen drypper videre. En anden smart funktion er autosluk funktionen. Denne funktion gør at maskinen selv kan slukke efter den er færdig, så den ikke potentielt står tændt en hel dag og bruger strøm.

At kaffemaskinen er yderst populær på markedet kan eksempelvis ses ved at besøge forhandleren WhiteAway. Her har maskinen fået 8 bedømmelser med en samlet scorer på 4,7 ud af 5 stjerner. Kunderne som anmelder kaffemaskinen er utrolig positive og skriver at de er fuldt ud tilfredse med deres køb. Klik dig selv ind hos forhandleren for at læse disse anmeldelser. Derudover har kaffemaskinen også vundet prisen som topscorer i en bedst i test foretaget af det danske forbrugermagasin Tænk. Her får maskinen en utrolig god samlet bedømmelse og bliver vurderet til at være et rigtig godt køb.

 

Braun KF610/1 – Kaffemaskine med termokande

Testvinder hos ETM TestMagazin
Topscorer hos svenske Icakururen.se
Termobrygger til 10 kopper kaffe
Indbygget autosluk og drypstop

Braun termokande kaffemaskine til 10 kopper

Denne termobrygger kaffemaskine er fra Braun og leverer en dejlig kaffe til dig. Her kan du selv selv vælge hvilken malet kaffe du ønsker, og om den skal være økologisk eller ej. Denne Braun kaffemaskine med termokande holde kaffen varm i lang tid, og brygger en helt kande på relativ kort tid. Denne kaffemaskine fra Braun kaldes “Sommelier”, og hentyder til at kaffen brygges efter optimale forhold med hensyn til temperatur og blandingsforhold.

Denne Braun kaffemaskine med termokande har en vandkapacitet på 1,25 liter og giver dig omkring 10 kopper kaffe. Modellen er lavet i et rustfrit stål, som giver et flot og moderne look til denne termobrygger fra Braun.

Kaffemaskinen med termokande er udstyret på funktionen drypstop. Denne funktion ønsker du at din kaffemaskine har, for at undgå kaffe på bordet, når du tager termokanden ud af maskinen. Det betyder at du kan tage thermokanden ud af maskinen, hvis du desperat har brug for en kop. Dette kan du gøre, uden at der spildes kaffe ud over bordet. Så slipper du for unødig rengøring omkring kaffemaskinen. En anden funktion er autosluk, som sikre dig et mindre forbrug af el. Autosluk sikre at kaffemaskien med thermokande, automatisk slukker når den har stået ubrugt i et bestemt antal tid. På den måde får du en ekstra energivenlig model, som sparer på strømmen.

 

Bedste kaffemaskine med termokande i test – hvilke kilder?

Hemtrevligt.se

Den svenske forbrugermagasin Icakuriren, har foretaget en test over de bedste kaffemaskiner med en termokande og her blev modellen fra Bosch topscorer og kåret som værende en rigtig godt køb. Icakuriren har i deres test først og fremmest fokuseret på hvor god maskinen var til at brygge kaffe og holde den varm, da dette jo er det allervigtigste parameter for en kaffemaskine, hvor der også medfølger en termokande. I testen har de bl.a. undersøgt hvor varm kaffen var efter 60 minutter i termokanden. Der var nogle af kaffemaskinerne der decideret fejlede her, da kaffen var blevet alt for kold efter blot 60 minutter – dette er selvsagt ikke meningen, når kaffen bliver brygget i en termokande.

Læs mere

Forbrugerrådet Tænk

Det danske forbrugerråd, som guider de mange danskere i køb af alverdens produkter, har lavet en stor test om kaffemaskiner, herunder test af kaffemaskine med termokande. I selve testen bliver der testet for på en lang række parametre, herunder bryggetid, brugervenlighed, temperatur, energiforbrug samt en række øvrige forhold. Tænk er meget omhyggelige i deres kaffemaskine test. I deres kaffemaskine test, har de testen over 30 kaffemaskiner, som i nøje gennemgået. I toppen af deres test, finder man blandt andet både Philips kaffemaskiner, Melitta kaffemaskiner og Moccamaster kaffemaskiner. Det kræver medlemskab af læse hele kaffemaskine testen.

Læs mere

Råd & Rön

Den svenske forbrugermagasin har ligeledes lavet en stor kaffemaskine test, hvor de blandt andet inkluderer kaffemaskine med termokande. I deres test kigger de hovedsagligt på kaffens kvalitet, brugervenlighed og temperatur. Herudover bliver der også testet for bryggetid, energiforbrug og brugsanvisning. Det kræver betalt medlemskab for at læse testen hos Råd & Rön – hvis du har det, kan du læse den via knappen nedenfor.

Læs mere

 

Hvorfor købe en kaffemaskine med termokande?

Kaffemaskine med termokande er perfekte til lejligheder, rekreative køretøjer og kontorkroge, hvor pladsen er begrænset. Gør din morgen lettere med en programmerbar, nem at bruge og moderne kaffemaskine med termokande. Er du ikke altid til kaffe om morgenen? Intet problem! Mange kaffemaskiner med termokande er faktiske også ideelle til te, kakao og andre varme drikkevarer. Termiske kaffemaskiner er nemme at bruge, fordi du blot tilføjer vand i vandtanken, og kaffe ind i filterkurven og nyder en friskbrygget kaffe inden for få minutter. Og hvis du ikke er i humør til at drikke det med det samme, vil den termiske karaffel funktion holde din bryg dejlig og varm, når du beslutter dig for at have en kop! Du forbereder, brygger og serverer! Meget simpelt.

Mange af dagens termokande kaffemaskiner bruger en bæredygtig og genanvendelig permanent filterkurv, hvilket betyder at man ikke behøver at smide sin filtre ud. En vandstandsindikator er næsten altid til stede, som fortæller dig, hvornår genopfyldning er nødvendig. Skønheden ved en termisk karaffel kaffemaskine er, at den bevarer varmen samtidig med at den samme friskbryggede kaffe smag holdes. Så du kan brygge en stor portion kaffe om morgenen og derefter nyde det senere og i løbet af dagen.

 

Kaffemaskiner med termokande – funktioner

Styr din kaffe med en programmerbar termisk kaffemaskine, der lader dig programmere mængden af ​​kaffe du ønsker at brygge: Du kan vælge mellem 4, 6, 8 eller endda 10 kopper og vælge mild, regelmæssig eller stærk for intensiteten. Nogle termiske kaffemaskiner har endda forskellige kaffemuligheder, så du kan starte dagen med en forskellige kop kaffe, alt efter hvad du ønsker.

Det kan også være at du ikke ønsker at have en kaffemaskine stående fremme i dit nye og flotte køkken. I dette tilfælde, så bør du kigge på en smart indbygningskaffemaskine, som bygges ind i skabet i dit køkken. Er du i tvivl om hvilken maskine  du skal vælge til at levere det sorte guld til dig, kan du se nogle af de bedste kaffemaskiner på markedet her.

Kaffemaskiner med termokande kan være en god tilføjelse til dit køkken, og de er designet til at tilbyde et stille og relativt lydløst bryg, der er perfekt til den tidlige formiddag. Vi ved, at hvert køkken er anderledes, og alles stil er også. Derfor laves kaffemaskiner med termokander også i en lang række forskellige design, alt efter hvad der passer bedst i dit hjem. Vælg mellem en kaffemaskine i metal, glas, BPA-fri plast eller rustfrit stål. En sort finish fremhæver kaffemaskinens design og overordnede appel, men også mange andre farver og former er tilgængelige. Mange andre funktioner som automatisk afbrydelse, LCD-skærm, kaffemaskine med timer og med ur er tilgængelige i din kaffemaskine med termokande for at sikre en 100% tilfredshed. Desuden findes der også mange mærker såsom Philips kaffemaskine med termokande eller en smart kaffemaskine med termokande fra Wilfa.

 

Kaffemaskine med termokande – hold øje med dette

Overvejer du en ny kaffemaskine som har indbygget termokande, som kan holde kaffen varm, så er der en række ting du skal være opmærksom på. Nedenfor kan du læse om nogle af de vigtige områder for en termokande kaffemaskine, som gør sig gældende inden du skal købe nu.

Størrelse på vandbeholder og termokande

Hvilke behov har du til din kaffemaskine med termokande? Skal du bare bruge en enkelt kop om morgenen, eller har du brug for flere? Er det bare dig som drikker kaffen, eller har du en familie i nød, som også trænger til de gyldne sorte dråber? Her er det vigtigt at finde ud af, hvor meget kaffe du skal lave, og benyt derefter dette i din beslutning.

Du kan få kaffemaskiner med termokande i forskellige størrelser, så det er vigtigt at gøre op med dig selv, hvilket behov du har til denne termokande kaffemaskine. Kigger du eksempelvis på en kaffemaskine fra Philips eller en kaffemaskine fra Melitta, som har termokande, har de typisk en vandbeholder på 1-1,5 liter. Dette kan give en kopstørrelse på om til 12-14 kopper kaffe, alt afhængigt af størrelsen på kopperne.

En termokande kan være særligt effektiv hvis du tit og ofte har gæster på besøg, som gerne ønsker kaffe på forskellige tidspunkter i døgnet. Ved at have en kaffemaskine med termokande, kan dine gæster gå ud i køkkenet til høflig selvbetjening.

Kaffemaskine funktioner

Nogle kaffemaskiner med termokande kan programmeres til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, forblive varme i et bestemt antal tid før slukning og meget mere. En kaffemaskine med timerfunktion kan være særdeles effektiv – dem kan du læse mere om i linket.

Dette kan være til gavn for dig, hvis du er den slags person, der kan lide at vågne op til duften af ​​kaffe, eller som ikke vil være besværet med at brygge en kop om morgenen. Det kan også godt være at du kan lide at sove så længe som muligt, så kan en timerfunktion også være særdeles smart.

I dag er de fleste kaffemaskiner klar til at blive programmeret til at tænde på et bestemt tidspunkt. Men nogle af dem er lavet til at brygge meget hurtigt og behøver ikke denne funktion. Bestem om du vil have denne funktion eller ej, og sæt den på din liste over ønsker. Hvis du ønsker en kaffemaskine som blot brygger hurtigt og effektivt, kan du vælge Philips HD7546, kaffemaskine med termokande.

Stop undervejs og automatisk sluk

Nogle kaffemaskiner med termokander er i stand til at blive pauset midt i maskinens brygge, så du kan hælde en kop, inden den er færdig. Hvis du er den slags person, der har brug for kaffen så hurtigt som muligt, kan du tilføje denne funktion til din ønskeliste.

Som nævnt i kaffemaskine funktioner, kan nogle maskiner til kaffebryg indstilles til at slukke efter en vis tid. I modsætning til disse programmerbare kaffemaskiner er der andre, der kan gøre dette automatisk uden at skulle programmeres.

Hvis du er den slags person, der har rigtig travlt om morgenen, kan det være let at glemme at slukke kaffemaskinen, da man hurtigt er videre i teksten, når man først har fået sin kaffe ind i systemet. Det er særligt her, hvor denne funktion er praktisk. Og nogle af de kaffemaskiner med termokander som findes på denne side, har den funktion.

Vandfilter i din kaffemaskine med termokande

Har du et filter på din køkkenvask? Hvis ikke, laver du sikkert din kaffe med kalkholdigt vand, som tager smagen bæk fra den dejlige kaffe! Frygt dog ikke – nogle kaffemaskiner kommer med et indbygget vandfilter til at give den bedst mulige smag til din kaffe. Husk dette kommer med den ekstra indsats og bekostning af udskiftning af filtrene kræves. Gider du ikke døje med besværet, så kan du vælge en kaffemaskine med termokande uden indbygget vandfilter.

Garanti

De fleste high-end kaffemaskiner med termokande har en 3 til 5 års garanti, mens nogle kun har et år på dem. Hvis du har et hjem med mange børn eller husdyr, der tit løber rundt og leger, skal du holde øje med en lang garanti.

 

Tips til at få det bedste ud af din kaffemaskine med termokande

– Sørg for at følge fabrikantens rengøringsvejledning for at sikre, at bryggeren fortsætter med at kører godt og producere den bedste mulige kaffe.

– Kog lidt vand og forvarm din termokande, hvis du kan lide at holde din kaffe ekstra varm. Du kan også bruge noget kogt vand til at give dig en varm kop – bare varm kruset under hanen.

– Sørg for, at du bruger den rigtige filterkaffe til din filterkaffemaskine – du vil have et medium / groftkværnet kaffe for det bedste resultat. Du kan også kværne din egne kaffebønner, med en af disse bedste kaffekværne.

– Husk, at frisk er bedst, når det gælder kaffekvalitet – opbevar ikke din malet kaffe for længe og brug ferskvand til hver brygning

– Brug filtreret vand til den bedste smag af kaffe. De fleste kaffemaskiner har ikke et tilstrækkeligt vandfilter, der er dog undtagelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.