Bedste kaffemaskiner med kværn

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Melitta
AromaFresh
Klik
2. Electrolux
EKF7900
Klik
3. Morphy Richards
Accent Pour Over
Klik
4. Siemens
TC86303
Klik

Læs mere om de bedste kaffemaskiner kværn

En kaffemaskine med timer kan være en perfekt ide, hvis du nogle gange har brug for at tidsindstille din kaffebrygning. Det kunne eksempelvis være hvis du vil have en frisk kande kaffe klar til lørdag morgen, eller hvis du har en travlt dag og får gæster om aftenen, så kan du tidsindstille kanden til a være klar til et bestemt tidspunkt.

Der er mange andre grunde hvor en kaffemaskine med timerfunktion kunne være oplagt, men du ved bedst selv hvornår det kunne være relevant for dig. I følgende afsnit har vi samlet nogle af de kaffemaskiner med timer, som er mest populære på markedet. Vi har samlet de maskiner som enten får mest brugeranmeldelser hos diverse forhandlere, eller som har scoret gode anmeldelser i de tests som de har været med i.

 

Melitta AromaFresh – Kaffemaskine med timer og kværn

Indbygget timer til tidsindstilling
★★★★★ hos Skousen.dk
Med indbygget justerbar kaffekværn
Med autosluk og drypstop

Melitta AromaFresh – kaffemaskine med timer funktion

Denne smarte og moderne kaffemaskine har alt hvad du behøver for at kunne skænke dig selv en dejlig kaffe. Modellen har mange moderne funktioner. Melitta AromaFresh er en filterkaffemaskine, som er udstyret med en kaffekværn. Dette betyder, at du selv kan vælge de bønner som du ønsker. Denne kaffemaskine med timer er udarbejdet i et elegant design i rustfrit stål. Disse stålelementer, gør at kaffemaskinen passer nydeligt ind i de fleste køkkener.

Denne Melitta AromaFresh kaffemaskine sikre en simpel og god kaffebrygning. Med denne smarte kaffemaskine, kan du uden problemer få stille kaffetørsten. Og du kan have den klar lige præcis når du har lyst. I den indbyggede kværn er der plads til 180 gram bønner af eget valg. Vandbeholderen har en kapacitet på 1,25 liter vand, som svarer til en kande kaffe på op til 10 personer.

Kaffemaskine med timer og andre smarte funktioner

Denne Melitta kaffemaskine har indbygget timer. Det betyder at du kan tidsindstille kaffen til et ønsket tidspunkt. Vil du have at kaffemaskinen er brygget kaffe til kl 07:00 om morgenen – så indstiller du blot det. Med sin integrerede kaffekværn kan du selv juster malegraden. Ønsker du en mild/medium/stærk kaffe så indstiller du det, samtidig med at ændre på om kaffebønnerne skal males fine eller grove. Den indbyggede kaffekværn kan i øvrigt splittes op og tages af, således at den nemt kan rengøres. Rengøring kan gøres nemt og hurtigt. Der medfølger desuden en børste, som gør det endnu lettere.

Hvis du har formalet kaffe, kan du desuden vælge at slukke for den indbyggede kaffekværn. Og til din filterkaffe, får du en dejlig 3-i-1 kalkbeskyttelse med en indbygget afkalkningsindikator. Dette sikre at din kaffemaskine med indbygget timer til enhver tid leverer det bedste resultat til din vigtige morgenkaffe.

Den tidsindstillede kaffemaskine kan hjælpe dig i hverdagen. Timerfunktionen ses på LED-displayet på kaffemaskinen, og er med til at give dig en forførende og uovertruffen kaffeoplevelse. Ønsker du at vågne op til en friskbrygget kaffe til morgenmaden, indstil blot tidspunktet. Denne kaffemaskine med timer fungerer upåklageligt, og er yderst brugervenligt i praksis. En ekstra feature er, at man kan programmere maskinen til hvor længe den skal holde kaffen varm. På kaffemaskinen med timer kan du sætte den til at holde kaffen varm i 20, 40 eller en hel time efter den endte brygning. Din Melitta AromaFresh kaffemaskine med timer slukker automatisk efter det specificerede tidsrum.

 

Electrolux EKF7900 – Topscorer hos Tænk og Råd & Rön

Topscorer hos danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos svenske Råd & Rön
Digitalt display til bl.a. timer funktion
10-11 kopper kaffe i kanden + drypstop

Electrolux EKF7900 kaffemaskine med timer

Denne effektive kaffemaskine med timer fra Electrolux, klarer sig rigtig godt i test. Denne kaffemaskine i flot rustfrit stål, har været med i test hos både Forbrugerrådet Tænk og svenske forbrugermagasin Råd & Rön. Derudover får kaffemaskinen en indbygget timer, som sikre gode anmeldelser hos brugerne. Modellen har et lidt anderledes design end de øvrige kaffemaskiner med timer, og det går godt hos brugerne.

Herudover roses kaffemaskinens evne til at brygge en meget varm kop kaffe, samtidig med at den kan holdes varm i lang tid. Med den indbyggede timer funktion, kan du tidsindstille kaffemaskinen til at brygge kaffen på et ønsket tidspunkt. Her kan du med fordel sætte timer funktionen til at starte med at lave en kop kaffe til tidligt om morgenen, således at den er klar til at du står op.

Tidsindstillet Electrolux kaffemaskine med digitalt display

Kaffemaskinen fra Electrolux har et indbygget display, som kan ses på billedet. Her finder du 8 knapper. Disse knapper kan styre forskellige programmerbare funktioner. Dette gælder blandt andet kaffens styrke ved kaffebryg – skal den være mild eller stærk. Set i forhold til justerbar funktioner, tag et kig på en elkedel med justerbar temperatur her. Derudover har kaffen en automatisk slukfunktion, som gør at den slukker efter 12 minutter når den er færdig med at brygge. Det skal også nævnes at modellen har et afkalkningssystem, som gør at du nemt kan rense maskinen efter brug. Dette skal selvfølgelig ikke gøres hver gang, men bør gøres ind i mellem.

 

Morphy Richards Pour Over

Kaffemaskine med indbygget timer
12 kopper kaffe på 10 minutter
Pour Over teknologi – optimal kaffe
Hold-varm funktion og drypfri maskine

Morphy Richards kaffemaskine med timer funktion

Denne smarte Morphy Richard kaffemaskine er med indbygget timer funktion. Det betyder at du kan indstille kaffemaskinen til at have kaffen brygget klar på et bestemt tidspunkt på døgnet. Morphy Richard kaffemaskine giver en dejlig og fyldig smag end mange af de andre kaffemaskiner på markedet. Modellen kan brygge op til 12 kopper på en gang, og kan gøre det på omkring 10 minutter.

Med sin indbyggede timerfunktion, kan du vælge lige præcis hvornår du ønsker din kaffe klar. Er du en person, som ønsker en kop kaffe så hurtigt som muligt, kan denne kaffemaskine med timer være noget for dig. Denne Morphy Richard kaffemaskine har desuden en indbygget “hold varm” funktion, på grund af sin termostatiske varmeplade. Dette kan sættes til at være gældende i op til 30 minutter.

Smart tidsindstilling og Pour Over teknologi

Denne kaffemaskine med tidsindstilling kan desuden programmeres til at gøre det samme hver morgen hvis det ønskes. Er du et vanemenneske, kan dette være en funktion for dig. Som en anden funktion, kan du vælge styrken på kaffen. Skal du have en stærk og sort kaffe til morgenstunden, vælg da den stærke kaffe.

Som navnet antyder, er modellen udstyret med en Pour Over teknologi. Dette betyder, at der er et brusehoved over kaffen, som jævnt fordeler vandet ud over den formalede kaffe, og sikre maksimal smag. På den måde udnytter du al kaffen, og sørger for at du får den bedst mulige kaffesmag ned i koppen.

Som mange af de andre kaffemaskiner med timer funktioner, har denne model også en drypfri funktion. Dermed slipper du for at tænke på at kaffemaskinen står op drypper, når du tager kanden ud. Det er ikke en funktion man tænker særlig meget over, men det er nu en gang rigtig rar at have. Til sidst skal det nævnes at modellen er nemt at rengøre. Med en cupcake-formet filter som er indbygget, sikre maskinen en nem rengøring. Denne form gør at kaffedækningen forbliver jævn under brygning, og på den måde opstår der ikke urenheder i maskinen. Dette cupcake filter kan anvendes både med eller uden et yderligere filter – det er eget valg. Ønsker du køkkenudstyr i samme design, kan du kigge på Morphy Richard elkedel her.

 

Siemens TC86303 – Bedst i test hos Tænk

Testvinder hos Tænk
★★★★★ hos Coop
Timerfunktion som kan tidsindstilles
Brygning af op til 15 kopper pr. gang

Siemens kaffemaskine med timerfunktion

Hvis du er på jagt efter en kaffemaskine med timer, så kan det være at denne model fra Siemens er noget for dig. Modellen er tidligere testvinder hos Tænk, og den vandt prisen som bedst i test blandt over 30 testede kaffemaskiner. Du er derfor sikker på at modtage en kaffemaskine som kan sit kram og som er meget driftsikker. En af de vigtigste funktioner ved kaffemaskinen er den indbyggede timer funktion, som kan tidsindstilles præcis efter dine behov. Timerfunktionen kan eksempelvis tidsindstilles til at have brygget kaffen færdig til når du står op om morgenen. Dette er en utrolig smart funktion, som mange kunne have glæde af til hverdag.

Udover at kaffemaskinen kan indstilles med timer, så byder den også på andre smarte funktioner, som sikrer at kaffen altid bliver brygget på bedst mulig vis. Eksempelvis har maskinen en indbygget funktion som Siemens kalder ArmonaSense. Funktionen betyder at der er sensor som måler på hvor meget kaffe og vand der er i maskinen og herefter foretager brygningen ud fra dette. Hvis der derfor er lidt vand i maskinen, så vil den tilpasse sig dette og kun brygge den rette mængde som passer til dette. En anden funktion som også er værd at nævne er maskinens drypstop, denne sikrer at hvis du tager kanden ud før tid, så vil denne ikke dryppe videre.

Kunderne elsker en kaffemaskine med timer

At kunderne er vilde med maskinen kan man hurtigt finde ud af ved at besøge Coops hjemmeside. Her har kaffemaskinen fået 16 anmeldelser med en samlet score på 4.4 ud af 5 mulige. Resultatet er rigtig godt og bevidner om meget tilfredse kunder. De fleste kunder som skriver at kaffemaskinen er utrolig nem at betjene og er meget tilfreds med dens funktioner. Langt de fleste fremhæver også timerfunktionen, og skriver at det er utrolig dejligt, at man kan stå op til en kande friskbrygget kaffe om morgenen.

Det er ikke kun kunderne som kan lide kaffemaskinen. Det danske forbrugermagasin Tænk har testet et hav af forskellige kaffemaskiner og her blev modellen kåret som den bedste i test. Tænk som har testet kaffemaskinen i mange forskellige kategorier, gav maskinen den højeste samlede bedømmelse af alle de kaffemaskiner som de testede. Nogle af de kategorierne som den især scorede højt i var hvor nemt det var af afkalke den og hvor brugervenlig den var ved daglig brug.

 

 

Hvad er en kaffemaskine med timer?

Hvis du ikke allerede ved hvad en kaffemaskine med timer er, så er du kommet til den helt rigtige side. Kort fortalt så giver en kaffemaskine med timer mulighed for at tidsindstille din brygning, så du altid er sikret frisk kaffe om morgenen, når du vågner op. Helt præcist så foregår det på den måde at du gør kaffemaskinen klar dvs. du fylder kaffepulver og vand på maskinen. Herefter kan du selv indstille hvornår brygningen skal starte. Hvis du derfor ved at du står op kl 8 i en weekend, så kan tidsindstille maskinen, så der står en frisk kande kaffe klar på dette tidspunkt.

Der er mange som vil mene at de ikke har behov for denne funktion, men rent faktisk så kan den vise sær meget anvendelig i en travlt hverdag, men også i weekenden hvor du skal hygge med en kop kaffe som det første om morgenen. Forestil dig at du har sat timeren til at være klar kl. 7 på en hverdag, fordi det er her du står op. I en hverdag kan selv 10 minutters besparelse betyde meget, så her ville det bestemt være en stor fordel

 

Bedste kaffemaskine med timer i test – hvilke kilder?

Forbrugerrådet Tænk

Det danske forbrugerråd Tænk har testet mere end 30 forskellige kaffemaskiner. De har testet kaffemaskiner indenfor en lang række af kategorier og slutteligt givet dem en samlet bedømmelse. Når det kommer til kaffemaskiner har de bl.a. set på hvor høj temperatur maskinerne kan brygge kaffen, hvor nemt det er at afkalke dem og hvor brugervenlige de er i en travl hverdag. Ud fra alle disse kategorier giver de en samlet bedømmelse. Den kaffemaskine som vandt bedst i test er Siemens TC86303, som vi har med på siden som en af de allermest populære.

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.