Bedste Støvsugere Til Hundehår i Test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Bosch
BGL85S330
Klik
2. Philips
FC8721/09
Klik
3. Electrolux
PURED9
Klik
4. Bosch
BGS5335
Klik

Læs mere om bedste støvsugere til hundehår i test

I følgende afsnit kan du læse mere om de bedste støvsugere til dyrehår på markedet, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære modeller er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet. Fælles for dem hver især er, at de opfylder de flestes behov til hvad en støvsuger skal kunne i privaten – nemlig at gøre det op med støvet. De bedste støvsugere til at rydde op efter dine kæledyr, har et medfølgende turbomundstykke, som opfanger alle hår ekstra effektivt.

 

 

Bosch BGL85S330 – Lydsvag som aldrig før

Bosch BGL85S330 også kaldet In’Genius ProSilence 57 har rekordlavt lydniveau på 57 dB(A), takket være SilenceSound System fra Bosch. På den måde slipper du for at jage familie og kæledyr ud af huset, hver gang du tænder for støvsugeren. Det hele foregår desuden ved et lavt energiforbrug, for støvsugerens energiklasse er A, den bedst mulige klasse.

Bosch In’Genius ProSilence 57 har et vaskbart HEPA filter, som er perfekt for allergikerer, og den luft som kommer ud af støvsugeren er mere ren en den gennemsnitlige luft i en dansk lejlighed. Et HEPA filter er et af de mest effektive på markedet, og er godkendt til personer med allergi.

Med A i rengøringsevne på hårdt gulv, er denne støvsuger blandt de bedste på markedet til hårde gulve. På gulvtæpper scorer støvsugeren et hæderligt C, hvilket er i den gode ende af skalaen. Bosch producerer generelt støvsugere i højt kvalitet, som holder i mange år.

Støvsugerens poser har plads til 5 liter støv. Med en ekstra stor arbejdsradius på 12 meter er støvsugeren perfekt til at støvsuge større gulvområder, og vil derfor passe godt til større hjem, kontorområder eller lignende. Og det medfølgende teleskoprør betyder, at det er slut med rygproblemer mens du støvsuger. Du kan nemlig justere længden på røret efter behov.

 

Philips FC8721/09 – Enkel og yderst effektiv

Philips FC8721/09 er en lille racer af en støvsuger, som får enormt flotte anmeldelser af forbrugerne. Philips Performer Expert er en topmodel fra Philips, som får klasse A i støvemission (hvor god den er til at samle støvpartikler op og samtidig holde på dem).

Denne model har et HEPA 13 filter, som betyder at den holder over 99,95 % af alle støvpartikler tilbage. Dette må siges at være effektivt, hvilket også skyldes den A rating, som støvsugeren får i støvemission.

Hvad angår rengøringsevne på hårdt guld får modellen også et A, hvilket er det bedst muligt. Det samme gør sig gældende i modellens energieffektivitetsklassificering, hvor den har et årligt energiniveau på kun 27,8 kWh. Dette er ganske lidt, og gør at du ikke skal tænke på udsving på elregningen, selvom du støvsuger meget. Hvad angår rengøringsevne på gulvtæpper får Philips Performer Expert i C, som er hæderligt for en traditionel støvsuger.

Modellen leveres med dets standard mundstykke TriActiveMax, som er effektivt til de fleste gulvtyper. Derudover medfølger et sprækkemundstykke samt et lill 2-i-1 mundstykke. Som ekstra følger et specielt mundstykke til hårde gulve.

Sidst skal det nævnes at modellen er lavet af over 90 % genbrugsmateriale, den har en aktionsradius på 11 meter, bærehåndtag både i top og front, 5 liter støvkapacitet, 78 dB støjniveau og et smart rød design.

 

Electrolux PURED9 – Energi- og allergivenlig støvsuger

Her er der tale om en ny smart allergivenlig støvsuger fra Electrolux. Modellen får rigtig gode anmeldelse, hvilket kan skyldes de gode specifikationer som medfølger. Denne støvsuger får selvfølgelig A i støvemission, som er et kriterie for at komme på listen over allergivenlige støvsugere. Til modellen medfølger et vaskbart PureAdvantage D11 filter (også omtalt HEPA filter), som stopper mere en 99 % af alle støvpartikler. Har du en ren udblæsningsluft, har du en god indeklima – hvilket er god for en allergiker.

Denne model har en rigtig god rengøringsevne, hvor den får A i rengøring på hårde gulve. Hvad angår støvopsamling på gulvtæpper, får modellen et C. Dette gøres med en meget lav motoreffekt på kun 350 watt og dermed en energieffektivitetsklasse på A+++. Det er den absolut bedste klasse for energiforbrug, hvilket er imponerende.

Electrolux PURED9 (PD91-Green) er produceret i sort genbrugsplast og er miljøvenlig fra start til slut. Emballagen er lavet i 100 % genbrugsplast og kan desuden genanvendes igen.

Udover det ovennævnte, har denne støvsuger 12 meters aktionsradius, automatisk ledningsoprul, smart aluminiums teleskoprør, flere smarte mundstykker og meget mere. Find den billigeste pris i tabellen lige ovenfor.

 

Bosch BGS5335 – Poseløs støvsuger i høj kvalitet

Her er der tale om en af mest effektive støvsugere som Bosch overhovedet har lavet. Støvsugeren har scoret det bedst mulige i støvemission, som betyder at den holder godt på støvet. Den er derfor ideel for dig, som har støvallergi eller på andre måder er generet at støv. Modellen har et intelligent SelfClean systen, som automatisk rengører det integrerede filtersystem, samtidig med at den har et vaskbart HEPA filter.

Hvis vi herefter tager er kig på en af de andre meget vigtige parametre for en støvsuger, så er det dens sugeevne på hårdt gulv. Her scorer støvsugeren også det bedst mulige, nemlig endnu en A rating. Sugeevnen på gulvtæppe er desværre ikke lige så god, da den får en C rating her. Hvis du derfor har gulvtæppe i de fleste rum i dit hjem, så kan du med fordel se efter en støvsuger, som har fået en A rating.

Støvsugeren er poseløs og støvbeholderen kan rumme 3 liter. De 3 liter er en ganske fin størrelse, som du kan samle en del støv i, før denne skal tømmes. Der medfølger selvfølgelig en passe mundstykker, som du kan benytte dig af, alt efter hvilken situation du skal bruge støvsugeren i. Af mundstykker medfølger der bl.a. parketmundstykke, turbomundstykke, møbelmundstykke og et fugemundstykke.

Du får selvfølgelig også masser af praktiske funktioner med i parken. Støvsugeren har en aktionsradius på 11 meter, som kan rulles ind igen med automatisk ledningsoprul. Du kan også selv regulere sugestyrken via den drejeknap som sidder på støvsugeren, hvis der viser sig at være nogle ekstra besværlige støvklumper på gulvet. Slutteligt skal det nævne at støvsugeren også er udstyret med Bosch’ automatiske integrerede filtersytem.

Hvorfor vælge en støvsuger til hundehår?

En større og større andel af danskere i dag lider af allergi af den ene eller Der findes en masse forskellige typer hjem. Nogle har mere behov for en støvsuger med kraftig sugeevne end andre. Dyreejere og især hundeejere har særligt brug for en støvsuger der er særligt udviklet til at støvsuge hundehår op. Ligesom man har støvsuger hoveder, der er velegnet til hårde gulve, såsom trægulve, og andre som er tilpasset at skulle støvsuge på gulvtæppe, så har man også udviklet støvsugerhoveder, som er særligt gode til at opsamle hundehår og kattehår.

Er man hundeejer eller katteejer, og har man et dyr, som fælder meget, så er det en god idé at vælge en støvsuger, som er velegnet til at støvsuge dyrehår op. Når man skal vælge sin nye støvsuger er det derfor værd at overveje, hvad det er der primært skal støvsuges op. Er man hundeejer vil det derfor altid være en god idé at vælge en støvsuger til hundehår. Man kan også vælge en god robotstøvsuger til hundehår, som effektivt holder hårmængden fra dine kædedyr nede.

 

Hvad er fordelene ved en dyrehår støvsuger?

Der findes mange typer støvsugere og hver af dem indeholder særlige specifikationer. Når man er hundeejer vil det være en klar fordel at vælge en støvsuger, som har et særligt hoved eller særligt kraftig sugeevne, for at man sikrer, at man ikke skal stoppe støvsugningen i tide og utide for at tømme støvsugerhovedet for alt det, som støvsugeren ikke kan støvsuge op, og som derfor sætter sig i hovedet børster.

En støvsuger til hundehår eller dyrehår er særligt udviklet, så den har et såkaldt turbohoved, som gør det meget nemmere som hundeejer at holde sit hjem rent og pænt og fri fra hundehår. Ved at vælge en støvsuger til dyrehår vil man sikre, at rengøringen kan gå noget mere glat, når man ikke skal stoppe sin støvsugning hele tiden, men man bare kan støvsuge derudaf og være helt sikker på, at støvsugeren klarer arbejdet som den skal. Det er især den kraftige sugeevne som vil sikre, at så små og lette katte- og hundehår rent faktisk vil blive støvsuget op.

Er man en børnefamilie, hvor man har små børn der kravler meget rundt på gulvet og leger er det værd at tage med, at man har lettere ved at tage hensyn til børnene og sikre, at de ikke pludselig har hundehår på legetøjet de leger med og tager i munden.

 

Hvilke mærker er førende indenfor støvsugere til hundehår?

Heldigvis for forbrugeren er der god konkurrence på markedet for støvsugere til hundehår. Både Electrolux, Bosch, Miele, Hoover og Nilfisk har alle lavet super gode modeller af støvsugere til dyrehår. Dette siger også noget om, at der er et stort behov for at kunne vælge en støvsuger til hundehår når så mange producenter udvikler produkter og derfor går ind i kampen om den bedste støvsuger til dyrehår.

Fælles for alle produkterne er, at de har et særligt mundstykke, som har en turbofunktion som gør støvsugning af hundehår særligt effektivt. Mange husstande har dyr, og især hunde og katte, så derfor er der også behov for, at der er konkurrence på området og det skal man kun være glad for som forbruger, for det betyder jo at der er rigtig mange gode produkter og derfor er der stor chance for at vælge en rigtig god støvsuger til hundehår.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.