Bedste støvsugere til hundehår i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Philips
FC8721/09
Klik
2. Bosch
BGS5335
Klik
3. Miele
Complete C3 Cat&Dog
Klik
4. Electrolux
UltraFlex Animal
Klik
5. Bosch
BCH6ZOOO
Klik
6. Bosch
BBS1ZOO
Klik
7. Electrolux
PURED9
Klik
8. Bosch
BGL85S330
Klik

 

 

Læs mere om de bedste støvsugere til hundehår i test

I følgende afsnit kan du læse mere om de bedste støvsugere til dyrehår på markedet, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære modeller er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

Fælles for dem hver især er, at de opfylder de flestes behov til hvad en støvsuger skal kunne i privaten – nemlig at gøre det op med støvet. De bedste støvsugere til at rydde op efter dine kæledyr, har et medfølgende turbomundstykke, som opfanger alle hår ekstra effektivt.

 

Philips FC8721/09 – Enkel og yderst effektiv

Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
★★★★★ Hos Skousen.dk
★★★★★ Hos Coop Shopping
Høj ydeevne som opfanger dyrehår
Energiklasse A og højt støvoptag
HEPA 13 filter for ultimativ allergivenlighed

Testvindende støvsuger til dyrehår

Philips FC8721/09 er en lille racer af en støvsuger, som får enormt flotte anmeldelser af forbrugerne. Philips Performer Expert er en topmodel fra Philips, som får klasse A i støvemission (hvor god den er til at samle støvpartikler op og samtidig holde på dem).

Denne model har et HEPA 13 filter, som betyder at den holder over 99,95 % af alle støvpartikler tilbage. Dette må siges at være effektivt, hvilket også skyldes den A rating, som støvsugeren får i støvemission.

Hvad angår rengøringsevne på hårdt guld får modellen også et A, hvilket er det bedst muligt. Det samme gør sig gældende i modellens energieffektivitetsklassificering, hvor den har et årligt energiniveau på kun 27,8 kWh. Dette er ganske lidt, og gør at du ikke skal tænke på udsving på elregningen, selvom du støvsuger meget. Hvad angår rengøringsevne på gulvtæpper får Philips Performer Expert i C, som er hæderligt for en traditionel støvsuger.

Med effektive mundstykker

Modellen leveres med dets standard mundstykke TriActiveMax, som er effektivt til de fleste gulvtyper. Derudover medfølger et sprækkemundstykke samt et lill 2-i-1 mundstykke. Som ekstra følger et specielt mundstykke til hårde gulve.

Sidst skal det nævnes at modellen er lavet af over 90 % genbrugsmateriale, den har en aktionsradius på 11 meter, bærehåndtag både i top og front, 5 liter støvkapacitet, 78 dB støjniveau og et smart rød design.

Bosch BGS5335 Zoo – Poseløs støvsuger lavet til dyrehår

Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
★★★★★ Hos WhiteAway.com
★★★★★ Hos Coop Shopping
Poseløs støvsuger lavet til dyrehår
Energiklasse A og højt støvoptag
HEPA filter for høj allergivenlighed

Poseløs støvsuger til dyrehår fra Bosch

Her er der tale om en af mest effektive støvsugere som Bosch overhovedet har lavet. Støvsugeren har scoret det bedst mulige i støvemission, som betyder at den holder godt på støvet. Den er derfor ideel for dig, som har støvallergi eller på andre måder er generet at støv. Modellen har et intelligent SelfClean system, som automatisk rengør det integrerede filtersystem, samtidig med at den har et vaskbart HEPA filter.

Hvis vi herefter tager er kig på en af de andre meget vigtige parametre for en støvsuger, så er det dens sugeevne på hårdt gulv. Her scorer støvsugeren også det bedst mulige, nemlig endnu en A rating. Sugeevnen på gulvtæppe er desværre ikke lige så god, da den får en C rating her. Hvis du derfor har gulvtæppe i de fleste rum i dit hjem, så kan du med fordel se efter en støvsuger, som har fået en A rating.

ProAnimal mundstykke fanger alle dyrehår

Støvsugeren er poseløs og støvbeholderen kan rumme 3 liter. De 3 liter er en ganske fin størrelse, som du kan samle en del støv i, før denne skal tømmes. Der medfølger selvfølgelig en passe mundstykker, som du kan benytte dig af, alt efter hvilken situation du skal bruge støvsugeren i. Af mundstykker medfølger der bl.a. parketmundstykke, turbomundstykke, møbelmundstykke og et fugemundstykke.

Du får selvfølgelig også masser af praktiske funktioner med i parken. Støvsugeren har en aktionsradius på 11 meter, som kan rulles ind igen med automatisk ledningsoprul. Du kan også selv regulere sugestyrken via den drejeknap som sidder på støvsugeren, hvis der viser sig at være nogle ekstra besværlige støvklumper på gulvet. Slutteligt skal det nævne at støvsugeren også er udstyret med Bosch’ automatiske integrerede filtersytem.

Miele Complete C3 Cat&Dog

Testet til 20 års levetid af Miele
★★★★★ Hos Skousen.dk
Perfekt støvsuger til dyrehår i hjemmet
Arbejdsradius på hele 12 meter

Miele støvsuger til tæpper og dyrehår

Som navnet af denne støvsuger fra Miele også indikerer er den super god til både katte- og hundehår. Støvsugeren har scoret den bedste score (A) på hårdt underlag og fjerner nemt og hurtigt alt snavs og støv på både trægulve, klinker og fliser. På gulvtæpper er støvsugeren også god og her får den en flot karakter på C, som er i den flotte ende af skalaen som går helt ned til G. Støvsugeren er i den højlydte ende og har et lydniveau på 76 dB.

Støvsugeren kommer med et turbomundstykke som beregnet til dyrehår og dermed kan du holde hjemmet frit for dyrehår på en nem måde, og samtidig beholde din bedste ven i hjemmet. Udover turbomundstykket kommer der både et mundstykke til møbler og fuger. Du kan nemt regulere sugekraften og altid få sugeevnen indstillet til hvad du ønsker.

Testet til 20 års levetid

Med støvsugeren kommer du nemt rundt i hjemmet med de tre hjul som kan dreje 360 grader. Teleskoprøret er nemt at indstille til din højde, så du ikke får ondt i ryggen mens du klarer rengøringen. Du har en arbejdsradius på 12 meter og dermed kan du komme godt rundt i hjemmet uden at skulle skifte stikkontakt hele tiden. Støvsugeren benytter støvsugerposer som har en kapacitet på hele 4,5 liter og dermed kan du støvsuge mange gange uden at skulle skifte pose.

Støvsugeren fra Miele er testet til at have en levetid på hele 20 år og dermed kan du købe en støvsuger og ikke tænke på en ny før om meget lang tid. Støvemissionen har fået scoren B som er i den gode ende af skalaen.

Electrolux UltraFlex Animal – poseløs støvsuger til dyrehår

Super god til fjernelse af dyrehår
★★★★★ Hos WhiteAway.com
Spar udgifterne på støvsugerposer
Sugeevnen kan nemt reguleres

Poseløs og kanon god til dyrehårene

Er du den lykkelige ejer af en mega lækker hund eller har du en sød lille kat? Så kender du helt sikkert til det med at have hår liggende over det hele. Med denne støvsuger fra Electrolux kan du med et specialdesignet turbo-mundstykke få støvsuget alle dine dyrehår op og endda utrolig nemt. På den måde holder du dit hjem fri for at have hår liggende over alt. Når du har så har klaret alle dyrehårene i hjemmet kan du med passende vælge at tage enten parket-, møbel- eller fugemundstykket på og få klaret resten af rengøringen.

Støvsugeren fra Electrolux kommer poseløs og dermed slipper du for at købe dyre støvsugerposer hele tiden. Støvsugeren samler støv og snavs i en aftagelig beholder som har en kapacitet på 1,6 liter og dermed kan du støvsuge flere gange i træk uden at tømme beholderen. Støvsugeren kommer med et teleskoprør som sørger for at du har en god holdning mens du gør rent, da højden nemt kan justeres.

God arbejdsradius på hele 12 meter

Denne lille støvsuger fra Electrolux kan nemt manøvreres rundt i hjemmet og du kan med en arbejdsradius på hele 12 meter klare det store gulv områder eller kontorer, uden at skulle tænke over at skulle skifte stikkontakt hele tiden. Sugestyrken kan nemt reguleres og du kan derfor altid være sikker på at få alt snavs med, da du kan skrue op når du for eksempel støvsuger på gulvtæpper.

Støvsugeren er udstyret med et lækker håndtag som gør det nemt for dig at komme rundt over det hele i hjemmet. Du kan uden problemer komme under sofaen og sengen uden at skulle vride i håndleddet.

Bosch BCH6ZOOO Athlet – Ledningsfri støvsuger til hundehår

Speciel god til at fjerne dyrehår
Kan køre i op til 1 time
Mange typer mundstykker medfølger
★★★★★ Hos WhiteAway.com

Speciel børste som nemt fjerner dyrehår

Bosch laver utrolig mange lækre produkter og denne ledningsfrie støvsuger er bestemt ingen undtagelse. Med denne støvsuger kommer du nemt rundt i hele hjemmet og du slipper endda for at tænke over en irriterende ledning. Støvsugeren kan køre i hele 60 minutter på en enkelt opladning og dermed kan du uden problemer komme hele hjemmet rundt på en enkelt opladning.

Bosch har fremstillet en ProAnimal børste, som er en specialdesignet børste som er utrolig god til dyrehår. Så er du den heldige ejer af dejlige husdyr er denne støvsuger lige noget for dig! Børsten giver et ideelt resultat og du kan nemt holde dit hjem fra at være fyldt med dyrehår. Derudover kan du med teknologien Unik SensorBagless få en perfekt vedligeholdelse og samtidig få en kraftfuld sugeevne.

Fleksibelt mundstykke (ProAnimal)

Med støvsugeren kommer du nemt rundt grundet den er ledningsfri men samtidig har Bosch også lavet et mundstykke der er utrolig fleksibelt. Du kommer nemt rundt omkring bordben og under sofaen med mundstykke og sugekraften sørger for at du får alt støj med op. Støvsugeren kommer også med et fugemundstykke og dermed kan du komme ned i alle sprækker og få alt snavs med.

Støvsugeren er selvfølgelig poseløs og kommer med en aftagelig beholder med en kapacitet på 0,9 liter. Du kan nemt tømme beholderen og samtidig slipper du for at skifte støvsugerposer og bruge en masse penge på dem. Støvsugeren kræver en opladning på 360 minutter og herefter kan du nå hele hjemmet rundt.

Bosch BBS1ZOO – Lavet til al slags støvsugning

ProAnimal mundstykke til dyrehår
Et hav af støvsugningsmuligheder 
Poseløs med en beholder på 0,4 L
Batteri kan benyttes til alt fra Bosch

Støvsug hvad som helst med Bosch BBS1ZOO

Denne støvsuger fra Bosch har et hav af muligheder og den kan meget mere end bare af støvsuge dit gulv. Støvsugere kommer med: langt fleksibelt fugemundstykke, 2-i-1 møbelbørste, XXL polstermundstykke, ProAnimal turbomundstykke (mini) og forlængerrør som passer til alt det andet tilbehør. Du køber altså en støvsuger som virkelig kan komme rundt over det hele. Med ProAnimal turbomundstykket kan du få gjort dit hjem rent for dyrehår, og det er perfekt til dig som er den heldige ejer af husdyr.

Støvsugeren er ledningsfri og du kan derfor komme rundt i hele hjemmet og er på ingen måde begrænset i hvor du vil hen. Du slipper for at skifte stikkontakt mens du støvsuger, du skal blot oplade batterierne. Ved en normal ledningsfri støvsuger skal din støvsuger over i en ladestation og stå og lade op i lang tid. Med denne støvsuger kan du støvsuge i en uendelighed, du skal blot oplade begge batterier og skifte det ene ud når det er ved at være fladt.

Det geniale batteri fra Bosch

På en fuld opladning kan batteriet køre i op til 60 minutter på det normale trin. Skal du skifte til andet tilbehør vil tiden blive en anden. Batteriet er et smart 18V batteri som kan bruges i din Bosch boremaskine, stiksav osv. Det er det system som kaldes Bosch Power for All. Støvsugeren er poseløs og har en beholder med en kapacitet på 0,4 liter.

Det er det nyeste innovation inden for Bosch produkterne. På tværs af hele deres produkt portefølje, kan du nu bruge det samme batteri på tværs.

Electrolux PURED9 – Støvsuger lavet af genbrugsplast

Populær støvsuger fra Electrolux

Her er der tale om en ny smart allergivenlig støvsuger fra Electrolux. Modellen får rigtig gode anmeldelse, hvilket kan skyldes de gode specifikationer som medfølger. Denne støvsuger får selvfølgelig A i støvemission, som er et kriterie for at komme på listen over allergivenlige støvsugere. Til modellen medfølger et vaskbart PureAdvantage D11 filter (også omtalt HEPA filter), som stopper mere en 99 % af alle støvpartikler. Har du en ren udblæsningsluft, har du en god indeklima – hvilket er god for en allergiker.

Denne model har en rigtig god rengøringsevne, hvor den får A i rengøring på hårde gulve. Hvad angår støvopsamling på gulvtæpper, får modellen et C. Dette gøres med en meget lav motoreffekt på kun 350 watt og dermed en energieffektivitetsklasse på A+++. Det er den absolut bedste klasse for energiforbrug, hvilket er imponerende.

Støvsuger udarbejdet i genbrugsplast

Electrolux PURED9 (PD91-Green) er produceret i sort genbrugsplast og er miljøvenlig fra start til slut. Emballagen er lavet i 100 % genbrugsplast og kan desuden genanvendes igen.

Udover det ovennævnte, har denne støvsuger 12 meters aktionsradius, automatisk ledningsoprul, smart aluminiums teleskoprør, flere smarte mundstykker og meget mere. Find den billigeste pris i tabellen lige ovenfor.

Bosch BGL85S330 – Lydsvag som aldrig før

Lydsvag støvsuger i høj kvalitet

Bosch BGL85S330 også kaldet In’Genius ProSilence 57 har rekordlavt lydniveau på 57 dB(A), takket være SilenceSound System fra Bosch. På den måde slipper du for at jage familie og kæledyr ud af huset, hver gang du tænder for støvsugeren. Det hele foregår desuden ved et lavt energiforbrug, for støvsugerens energiklasse er A, den bedst mulige klasse.

Bosch In’Genius ProSilence 57 har et vaskbart HEPA filter, som er perfekt for allergikerer, og den luft som kommer ud af støvsugeren er mere ren en den gennemsnitlige luft i en dansk lejlighed. Et HEPA filter er et af de mest effektive på markedet, og er godkendt til personer med allergi.

God rengøringsevne til dyrehår

Med A i rengøringsevne på hårdt gulv, er denne støvsuger blandt de bedste på markedet til hårde gulve. På gulvtæpper scorer støvsugeren et hæderligt C, hvilket er i den gode ende af skalaen. Bosch producerer generelt støvsugere i højt kvalitet, som holder i mange år.

Støvsugerens poser har plads til 5 liter støv. Med en ekstra stor arbejdsradius på 12 meter er støvsugeren perfekt til at støvsuge større gulvområder, og vil derfor passe godt til større hjem, kontorområder eller lignende. Og det medfølgende teleskoprør betyder, at det er slut med rygproblemer mens du støvsuger. Du kan nemlig justere længden på røret efter behov.

 

Hvorfor vælge en støvsuger til hundehår?

En større og større andel af danskere i dag lider af allergi af den ene eller Der findes en masse forskellige typer hjem. Nogle har mere behov for en støvsuger med kraftig sugeevne end andre. Dyreejere og især hundeejere har særligt brug for en støvsuger der er særligt udviklet til at støvsuge hundehår op. Ligesom man har støvsuger hoveder, der er velegnet til hårde gulve, såsom trægulve, og andre som er tilpasset at skulle støvsuge på gulvtæppe, så har man også udviklet støvsugerhoveder, som er særligt gode til at opsamle hundehår og kattehår.

Er man hundeejer eller katteejer, og har man et dyr, som fælder meget, så er det en god idé at vælge en støvsuger, som er velegnet til at støvsuge dyrehår op. Når man skal vælge sin nye støvsuger er det derfor værd at overveje, hvad det er der primært skal støvsuges op. Er man hundeejer vil det derfor altid være en god idé at vælge en støvsuger til hundehår. Man kan også vælge en god robotstøvsuger til hundehår, som effektivt holder hårmængden fra dine kædedyr nede.

 

Hvad er fordelene ved en dyrehår støvsuger?

Der findes mange typer støvsugere og hver af dem indeholder særlige specifikationer. Når man er hundeejer vil det være en klar fordel at vælge en støvsuger, som har et særligt hoved eller særligt kraftig sugeevne, for at man sikrer, at man ikke skal stoppe støvsugningen i tide og utide for at tømme støvsugerhovedet for alt det, som støvsugeren ikke kan støvsuge op, og som derfor sætter sig i hovedet børster.

En støvsuger til hundehår eller dyrehår er særligt udviklet, så den har et såkaldt turbohoved, som gør det meget nemmere som hundeejer at holde sit hjem rent og pænt og fri fra hundehår. Ved at vælge en støvsuger til dyrehår vil man sikre, at rengøringen kan gå noget mere glat, når man ikke skal stoppe sin støvsugning hele tiden, men man bare kan støvsuge derudaf og være helt sikker på, at støvsugeren klarer arbejdet som den skal. Det er især den kraftige sugeevne som vil sikre, at så små og lette katte- og hundehår rent faktisk vil blive støvsuget op.

Er man en børnefamilie, hvor man har små børn der kravler meget rundt på gulvet og leger er det værd at tage med, at man har lettere ved at tage hensyn til børnene og sikre, at de ikke pludselig har hundehår på legetøjet de leger med og tager i munden.

 

Hvilke mærker er førende indenfor støvsugere til hundehår?

Heldigvis for forbrugeren er der god konkurrence på markedet for støvsugere til hundehår. Både Electrolux, Bosch, Miele, Hoover og Nilfisk har alle lavet super gode modeller af støvsugere til dyrehår. Dette siger også noget om, at der er et stort behov for at kunne vælge en støvsuger til hundehår når så mange producenter udvikler produkter og derfor går ind i kampen om den bedste støvsuger til dyrehår.

Fælles for alle produkterne er, at de har et særligt mundstykke, som har en turbofunktion som gør støvsugning af hundehår særligt effektivt. Mange husstande har dyr, og især hunde og katte, så derfor er der også behov for, at der er konkurrence på området og det skal man kun være glad for som forbruger, for det betyder jo at der er rigtig mange gode produkter og derfor er der stor chance for at vælge en rigtig god støvsuger til hundehår.

 

Forskellige typer af støvsugere til dyrehår

Almindelig støvsuger til dyrehår

Med en almindelig støvsuger med et turbomundstykke til dyrehår kan du nemt og hurtigt få rengjort dine gulve fra dyrehår. Husdyr er fortsat utrolig populært og der findes der heller ikke noget bedre end at komme hjem til den gladeste hund eller kat. Dyr er dejlige men de fælder samtidig også utrolig meget, især når de smider pelsen inden sommeren. Den almindelige støvsuger er fortsat et utrolig populært valg og nu kan du klare alle dyrehår med den også.

Se alle bedst i test støvsugere her.

Poseløs støvsuger til dyrehår

Den poseløse støvsuger er en genial opfindelse og dermed sparer du udgifter på dyre støvsugerposer som skal passe i både mærke og størrelse. En poseløs støvsuger er ikke særlig anderledes end en normal støvsuger, den har blot en beholder i stedet for en pose. Typisk er beholderen en smule mindre en normal støvsugerpose, men beholderne er aftagelige og du kan derfor nemt tømme den hver gang du har støvsuget.

Du kan uden problemer også støvsuge flere gange uden at tømme, men ved at tømme beholderen hver gang, sætter der sig ikke snavs op og ned af siderne. Når du køber en poseløs støvsuger er det slut med at smide penge efter støvsugere, fordi der kommer ikke andre udgifter end hvad selve støvsugeren koster.

Se alle poseløse støvsugere her.

Ledningsfri støvsuger til dyrehår

Hvis man har prøvet at støvsuge kender man helt sikkert til problematikken med at man skal skifte stikkontakt og ikke kan gå lige derhen man vil med støvsugeren. Med en ledningsfri støvsuger kan du komme rundt i hele hjemmet uden at være begrænset af noget som helst. Du behøver ikke løfte ledninger for at komme forbi støvsugeren, nej, de behøver faktisk bare at støvsuge hvor end du vil.

En ledningsfri støvsuger kræver selvfølgelig opladning og derfor er det vigtigt at huske at lade støvsugeren op inden man planlægger at gøre huset rent. En ledningsfri støvsuger er altså ubegrænset støvsugning og bare meget nemmere.

Se alle ledningsfri støvsugere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.