Bedste håndstøvsugere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Dyson
V8 Absolute
Klik
2. Electrolux
ZB3211
Klik

Læs mere om de bedste håndstøvsugere i test

I dette afsnit kan du læse mere om de håndstøvsugere, som er listet i tabellen overfor. De håndstøvsugere som er udvalgte, er nogle af de mest populære på markedet lige nu. Fælles for dem alle er derfor, at du får en super god håndstøvsuger, som uden tvivl vil opfylde de krav du måtte have.

 

Dyson V8 Absolute – Din nye favorit

Dyson V8 er på alle måder en fantastisk håndstøvsuger – designet til dig som kan lide at det skal være nemt og praktisk. Håndstøvsugeren er perfekt når hjemmet skal støvsuges en hurtig omgang, da man hurtigt kan tage den og komme igang. Håndstøvsugeren har op til 40 minutters fuld sugeevne, før den skal oplades igen. Hvis du har påsat et af de motoriserede gulvmundstykker, så er sugeevnen dog kun på 25 minutter. Det lange håndtag som du kan se på billedet overfor kan tages af, derfor kan Dyson V8 både bruges som almindelig støvsuger eller en mindre håndstøvsuger.

Håndstøvsugerens kapacitet er på 0,54 liter, hvilket ikke lyder af særlig meget, men størrelsen er også meget kompakt. Du skal forvente at den skal tømmes regelmæssigt, men dette er heldigvis meget let og kan gøres med et enkelt tryk direkte i skraldeposen. Med til støvsugeren bliver der selvfølgelig leveret diverse mundstykker, så du altid er sikker på at finde et, der passer til situationen du skal bruge den i.

 

Electrolux ZB3211 – Moderne design

Electrolux – det mest populære støvsugermærke i Danmark, har her lavet en model som appellerer bredt. Modellen er en 2-i-1 støvsuger, hvilket betyder at den både kan bruges som den er vist på ovenstående billede, men derudover kan der også klikkes en mindre støvsuger af, som er en rigtig håndstøvsuger.

 

Hvad er en håndstøvsuger?

Som det næsten fremgår af navnet er en håndstøvsuger en støvsuger, som kan holdes og nemt betjenes i en hånd. Den er mere kompakt i størrelsen end den traditionelle støvsuger og derfor er den ideel til nogle støvsugeropgaver. Typisk så vejer en håndstøvsuger ikke særlig meget og kan derfor nemt bruges hvis der skal støvsuges mel eller krummer op fra bordet. Der er sket meget med håndstøvsugere de seneste år, de har fået bedre batteri, de har fået et mere moderne design, og sidst men ikke mindst, så er mange håndstøvsugere i dag en “2-i-1 støvsuger”.

 

Hvad er en 2-i-1 støvsuger?

En 2-i-1 støvsuger er en håndstøvsuger, hvor der er mulighed for at den mindre håndstøvsuger kan tilkobles et større skaft, og dermed kan støvsugeren også bruges til at støvsuge på gulvet, i stedet for kun oppe på borde, skabe mm. Fordelen er selvfølgelig at samme støvsuger kan kombineres, så den både kan bruges som en håndstøvsuger til de helt små ting, men også kan bruges til den normale gulvstøvsugning. Hvis du påtænker at benytte den til almindelig støvsugning, så læs næste afsnit. Der er nemlig nogle helt bestemt ting som du skal være opmærksom på.

 

Skal du købe en normal håndstøvsuger eller en 2-i-1?

Det kommer helt an hvad dit behov med støvsugeren er. Hvis dit behov blot er at skulle støvsuge krummer, mel og andre meget lette ting så kan du vælge begge typer. Vi anbefaler dog ikke at man køber en 2-i-1 håndstøvsuger for at erstatte ens traditionelle støvsuger helt, det skal udelukkende købes som et supplement til en normal støvsuger.

Hvis det er fordi du ønsker at erstatte din normale støvsuger, så anbefaler vi at du i stedet for taget et kig på de ledningsfrie støvsugere. Disse er designet på samme måde som en 2-i-1 støvsuger, men den store forskel er her, at den kun fungerer som en normal støvsuger, og der kan ikke fra- eller tilkobles en håndstøvsuger. Fordelen er at der så er plads til en større batteri og dermed har den også en langt bedre sugeevne.

En tanke om “Håndstøvsuger

  1. Preben siger:

    Jeg har med fornøjelse læst jeres guide. Har nu bestilt en Electrolux støvsuger, som jeg håber jeg bliver glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.