Populære Gulvlamper

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. AJ gulvlampe
Sort
Klik
 2. Paso Wood
50 F1
Klik
 3. Dyrberg Larsen
DL 31
Klik
4. Eggy Pin
CPH Lightning
Klik
5. Georg Jensen
Sort gulvlampe
Klik

Læs mere om de bedste gulvlamper

Herunder kan du læse mere om nogle af de mest populære gulvlamper på markedet. Når du skal finde en gulvlampe så er det vigtigt, at du finder en som passer ind i dit hjem. En gulvlampe kan både være funktionel men også i høj grad dekorativ.

 

AJ gulvlampe

Når det kommer til gulvlamper så er der en klassiker over dem alle – nemlig Arne Jacobsens gulvlampe. Gulvlampen blev designet af Arne Jacobsen helt tilbage i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu). Dengang udgjorde lampen en del af det totale designkoncept til hotellet. Lampens design har vist sig at holde og den dag i dag er det en meget populær designerlampe, som holder prisen utrolig godt. Lampen kan udover at fås i sort, også fås i et hav af andre farver.

 

Paso Wood 50 F1 gulvlampe i træ

Lampen ”Paso Wood” er designet af ’Says Who’ for Darø. Lampen er en del af serien Paso Wood som er kendetegnet ved at være simple og elegante lamper. Gulvlampen måler 158 cm. i højden og har således en fin højde til at passe ind alle slags hjem, men vil især passe ind i et minimalistisk hjem.

Lampeskærmen er designet på den måde, at den nemt kan afmonteres ved hjælp af en velcroløsning dvs. at hvis du pludselig ønsker at skifte til en ny farve, så er dette meget let og kan gøres på kort tid. Selve benene af udskåret i flot og elegant egetræ, som er blevet forbehandlet med UV-afvisende lak. Lampen helhed er en flot og elegant lampe, som har et skandinavisk udtryk over sig pga. de rene linjer.

 

DyrbergLarsen DL31 gulvlampe
★★★★★

Leder du efter en simpel gulvlampe i et traditionelt design, så er denne gulvlampe fra DyrbergLarsen måske noget for dig. DL31 lampen er designet således at den giver et godt lys men uden og blænde de folk, som sidder tæt på den. Lampen ville være ideel at placere i en krog, ved siden af sofaen, eller et andet sted hvor du har brug for lidt ekstra belysning. På lampen er der monteret en sort ledning med afbryder og foden er lavet i krom.

Inde på forhandlerens hjemmeside er lampen blevet anmeldt af flere kunder. Alle kunder har kun positive ord med på vejen til lampen. Der er bl.a. en som skriver at lampen passer perfekt ind i hjemmet og at den giver en super god belysning.

 

Eggy Pin Gulvlampe

En super flot gulvlampe kaldet ”Eggy Pin”. Gulvlampen er designet af den berømte designer Guglielmo Berchicci for firmaet Cph Lightning. Eggy Pin gulvlampen er en elegant og skulpturel gulvlampe med et blødt og behageligt lys, som ikke blænder overhovedet. Lampens skærm er produceret i opalhvidt polyethylen, som er hårdført og UV-resistent materiale.

 

Georg Jensen Damask gulvlampe

Leder du efter en standerlampe som er flot at se på og samtidig meget diskret i indretningen, så er denne model fra Georg Jensen måske noget for dig. Gulvlampen er blevet udviklet i forlængelse af den populære bordlampe, som firmaet introducerede tilbage i 2011. Lampen skærmer for den skarpe lys via den store lampeskærm og giver således et behageligt læselys ved sofaen, eller andre steder i rummet. Lampeskærmen har en antracit farve er beklædt med designet ’Krystal’ af Vibeke Klint, som er en meget anerkendt designet indenfor dansk tekstilkunst.

 

At finde den rette gulvlampe

Når du leder efter en gulvlampe, så er det ofte et større projekt, da der kan være så mange forskellige at vælge imellem. Vi anbefaler dog at du tager udgangspunkt i dit konkrete behov. Leder du efter en gulvlampe fordi du har dårlig belysning i et rum? Så vil det være oplagt at købe en gulvlampe som giver et skarpt lys. Der er mange lampe som “skjuler” lyset i designet og dermed givet et forholdsvis blødt lys – disse lamper kan du med fordel springe over, hvis du leder efter en lampe med et skarpt lys i stedet for. Omvendt kan du også være på jagt efter en “hygge lampe” som giver et blødt lys i rummet og her vil en af de førnævnte gulvlamper være oplagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.