Bedste Graef brødrister i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Graef
TO90
Klik
2. Graef
TO62
Klik

 

 

Læs mere om Graef brødristere

Bliv klogere på de forskellige brødristere fra Graef i nedenstående afsnit.

 

Graef TO90

Om produktet

En flot designet brødrister fra Graef. Brødristeren er lavet i mat stål, hvilket giver et meget moderne design, som vil passe ind i de fleste køkkener. Brødristeren byder på de fleste funktioner, som du har brug for når der skal ristes brød effektivt. Læs med i nedenstående tekst, hvor vi gennemgår de mest væsentlige funktioner for brødristeren.

Funktioner

Brødristeren har en funktion som virker således at, hvis brødet er ved at få for meget, så er der en stop-knap, der slukker maskinen med det samme. Funktionen er smart, da man dermed undgår at ens brød brænder på og man skal begynde forfra.

Den næste funktion som vi vil fremhæve, er brødristerens optøningsfunktion. Funktionen er meget funktionel når man skal varme brød, som har været i fryseren. En anden funktion, som måske ikke lyder af så meget, men som er yders anvendelig, er brødristerens ‘ekstra løft’ funktion. I praksis vil det sige, at det er nemt at løfte brødet op af brødristeren, når det er færdigt.

Det er selvfølgelig også muligt selv at indstille brødristeren, så man får det perfekte brød. For enden af brødristeren, sidder der en indstiller med drejefunktionen. Her kan man bl.a. selv styre varmetiden for brødristeren.

Brugertest

Brødristeren er blevet anmeldt af kunder, hos den tyske del af Amazon (nyt vindue). Her har brødristeren fået hele 31 anmeldelser og en samlet score på 4 ud af 5 stjerner. Generelt er kunderne meget positive, og fremhæver bl.a. maskinens evne til at riste jævnt over hele brødet.

 

Graef TO26

Om produktet

En brødrister fra Graef, som er designet i både sort og sølv. De to farver komplimenterer hinanden godt, og passer ind i langt de fleste køkkener. Brødristeren har et moderne design, men samtidig linjer fra et retrolook. Hvis brødristeren har interesse, så læs med nedenfor, hvor vi gennemgår dens specifikationer.

Funktioner

Brødristeren rister brødene oprejst, så begge sider af brødet, får den perfekte sprødhed. Du kan selv vælge at styre, hvor meget varme og i hvor lang tid dit brød skal have, via knapperne på fronten af maskinen. Hvis du ikke selv ønsker at sætte varmen, så har maskinen også en indbygget defrost funktion, som gør det let at tø tidligere frosent brød op.

Når det er tid til at rengøre brødristeren, så kan der nemt tage en krummebakke ud, som er her alle krummerne fra tidligere ristet brød lander. Selve brødristeren er lavet i et varmeisoleret kabinet, som sikrer at den holder varmen, og ikke bliver varm udenpå.

 

 

Graef brødrister – stort tysk brand

Graef er en af de største producenter af køkkenudstyr i Tyskland, og sælger et stort udvalg af produkter, herunder brødristere. Graef er et af de mest velkendte brands i Tyskland, og er i de senere år set mere og mere på det danske marked.

Graef laver forskellige typer af brødristere og vi har samlet de mest relevante og har givet dem en individuel score. Vil du vide mere om de enkelte brødristere, kan du med fordel klikke dig ind på en af risterne, for at læse meget mere om produktets funktioner, samt andre relevante oplysninger.