Bedste frontbetjent vaskemaskine i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
 1. Bosch
WAT2869ISN
Klik
 2. Gorenje
W47443
Klik
 3. Electrolux
FW30L7120
Klik
 4. Hoover
DXOA 610AHC3
Klik
 5. Zanussi
ZWF71660W
Klik
 6. Asko Prof.
WMC64V MOP
Klik

Læs mere om de bedste frontbetjente vaskemaskiner i test

Der kan være stor forskel på de mange frontbetjente vaskemaskiner og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste frontbetjente vaskemaskiner på markedet.

 

Bosch WAT2869ISN

i-DOS automatisk sæbedosering
9 kg vaskekapacitet
Energiklasse A+++ og høj kvalitet
God vaskeevne og smarte programmer

Om produktet

Helt igennem en fantastisk vaskemaskine fra Bosch! Denne vaskemaskine er til den store familie, den rummer nemlig helt op til 9 kg tøj. Designet på maskinen er lækkert og går aldrig af mode.

Når du køber denne vaskemaskine giver den dig en god besparelse på både vand- og elregningen, den har nemlig fået A+++ på energiskalaen og ligger derfor i blandt de mest energivenlige maskiner på markedet. Støj er ikke noget du behøver bekymre dig om, fordi vaskemaskinen indeholder en kulfrimotor som sænker dette og samtidig er lydniveauet på en vask kun på 49 dB og under centrifugering på 75 dB.

Centrifugeringen kører med 1400 omdrejninger i minuttet og tøjet ender ud med en restfugtighed på 53% som sørger for at tøjet skal have mindre i tørretumbleren eller hænge kortere på snoren til tørre.

Højden på maskinen er på 84,8 cm, bredden er 60 cm og dybden er også 60 cm, og dermed er der næsten altid plads til maskinen i en families hjem.

Funktioner

Udover vaskemaskinen klarer hele 9 kg tøj ad gangen, har den samtidig inkluderet en timer funktion. Timer funktionen sørger for at dit vasketøj enten starter eller slutter efter hvad du beder om. Samtidig er det hurtigste program på kun 15 minutter og dermed sparer du en masse tid på vasketøjet i hverdagen.

Vaskemaskinen indeholder en række lækre funktioner som er med til at alt bare spiller når man vasker tøj. Autodoseringen i-DOS er indkluderet og sørger for at doseringen af både vand og vaskemiddel passer perfekt til mængden af tøj. Du hælder simpelthen bare hele flaske med vaskemiddel ned i maskinen og så klarer den resten. Der er også autodosering med skyllemiddel.

ActiveWater Plus er Bosch hemmelighed og funktionen sikrer dig en god besparelse på vandregningen. Med to sensorer og en speciel vasketromle sparer vaskemaskinen på vandet og sørger for den fuldstændig perfekte dosering af vand under vask. Samtidig finder du også VarioSoft.

VarioPerfect er også at finde i maskinen og funktionen giver dig det perfekte vaskeresultat hver gang. Denne funktion kan sagtens kombineres med funktioner såsom SpeedPerfect eller Ecoperfect som både er energisparevenligt og hurtigere end normalt. Dermed sikrer du dig også en besparelse på både tid og energi.

Endelig har vaskemaskinen AntiVibration-design som gør maskinen meget stille, selv under centrifugering, og samtidig skaber den stabilitet.

Anmeldelser

Kunder er ovenud tilfredse med maskinen og alle den lækre programmer. At vaskemaskinen både er energivenlig og kan give dig mere frihed er et kæmpe plus og skaber meget glæde hos kunder.

En kunde skriver: “Jeg købte maskinen for 1 måned siden og det virker som top kvalitet med mange funktioner der betjenes på en nem og overskuelig måde. iDOS er desuden genialt!

 

Gorenje W47443

SensoCaro funktion
Yderst energivenlig
Indbygget stabilitetskontrolsystem
SpaDrum for vasketøjspleje

Om produktet

Denne designsikre vaskemaskine fra Gorenje har en kapacitet på 7 kg og passer perfekt ind i en familie på omkring 3. Vaskemaskinen sikrer dig en besparelse på både el- og vand regningen, da den ligger med en score på A+++ i energiklassen, som er helt i toppen af markedet. Det årlige vandforbrug ligger på ca. 9586 liter, hvor det årlige el forbrug ligger på ca. 166 kWh/år.

Gorenjes vaskemaskine er proppet med vaskeprogrammer og indeholder hele 23 styks. Hurtig programmer er også at finde i maskinen og det hurtigste er på kun 17 minutter. Samtidig er vaskemaskinen utrolig lydløs og har et lydniveau under vask på 56 dB og under centrifugering på 73 dB med 1400 omdr.

Restfugtigheden efter vask ligger på 53%, som bidrager til at tøjet skal have kortere tid i tørretumbleren eller hænge kortere til tørre, efter en endt vask. Vaskemaskinen måler i højden 85 cm, 60 cm i bredden og 60 cm i dybden.

Funktioner

Gorenjes luksus vaskemaskine indeholder en masse gode funktioner som bidrager til nemmere vaske og renere tøj. Du finder bl.a. SpaDrum, hvor vaskemaskinetromlen er lavet af rustfrit stål med blød overflade, og dermed sikrer du dig at dit tøj bliver skyllet, vasket og centrifugeret på den bedst mulige måde, uden at tage skade. SterilTub er også at finde og efterlader vaskemaskinen fuldstændig steril og ren efter en endt vask, dermed sikrer du dig en behagelig duft i tøjet efter hver eneste vask. Programmet sikrer dig også at du undgår bakterier i vasketøjet inden i tromlen, så tøjet ikke lugter grimt.

SensoCare er en rigtig vigtig funktion til dit vasketøj, da funktionen sikrer dig at dit tøj bliver vasket på den bedst mulige måde, uanset hvad stoffer er lavet af. Den sørger altid for at både temperatur, centrifugering, vandmængde og tid bliver kombineret på den bedste måde. Samtidig finder også programmerne NormalCare, TimeCare, AllergyCare og EcoCare.

Endelig findes programmet stabilitetskontrolsystemet som sikrer dig at alt tøjet i maskinen er fordelt rigtig i tromlen. Hvis tøjet ikke er fordelt jævnt stoppes rotationen af tromlen så tøjet herefter bliver rigtig fordelt.

Anmeldelser

Kunder er mere end tilfredse med denne luksuriøse vaskemaskine er kommenterer bl.a. På at maskinen vasker tøjet rigtig pænt, at tøjet næsten ikke er vådt efter centrifugering, er næsten lydløs og at systemer med de mange funktioner er nemt at gå til.

En kunde skriver bl.a.: “Mange smarte funktioner og en stor trommel. Nem at finde ud af. Top maskine”.

 

Electrolux FW30L7120

Yderst støjsvag med 58 dB
Yderst energivenlig – A+++
TimerManager til startindstilling
Fuzzy-Logic mængdeautomatik

Om produktet

Lækker hvid vaskemaskine fra Electrolux sikrer dig en besparelse på både vand- og elregning da maskinen har fået A+++ i score på energiskalaen. Med en kapacitet på 7 kg passer vaskemaskinen perfekt ind i familie på ca. 2-3 personer. Det årlige vandforbrug ligger på ca. 9499 liter og det er årlige el forbrug på omkring 171 kWh.

Vaskemaskine har et lydniveau under vask på 58 dB og under centrifugering på 79 dB, og er dermed ikke nogen larmende maskine. Centrifugeringen har desuden et omdrejningstal på 1200 omdr/min. Restfugtigheden efter vask ligger på 53%, som gør at tøjet skal hænge kortere tid til tørre efter en endt vask.

Vaskemaskinen har dimensionerne 85 cm i højden, 60 cm i bredden og 55,9 cm i dybden og passer dermed typisk ind i de flestes hjem.

Funktioner

Vaskemaskinen har en række super lækre funktioner og har bl.a. en stor åbning så det er nemt at tage både tøj ind og ud. Jet-systemet sørger for at vandet i tromlen er jævnt fordelt i hele tromlen og har samme temperatur. Dermed sikrer du dig at sæben altid kommer på vådt tøj, og dermed fjerner flere pletter. Jet-systemer sikrer dig en bedre vask og et mere ensartet vaskeresultat ved hver vask.

Med funktionen TimerManager har du fuldstændig kontrol over hvornår maskinen skal både starte og stoppe. Det er genialt system til den travle hverdag, hvor tiden på vasketøj gerne bør så kort som mulig. Endelig indeholder vaskemaskinen Fuzzy-Logic mægdeautomatik som analyserer hele vasken og gør forbruget af både vand, el og vaskemideel betydelig mindre. Med denne funktion sikrer du dig at dit tøj bliver mere rent.

Anmeldelser

Kunder er generelt meget tilfredse med maskinen og især at den ikke larmer særlig meget under kørsel. De mange funktioner som maskinen indeholder gør denne vaskemaskine til en rigtig god hjælper i en travl hverdag. Desværre er vaskemaskinen hurtigste program på hele 75 min, men det er dog ogdå det eneste minus ved maskinen.

En kunde skriver følgende:
Jeg er virkelig glad for min nye vaskemaskine, især dens mange funktioner, blandt andet at den kan tidsindstilles og at den kan vaske helt fra 90 grader til koldt. Den har også silk og uld vask, et delicates-program og super sensitivt håndvask. Det er luksus!

 

Hoover DXOA 610AHC3/1-S

Tilhørende APP til styring
Yderst energivenlig – A+++
Timer funktion til startindstilling
Active Steam funktion

Om produktet

En energivenlig og stor vaskemaskine fra mærket Hoover. Denne vaskemaskine har en kapacitet på 10kg og har samtidig scoret A+++ i energiklassen og gør derfor vaskemaskinen til en de mest energivenlige på markedet. Det årlige energiforbrug ligger på beskedne 143kWh/år og maskinen bruger ca. 12100 liter i vandforbrug årligt. Vaskemaskinen er fremstillet i hvid som er et klassisk design. Centrifugeringsevnen ligger i klasse A med et omdrejningstal på 1600 og har et lydniveau på 80dB. Vaskeprogrammerne har et lydniveau på kun 51dB.

Målene på maskinen er 85 cm i højden, 60 cm i bredden og 54 cm i dybden og kan derfor passe ind i de fleste familiers hjem. Efter tøjet er vasket har det en restfugtighed på 44%, som gør at tøjet tørrer hurtigere. Dette er med til at sikre familiens tid på vasketøjet bliver så lidt som mulig. Samtidig har vaskemaskinen et lynprogram på kun 14 min som genopfrisker tøjet på ingen tid.

Funktioner

Vaskemaskinens betjeningspanel er på engelsk og indeholder Maximum Silence som sikrer dig en næsten lydløs maskine i alle vaskefaser. Der er samtidig funktionen ‘All In One’ der er et program der giver dig mulighed for at blande tekstiler i vask og dermed sparer du både tid, penge og sortering af farver.

Active Steam er også at finde i vaskemaskinen. Funktionen løsner og genopfrisker dit tøj. Det betyder mindre strygning og færre krøller. Som en super bonus indeholder vaskemaskinen NFC Connecticity, der giver dig 100% kontrol over maskinen med din smartphone. Download APP’en og få mere end 20 cyklusser med.     

Vaskemaskinen indeholder en dampfunktion som hjælper til opløsningen af skidt og snavs. Endelig har vaskemaskinen indbygget timerfunktion som hjælper dig i den travle hverdag. Timerfunktionen gør dig til herre over, hvornår maskinen skal køre og kaldes også udskudt start. Endelig har vaskemaskinen også tromlerensningsprogram.

Anmeldelser

Vaskemaskinen får næsten kun gode anmeldelser og ros for den tilhørende APP, timerfunktion, hurtige programmer, dampfunktion samt kapaciteten på 10kg. Et minus ved vaskemaskinen er at den betjenes på engelsk.  

Brugere skriver bl.a.:

Det var lidt med forbehold da jeg valgte at købe denne maskine, men pga de 10kg faldt valget på denne. Det har kun overrasket positivt. Den er støjsvag, nem at betjene, og efter at jeg har downloaded app. Til maskinen, hvori du selv kan sammensætte dine programmer er det bare blevet endnu nemmere. Tip top maskine.

 

Zanussi ZWF71660W

Indbygget børnelås
Yderst energivenlig med A+++
QuickWash funktion
Fuzzy-Logic mængdeautomatik

Om produktet

En energivenlig vaskemaskine som kan rumme op til 7kg tøj. Energiklassen ligger på A+++ som gør vaskemaskinen til en af de mest energivenlige på markedet og sikrer dig en besparelse på både vand- og elforbrug. Det årlige energiforbrug ligger på omkring 171kWh/år og har ca. et vandforbrug på 9499 liter årligt.

Vaskemaskinen indeholder centrifugering med et omdrejningstal på 1600 pr minut og har samtidig en restfugtighed på 44% som sikrer dig at tøjet tørrer hurtigere efter endt vask. Designet er klassisk og farven på vaskemaskinen er hvid. Vaskemaskinen er langtidsholdbar eftersom at der ligger en kulfri motor i maskinen. Den kulfri motor giver samtidig en mere støjsvag maskine, hvor lydniveauet i vask er 58 dB og ved centrifugering ligger lydniveauet på kun 78 dB.

Vaskemaskinen måler 85 cm i højden, 60 cm i bredde og 52 cm i dybden og dermed passer maskinen typisk ind i de fleste familiers hjem.

Funktioner

Denne frontbetjente vaskemaskine indeholder programmet QuickWash som reducerer vasketiden op til 50%. Udover dette, passer denne type vaskemaskine godt til familier med små børn, da maskinen indeholder børnelås. Både betjeningspanelet og lågen fastlåses nemlig under vask.

I vaskemaskinen får du også en timerfunktion som er en genial funktion til den travle hverdag. Med funktionen gør vaskemaskinen det nemlig muligt at være færdig, når du har valgt det. Samtidig har vaskemaskinen er hurtig-program på kun 30 minutter.

Endelig har vaskemaskinen Fuzzy-Logic mængdeautomatik som analyserer hele vasken og sikrer dermed at tøjet bliver mere rent og at der er mindre forbrug af vand, el og endelig vaskemiddel.  

Anmeldelser

Kunder er generelt ovenud tilfredse med denne type vaskemaskine eftersom denne indeholder timer funktionen, har hurtig vask, altid har ren sæbebeholder, nem at indstille og klarer alle vaskeopgaver.

En kunde skriver bl.a.: “Den kører bare derudaf og er nem at indstille til det program og temperatur man har brug for. Hurtigvasken er et hit her i huset 🙂”.  

 

Asko Professional WMC64V MOP

Særligt egnet til professionelle
Driftssikker i sin konstruktion
28 vaskeprogrammer
Udstyret med børnelås

Om produktet

Denne vaskemaskine fra Asko Professional egner sig særligt til professionelt brug såsom rengøringsvirksomheder, børnehaver, fælles vaskerier, caféer osv. Maskinen er testet til 15000 drifttimer.

Vaskemaskiner til professionelt erhverv skal være forstærket og driftsikker i sin konstruktion og denne maskine er ingen undtagelse. Maskinen er fremstillet i titanium og 4 støddæmpere og er derfor 100% driftsikker i sin konstruktion. Mopper er vaskemaskinen rigtig god til og et skræddersyet program til disse. Der findes 10 vaskeprogrammer i maskinen med der er et bibliotek med 28 vaskeprogrammer som kan indstilles til lige netop det erhverv du vælger at benytte vaskemaskinen i. Om det bliver et betalingsanlæg kan maskinen også klare dette, eftersom den nemt kan tilsluttes både varmt og koldt vand.

Lydniveuaet ligger på 48 dB under vask og 70 dB under centrifugering som desuden har 1400 omdrejninger pr. minut. Kapaciteten ligger på 6 kg og maskinen måler 85,3 cm i højden, 59,3 cm i bredden og 58,5 cm i dybden.

Funktioner

Vaskemaskinen indeholder nogle forskellige funktioner herunder bl.a. ActiveDrum som er med til at sikre dig en mere skånsom vask og samtidig en mere ren vask. Vaskemaskinen er også udstyret med børnelås, så maskinen kan sagtens være i et miljø med børn.

Displayet er i LCD og sproget kan indstilles til 12 forskellige. Quattro funktionen sikrer dig mindrer vibrationer og er en del af konstruktionen af maskinen.

Anmeldelser

Da denne vaskemaskine er beregnet til professionelt brug, er det begrænset hvor mange anmeldelser som der findes. På netop denne model, har den fået fuld stjerner med på sin vej. På danske WhiteAway får modellen 5 ud af 5 stjerner og kunden skriver:

Virkelig god rådgivning og kundeservice. Herunder hjælp til at vælge det rigtige produkt til den rette pris. Maskinen blev leveret dagen efter og lever fuldt ud op til vores høje forventninger.”

Kan frontbetjente vaskemaskiner klare en familie på fire?

En frontbetjent vaskemaskine fås i mange forskellige størrelser. Skal man ud og have en ny vaskemaskine, bør man holde øje med hvilken størrelse vaskemaskiner har. Er man en familie på 4, så kan man med fordel købe en vaskemaskine som kan rumme 7-9 kg. På den måde har man plads til de meste tøj som hober sig op i løbet af et par dage. Er man en endnu større familie, bør man måske kigge sig efter en vaskemaskine, som kan klare +10 kg, da man på den måde slipper for at vaske tøj i tide og utide.

En frontbetjent vaskemaskine er den mest typiske form for vaskemaskine, og ses i langt de største husholdninger i verden. En frontbetjent vaskemaskine bliver produceret af alle de store producenter. Er du på udkig efter en Miele vaskemaskine eller en Bosch vaskemaskine, så kan du sagtens finde en model som er frontbetjent.

Vasker du ofte tøj, er du nok bekendt med at en vaskemaskine kan komme til at lugte lidt. På denne hjemmeside finder du en guide over hvordan man bedst rengør sin vaskemaskine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.