Gns. guide rating: 5

Bedste elkedler med justerbar temperatur

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. KitchenAid
1722EER
Klik
2. KitchenAid
1722EOB
Klik
3. KitchenAid
1722EAC
Klik
4. Wilfa
WSWK-1B Svart
Klik
5. Bosch
TWK8611P
Klik
6. KitchenAid
1522EER
Klik
7. KitchenAid
1522EFP
Klik
8. OBH Nordica
6496
Klik
9. KitchenAid
1522EOB
Klik
10. KitchenAid
1522EAC
Klik
11. Philips
HD9326/21
Klik

Elkedler med justerbar temperatur – de bedste på markedet

Som du måske har bemærket, har alle de elkedler med temperatur som kan reguleres, de højeste score. Det skyldes, at det er en ganske anvendelig funktion, som kan gavne mange i hverdagen. Her hos Elkedeltest.dk synes vi at det fungerer rigtig godt, og det er blandt andet derfor at modellerne scorer højere end elkedlerne uden denne funktion.

En elkedel med justerbar temperatur, gør at du kan vælge hvilken temperatur elkedlen skal varme vandet op til, typisk til en temperatur mellem 50 og 100 grader. Mange af elkedlerne har forskellige intervaller, alt efter hvilken producent der har lavet elkedel, samt hvilken funktion elkedlen har. Med det menes der, at nogle elkedler er designet med fokus på te-elskere, da forskellige te, kræver forskellige temperaturer for at få den bedste smag frem.

 

Er elkedler med temperaturtrin dyrere?

En elkedel med justerbar temperatur er typisk lidt dyrere end en elkedel uden funktionen. Dettes skyldes naturligt nok, at det har krævet mere teknologi samt mere produktudvikling, hvilket afspejler sig i prisen. Afhængigt af hvilken producent man kigger på, vil der være et væsentlig prishop fra en model med og en model uden funktionen. Det drejer sig typisk om 200-500 kroners forskel.

Hvis du blot skal bruge en elkedel der kan koge vand op til 100 grader, er denne funktion selvfølgelig overflødig, men vi anbefaler at man betaler den ekstra pris, da det kan være ganske belejligt, at kunne veksle mellem vandets temperatur. Hvis du eksempelvis har en ven/veninde eller et familiemedlem, som er vild med the, kan han/hun måske blive yderst positivt overrasket, over at du har muligheden for at kunne koge vandet op til den helt optimale temperatur.

En tanke om “Elkedel m. justerbar temperatur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.