Elektronisk p-skive

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Jacob Jensen
Klik
2. Park Solar
Klik
3. Park-n-go
Klik
4. Park’n’go
Klik
5. ParkOne 2
Klik

Læs mere om de mest populære elektroniske p-skiver

Der kan være stor forskel på hver enkelt p-skive og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste elektroniske p-skiver på markedet.

 

Jacob Jensen p-skive

Indstiller automatisk tiden
Flot og moderne design
Nem opsætning og undgå p-bøder
Medfølgende batterier

Om produktet

Lækker elektronisk p-skive fra Jacob Jensen med et stort og letlæseligt display. Parkeringsskiven er nem at sætte op i bilens forrude og registrerer selv når du parkerer bilen. Ved manuel indstilling kan du nemt ved hjælp af knapperne under frontdækslet indstille parkeringsskiven. Med en LED-indikator blinker parkeringsskiven blåt når tiden på parkering er indstillet og den vil blinke rødt når skiven mangler batteri.

Jacob Jensens elektroniske p-skive har et patenteret teknologi som med sikkerhed sikrer at din P skive virker helt problemfrit. Derudover vil parkeringsskiven også selv indstille sig i forhold til sommer- og vintertid. Det er en elektronisk p-skive, som gør livet lettere.

Anmeldelser

På den danske hjemmeside shopping.coop.dk har denne Jacob Jensen parkeringsskive fået en samlet score på 4.8 ud af 5 baseret på hele 130+ anmeldelser. Købere af parkeringsskiven er tilfredse med den nemme opsætning og samtidig det flotte design.

En købere skriver: “Jeg købte parkeringsuret for ca. En måned siden og er meget tilfreds. Det var nemt at installere, og virker upåklageligt. Herudover er det flot design. Det kan kun anbefales.”

 

Park Solar p-skive med solcelle

Automatisk indstilling af tid
Solcelle teknologi – ingen batterier
Godkendt at trafikstyrelsen
Lækkert design

Om produktet

Super lækkert og moderne design på denne solcelledrevne elektronisk p-skive fra Park Solar. Parkeringsskiven indstiller automatisk din parkeringstid og dermed slipper du for bøder hvor du glemmer at indstille tiden. Parkeringsskiven behøver ikke batterier og får dermed sin energi via de indbyggede solceller, som desuden har en estimeret levetid på hele 20 år. Parkeringsskiven er nem at montere i forruden og herefter kan tiden nemt indstilles og dermed kører alt helt automatisk. Med købet af parkeringsskiven får du klæbepuder med i købet og parkeringsskiven er selvfølgelig godkendt af trafikstyrelsen.  

Anmeldelser

Købere af denne designsikre elektroniske p-skive er tilfredse med både funktionalitet og design. Sæt den op og den virker nemt og helt automatisk. På den danske hjemmeside shopping.coop.dk er parkeringsskiven blevet anmeldt af 246+ personer og har fået en score på 4.8 ud af 5.

En køber skriver: “Vi er rigtig glade for parkeringsskiven som hjælper til at undgå bøder. Den er solcelledrevet, men vi har endnu ikke oplevet, at det ikke virker, så vi er rigtig glade for den.”

 

Park’n’go p-skive

Med smart solcelleteknologi
Automatisk tidsindstilling
Tilhørende app til din smartphone
Op til 10 års levetid

Om produktet

Lækker elektronisk p-skive fra Park’n’go med indbygget solcelleteknologi. Denne parkeringsskive indstiller automatisk tiden for din parkering og samtidig er parkeringsskiven miljøvenlig. Ved højlys dag benytter parkeringsskiven solcellerne til indstilling af tiden, mens når det er mørkt benytter p-skiven det indbyggede batteri. Solens energi forlænger batteriets levetid til over 10 år, mens hvis parkeringsskiven ikke får noget sollys vil batteriet kunne klare 5 år. Parkeringsskiven indstiller selv sommer- og vintertid og kan desuden let blive indstillet manuelt og har et let læseligt display.

Med appen Parkngo kan du få hjælp til at finde en p plads og desuden kan appen give dig en melding om hvornår det er tid til at sætte din p skive igen eller hvis den er ved at udløbe. Endelig er parkeringsskiven selvfølgelig godkendt af trafikstyrelsen.  

Anmeldelser

Ud af 142+ anmeldelser på den danske hjemmeside shopping.coop.dk har parkeringsskiven får en score på 4.6 ud af 5. Købere er generelt glade for at undgå batterier og selvfølgelig den automatiske tidsindstilling. En køber af produktet skriver følgende: “Super lækkert med solceller så man ikke skal “døje” med batteriskift.”

 

Park’n’go Eco p-skive

Automatisk indstilling af tid
Solcelleteknologi
Lækkert design
Nem at montere i ruden

Om produktet

Glemmer du at stille P skiven og vil gerne undgå bøder i fremtiden? Med denne Park’n’go silver/black p skive behøver du slet ikke tænke over at stille p skiven, eftersom den ved hjælp af solcelleteknologi stiller sig selv. P skiven er desuden godkendt af trafikstyrelsen og stilles automatisk hver gang du parkerer bilen, men den selvfølgelig også nemt indstilles manuelt. Parkeringsskiven monteres nemt med princippet plug and play og kommer med tilhørende klæbepuder.

år solen står højt på himlen vil parkeringsskiven benytte de indbyggede solceller men når det er mørkt derimod vil det indbyggede batteri tage over. Batteriet har en levetid på 5 år uden aflastning fra solcellerne men solceller vil dog aflaste batteriet så meget at levetiden kommer helt op på minimum 10 år. Endelig kan du med app’en Parkngo både få hjælp til at finde en P plads, få en reminder når din P tilladelse er ved at udløbe og desuden hjælpe dig tilbage til din bil, hvis du har glemt hvor du parkerede.

Anmeldelser

På den danske hjemmeside shopping.coop.dk har parkeringsskiven fået en samlet vurdering på 4.8 ud af 5 baseret på 149+ anmeldelser. Købere er utrolig glade for at P skiven er automatisk og en køber skriver: “En lettelse at have en “selvstændig” parkeringsskive, der fungerer perfekt.”

 

ParkOne 2 p-skive

Lækkert design
Automatisk indstilling
Kvalitetsstemplet af Jan Magnussen
P-bøde garanti de første 2 år

Om produktet

ParkOne 2 elektroniske p-skive kommer i et super lækkert design og har derudover P-bøde garanti. Får du en P-bøde selvom du har indstillet ParkOne 2 parkeringsskiven korrekt i din bil, vil Needit refundere din bøde. Denne refundering gælder dog kun i op til 2 år fra købsdatoen. Parkeringsskiven indstiller sig selv og er meget nem at sætte op. Sæt den fast på ruden, indstil uret og så er du ellers køreklar. P skiven er desuden godkendt af trafikstyrelsen. Parkeringsskiven indstiller sig selv indenfor 20 sekunder efter du har parkeret. Parkeringsskiven indstiller som sagt sig selv og gør det ved hjælp af batterierne CR2430 3V som har en levetid på ca. 3 år.

Jan Magnussen har givet ParkOne 2 parkeringsskiven et kvalitetsstempel for både design og funktionalitet. Det er designeren John Sebastian som står bag ved ParkOne 2 parkeringsskiven. Endelig kommer parkeringsskiven med en smart tilhørende app til både Android og Iphone. Ved hjælp af app’en kan du både få besked om at din parkering er ved at udløbe, hvor du har parkeret og endelig findes der et kort med rutebeskrivelser.   

Anmeldelser

Købere af denne parkeringsskive fra ParkOne 2 er glade for dens funktionalitet og designet. Enkelte kunder har dog oplevet problemer med limen til at holde den fast i forruden. På den danske hjemmeside shopping.coop.dk har parkeringsskiven fået en samlet score på 4.7 ud af 5 mulige baseret på 80+ anmeldelser. En køber skriver: “Let at installere, fint funktionalitet og ser godt ud.”

Undgå p-bøder med en elektronisk p-skive

Er du træt af parkeringsbøder? Eller glemmer du bare at sætte din parkeringsskive? Så er det på tide at du får købt en ordentlig elektronisk p-skive som ovenikøbet indstiller tiden for dig, så du fremover aldrig glemmer at indstille tiden.

Hvis du er typen som har fået lidt for mange bøder er parkeringsskiver med automatisk indstilling helt sikkert et super godt køb for dig. Med disse parkeringsskiver kan du roligt regne med at parkeringsskiven bliver indstillet kort tid efter du har parkeret din bil. Udover at parkeringsskiven indstiller sig selv, er batteriet i disse parkeringsskiver uovertruffent. Det kan holde i flere år og dermed skal du ikke medregne dyre batterier med i budgettet.

Parkeringsskiverne med solcelleteknologi indstiller også sig selv med din parkeringstid og aflaster desuden det indbyggede batteri og der kan du forvente batteritid på op til 10 år. Derudover vil de fleste parkeringsskiver give dig et signal om hvorvidt det er tid til at skifte batteri.

 

Elektronisk p-skive med tilhørende app

Til nogle parkeringsskiver findes en tilhørende app, som er utrolig hjælpsomme i forhold til parkeringen og du skal dermed aldrig være i tvivl, om din parkering er ved at udløbe eller ej. Derudover vil app’en hjælpe dig med at finde din bil hvis du har mistet overblikket over parkeringshuset eller bare har glemt hvor du har parkeret.

Det kan klart være en fordel at have en elektronisk p-skive. Her kan du læse mere om hvordan du indstiller din elektroniske p-skive, så du dermed undgår p-bøder i fremtiden.