Bedste Electrolux vaskemaskiner i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Electrolux
EWS1252EDU
Klik
2. Electrolux 
FW20L7140
Klik
3. Electrolux 
EWC1350
Klik

Læs mere om de mest bedste Electrolux vaskemaskiner i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt vaskemaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste vaskemaskiner på markedet.

 

Electrolux EWS1252EDU

Små udvendige mål til den lille familie
Fuzzy-Logic mængdeautomatik
Timer funktion til en travl hverdag
Børnelås mod små nysgerrige sjæle

 

Om produktet

Med en vaskekapacitet på 5 kg er denne Electrolux vaskemaskine i kategori med de små vaskemaskiner. Med 5 kg kan den lille familie på 2 personer nemt få bugt med deres ugentlige vasketøj. Energiklassen på denne Electrolux vaskemaskine er A++ og dermed maskinen det næst bedste energimærke på markedet. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 144 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 8999 liter. Motortypen i vaskemaskinen er traditionel og har dermed et lidt højere støjniveau end en kulfri motor. Støjniveauet under vask er 58 dB og under centrifugering ligger det på 77 dB. Derudover har centrifugeringen en hastighed på 1200 omdrejninger per minut.

Restfugtigheden beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter en endt vask. I denne vaskemaskine får du en restfugtighed på 53%. Timer funktionen er et nyt tiltag til mange vaskemaskiner og denne maskine er bestemt ingen undtagelse. Med timer funktionen er det muligt at lave udskudt start, så du slipper for at gå og vente mens dit vasketøj kører. Du kan sætte timer funktionen til og så kan dit vasketøj være færdigt til du kommer hjem fra arbejde. Derudover kan du på blot 20 minutter få genopfrisket dit tøj med hurtig programmet.

Med en lille vaskekapacitet følger selvfølgelig også små udvendige mål med. Vaskemaskinen har en højde på 85 cm, en bredde på 59,5 cm og en dybde på 37,7 cm.   

Funktioner

Med denne lille Electrolux vaskemaskine følger Fuzzy-Logic mængdeautomatik med som er funktionen der, ved hjælp af sensorer analyserer hele vasken og tilpasser mængden af både energi, vand og vaskemiddel således at dit forbrug bliver så lavt som muligt, men med et godt vaskeresultat. Børnelåsen er til den lille familien som har nysgerrige børn. Dermed kan lågen ikke åbnes under vask og betjeningspanelet kan ikke ændres når vasken først er i gang.

Med en lille vaskemaskine med en vaskekapacitet på 5 kg kan selv den lille familie få plads i hjemmet til maskinen eftersom de små udvendige mål gør dette muligt.

Anmeldelser

Købere af denne Electrolux vaskemaskine er tilfredse med de programmer der følger med og med de små udvendige mål. En køber skriver: “Passer perfekt i mit badeværelse, hvilket er lidt mindre, centrifugeringslyden er slet ikke foruroligende (bor i lejlighed). Programmerne er vasker godt og programvalgene er klare.”

 

Electrolux EWC1350

Små udvendige mål
Simple og smarte vaskeprogrammer
Tidsstyring – spar op til 30 min pr vask
Lav restfugtighed efter centrifugering

 

Om produktet

Lille smart vaskemaskine til dig som bor alene eller har et lavt vaskebehov. Med en vaskekapacitet på 3 kg er denne vaskemaskine fra Electrolux blandt de mindste vaskemaskiner. Energiklassen på denne vaskemaskine er A. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 126 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 8299 liter.

Motortypen i maskinen er traditionel og indeholder derfor kul. Lydniveauet under vask ligger på 53 dB og under centrifugering på 74 dB. Derudover har vaskemaskinen en centrifugeringshastighed på 1300 omdrejninger per minut. Restfugtighed beskriver hvor længe tøjet skal have i tørretumbleren eller hvor længe det skal hænge på tørresnoren. Jo lavere restfughed jo hurtigere er tøjet om at tørre. I denne vaskemaskinen ligger restfugtigheden på 53%.   

I og med at vaskemaskinen har en lav vaskekapacitet har den samtidig små udvendige mål og kan derfor let passe ind i en lille lejlighed. Højden på vaskemaskinen er 67 cm, bredden er 49,5 cm og dybden er 51,5 cm.

Funktioner

Ved købet af denne vaskemaskine får du en række vaskeprogrammer som er simple og kan vaske alt slags tøj. Ved hjælp af tidsstyrings funktionen kan du spare op til 30 minutter per vask. Derudover findes der et energispareprogram så dit forbrug ikke bliver for højt.

Anmeldelser

På den danske hjemmeside WhiteAway.com, får modellen 4,5 stjerner ud af 5. Dette baseres på +15 forskellige anmeldelser.

Købere af denne maskine beskriver den som lille, god og nem. En køber skriver: “Den er perfekt i en lille lejlighed, hvor den passer ind de fleste steder, hvor andre standard vaskemaskiner ikke gør. Nemme og overskuelige vaskefunktioner og den giver ikke meget lyd fra sig, hvilket er super godt, når man bor i lejlighed og ikke vil forstyrre naboer. Kan klart anbefale denne maskine, hvis du ikke har meget plads og bare er 1 eller 2 i husstanden.”

 

 

Vaskemaskiner fra Electrolux – hvorfor?

Electrolux vaskemaskiner rammer et bredt publikum eftersom at vaskekapaciteten varierer en del fra maskine til maskine. Det vigtigste ved købet af en vaskemaskine er at finde den rette vaskekapacitet. Hvis du bor alene tilbyder Electrolux vaskemaskinen på 3 kg og dermed rammer du plet hvad angår forbrug og plads. Derudover tilbyder Electrolux også vaskemaskiner fra 5 – 7 kgs kapacitet. Dermed har du en god variation til at vælge den rette størrelse til familien og dig selv.

Derudover passer vaskemaskinerne fra Electrolux også til personer som ikke har brug for en masse funktioner. Der findes vaskemaskiner med en masse funktioner mens Electrolux har holdt sig til det mest nødvendige og simple. Vaskemaskinerne gør det let at navigere rundt blandt programmerne, hvis man ikke er til det mere avancerede elektronik som findes i andre vaskemaskiner. Alt i alt tilbyder Electrolux vaskemaskiner med flere forskellige størrelser og er simple at bruge.  Læs om alle fordelene på producentens side her.

 

Køb en Electrolux vaskemaskine

Det kan sagtens være en fordel at købe en vaskemaskine fra Electrolux. Modellerne er lavet i høj kvalitet, og de går bestemt ikke galt i byen ved at købe en model fra den tyske producent.

Er der alligevel ikke en Electrolux vaskemaskine der falder i din smag, kan du finde de bedst i test vaskemaskiner lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.