Gns. guide rating: 5

Bedste Electrolux støvsugere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Electrolux
ESP72DB
Klik
2. Electrolux
EUO9GREEN
Klik
3. Electrolux
EUS8GREEN
Klik
4. Electrolux
EUP82WRM
Klik
5. Electrolux
PURE F9 ANIMAL
Klik
6. Electrolux
EER77SSM
Klik

 

 

 

Læs mere om de bedste Electrolux støvsugere

Når det drejer sig om støvsugere, er der en stor sandsynlig for at du har hørt om mærket Electrolux før. Årsagen er simpel, støvsugere fra Electrolux er et yderst populært valg her i Danmark. En Electrolux støvsugere en det helt rette valg for dig, som ønsker en pålidelig, testvindende og effektiv støvsugere.

Mange af de Electrolux støvsugere, som du finder her på siden, er her enten fordi den er kåret som testvinder, eller fordi det er et absolut mest populære valg blandt forbrugerne. Nedenfor kan du læse meget mere om de bedste Electrolux støvsugere, herunder, funktioner, specifikationer og design. God læselyst.

 

Electrolux ESP72DB – Tænk Testvinder marts 2018

Electrolux støvsuger – Tænk testvinder 2018

Med denne testvindende støvsuger er du sikker på at få en støvsuger som leverer varen. Støvsugeren blev Tænk testvinder i 2018 og er en af de mest populære støvsugere blandt de mange Electrolux modeller. Støvsugeren er udstyret med et Silence Pro System (70 dB) og en rækkevidde på 12 meter. Den stærke 650 W motor sørger for en god og effektive sugestyrke. Modellen får topkarakter (A) i dens rengøringsevne på hårdt gulv og karakteren B i rengøringsevne på gulvtæppe. Støvsugeren er har et vaskbart hygiejnefilter, som er godt til personer med allergi.

Læs mere

Electrolux EUO9GREEN – Favorit blandt brugerne

Electrolux EUO9GREEN – Tænk testvinder 2018

Denne marts 2018 og april 2019 testvindede Electrolux støvsuger er udarbejdet i 70 % genbrugsplast og er dermed en god støvsuger til dit hjem og for miljøet. Støvsugeren har en lang rækkevidde på hele 12 meter og et lavt lydniveau på kun 65 dB. Electrolux EUO9GREEN er en del af UltraOne Serien, som er kendt for en høj luftgennemstrømning og en kraftig sugeevne. Denne Electrolux støvsuger har et vaskbart Allergy Plus filter og der medfølger flere slags mundstykker heriblandt et til hårdt gulv og et til møbler. Støvsugeren fra Electrolux får topkarakter (A) i både tæpperengøring, gulvrengøring og støvemission.

Læs mere

Electrolux EUS8GREEN – Endnu en testvinder

Testvinder fra marts 2018 af Forbrugerrådet Tænk

Denne Electrolux støvsuger er kåret som bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk i april 2019. Støvsugeren er en del af Electrolux UltraSilencer Zen serien, som er blandt markedet mest lydsvage støvsugere. Ved støvsugning, har støvsugeren kun et støjniveau som hedder 58 dB, hvilket er rigtig flot. Denne Electrolux støvsuger er bæredygtig, eftersom den er fremstillet i 55% genbrugsplast. Derudover har modellen en 12 meters lang aktionsradius, et strømforbrug på 24,5 kWh og en pose størrelse på 3,5 L. Den testvindende Electrolux støvsuger har A i gulvrengrøing og B i tæpperengøring. Energiklassen er bedst mulig, nemlig A.

Læs mere

Electrolux EUP82WRM – Favoritvalget uden ledning

En støvsuger uden ledning gør alt nemmere

Denne ledningsfri Electrolux støvsuger er blandt de mest populære Electrolux støvsugere. Modellen har en driftstid på op til 75 minutter ved hjælp af det genopladelige lithium batteri. Støvsugeren har en overlegen ydeevne, hvor den daglige støvsugning med krummerne under spisebordet og hårene på badeværelsesgulvet ikke er nogen udfordring. Den ledningsfri støvsuger har 180 graders manøvredygtighed, og gør at du kan komme rundt i hjørner og under sofaer uden problemer. Med det indbyggede LED-lys i mundstykket, kan du også se det hele. Electrolux EUP82WRM UltraPower er populær blandt brugerene. Lær mere om produktet nedenfor.

Læs mere

Electrolux PURE F9 Animal – Få bugt med dyrehår

Bedst i test hos M3 fra 2018

Denne testvindende ledningsfri støvsuger fra Electrolux er et godt alternativ til den traditionelle støvsuger. Denne stangstøvsuger – Electrolux Pure F9 – kan klare hele huset uden problemer, og derfor er den også kåret som bedst i test ledningsfri støvsuger. Med en ydeevne som en traditionel støvsuger og et brugstid på 60 minutter pr. opladning, kan du roligt komme omkring. I mundstykket på støvsugeren er indbygget LED-belysning, så du kan se hvad du foretager dig. Denne Electrolux er ideel til hjem med husdyr, da det medfølgende Animal Kit, som er 3 ekstra mundstykker særlig beregnet til dyrehår. Med ergonomisk design og selvstående parkeringsfunktion, vil du med garanti blive glad for denne Electrolux støvsuger.

Læs mere

Electrolux EER77SSM – Smart 2-i-1 støvsuger

2-i-1 støvsuger fra Electrolux

Electrolux EER77SSM er en smart 2-i-1 støvsuger. Oplev den ultimative fleksibilitet og funktionalitet gennem det innovative Electrolux design. Skal du tage noget fra spisebordet, så er det blot at klikke den lille håndstøvsuger af selve stangstøvsugeren. Den populære støvsuger har et effektivt Li-Ion batteri som kan køre op til 45 minutter. Med en 180 grader manøvredygtighed og en DustSpotter LED-lys i mundstykket, kommer du ikke til at overse noget støv i hjemmet. Med en ladestand, vaskbart filter og en EasyClean funktion, kunne denne ledningsfri støvsuger nemt blive en trofast del af rengøringen.

Læs mere

Electrolux støvsuger – et populært valg

Som overskriften antyder så er Electrolux støvsugere yderst populære på det danske marked. Electrolux er faktisk det mest populære mærker, når man ser på antal solgte modeller og dermed har mærket også den største andel af markedet. Der er mange grunde til at deres støvsugere er så populære, men der er især et par ting som er værd at fremhæve. Først og fremmest så laver Electrolux super flotte støvsugere, som er designet moderne – flere af deres støvsugere har masser af farve og ser næsten futuristiske ud.

Dernæst så ligger deres modeller i et fint prisleje, hvor andre mærker kan være meget dyre. Dette kombineret med at Electrolux har vundet rigtig mange tests, gør at flere og flere simpelthen vælger at investere i en støvsuger fra Electrolux. Øverst her på siden kan du se de mest populære modeller og måske selv blive inspireret til dit næste køb.

 

Hvorfor vælge en støvsuger fra Electrolux?

Er du på udkig efter en ny støvsuger kan du med fordel købe en støvsuger fra mærket Electrolux. Electrolux støvsugere klarer sig generelt rigtig godt i tests og flere af modellerne er testvindere. Electrolux støvsugerne klarer sig godt hos forbrugerrådet TÆNK, hos det svenske teknologi magasin samt brugeranmeldelser på flere danske hjemmesider.

Forbrugerrådet TÆNK gennemtester støvsugerne og man kan derfor stole 100% på disse test. Klarer en støvsuger sig godt gennem sådan en test kan man roligt regne med at få et produkt som kan klare de udfordringer som står i produktbeskrivelsen. Brugeranmeldelserne er også et godt pejlemærke da dette er erfaringer fra køberne. Du kan læse om det daglige erfaringer fra købere og de vil beskrive hvad der gik godt og hvad der måske gik mindre godt. Alt i alt klarer Electrolux støvsugerne sig godt over hele linjen og din næste støvsuger kunne sagtens blive en Electrolux støvsuger.   

 

En Electrolux støvsuger af genbrugsplast

Rigtig mange af de støvsugere du kan købe fra Electrolux, er produceret i genbrugsmateriale, som dermed skåner miljøet mest muligt. Der står på alle deres støvsugere, hvor meget af støvsugeren som er produceret i genbrugsplast, men det kan spænde i alt fra 40% til 100% genbrugsplast.

Er du en person som går op i miljøet, kan du med fordel vende blikket mod en Electrolux støvsuger, da de både er miljøvenlige, allergivenlige og meget energieffektive. Hvert model har et EU datablad, hvor du kan læse om den enkeltes støvsugers specifikationer, og dermed vide hvad den bruger i energi, hvor støvsvag den er samt hvor god sugeevne støvsugeren har.

Et eksempel på en Electrolux støvsuger i genbrugsplast er Electrolux EUO9GREEN og Electrolux EUS8GREEN.

 

Forskellige Electrolux støvsuger modeller

Der findes mange forskellige modeller fra Electrolux, som blandt andet inkluderer UltraOne serien, UltraSilencer serien, SilentPerformer serien og UltraFlex serien.

Electrolux støvsugerne er både ens men samtidig også forskellige. Du kan vælge at købe en støvsuger med støvsugerposer, som hygiejnisk samler alt det støv og snavs som du støvsuger op fra gulvet. Dette er en fordel til folk med allergi og astma. Derudover kan du købe en støvsuger uden pose som har en beholder til at samle snavset. Denne beholder kan tømmes direkte i skraldespanden og du kan nemt tømme din støvsuger efter hver gang du har støvsuget. Electrolux har også lanceret ledningsfrie støvsugere som giver en fleksibilitet da du ikke behøver skifte stikkontakt rundt omkring i dit hus. Dette valg af støvsuger er blevet populært da disse typisk også kommer med en beholder og ikke en støvsugerpose.

Noget af de vigtigste at kigge efter når man køber sin næste støvsuger er sugekraft og tilbehør. Sugekraften skal selvfølgelig være så effektiv som overhovedet mulig så du ikke behøver køre de samme steder flere gange, for at få alt skidt og møg med. Hvis du er hundeejer og har en masse dyrehår liggende skal udstyret være i orden til at kunne klare alle disse hår, så du kan få en rent og nydeligt hjem selvom din bedste ven fælder i hele huset.   

Electrolux UltraOne støvsugere

Electrolux UltraOne støvsugerserien kan findes i flere forskellige former og farver og er en af de bedste støvsugerserier fra Electrolux. Her får du en støvsuger som er AAAA i de kategorier som måles på, herunder rengøringsevne på hårdt gulv, rengøringsevne på gulvtæppe, støvemission og energiforbrug. Her score modellen i topklasse, og er dermed en topmodel fra Electrolux.

Electrolux UltraSilencer støvsugere

Electrolux UltraSilencer giver dig komfort ved en fremragende støvsugning og et udsædvanlig lavt lydniveau på et af markeds laveste niveau. Deres UltraSilencer Serie er blevet meget populær over tid, da det både kan anskaffes til en god pris, samtidig med at den leverer rigtig gode resultater i test. Den er i sær god til personer som bor i lejlighed, da lydniveauet jo er ekstra lavt.

 

Forskellige Electrolux støvsugere i test

Som du måske har bemærket, så er der mange Electrolux støvsugere, som er kåret som bedst i test. Mange af de støvsuger test, som bliver udført i dag, indebærer en Electrolux støvsuger. Dette skyldes at Electrolux laver nogle rigtig gode modeller, som tilgodeser både en høj kvalitet, et miljømæssige perspektiv, samt et innovativt perspektiv.

Hvis vi tager udgangspunkt i støvsuger test fra Forbrugerrådet Tænk, så ser vi at flere af deres “Bedst i test” støvsugere er fra Electrolux. Senest i marts 2018 blev blandt andet Electrolux EUO9GREEN UltraOne og Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer kåret som bedst i test, med en score på 72 %. I selv samme test blev Electrolux ESP72DB SilentPerformer også kåret som bedst i test med scoren 71 %. Dette skete på baggrund af en gennemgående støvsuger test, med fokus på rengøringsevne, kvalitet og brugervenlighed.

Læs den omfattende test af støvsugere her.

Forbrugerrådet Tænk har ligeledes lavet en test af ledningsfri støvsugere, som også inkludere flere Electrolux modeller. Her ser vi blandt andet Electrolux PURE F9 Animal som en af topscorerene i testen, som blev udført i februar 2019.

Electrolux støvsugere er desuden et af de mest populære valg blandt brugerne, hvilket kan ses på de mange anmeldelser. Modellerne får typisk tårnhøje anmeldelser (5/5), som tyder på at de også klare den støvsuger test, som bliver udført i de private husholdninger.

En tanke om “Electrolux støvsuger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.