Bedste Electrolux Støvsugere i Test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Elextrolux
PD91-GREEN
Klik
2. Electrolux
EUO9GREEN
Klik
3. Electrolux
EUS8GREEN
Klik
4. Electrolux
ZUCANIMAL+
Klik
5. Electrolux
EUO93DB
Klik

Electrolux støvsuger – et populært valg

Som overskriften antyder så er Electrolux støvsugere yderst populære på det danske marked. Electrolux er faktisk det mest populære mærker, når man ser på antal solgte modeller og dermed har mærket også den største andel af markedet. Der er mange grunde til at deres støvsugere er så populære, men der er især et par ting som er værd at fremhæve. Først og fremmest så laver Electrolux super flotte støvsugere, som er designet moderne – flere af deres støvsugere har masser af farve og ser næsten futuristiske ud.

Dernæst så ligger deres modeller i et fint prisleje, hvor andre mærker kan være meget dyre. Dette kombineret med at Electrolux har vundet rigtig mange tests, gør at flere og flere simpelthen vælger at investere i en støvsuger fra Electrolux. Øverst her på siden kan du se de mest populære modeller og måske selv blive inspireret til dit næste køb.

 

En Electrolux støvsuger af genbrugsplast

Rigtig mange af de støvsugere du kan købe fra Electrolux, er produceret i genbrugsmateriale, som dermed skåner miljøet mest muligt. Der står på alle deres støvsugere, hvor meget af støvsugeren som er produceret i genbrugsplast, men det kan spænde i alt fra 40% til 100% genbrugsplast.

Er du en person som går op i miljøet, kan du med fordel vende blikket mod en Electrolux støvsuger, da de både er miljøvenlige, allergivenlige og meget energieffektive. Hvert model har et EU datablad, hvor du kan læse om den enkeltes støvsugers specifikationer, og dermed vide hvad den bruger i energi, hvor støvsvag den er samt hvor god sugeevne støvsugeren har.

 

Electrolux støvsuger modeller

Der findes mange forskellige modeller fra Electrolux, som blandt andet inkluderer UltraOne serien, UltraSilencer serien, SilentPerformer serien og UltraFlex serien.

Electrolux UltraOne støvsugere

Electrolux UltraOne støvsugerserien kan findes i flere forskellige former og farver og er en af de bedste støvsugerserier fra Electrolux. Her får du en støvsuger som er AAAA i de kategorier som måles på, herunder rengøringsevne på hårdt gulv, rengøringsevne på gulvtæppe, støvemisson og energiforbrug. Her score modellen i topklasse, og er dermed en topmodel fra Electrolux.

Electrolux UltraSilencer støvsugere

Electroluc UltraSilencer giver dig komform ved en fremragende støvsugning og et udsædvanlig lavt lydniveat på et af markeds laveste niveau. Deres UltraSilencer Serie er blevet meget populær over tid, da det både kan anskaffes til en god pris, samtidig med at den leverer rigtig gode resultater i test. Den er i sær god til personer som bor i lejlighed, da lydniveauet jo er ekstra lavt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.