Gns. guide rating: 5

Bedste Electrolux støvsugere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Electrolux
ESP72DB
Klik
2. Electrolux
EUO9GREEN
Klik
3. Electrolux
EUS8GREEN
Klik
4. Electrolux
EUP82WRM
Klik
5. Electrolux
Pure F9 Animal
Klik
6. Electrolux
EER77SSM
Klik

 

 

 

Læs mere om de bedste Electrolux støvsugere

Når det drejer sig om støvsugere, er der en stor sandsynlig for at du har hørt om mærket Electrolux før. Årsagen er simpel, støvsugere fra Electrolux er et yderst populært valg her i Danmark. En Electrolux støvsugere en det helt rette valg for dig, som ønsker en pålidelig, testvindende og effektiv støvsugere.

Mange af de Electrolux støvsugere, som du finder her på siden, er her enten fordi den er kåret som testvinder, eller fordi det er et absolut mest populære valg blandt forbrugerne. Nedenfor kan du læse meget mere om de bedste Electrolux støvsugere, herunder, funktioner, specifikationer og design. God læselyst.

 

Electrolux ESP72DB – Tænk Testvinder marts 2018

Bedst i test hos TÆNK, marts 2018
★★★★★ Hos Wupti.com
★★★★★ Hos Coop Shopping
Arbejdsradius på 12 meter
Et lydniveau på kun 70 dB(A)
Tre hjul for god manøvrering

Electrolux støvsuger – Tænk testvinder 2018

Denne lækre blå støvsuger fra Electrolux er testvinder hos forbrugerrådet TÆNK fra marts 2018. Støvsugeren kommer med en aktionsradius på 12 meter og dermed slipper du for at skifte stikkontakt hele tiden. Du kan komme godt omkring i huset og støvsugeren scorer den bedste score på hårdt underlag. Med en støvoptagelse på A på hårdt gulv kan du med trægulv, klinker eller fliser med fordel købe denne effektive støvsuger. Derudover kan støvsugeren også klare tæpper og har mærket B. Skalaen for støvoptagelse går fra A-G hvor A er det bedste.

Støvsugeren fra Electrolux er utrolig effektiv og samtidig lydsvag. Med et lydniveau på 70 dB støjer støvsugeren mindre end det gennemsnitlige lydniveau. Støvsugeren er nemlig en del af SilentPerformer-serien som er en lydsvag støvsuger som ikke går på kompromis med effektivitet. Støvsugeren bruger en 3,5 liter støvsugerpose så du kan støvsugere mange gange før at posen skal skifte. Hvis posen skal skiftes giver støvsugeren dig besked om dette.

TÆNK valgte denne støvsuger som værende testvinder i marts 2018 og har fået flotte anmærkninger for særligt støvemissionen, holdbarheden og støjen. Dermed er denne støvsuger altså godkendt af TÆNK.  

Gode energimærkninger og funktioner

Støvsugeren fra Electrolux ligger med en energimærkning på A+ og det er altså i den rigtig flotte ende af skalaen. Støvemissionen i støvsugeren er mærket med A og er altså den bedste på markedet. Støvemissionens mærkning beskriver hvor god støvsugeren er til at holde de skadelige partikler tilbage i udblæsningsrøret. Sugeevnen på støvsugeren ligger på 600 watt og sugestyrken kan nemt justeres til det underlag du støvsuger.

Støvsugeren er udstyret med tre hjul som gør den utrolig nem at håndtere. Der kan står en masse ting på gulvet rundt omkring i et hjem og med de tre hjul gør støvsugeren det bare nemmere at undgå disse ting og samtidig støvsuge alt op den møder. Der findes følgende tilhørende mundstykker til støvsugeren og det er henholdsvis møbel-, børste- og fugemundstykke. Derudover kommer der et DustMagnet Silent mundstykke for sig også.

Electrolux EUO9GREEN – Favorit blandt brugerne

Bedst i test hos TÆNK, marts 2018
★★★★★ Hos WhiteAway.com
★★★★★ Hos Coop Shopping
Topkarakter i rengøringsevne (AAAA)
Yderst støjsvag med lydniveau 65 dB
Godt filter, tilbehør og energiforbrug

Electrolux EUO9GREEN – Tænk testvinder 2018

Electrolux har lanceret denne geniale støvsuger som virkelig scorer topkarakterer over hele linjen. Støvsugeren er testvinder fra forbrugerrådet TÆNK tilbage i 2018 og det er der en helt klar årsag til. På samtlige parametre ligger støvsugere bedre end gennemsnittet og købet af denne støvsuger vil gøre rengøringen i dit hjem sjovere og bedre. Støvsugeren har scoret den højeste karakter (A) på både hårde gulve såsom trægulv, klinker og fliser men også på tæpper som virkelig ikke ses særlig tit i den samme støvsuger. Dermed kan du altså med fordel købe denne støvsugere når du har hårdt underlag men samtidig tæpper du vil rengøre.

Når der skal gøres rent skal det være nemt og ikke en udfordring og derfor har Electrolux også lavet en ledningslængde på 12 meter så du slipper for at skifte stikkontakt hele tiden. Dermed kan du komme godt rundt omkring med støvsugeren. Støvsugere har en tendens til at være til gene for både husdyr og mindre børn. Med denne støvsuger kommer der et beskedent støjniveau på kun 65 dB som er i den utrolig lave ende af støj skalaen for støvsugere. Støvsugeren kommer med tre tilhørende mundstykker som er henholdsvis møbel-, parket- og fugemundstykke.

Brugere er glade og energimærket er i top

I disse tider er det utrolig fornuftigt at have et godt energimærke og det kan du roligt regne med fra denne støvsuger fra Electrolux. Energiniveauet er helt i bund og derfor har støvsugeren også fået en score på A på denne skala, som er det bedste for en støvsuger. Støvsugeren suger med en stor kraft og har en motoreffekt på hele 850 watt. Styrken kan nemt reguleres og derudover kan du ved hjælp af teleskoprøret nemt indstille støvsugeren så den passer til din højde. Med det ergonomiske håndtag, bliver du garanteret tilfreds med denne Electrolux støvsuger.

Støvsugeren kommer med en pose som samler alt det skidt og snavs du støvsuger op. Posen har en kapacitet på hele 5 kg og dermed slipper du for at tømme posen som du sikkert har været vant til.

Støvsugeren fra Electrolux har udover prisen for testvinder fra forbrugerrådet TÆNK også fået 5 ud af 5 stjerner på tre danske hjemmesider med 450+ anmeldelser. Det er altså en støvsuger som klarer sig kanon godt i test og samtidig er købere af produktet ovenud tilfredse. TÆNK’s undersøgelse og test har sat støvsugeren ind på den næstbedste kategori nemlig God og støvsugeren har fået 72% ud af 100% som er en rigtig flot karakter. Det er særligt holdbarheden, støjen og støvemissionen som virkelig er gode i denne støvsuger ifølge TÆNK.

Electrolux EUS8GREEN – Endnu en testvinder

Bedst i test hos TÆNK, marts 2018
★★★★★ Hos WhiteAway.com
★★★★★ Hos Coop og Wupti.com
Ultra støjsvag – kun 58 dB(A)
Effektiv rengøringsevne 
Lavet i genbrugsplast (55 %)

Testvinder fra marts 2018 af Forbrugerrådet Tænk

Når der står testvinder ud fra en støvsuger kan man roligt regne med at få et produkt som helt igennem er kanon godt. Særlig kan du stole på undersøgelser foretaget af forbrugerrådet TÆNK og denne støvsuger har fået en stabil og flot score af forbrugerrådet. Med en topscore på hårdt gulv (A) kan du uden problemer få dine trægulve, fliser eller klinker helt rene men en enkelt tur af Electrolux EUS8GREEN. På tæpper er støvsugeren også i den gode ende af skalaen og klarer her tæpper godt og har fået scoren B.

Støj har altid været irriterende og med denne støvsuger undgår du stort set støj fuldstændig. Man regner normalt med at en samtale mellem to personer ligger på omkring 60 dB og denne lydsvage støvsuger har et meget lavt lydniveau som ligger på kun 58 dB. Motoreffekten i støvsugeren ligger på 750 watt og du kan derfor regne med en god sugekraft. Sugekraften kan yderligere blive indstillet til forskellige niveauer alt afhængig af hvad du ønsker. Støvsugeren kommer med en støvsugerpose som har en kapacitet på 3,5 liter.

Kanon energiklasse + allergivenligt HEPA filter

En god energiklasse er vigtig for dig som tænker på miljøet og dit månedlige budget. Støvsugeren fra Electrolux har scoret den bedste score på A og du kan med ro i sindet starte din støvsuger op når det passer dig. Støvsugeren er god til store områder og har en aktionsradius på 12 meter og du slipper her for at skifte stikkontakt så ofte. Teleskoprøret er en del af støvsugeren og kan uden problemer justeres så alle i familien kan bidrage til en rengøring. Denne allergivenlige støvsuger kommer med et HEPA (High Efficiency Particulate Air) filter som er med til at holde luften ren for små støvpartikler som kan fremprovokere astma og allergi.

TÆNK’s undersøgelse og test har sat støvsugeren ind på den næstbedste kategori nemlig God og støvsugeren har fået 72% ud af 100% som er en rigtig flot karakter. Det er særligt holdbarheden, støjen og støvemissionen som virkelig er gode i denne støvsuger ifølge TÆNK. Derudover har støvsugeren fået 5 ud af 5 stjerner på 3 danske hjemmesider, så købere af produktet er også meget tilfredse.

Electrolux EUP82WRM – Favoritvalget uden ledning

Populær ledningsfri model fra Electrolux
★★★★★ Hos Coop Shopping
75 minutters effektiv driftstid
LED belysning i mundstykket

En støvsuger uden lednings gør alt nemmere

Electrolux har med denne ledningsfrie støvsuger gjort din hjemme rengøring utrolig meget nemmere. Alle kender at man skal flytte ledningen til en ny stikkontakt fordi du lige præcis ikke kan nå hjørnet af stuen eller børnenes værelse. Dette problemer er løst med denne støvsuger og den har en altså en ubegrænset aktionsradius. Støvsugeren kan køre i op til 75 minutter på en fuld opladning som er blandt det længste på markedet for ledningsfrie støvsugere. Batteriet i støvsugeren er et Lithium HD Turbo som hjælper dig i mål med hver en rengøring. Støvsugeren behøver opladning i 300 minutter og så er den ellers klar til at få dit hjem til at skinne igen.

Denne Electrolux støvsuger kan nemt indstilles i sugekraften og dermed kan du altid skrue en tand op for at få alle dyrehårene fra hundens kurv eller alle krummerne fra børnenes værelser. Dette vil dog koste lidt på de 75 minutter men der burde være mere end rigelig tid til at få støvsuget hjemmet. Støvsugeren kan med det fleksible mundstykke komme rundt og manøvrere uden om alle forhindringer og dermed behøver du ikke rykke så meget på møbler eller legetøj som ligger og flyder. Støvsugningen kan nemt blive forstyrret af en grædende baby eller telefonen som ringer men det behøver du slet ikke bekymre dig om. Støvsugeren har som fortalt utrolig lang tid som den kan køre på og desuden er den selvstående og du kan dermed placere støvsugeren hvor du vil.

Det er bare nemmere uden pose

Støvsugeren kommer uden ledning og den kommer også uden dyre støvsugerposer. Støvsugeren kan med sin beholder indeholde 0,8 liter og du kan derfor støvsugere flere gange uden beholderen bliver for fyldt. Du tømme nemt beholderen og sætter den også nemt på igen. Derudover kan du nemt med en fugtig klud rengøre støvsugerens støvbeholder og slipper for at der sætter sig snavs på indersiden.

Mundstykket på støvsugeren har LED-lys og dermed kan du altså se noget selv når du støvsuger under sengen og sofaerne. Derudover lyser støvsugeren op hvor du kører med den og dermed spotter du alt du støv og snavs du normalt ikke ville se. Mundstykker har en tendens til at blive ulækre hvis disse ikke renses regelmæssigt. Dette problem har Electrolux løst for dig og det er slut med at få klamme fingre. Med BrushRollClean-teknologien kan du med et enkelt tryk på en pedal fjerne støv og hår fra mundstykket.

Electrolux PURE F9 Animal – Få bugt med dyrehår

Testvinder for M3, november 2018
Electrolux støvsuger uden kabel
Perfekt til dyrehår på alle overflader
3-i-1 mundstykke til rengøring overalt

Bedst i test hos M3 fra 2018

Denne støvsuger er testvinder fra november 2018 hos det svenske teknologi magasin M3. Når du støvsuger er du sikkert vant til at skifte stikkontakt flere gange og samtidig flytte på ledningen fordi den ligger i vejen. Med denne ledningsfrie støvsuger fra Electrolux er alle disse problemer løst og du kan komme til i hele huset uden at tænke på den irriterende ledning. Den ledningsfrie støvsuger bruger heller ikke dyre støvsugerposer og dermed har du en udgift mindre at tænke på. Støvsugeren samlet alt det støv og snavs du støvsuger op i en beholder på 0,7 liter og dermed kan du støvsugere flere gange uden at tømme beholderen.

Støvsugeren kan køre op til 60 minutter på en opladning og du kan derfor godt komme rundt i hele huset på en enkelt opladning. Støvsugerens mundstykke er utrolig nemt og manøvrere og du kan med 180° EasySteer nemt komme rundt om alle møbler og alle andre udfordringer i hjemmet. Støvsugeren er udstyret med et teleskoprør, så du kan hæve støvsugeren så den passer perfekt til din højde og dermed får du ikke rygproblemer pga. støvsugning.

Støvsugeren er lavet til dyrehår

Støvsugeren fra Electrolux er perfekt til alle de husstande som har husdyr fordi den klarer dyrehår utrolig nemt og godt. Med købet af støvsugeren får du et Animal Kit som består af 3 mundstykker som er perfekte til at fjerne dyrehår fra forskellige overflader. Dermed kan du altså godt regne med at dit hjem forbliver rent selvom at du har hund eller kat. Udover de 3 medfølgende mundstykker kommer støvsugeren med et 3-i-1 mundstykke. Du kan nemt afmontere gulvmundstykket og sætte 3-i-1 mundstykket på og få støvsuget vindueskarmen, hjørnet i loftet for spindelvæv eller møblerne.

I et hjem hvor der foregår utrolig mange ting kan støvsugningen nemt blive forstyrret af børnene som kalder, maden som koger over eller telefonen som ringer. Dette kan du sagtens tage dig af fordi støvsugeren nemlig står selv og har en utrolig smart parkeringsfunktion. Gulvmundstykket som er ideelt til støvning er desuden udstyret med LED-lys så du får øje på nullermænd som du normalt ikke ville bemærke. Derudover kan du nu nemmere støvsuge under sengen og sofaerne og få det hele med.

Electrolux EER77SSM – Smart 2-i-1 støvsuger

2-i-1 støvsuger til et renere hjem
Har en arbejdstid på 45 minutter
Slip for at skulle skifte pose
★★★★★ Hos Coop Shopping

2-i-1 støvsuger fra Electrolux

Electrolux står bag denne 2-i-1 støvsuger som både kan klare den ugentlige rengøring på gulvet men også bordet og vindueskarmene. Denne støvsuger kommer nemlig med en tilhørende håndstøvsuger som er det perfekte valg, hvis ungerne har spildt havregryn eller noget andet på bordet. Den lille håndstøvsuger kan også klare hjørnerne i stuen, spindelvæv i loftet eller vindueskarmen. Den almindelige støvsuger klarer nemt store gulv områder og har en sugeeffekt på 12 watt.

Fordelen med begge støvsugere er, at de begge er ledningsfrie og dermed har du ingen forhindringer når du støvsuger med en irriterende ledning, som skal rykkes fra kontakt til kontakt eller flyttes fordi du kører over den. Derudover er støvsugerne poseløse og du sparer derfor en del på ikke at købe dyre støvsugerposer. Støvsugeren kommer med en beholder som har en kapacitet på 0,5 liter og dermed kan du støvsuge flere gange uden at tømme beholderen. Beholderen er nem at rengøre og du slipper dermed for at den lugter efter en støvsugning.

Kort ladetid og lang aktionstid

Når en støvsuger er ledningsfri er det vigtigste at du kan støvsuge hele huset uden at skulle lade den op undervejs. Dette har Electrolux selvfølgelig tænkt over og derfor har støvsugeren en aktionstid på 45 minutter og dermed kan du uden problemer komme hele huset rundt på en enkelt opladning. Støvsugeren kræver opladning i 240 minutter og derefter er den klar på ny. Støvsugeren har en ladestation som kan placeres hvor end du vil og støvsugeren og ladestationen kan nemt gemmes væk i kosteskabet når der kommer gæster.

Støvsugeren kommer med et lydniveau på 79 dB som er i den lidt høje ende hvad angår støj fra støvsugere. Støvsugeren kommer med et fleksibelt mundstykke og kan desuden nemt klare fuger med sit fuge-mundstykke og dermed kan du være sikker på at der ikke samlet støv og snavs nede i revnerne i dit hjem. Støvsugeren er derudover udstyret med 180° EasySteer som gør det meget nemmere for dig at styre uden om møbler og andre udfordringer som kan være på gulvet.

Electrolux støvsuger – et populært valg

Som overskriften antyder så er Electrolux støvsugere yderst populære på det danske marked. Electrolux er faktisk det mest populære mærker, når man ser på antal solgte modeller og dermed har mærket også den største andel af markedet. Der er mange grunde til at deres støvsugere er så populære, men der er især et par ting som er værd at fremhæve. Først og fremmest så laver Electrolux super flotte støvsugere, som er designet moderne – flere af deres støvsugere har masser af farve og ser næsten futuristiske ud.

Dernæst så ligger deres modeller i et fint prisleje, hvor andre mærker kan være meget dyre. Dette kombineret med at Electrolux har vundet rigtig mange tests, gør at flere og flere simpelthen vælger at investere i en støvsuger fra Electrolux. Øverst her på siden kan du se de mest populære modeller og måske selv blive inspireret til dit næste køb.

 

Hvorfor vælge en støvsuger fra Electrolux?

Er du på udkig efter en ny støvsuger kan du med fordel købe en støvsuger fra mærket Electrolux. Electrolux støvsugere klarer sig generelt rigtig godt i tests og flere af modellerne er testvindere. Electrolux støvsugerne klarer sig godt hos forbrugerrådet TÆNK, hos det svenske teknologi magasin samt brugeranmeldelser på flere danske hjemmesider.

Forbrugerrådet TÆNK gennemtester støvsugerne og man kan derfor stole 100% på disse test. Klarer en støvsuger sig godt gennem sådan en test kan man roligt regne med at få et produkt som kan klare de udfordringer som står i produktbeskrivelsen. Brugeranmeldelserne er også et godt pejlemærke da dette er erfaringer fra køberne. Du kan læse om det daglige erfaringer fra købere og de vil beskrive hvad der gik godt og hvad der måske gik mindre godt. Alt i alt klarer Electrolux støvsugerne sig godt over hele linjen og din næste støvsuger kunne sagtens blive en Electrolux støvsuger.   

 

En Electrolux støvsuger af genbrugsplast

Rigtig mange af de støvsugere du kan købe fra Electrolux, er produceret i genbrugsmateriale, som dermed skåner miljøet mest muligt. Der står på alle deres støvsugere, hvor meget af støvsugeren som er produceret i genbrugsplast, men det kan spænde i alt fra 40% til 100% genbrugsplast.

Er du en person som går op i miljøet, kan du med fordel vende blikket mod en Electrolux støvsuger, da de både er miljøvenlige, allergivenlige og meget energieffektive. Hvert model har et EU datablad, hvor du kan læse om den enkeltes støvsugers specifikationer, og dermed vide hvad den bruger i energi, hvor støvsvag den er samt hvor god sugeevne støvsugeren har.

Et eksempel på en Electrolux støvsuger i genbrugsplast er Electrolux EUO9GREEN og Electrolux EUS8GREEN.

 

Forskellige Electrolux støvsuger modeller

Der findes mange forskellige modeller fra Electrolux, som blandt andet inkluderer UltraOne serien, UltraSilencer serien, SilentPerformer serien og UltraFlex serien.

Electrolux støvsugerne er både ens men samtidig også forskellige. Du kan vælge at købe en støvsuger med støvsugerposer, som hygiejnisk samler alt det støv og snavs som du støvsuger op fra gulvet. Dette er en fordel til folk med allergi og astma. Derudover kan du købe en støvsuger uden pose som har en beholder til at samle snavset. Denne beholder kan tømmes direkte i skraldespanden og du kan nemt tømme din støvsuger efter hver gang du har støvsuget. Electrolux har også lanceret ledningsfrie støvsugere som giver en fleksibilitet da du ikke behøver skifte stikkontakt rundt omkring i dit hus. Dette valg af støvsuger er blevet populært da disse typisk også kommer med en beholder og ikke en støvsugerpose.

Noget af de vigtigste at kigge efter når man køber sin næste støvsuger er sugekraft og tilbehør. Sugekraften skal selvfølgelig være så effektiv som overhovedet mulig så du ikke behøver køre de samme steder flere gange, for at få alt skidt og møg med. Hvis du er hundeejer og har en masse dyrehår liggende skal udstyret være i orden til at kunne klare alle disse hår, så du kan få en rent og nydeligt hjem selvom din bedste ven fælder i hele huset.   

Electrolux UltraOne støvsugere

Electrolux UltraOne støvsugerserien kan findes i flere forskellige former og farver og er en af de bedste støvsugerserier fra Electrolux. Her får du en støvsuger som er AAAA i de kategorier som måles på, herunder rengøringsevne på hårdt gulv, rengøringsevne på gulvtæppe, støvemission og energiforbrug. Her score modellen i topklasse, og er dermed en topmodel fra Electrolux.

Electrolux UltraSilencer støvsugere

Electrolux UltraSilencer giver dig komfort ved en fremragende støvsugning og et udsædvanlig lavt lydniveau på et af markeds laveste niveau. Deres UltraSilencer Serie er blevet meget populær over tid, da det både kan anskaffes til en god pris, samtidig med at den leverer rigtig gode resultater i test. Den er i sær god til personer som bor i lejlighed, da lydniveauet jo er ekstra lavt.

Forskellige Electrolux støvsugere i test

Som du måske har bemærket, så er der mange Electrolux støvsugere, som er kåret som bedst i test. Mange af de støvsuger test, som bliver udført i dag, indebærer en Electrolux støvsuger. Dette skyldes at Electrolux laver nogle rigtig gode modeller, som tilgodeser både en høj kvalitet, et miljømæssige perspektiv, samt et innovativt perspektiv.

Hvis vi tager udgangspunkt i støvsuger test fra Forbrugerrådet Tænk, så ser vi at flere af deres “Bedst i test” støvsugere er fra Electrolux. Senest i marts 2018 blev blandt andet Electrolux EUO9GREEN UltraOne og Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer kåret som bedst i test, med en score på 72 %. I selv samme test blev Electrolux ESP72DB SilentPerformer også kåret som bedst i test med scoren 71 %. Dette skete på baggrund af en gennemgående støvsuger test, med fokus på rengøringsevne, kvalitet og brugervenlighed.

Læs den omfattende test af støvsugere her.

Forbrugerrådet Tænk har ligeledes lavet en test af ledningsfri støvsugere, som også inkludere flere Electrolux modeller. Her ser vi blandt andet Electrolux PURE F9 Animal som en af topscorerene i testen, som blev udført i februar 2019.

Electrolux støvsugere er desuden et af de mest populære valg blandt brugerne, hvilket kan ses på de mange anmeldelser. Modellerne får typisk tårnhøje anmeldelser (5/5), som tyder på at de også klare den støvsuger test, som bliver udført i de private husholdninger.

En tanke om “Electrolux støvsuger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.