Bedste Dyson støvsugere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Dyson
V11 Absolute
Klik
2. Dyson
V8 Absolute
Klik
3. Dyson
V10 Absolute
Klik
4. Dyson
Cinetic Big Ball Animalpro 2
Klik
5. Dyson
360 Eye
Klik

 

 

Læs mere om de bedste Dyson støvsugere på markedet

Dyson er kendt for at deres poseløse støvsugere, hvor de var de første på markedet til at introducere disse. Senere hen er Dyson støvsuger blevet ledningsfri, og du kan nu få en række innovative og ikke mindst populære og effektive støvsugere. Nedenfor kan du finde de mest populære Dyson støvsugere på markedet. Læs mere om fordelene ved at købe en Dyson støvsuger og find samtidig den billigeste pris på markedet.

 

Dyson V11 Absolute – Bedste ledningsfri støvsuger

★★★★★ hos TrustedReview.com
★★★★★ hos ExpertReview.co.uk
Bedste ledningsfri støvsuger på markedet
Innovativt LCD display med info under støvsugning
Har op til 60 minutters driftstid
Justerer automatisk sugeevne efter behov

Dyson V11 Absolute – Nyeste og bedste støvsuger fra Dyson

Står du og skal have en ny ledningsfri støvsuger, så bør du klart overveje denne nye Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger. Den helt nye stangstøvsuger fra Dyson får super anmeldelser i de mange støvsuger test modeller er med i. Eksempelvis får model 5/5 stjerner fra amerikanske TrustedReviews.com og engelske ExpertReviews.co.uk. Modellen er en opgradering fra bare den seneste Dyson V10 Absolute, hvor du får en ca. 20% mere effektiv motor, en LED skærm med batterilevetid, rengørings mode og så fremdeles. Designmæssigt ligner de 2 modeller hinanden, og er fælles for dem er, at du kan bruge dem som den eneste støvsuger i dit hjem.

Blandt de mange fordele som nævnes og testes, er Dyson V11’s høje sugeevne, som er helt unik og svær at finde andre steder. Derudover har støvsugeren en række brugbare funktioner, herunder smart LCD display til bl.a. at se den resterende batteritid. Blandt de ulemper som nævnes, er at prisen ligger i det helt høje luftlag og at der kun er indbygget ét batteri – flere havde håbet på at de er inkluderet flere batterier, således at batterilevetiden kunne udvides yderligere.

Dyson ledningsfri støvsuger i særklasse – Mange smarte funktioner

Denne Dyson støvsuger er i en klasse for sig. Med det smarte LCD display på toppen af støvsugeren, kan du hele tiden aflæse status på det indbyggede og genopladelige batteri. Udover at se status på batteri og hvor lang tid du kan støvsuge endnu, giver den besked om hvilket mode den støvsuger i. Der findes 3 typer, heriblandt eco mode og boost mode.

Dyson V11 Absolute kommer med en lang række forskellige mundstykker, som kan bruges til forskellige lejligheder. Blandt mundstykker og andet tilbehør får du, High Torque motoriseret mundstykke, soft roller mundstykke, mini motoriseret mundstykke, dockingstation, oplader og mere med.

Denne flotte og innovative Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger leverer performance som man forventer. Støvsugeren kan fejlfrit fjerne støv, madvarer og endda dyrehår uden de store problemer. Med den relativ stove støvbeholder, skal du heller ikke spekulerer ofte på at tømme den.

Populær støvsuger fra Dyson

Denne flotte støvsuger fra Dyson er yderst populær. Grunden til den store eftertragtelse skyldes blandt andet de ovennævnte funktioner. Herudover har stangstøvsugeren et lavt støjniveau på under 80 dB – hvilket er tilsvarende mange af konkurrenterne. Med en så effektiv sugeevne, kan det kun forventes at der er noget larm mens man støvsuger.

Støvsugeren er ganske nem at anvende, er yderst effektiv at manøvrerer rundt med og sikre dig et støvfri hjem. Du kan uden problemer kommer helt op i hjørnerne, rundt i sofaen, samtidig med at du kan fjerne snavs og støv fra tæppet. Alt i alt er Dyson V11 den ultimative ledningsfri støvsuger – hvilket også er noget du for lov at betale for.

Dyson V8 Absolute – Ekstrem populær støvsuger fra Dyson

Testvinder hos Which.co.uk
Topscorer hos Tek.no og T3.com
★★★★★ Hos Coop og Skousen.dk
Batterilevetid op til 40 minutter
Lav vægt på omkring 2,5 kg
2-i-1 støvsuger – inkl. håndstøvsuger

Bedste Dyson støvsuger – 2-i-1 i særklasse

Er du træt af at finde den store støvsuger frem hver gang du skal have gjort hjemmet rent? Der er hjælp at hente og med denne 2 i 1 støvsuger fra Dyson kan du hurtigt klare både små sten i gangen eller den store rengøringen. Støvsugeren kommer med en håndholdt støvsuger som er god til mindre steder hvor en rigtig støvsuger ikke rigtig kan komme til. Den håndholdte støvsuger kan klikkes på stangen og dermed kan du klare hele hjemmet med stangstøvsugeren.

Støvsugeren er ledningsfri og dermed er du ikke på noget tidspunkt begrænset i din rengøringen. Du skal ikke tænke over at skulle finde en ny stikkontakt når du skifter rum og der er aldrig noget der ligger i vejen for dig. Støvsugeren er desuden poseløs og dermed sparer du udgiften på dyre støvsugerposer. Støvsugeren har en aftagelig beholder som har en kapacitet på 0,54 liter som let kan tømmes efter en rengøring.

HEPA filter og 40 minutters arbejdstid

Støvsugeren fra Dyson kommer med et HEPA (high efficiency particulate air) filter som er perfekt til din som lider af astma eller har allergi symptomer. Et HEPA-filter fanger de fine støvpartikler som kan forårsage astma eller allergi hos visse personer. Støvsugeren kommer med en tilhørende ladestation som kan placeres præcis hvor du vil have det. Den optager ikke meget plads og støvsugeren behøver 300 minutters ladetid før den kan køre i op til hele 40 minutter.

Støvsugeren kommer med et tilhørende fugemundstykke som kan komme ned mellem diverse revner i hjemmet og dermed kan du få gjort overalt når du allerede er i gang med at svinge støvsugeren. Derudover kommer støvsugeren med et Direct drive-mundstykke som er ideelt til tæpper og mundstykket Soft roller-mundstykke er perfekt til hårde underlag.

Dyson V10 Absolute – Nyeste 2-i-1 støvsuger fra Dyson

★★★★★ hos Expertreviews.com
★★★★★ hos Trustedreviews.com
★★★★★ Hos Coop og Skousen.dk
Batterilevetid op hele 60 minutter
Flere mundstykker medfølger
Kraftfuld og lille motor til et rent hjem

Dyson støvsuger med integreret håndstøvsuger og flere mundstykker

Med denne 2-i-1 støvsuger fra Dyson kan du klare den ugentlige rengøringe i hjemmet uden at være begrænset af en irriterende ledning, støvsugeren er nemlig ledningsfri. Stangstøvsugeren er bare én af de to støvsugere som kommer med i købet. Integreret er en håndholdtstøvsuger som nemt kan klikkes af og så kan du både klare små måtter, vindueskarme og krummer på bordet. Fordelen med denne støvsuger er også at den ingenting fylder og den er nem at finde frem og stille væk igen.

Støvsugeren er propfyldt med ekstra udstyr som bidrager til et renere hjem. Til støvsugeren kommer der et Soft Roller-mundstykke som er helt perfekt til hårde gulve, et Direct Drive-mundstykke som nemt og hurtigt klarer alle slags tæpper du kan have i hjemmet, derudover kommer der et motoriseret minitilbehør, kombinationstilbehør, sprækkemundstykke og en blød støvbørste. Altså kan du klare alle slags overflader når du gør rent.

2-i-1 støvsuger med effektivt batteri (op til 60 min)

Støvsugere har det med at fylde rigtig meget i enten kosteskabet eller i bryggerset og det vil ikke ske med denne Dyson 2-i-1 støvsuger. Ladestationen kommer så den nemt kan monteres på væggen og dermed kræver den absolut ingen opbevaringsplads. Støvsugeren kan støvsuge i op til hele 60 minutter og dermed kan du være sikker på at nå hele huset når du starter støvsugningen.

Dyson motoren som er i støvsugeren er den kraftigste Dyson motor til dato, og samtidig er den utrolig lille. Hele 14 cykloner genererer mere end 79.000G og dermed kan du være sikker på at alle støvpartikler kommer med når du støvsuger. Derudover opfanger filtreringssystemet op til 99,97% af alle de små skadelige partikler som er i luften og den udskiller selvfølgelig kun ren luft.

Dyson Cinetic Big Ball Animalpro 2 – Poseløs Dyson støvsuger

★★★★★ hos WhiteAway.com
Topscorer hos svenske Råd & Rön
Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
Poseløs Dyson støvsuger med høj sugeevne
God rækkevidde og justerbar teleskoprør
Aftagelig støvbeholder (0,8 liter) 

Lille poseløs Dyson støvsuger med stor sugeevne

Støvsugeren fra Dyson benytter ikke dyre støvsugerposer men samler i stedet alt støv og snavs i en aftagelig beholder. Dermed kan du nemt tømme denne efter hver støvsugning og slippe for at smide penge efter dyre støvsugerposer. Beholder kapaciteten ligger på 0,8 liter, så du kan sagtens komme rundt i hele hjemmet uden at tømme beholderen undervejs.

Til støvsugeren kommer der flere forskellige mundstykker som gør det nemmere for dig at få dit hjem rent igen. Der kommer mundstykker til parket, møbler og fuger.

Undgå udgifter til støvsugerposer

Støvsugere har det med at fylde rigtig meget i enten kosteskabet eller i bryggerset og det vil ikke ske med denne Dyson 2-i-1 støvsuger. Ladestationen kommer så den nemt kan monteres på væggen og dermed kræver den absolut ingen opbevaringsplads. Støvsugeren kan støvsuge i op til hele 60 minutter og dermed kan du være sikker på at nå hele huset når du starter støvsugningen.

Dyson motoren som er i støvsugeren er den kraftigste Dyson motor til dato, og samtidig er den utrolig lille. Hele 14 cykloner genererer mere end 79.000G og dermed kan du være sikker på at alle støvpartikler kommer med når du støvsuger. Derudover opfanger filtreringssystemet op til 99,97% af alle de små skadelige partikler som er i luften og den udskiller selvfølgelig kun ren luft.

Dyson 360 EYE – Første robotstøvsuger fra Dyson

★★★★★ hos WhiteAway.com
Topscorer hos svenske Råd & Rön
Topscorer hos britiske Good Housekeeping
Poseløs Dyson støvsuger med høj sugeevne
God rækkevidde og justerbar teleskoprør
Aftagelig støvbeholder (0,8 liter) 

Et rent hjem hele tiden – køb en Dyson robotstøvsuger

En robotstøvsuger er fremtidens støvsugning og nu kan du få en meget effektiv støvsuger som klarer rengøringen mens du er ude af huset. Robotstøvsugeren fra Dyson har en timer-funktion, også kaldet udskudt start, og dermed kan du sørge for at støvsugeren støvsuger dit hjem mens du ikke er hjemme. Du behøver på den måde ikke tænke over at få gjort rent og det klares endda mens du ikke er hjemme.

Støvsugeren er poseløs så du skal egentlig bare tømme beholderen når den er fyldt og så kører støvsugeren flittigt videre, alt afhængig hvad du har indstillet den til. Støvsugeren kræver 150 minutters opladning og så kan du ellers få gjort rent igen. Støvsugeren kommer med en ladestation og en fjernbetjening så du altid har styr på støvsugeren.

360 grader syn og gode funktioner

Støvsugeren fra Dyson tager 30 billeder i sekundet ved hjælp af SLAM-softwaren og dermed kommer den unikke 360 grader syn til udtryk som sikrer dig et perfekt rengørings resultat hver gang. Med denne teknologi sikrer støvsugeren sig også at den har været overalt og lokaliserer hvor den bør køre hen efter den har været i et bestemt område.

 

Hvorfor vælge en støvsuger fra Dyson?

Ønsker du har få en støvsuger som er helt atypisk i look og virkelig skiller sig ud? Så er en Dyson støvsuger noget for dig. Dyson støvsugerne kommer i unikke designs som er helt sine egne og samtidig klarer de rengøringen på den bedste vis. Dyson har gode motorer som sikrer dig gode rengørings resultater på alle slags underlag.

Dyson støvsugere kommer med forskellige funktioner og det her op til dig at vælge hvad du vægter højest i forhold til hvilken støvsuger som skal være din næste. Med et Dyson produkt kan du godt regne med kvalitet og dermed får du nemt og hurtigt et rent og pænt hjem igen.

 

Dyson poseløse støvsuger – først på markedet

“I 1978 blev James Dyson frustreret over, at hans støvsuger sugede mindre og mindre. Da han skilte den ad, fandt han ud af, at posen var stoppet til med støv, så støvsugeren tabte sugestyrke. Han havde for nylig udviklet et industrielt cyklontårn, der fjernede malingpartikler fra luften vha. centrifugalkraft, for den fabrik, hvor han arbejdede. Men ville det samme princip fungere i en støvsuger?”

Han gik i gang. Fem år og 5.127 prototyper senere havde han opfundet verdens første poseløse støvsuger. Er man træt af at skifte støvsugerpose og have en stor traditionel støvsuger i hjemmet, kan man med fordel vende blikket mod en Dyson støvsuger, som alle har fået fjernet støvsugerposen. Dyson har i dag specialiceret sig i produktion af poseløse støvsugere og ledningsfri støvsugere.

I dag sælges Dysons produkter i over 60 lande. Dyson er vokset fra en mand med en ide til en verdensomspændende teknologivirksomhed, som har ansat over 1.000 ingeniører og mange flere tusinde ansatte. I dag er virksomheden meget fokuseret på af videreudvikle forretningen, med flere ideer og flere opfindelser. Mange af Dysons ansatte befinder sig i England, Singapore og Malaysia, som konstant arbejder på at opfinde og forbedre Dysons produkter.

Dyson ledningsfri og poseløse støvsugere leveres i høj kvalitet og de har flere smarte fordele. Blandt andet kan de ledningsfri støvsugere stilles ind i et skab, og dermed fylde meget mindre, i det ellers trænge skab.

Dyson støvsugere vinder mere og mere af markedsandelene herhjemme, takket være moderne teknologi fra poseløse støvsugere uden filter, men som stadig lever op til de allerhøjeste og seneste krav fra EU. Vi anbefaler at du læser om produktet grundigt inden køb, og dermed får et godt overblik over hvad netop den Dyson støvsuger er samt hvad den kan.

 

Forskellige Dyson støvsuger typer

2-i-1 støvsuger fra Dyson

Er du træt af at tage den store gamle støvsuger ud og skabet når du skal støvsuge? Med en 2-i-1 støvsuger fra Dyson har du mulighed for at tage en let og elegant stangstøvsuger ud af holderen og hurtigt klare rengøringen og det er endda uden en irriterende ledning. Stangstøvsugere er virkelig overskuelig at tage hurtigt frem og du kan endda klikke den lille håndholdte støvsuger af og hurtigt støvsuge krummer fra bordet eller lidt støv fra vindueskarmen. De to støvsugere er utrolig smarte og det bliver pludselig lidt nemmere at klare rengøringen.

Se alle håndstøvsugere og 2-i-1 støvsugere her.

Robotstøvsugeren

Hvis du også er træt af at støvsuge hver uge og altid er presset inden du får gæster er robotstøvsugeren måske noget for dig. Med en robotstøvsuger klares rengøringen nemt og du indstiller hvornår du vil have robotten skal gå i gang. Du kan altså få robotstøvsugeren til at støvsuge dit hjem mens du ikke er hjemme. Det eneste du skal tænke på er hvornår du vil have et rent hjem og derudover også tømme den aftagelige beholder.

Robotstøvsugere bruger ikke dyre støvsugerposer, så der er ingen ekstra udgifter efter du har investeret i denne smarte lille teknologi robot. Efter at robotstøvsugeren har klaret rengøringen kører der automatisk tilbage til sin ladestation og gør klar til det endnu engang bliver tid til at klare rengøringen for dig.

Se alle robotstøvsugere her.

Den almindelige støvsuger

Dyson har også almindelige støvsugere i deres sortiment og disse kommer i et helt fantastisk look. Design er noget Dyson går op i og de laver altså deres helt egne støvsugere. Man er ikke i tvivl når man ser en Dyson støvsuger og det er altid lækkert at have lidt ting som skiller sig ud. En almindelig støvsuger fra Dyson hjælper dig til at få et lækkert og rent hjem igen og det klares nemt.

Støvsugere kan nemt manøvreres rundt i hjemmet og de kan samtidig også indstilles i højden med deres teleskoprør, så du undgår rygproblemer når du gør rent. De vigtige med en god støvsuger er sugekraften og der kan du roligt regne med at Dyson støvsugeren får suget alt det skidt og snavs op som du møder, når du gør rent.

Leder du efter en bestemt type af støvsugere, kan du finde dem i menuen til højre. Ønsker du mest værdi for pengene, kan du se de mest populære støvsugere bedste støvsugere i test her.

 

Dyson støvsuger test – Testkilder

Dyson er efterhånden et særdeles velkendt brand når det gælder støvsugere. Af den årsag er deres støvsugere også ofte inkluderet i en række tests af støvsugere. En støvsuger test går som oftest ind og kigger på hvordan støvsugerens sugeevne er, hvordan energiforbruget er og hvordan de enkelte mundstykker fungere på forskelige typer af gulv. I en stor støvsuger test udarbejdet af Forbrugerrådet Tænk, har flere af Dyson støvsugerene på denne side været med.

Dyson Cinetic Big Ball Animalpro 2 er blandt de absolut bedste poseløse støvsugere, og er testet som topscorer i august 2018 med en score på 66%. Derudover har Forbrugerrådet Tænk udarbejdet en stor test af ledningsfri støvsugere med over 30 støvsugere testet. Deres seneste støvsuger test er fra februar 2019, og her ligger Dyson støvsugere som de absolut bedste støvsugere indenfor den ledningsfri kategori.

Du kan læse hele testen af støvsugere her hos Forbrugerrådet Tænk.

Dyson V8 Absolute støvsuger test

Dyson V8 Absolute er en af de mest populære støvsugere fra Dyson. Denne model har været med en en række støvsuger test, hvor alle dens specifikationer, funktionaliteter og brugervenlighed er blevet testet i bund.

Dyson V8 Absolute  får 96/100 i den store støvsuger test hos GoodHousekeeping.com – læs testen af Dyson V8 Absolute her.

Tek.no har også lavet en stor støvsuger test, hvor Dyson V8 har været med. Her bliver modellen rated som den bedste støvsuger i testen med en score på 89/100. Læs støvsuger testen fra Tek.no her.

TrustedReview.com har ligeledes testet støvsugeren, og her får den også topkarakter – 5/5 stjerner. Konklusionen er, at støvsugeren er en meget kraftfuld og fleksibel ledningsfri støvsuger, som gør det rigtig godt. Den største anke ved støvsugeren er prisen. Læs det her.

Expertreviews.co.uk har også testen Dyson V8 Absolute, og her er karakteren ikke anderledes. Modellen får en række positiv kritik med sig og får en samlet karakter på 5/5 stjerner. Læs testen fra Expertreviews.co.uk her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.