Bedste Dyson støvsugere

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Dyson
Cinetic Parquet 2
Klik
2. Dyson
V8 Absolute
Klik
3. Dyson
Big Ball Allergy
Klik
4. Dyson
V6 AnimalPro
Klik
5. Dyson
Digital Slim
Klik

Dyson poseløse støvsuger – først på markedet

“I 1978 blev James Dyson frustreret over, at hans støvsuger sugede mindre og mindre. Da han skildte den ad, fandt han ud af, at posen var stoppet til med støv, så støvsugeren tabte sugestyrke. Han havde for nylig udviklet et industrielt cyklontårn, der fjernede malingpartikler fra luften vha. centrifugalkraft, for den fabrik, hvor han arbejdede. Men ville det samme princip fungere i en støvsuger?”

Han gik i gang. Fem år og 5.127 prototyper senere havde han opfundet verdens første poseløse støvsuger.

Er man træt af at skifte støvsugerpose og have en stor traditionel støvsuger i hjemmet, kan man med fordel vende blikket mod en Dyson støvsuger, som alle har fået fjernet støvsugerposen. Dyson har i dag specialiceret sig i produktion af poseløse støvsugere og ledningsfri støvsugere.

 

Dyson støvsugere – i dag

I dag sælges Dysons produkter i over 60 lande. Dyson er vokset fra en mand med en ide til en verdensomspændende teknologivirksomhed, som har ansat over 1.000 ingeniører og mange flere tusinde ansatte. I dag er virksomheden meget fokuseret på af videreudvikle forretningen, med flere ideer og flere opfindelser. Mange af Dysons ansatte befinder sig i England, Singapore og Malaysia, som konstant arbejder på at opfinde og forbedre Dysons produkter.

Dyson ledningsfri og poseløse støvsugere leveres i høj kvalitet og de har flere smarte fordele. Blandt andet kan de ledningsfri støvsugere stilles ind i et skab, og dermed fylde meget mindre, i det ellers trænge skab.

Dyson støvsugere vinder mere og mere af markedsandelene herhjemme, takket være moderne teknologi fra poseløse støvsugere uden filter, men som stadig lever op til de allerhøjeste og seneste krav fra EU. Vi anbefaler at du læser om produktet grundigt inden køb, og dermed får et godt overblik over hvad netop den Dyson støvsuger er samt hvad den kan.