Dualit brødristere

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Dualit
Architect 2
Klik

 

 

Læs mere om de forskellige Dualit brødristere

Det er ikke altid lige overskueligt at finde ud af, hvilke funktioner en brødrister egentlig indeholder. Derfor har vi skrevet lidt info om de forskellige modeller fra tabellen. Gos læsning.

 

Dualit Architect 2

Om produktet

Her er der tale om en flot brødrister fra Dualit, som du har kaldt ”Arkitekten”. Dette skyldes at man selv kan designe hvilken farve man ønsker brødristerens side til at være. Dette kan være ganske belejlige, især hvis man har en bestemt farve i sit køkken. Se videoen nedenfor, som viser et udvalg af de farver man kan få.

Dualit Architect fås til at kunne riste 2 eller 4 skiver, og er lavet i et flot og stilrent design i poleret stål. For enden siddet et stort håndtag, som du presser ned for at sætte brødristeren i gang. Med denne model kan du lave to skiver brød samtidig, så du kan få ristet brødet til morgenmaden.

Funktioner

Denne flotte brødrister har flere smarte funktioner. Først om fremmest vil vi fremhæve Dualits innovative ide, Peek & Pop. Med Peek & Pop kan du hæve brødene op fra risteren og se hvor meget de har fået, uden at brødristeren stopper med at varme. Dette kan være ekstra belejligt, hvis du går op i hvor ristet dit brød bliver.

Dualit har også et patenteret toaster teknologi, som beregner temperaturen af dit brød og dets omgivelser, til at give den perfekte skorpe på brødet. Den kan ligeledes huske hvornår du stopper den, hvis du opdager at den får for meget varme.

Udover overstående, har denne Dualit brødrister en optøningsfunktion, så du kan varme frossent brød op, uden at skulle tø det op først. Derudover, hvis du tager et kig på billederne, så har brødristeren her en bagel funktion. Dette gør at du kan få indersiden af din bagel til at være helt sprød, uden at den varmer ydersiden for meget. Sidst skal det nævnes at brødristeren har 8 forskellige varmetrin alt afhængigt af, hvor meget du ønsker dit brød ristet.

Brugertest

Brødristeren bliver bl.a. forhandlet af den store amerikanske forhandler John Lewis. Her er brødristeren yderst populær, og har således fået 86 anmeldelser (nyt vindue) af kunder som har købt den. Kunderne er for det meste meget positive og flere skriver, at det er den bedste brødrister de har haft.

En anden forhandler som også sælger brødristeren er webshoppen LittleWoods. På LittleWoods’ hjemmeside er der to kunder som har anmeldt brødristeren, de har begge givet den 5 ud af 5 stjerner. Begge kunderne er meget glade for brødristeren og igen bliver byggekvaliteten fremhævet.

 

 

Dualit brødrister – den britiske producent

Dualit er en britisk producent, som er kendt for deres brødristere. Deres “Classic Range” var først tiltænkt catering industrien, men den blev populære blandt de almindelige hjem, hvorfor at den i dag både til professionelle og private hjem. Dualit laver forskellige typer af brødristere og vi har samlet de mest relevante og har givet dem en individuel score. Vil du vide mere om de enkelte brødristere, kan du med fordel klikke dig ind på en af risterne, for at læse meget mere om produktets funktioner, samt andre relevante oplysninger. Dualit producerer deres brødrister med den største omhu, da de alle samles i hånden og hvert enkelt brødrister markeres med et unikt nummer. Dette gør hvert enkelt brødrister helt unik, og du får derfor en brødrister, som ingen andre har.

Dualit laver gode brødristere og du kan få meget kvalitet ved at købe sådan en. Hvis du ikke kan lide designet, kan det være, at en DeLonghi brødrister er mere dig.