Bedste Dirt Devil støvsugere

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Dirt devil
54HE
Klik

Læs mere om de bedste Dirt devil støvsugere

Måske har du ikke hørt om Dirt Devil før, men det er et utrolig populært mærke, som udelukkende fokuserer på at producere støvsugere. Firmaet kommer fra Ohio i USA og er hele 111 år gammelt. Dirt Devil er det mest solgte støvsugermærke i Tyskland og det siger ikke så lidt, da Tyskland er et kæmpe markedet, med mange millioner solgte støvsugere hvert år.

 

Dirt devil 54HE – En poseløs støvsuger

★★★★ hos Skousen
Lydniveau på 78 dB
HEPA filter medfølger
Elegant design

En smart poseløs støvsuger

Denne poseløse støvsuger fra Dirt Devil lavet i et flot hvidt/rødt design. Støvsugeren har scoret gode anmeldelser og kan fås til en rigtig god pris på det nuværende marked. Dirt Devil støvsugeren har en rigtig god sugeevne på al slags hårdt gulv såsom klinker, trægulv og parket. Dette understreges da også af den bedømmelse, som modellen har fået i kategorien – nemlig den bedst mulige, et A.

Hvis vi herefter kigger på støvsugerens evne til at rengøre på gulvtæppe, så er denne desværre ikke helt så god. På gulvtæppet scorer støvsugeren en bedømmelse D. Som oftest er det meget svært for producenterne at lave en støvsuger, som suger lige godt på de to meget forskellige slags overflader.

Støvsugeren har et støjniveau på 78 dB, hvilket er i den høje ende. Hvis vi ser på alle støvsugere, så er dette dog et meget normalt dB-tal, og du vil ikke tænke over at den larmer mere end andre støvsugere. Dog vil vi alligevel sige at det er i den høje ende, da vi har testet støvsugere, som har et støvniveau på under 60 dB, hvilket er meget lavt. Energiforbruget for Dirt Devil Infinity Rebel 54HE er meget lavt. Støvsugeren er blevet testet og her fandt man at det årlige estimerede energiforbrug ligger på blot 27 kWh, hvilket er et meget lavt tal. Det lave tal er nok til at sikre støvsugeren en A bedømmelse i klassen ‘energieffektivitet’.

Funktioner som du kender

Støvsugeren er af typen poseløs, så der sidder ikke en traditionel støvsugerpose som du kender den. Støvet bliver i stedet for samlet i en beholder, som du også kan se på billederne. Støvsugeren har et langt teleskoprør som er justerbart. Hvis du derfor er meget høj eller lav, kan du justere røret så det passer til lige præcis din højde. I denne kategori kigger vi nærmere på støvsugerens evne til at filtrere den støv, som der bliver suget ind i den.

Når støvet er blevet filtreret væk fra luften, så kommer der ren luft ud af støvsugeren (også kaldet udblæsningsluft). Denne støvsuger er så effektiv til at filtreret støvet, at den har fået bedømmelse A, hvilket er den bedst mulige rating, på skalaen som går helt til G. Støvsugeren er blevet anmeldt hos den hollandske forhandler Bol. Her Har modellen fået 1 anmeldelse på 4 ud af 5 stjerner.