Bedste siemens vaskemaskiner

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Siemens WM14B262DN

VarioPerfect – perfekt vaskeresultat
Energivenlig vaskemaskine (A+++)
Enkelte men gode funktioner
Budgetvenlig pris

Om produktet

Hvid frontbetjent vaskemaskine fra Siemens. Med en vaskekapacitet på 6 kg passer vaskemaskinen godt til familien på 2-3 personer. Maskinen er placeret i toppen af energiskalaen og har energimærket A+++. Dermed får du en god besparelse på både energi og vand. Støjniveauet under vask ligger på 59 dB og under centrifugering ligger støjniveauet på 77 dB. Centrifugeringsevnen ligger på 1400 omdrejninger per minut.

Vaskemaskinen indeholder en timer funktion som gør det muligt at lave udskudt start og dermed kan dit vasketøj være færdigt når du vil have det. Desuden findes der et hurtig program på kun 15 minutter og dermed kan du på ingen tid få genopfrisket dit tøj. Restfugtigheden er 53% efter en endt vask. Restfugtighed beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter vask og hvor lang tid tøjet skal hænge på tørresnoren eller hvor lang tid tøjet skal have i tørretumbleren.

Højden af vaskemaskinen er 85 cm, breden er 60 cm og dybden er 59 cm.  

Funktioner

Der er sparet lidt på funktionerne i maskinen men det kan også mærkes på prisen. Vaskemaskinen indeholder funktionen VarioPerfect og så kan du selv bestemme om du vil spare på energien eller tiden. Det er muligt at spare 40% af tiden og 10% af energien. Derudover findes der er række forskellige vaskeprogrammer. Der er mange muligheder lige fra silke til strygelet programmer.   

Købere er generelt glade for vaskemaskinen. En køber skriver fx.: “Købte den for omkring en måned siden, og konen er jublende glad for alle de nye funktioner”.

2.249 kr
Til butik

Siemens vaskemaskine – er det din nye?

Vaskemaskiner fra Siemens er blandt de populære modeller. Modellerne er meget tilsvarende de velkendte Bosch vaskemaskiner, da begge er i høj kvalitet og lavet med henblik på at holde i mange år.

Komfort, ydeevne og energieffektivitet: Siemens vaskemaskiner er altid bygget op omkring moderne teknologi, der gør tøjvask nemmere og mere effektivt. Innovative funktioner giver optimale resultater og gør dit liv nemmere.

Når du vælger en vaskemaskine fra Siemens, får du en vaskemaskine fyldt med innovative tekniske løsninger og den nyeste og mest effektive teknologi inden for tøjvask. Læs mere om de forskellige typer af Siemens vaskemaskiner lige her.

error: