Bedste Miele vaskemaskiner

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Testvinder
Miele WCE320NDS
20års levetid på motoren
Energimærket med A+++
Watercontrol-system som styrer vandforbrug
Lækre funktioner til lavere forbrug

Om produktet

Smart hvid vaskemaskine fra Miele. Med en vaskekapacitet på 8 kg passer vaskemaskinen godt til familien på 3-4 personer. Energimærket er A+++ og dermed er denne vaskemaskine blandt de mest energivenlige på markedet. Det årlige energiforbrug ligger på 157 kWh og det årlige vandforbrug ligger på 9900 liter. Dermed får du en god besparelse på både vand- og el regning.

Denne Miele vaskemaskine har et lækkert design som passer ind i de fleste hjem. Derudover er støj fra vaskemaskinen ikke noget du behøver bekymre dig om. Lydniveauet under vask ligger på kun 48 dB og centrifugeringen ligger på 72 dB. Centrifugeringen kører desuden med 1400 omdrejninger per minut.

Når man har en travl hverdag er det dejligt at kunne spare noget tid på vasketøjet og dette har Miele selvfølgelig tænkt på. Med den indbyggede timer funktion gør vaskemaskinen det muligt at lave udskudt start og dermed kan maskinen være færdig til du står op eller kommer hjem fra arbejde, og dermed sparer du en del tid på vasketøjet. Motoren i vaskemaskinen er effektiv og slidfri og dette er et kæmpe plus hvis man vil have en vaskemaskine til at holde i mange år.

Højden på vaskemaskinen er 85 cm, bredden er 59,7 cm og dybden er 63,6 cm.

Funktioner

Ved købet af denne Miele WCE320NDS vaskemaskine får du funktioner som er med til at gøre den mere energivenlig og samtidig forbedre vaskeresultatet. Vaskemaskinen er udstyret med automatisk tøjregistrering som vil sige at hver vask bliver vejet og herefter benyttes kun den nødvendige mængde vand og energi til at få et tilfredsstillende vaskeresultat. Motoren i vaskemaskinen er en ProfiEco motor som er en særlig effektiv og slidfri motor. Dermed får du en forlænget levetid og samtidig en mere støjsvag motor. Endelig er motoren testet til 10.000 driftstimer som svarer til en levetid på 20 år. Din nye Miele vaskemaskine vil holde i rigtig mange år.

Vaskemaskinen er derudover også modtagelig for Cap Dosing som er portionskapsler med vaskemiddel og skyllemiddel. Endelig findes Watercontrol-system som er en vandsensor som konstant registrerer vandtilførslen.

9.395 kr
Til butik
Testvinder
Miele WCF120NDS

Miele WCF120NDS

Lave forbrugsværdier
Energimærket med A+++
Watercontrol-system til din sikkerhed
Testet til 20 års levetid

Om produktet

Frontbetjent vaskemaskine fra Miele. Vaskekapacitet lyder på 8 kg og dermed kan familien på 3-4 nemt få klaret det ophobede vasketøj. Vaskemaskinen ligger i toppen af markedet hvad angår miljøvenlighed og derfor har den også fået energimærket A+++. Med A+++ får du en energivenlig vaskemaskine og samtidig en besparelse på både energi og vand. Centrifugeringen kører med 1600 omdrejninger per minut og har desuden centrifugeringsevnen A, som er den bedste man kan have.

Det årlige energiforbrug ligger på 176 kWh og det årlige vandforbrug ligger på 9900 liter. Motoren i vaskemaskinen er kulfri. Det vil sige du får en mere støjsvag maskine samt en forlænget levetid. Støj er ikke noget man behøver bekymre sig om. Under vask er lydniveauet nemlig kun 48 dB og under centrifugering på 73 dB. Timer funktionen er en genial opfindelse som sørger for at du ikke behøver gå og vente på vasketøjet bliver færdigt. Med timer funktionen kan du lave en udskudt start og dermed kan vasketøjet være færdigt når du vil have det.

Højden på vaskemaskinen er 85 cm, bredden er 59,7 cm og dybden er 63,3. Dermed kan vaskemaskinen typisk passe ind i familiens bryggers eller badeværelse.

Funktioner

Funktionerne i denne Miele vaskemaskine er med til at forbedre levetid, vaskeresultat og forbrugsværdier. Motoren i vaskemaskinen er en ProfiEco-motor som er meget besparende samt effektiv. Det lave energiforbrug giver en besparelse på budgettet og derudover er motoren også slidfri. Motoren er testet til at have en levetid på 20 år og dermed behøver ikke du ikke tænke på en ny vaskemaskine lige foreløbig, når du først har investeret i denne maskine.

Den automatiske tøjregistrering er funktionen som vejer hver vask og sørger herefter for at bruge akkurat den vand- og energimængde som er nødvendig for et optimalt vaskeresultat med vask og skylning. Cap Dosing er også at finde i denne Miele vaskemaskine og kan nemt klare portionskapslerne og sørger for nem dosering af special vaskemiddel og skyllemiddel.  

Endelig findes Watercontrol-system som er en vandsensor som registrerer vandtilførslen hele tiden. Derudover vil sensorer også registrere hvis vandet der bliver tilført ryger ud i maskinens indre. Her er der altså tale om en smart Miele vaskemaskine.

Anmeldelser

Købere synes godt om det lange levetid på motoren og derudover maskinen som helhed. En køber skriver: “Efter en længere periode valgte jeg at købe en Miele. Jeg fortryder på ingen måde mit valg og den vasker utrolig rent”.

8.395 kr
Til butik
Vaskekapacitet til den store familie
Energivenlig vaskemaskine (A+++)
Lave forbrugsværdier
20 års levetid på motoren

Om produktet

Stor og flot vaskemaskine fra Miele. Denne frontbetjente vaskemaskine vil passe ind i de fleste hjem med det lækre hvide design. Vaskemaskinen har en kapacitet på 9 kg og dermed kan den store familie få bugt med en uges vasketøj nemt og hurtigt. På energiskalaen ligger vaskemaskinen også i top og har energimærket A+++. Dermed får du ikke blot en stor og energivenlig vaskemaskine med også en god besparelse på både vand og el. Det årlige energiforbrug ligger på 196 kWh og det årlige vandforbrug ligger på 11000 liter.

Centrifugeringen i vaskemaskinen ligger på 1600 omdrejninger per minut og er desuden mærket med centrifugeringsevne A. Vaskemaskiner inddeles fra A-G med hensyn til centrifugeringsevne, hvor A er det bedste. Dette fortæller også noget om restfugtigheden i tøjet efter en endt vask. Lydniveauet under vask ligger på kun 48 dB hvor centrifugeringen ligger på 73 dB. Betjeningspanelet er på dansk og dermed kan ud let navigere rundt i de forskellige funktioner og programmer.

Timer funktionen er en funktion som findes i mange vaskemaskiner efterhånden og denne vaskemaskine er bestemt ingen undtagelse. Ved hjælp af timer funktionen kan du få maskinen til at starte inden du kommer hjem fra arbejde og dermed står vasketøjet klart til du kommer hjem.

Højden på vaskemaskinen er 85 cm, bredden er 59,7 cm og dybden er 63,6 cm.

Funktioner

Til denne vaskemaskine følger selvfølgelig også nogle funktioner som optimerer forbrugsværdierne samt vaskeresultaterne.  Den automatiske tøjregistrering vejer tøjet inden hver vask og bruger derefter kun den nødvendige mængde vand og energi til at få et tilfredsstillende vaskeresultat. Motoren i vaskemaskinen er en ProfiEco motor som er en særlig effektiv og slidfri motor. Dette giver en mere støjsvag maskine og samtidig en forlænget levetid.  Endelig er motoren testet til 10.000 driftstimer som svarer til en levetid på 20 år.

Vaskemaskinen kan også klare portionskapslerne med vaskemiddel og skyllemiddel og er derfor udstyret med CapDosing.  Endelig findes Watercontrol-system som er en vandsensor som konstant registrerer vandtilførslen.

9.399 kr
Til butik

Miele WDB030NDS

Energimærket med A+++
Ingen sæberester i sæbeskuffen
Yderst effektiv vaskemaskine
ProfiEco motor – 20 års levetid

Om produktet

Denne vaskemaskine fra Miele er kåret til Bedst i Test af forbrugerrådet Tænk. Med en vaskekapacitet på 7 kg passer denne vaskemaskine god til familien på omkring 3. Vaskemaskinen indeholder en timer funktion således at der er mest mulig tid på familien og ikke på vasketøjet. Med timer funktionen er det muligt at udskyde maskinens start og dermed have vasketøjet klart til man er hjemme fra arbejde. Derudover har tøjet kun en restfugtighed på 53% efter en endt vask. Restfugtighed beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter en vask og fortæller noget om hvor lang tid tøjet er om at tørre. Med hurtig programmet på kun 20 minutter kan du få genopfrisket tid tøj på kort tid. En smart Miele vaskemaskine.

Vaskemaskinen WDB030NDS er mærket med markedets bedste energimærke, nemlig A+++. Dermed får du ikke bare en god vaskemaskine men også en maskine som giver en besparelse på både vand- og elregningen. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 175 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 10340 liter.  Lydniveauet under vask ligger på 50 dB og under centrifugering ligger lydniveauet på 74 dB som desuden kører med 1400 omdrejninger per minut.

Målene på vaskemaskinen passer til en standard vaskemaskine og måler 85 cm i højden, 59,6 cm i bredden og 63,6 cm i dybden.

Funktioner

Bedst i Test er denne Miele vaskemaskine kåret til og dermed får du en række lækre funktioner med i købet. Du finder blandt andet AutoClean som er funktionen som holder sæbeskuffen ren efter hver vask. Med stød af vand gennem skuffen holdes denne ren og du undgår sæberester i alle rum. Miele er desuden eksperter i at have lave forbrugsværdier og derfor er maskinen økologisk og bruger præcis den mængde og strøm som den igangværende vask kræver. Mieles økologiske vaskemaskiner vasker helt op til 20% mere effektivt end energimærket A+++ kræver og dermed er maskinerne meget miljøvenlige.

I forlængelse af at Mieles vaskemaskiner er utrolig miljøvenlige finder du selvfølgelig også en automatisk registrering af tøjmængde. Ved hver vask vejer vaskemaskinen mængden af tøj og bruger derefter kun det nødvendige vand og energi.
Motoren i maskinen er en ProfiEco motor. Denne motor er utrolig støjsvag, slidfri og samtidig besparende på forbruget. Motoren er testet til at have en levetid på 20 år.

Endelig findes CapDosing som er komfortable kapsler. Dermed kan du nemt få doseret den helt rigtige mængde af specialvaskemiddel og skyllemiddel med de smarte kapsler.

Anmeldelser

En køber skriver følgende: “Jeg er utrolig glad for min nye Miele vaskemaskine. Jeg er især glad for den funktion, der skyller de sidste sæberester ud af sæbeskuffen, så tøjet bliver skyllet helt rent. Let at betjene. Vasker og centrifugerer perfekt.”

Denne model er blandt de mest populære model på markedet, hvilket blandt andet skyldes dens smarte funktioner. Det skyldes også den høje kvalitet til en overskuelig pris. Desuden er modellen testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. I Miele WDB030NDS testen skriver de blandt andet: “Denne vaskemaskine er ikke så dyr som så mange andre modeller fra Miele, men den klarer sig rigtigt godt i testen. Den vasker og centrifugerer godt og det er en af testens mest støjsvage maskiner.

Købere af maskinen er desuden utrolig tilfredse med maskinen og den er perfekt til den lidt mindre familie. På danske WhiteAway.com får modellen 4,9 af 5 stjerner baseret på +10 anmeldelser.

En køber skriver fx.: “Jeg er utrolig glad for min nye Miele vaskemaskine. Jeg er især glad for den funktion, der skyller de sidste sæberester ud af sæbeskuffen, så tøjet bliver skyllet helt rent. Let at betjene. Vasker og centrifugerer perfekt.

Mere om produktet

Lækker hvid vaskemaskine fra Miele. Med en vaskekapacitet på 7 kg passer vaskemaskinen godt til familien på 3-4 personer. Energimærket hedder A+++ og dermed er den i toppen af markedet hvad angår energivenlige vaskemaskiner. Dermed får du en god besparelse på både vand og el. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 175 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 10.340 liter. Lydniveauet under vask er 50 dB og under centrifugering er det 74 dB som desuden har 1.400 omdrejninger per minut.

En lav restfugtighed betyder at tøjet tørrer hurtigere efter en endt vask. Med denne maskine får du en restfugtighed på 53%. Udover tøjet tørrer hurtigere kan du også spare tid på vasektøjet med den indbyggede timer-funktion. Timer-funktionen gør det muligt at lave udskudt start og dermed kan vasketøjet være færdigt til du kommer hjem fra arbejde. Med hurtig programmet på 20 minutter kan du altid få dit tøj hurtigt genopfrisket.

Vaskemaskine har en højde på 85 cm, en bredde på 59,6 cm og en dybde på 63,6 cm dermed passer vaskemaskine i standard målene og kan sagtens passe ind i familiens hjem.

Flere funktioner

Vaskemaskine kommer med en række funktionen som hjælper dig i en travl hverdag. Med AutoClean gennemskylles sæbeskufferne med vand og dermed er disse altid rene og du undgår sæberester op ad kanterne. Derudover har Miele altid automatisk registrering af tøjmængder og dermed bruges der kun så meget vand og el som behøves til et optimalt vaskeresultat. Ved siden af registreringen af tøjmængder, sidder der også to sensorer som registrerer vandforbruget og dermed gør maskinen mest mulig energivenlig.

Motoren i vaskemaskinen er ProfiEco som giver dig en mere støjsvag og samtidig en mere besparende maskine. Motoren bruger mindre energi og er næsten slidfri. Endelig findes CapDosing som med komfortable kapsler nemt laver autodosering af både specialvaskemiddel og skyllemiddel.

7.295 kr
Til butik

 

Hvorfor købe en Miele vaskemaskine?

Når du skal købe den rigtige vaskemaskine er det vigtigt at du først og fremmest kigger efter kapacitet. Hvor meget har du eller din familie brug for at vaske? Herefter kan du så tage stilling til hvilke fordele du gerne vil have indkluderet i din maskine. Med købet af en vaskemaskine får du nok den bedste fordel med overhovedet. Maskinerne er alle mærket med A+++ og dermed får du de mest miljøvenlige vaskemaskiner på markedet overhovedet.

Derudover er maskinerne økologiske og kan vaske 20% mere effektivt en energimærket A+++ kræver. Dermed holder du altså udgifterne ved at have en vaskemaskine nede. Endelig findes der en række forskellige funktioner i alle maskinerne som bidrager til bedre vaskeresultater, mere renlighed eller mere besparelse. Du får altså en masse funktioner ved købet af en Miele vaskemaskine og vigtigst af alt, en besparelse på forbruget.

Hvor længe vil en vaskemaskine fra Miele holde?

Det er altid vigtigt at vide hvor lang tid en vaskemaskine skal holde. Vaskemaskiner er ikke noget man skal ud og købe for tit og derfor er det vigtigt at holde øje med hvor længe levetiden er. Flere af Mieles vaskemaskiner er blevet testet af wfk-Forschungsinstitut für Reinigungstechnologie e.V. i Krefeld og her bliver vaskemaskinerne testet for 10.000 driftstimer som svarer til en levetid på 20 år.

Testen viste at ud af de seks producenter var det kun de tre maskiner fra Miele som bestod testen. Dermed får du altså en levetid på op til 20 år på flere af Mieles maskiner. Andre vaskemaskiner fra Miele som ikke er blevet testet indeholder dog en ProfiiEco-motor som er mere effektiv og slidfri. Dermed får du altså gode vaskeresultater i mange år og samtidig med en støjsvag kørslen under vask. En Miele vaskemaskine er altså kvalitetssikret, ud over det sædvanlige.

Blandt de mange gode grunde til at vælge en vaskemaskine fra Miele er: Høj kvalitet, innovativ teknologi, høj komfort, design, service og brandet Miele.   

error: