Bedste LG vaskemaskiner

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Toppen af energiskalaen med A+++
Fyldt med mange lækre funktioner
Kan styres via smartphone
Stor tromle til den store familie

Om produktet

Med denne lækre og moderne vaskemaskine fra LG følger hele 12 kg kapacitet med – en rigtig stor vaskemaskine. Vaskemaskinen er beregnet til den store familie og der er ikke sparet på noget. Inkluderet får du én af markedets mest energivenlige maskiner med en score på A+++ i energiklassen, og dermed giver den dig en god besparelse på både vand- og elregningen. Det årlige vandforbrug ligger på ca. 11700 liter og det årlige energiforbrug på ca. 222 kWh. Vaskemaskinen indeholder samtidig den kulfrie motor som bl.a. Gør levetiden på maskinen længere og giver samtidig en meget støjsvag vask samt centrifugering. Lydniveauet under vask ligger på kun 55 dB og centrifugering ligger på 70 dB med 1400 omdrejninger pr. minut.

Restfugtigheden i tøjet efter en endt vask ligger på 44%, som sørger for at tøjet skal have kortere tid i tørretumbleren eller kortere tid på tørresnoren. Timer funktionen er også at finde i maskinen og mindsker tiden på dit vasketøj. Med timer funktionen er det muligt at bestemme hvornår vask skal både starte og slutte. Så med en store kapacitet, med en lav restfugtighed og en indbygget timer funktionen mindsker denne smarte LG vaskemaskinen på vasketøj gevaldigt.

Vaskemaskinens højde måler 85 cm, bredden måler 60 cm og dybden måler 64 cm. En dejlig stor vaskemaskine.

Funktioner

I vaskemaskinen er der bestemt ikke sparet på funktionerne og den indeholder bl.a. et hurtigt program på kun 30 min og et tromlerensningsprogram. Samtidig er 6 Motion Direct Drive indbygget. Denne funktion gør at de 6 tromlebevægelser der findes i maskinen bliver brugt til lige nøjagtig det tøj du har valgt at vaske. Dette giver en skånsom vask og et godt vaskeresultat.
En funktion LG særlig er stolt over er Inverter Direct Drive. LG’s motor er pålidelig, stabil og lydsvag og dermed giver motoren mindre slid, færre bevægelser og færre vibrationer. Inkluderet får du dermed 10 års motorgaranti da LG ved at det er en af de bedste vaskemaskinemotorer.

I maskinen finder du også True Stream som er en tre-i-en løsning. Allergy Care fjerner allergener med den rette vasketemperatur, Steam Refresh genopfrisker tøjet på blot 20 minutter og udglatter folder og Steam Softener blødgør tøjet med True-Stream vand som er det bedste skyllemiddel nogensinde og egner sig perfekt til sart hud og børn. Turbo Wash findes også i maskinen også sørger for at dit tøj kan blive vasket hurtigere.

Endelig findes SmartThinQ som sørger for at din maskine har Wifi adgang og du kan dermed styre dit vasketøj på din smartphone. Samtidig giver app’en dig mulig for at opdatere og hente nye programmer ned og sørger samtidig for at dine programmer er opdateret.

Anmeldelser

Kunder er ovenud tilfredse og glade for denne top lækre maskine fra LG, da den er meget energivenlig, har hurtig programmer, er støjsvag og har en dejlig stor tromle.

En kunde skriver: “Har haft denne maskine i en måned nu, er ovenud tilfreds. Den vasker effektivt og hurtigt. Kan rumme kæmpe mængder vasketøj på en gang. Super god funktion, at den vejer tøjet først og herefter regner vasketiden ud. Var bekymret for at vaske med mindre mængder, da det jo er lidt spild af vasketid, men den nedsætter selv vasketiden. Rigtig mange funktioner og valgmuligheder (måske lidt rigeligt). Fedt at den passer ind i et almindeligt vaskeskab (er lidt dybere, men den kan være der). Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har købt den for længe siden!

7.399 kr
Til butik

Hvorfor vælge en LG vaskemaskine?

Når man skal vælge sin nye vaskemaskine skal man først og fremmest kigge efter kapacitet og vælge med omhu, således at ens vaskebehov kan blive dækket på den bedst mulige måde. Herefter kan man så kigge efter de funktioner man godt kan lide og måske kigge efter levetid. Her er en LG vaskemaskine et godt valg.

Vaskemaskiner er ikke noget man gider købe for tit og derfor er det vigtigt at vælge rigtig i første forsøg. Med vaskemaskiner fra LG får en motorgaranti på 10 år, og dermed får du altså en velfungerende vaskemaskine fra din købsdato og 10 år frem, minimum. Dermed får du en både en lang levetid på maskinen, en støjsvag motor og en motor der laver få vibrationer.

 

Hvad kan jeg se frem til ved at købe en LG vaskemaskine?

Købet af en LG vaskemaskine giver dig ikke blot gode funktioner, motorgaranti osv. Med købet af en LG sørger for at du får de mest energivenlige vaskemaskiner på markedet. Alle LG’s vaskemaskiner er mærket med energimærket A+++, hvilket henviser til at de tager hensyn til miljøet, men samtidig giver dig en god besparelse på både vand- og elregningen. Udover en god besparelse kan du se frem til funktioner som hjælper dig i mål med bedre vaskeresultater. Læs om de mange fordele ved at købe en LG vaskemaskine på producentens egen hjemmeside.

Sikkerheden ved at købe en LG vaskemaskine er selvfølgelig den 10 årige motorgaranti, men samtidig kan du ved udvalgte vaskemaskiner, få en tilhørende app til din smartphone som konstant vil holde øje med, hvordan din vaskemaskine har det. Dermed kan du holde øje med om vaskemaskinen er i en god tilstand.

error: