Bedste Bosch vaskemaskiner

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Bosch vaskemaskine – skal jeg købe en?

Du kan med fordel vælge at købe en vaskemaskine fra tyske Bosch. Deres modeller er blandt de absolut mest populære på det danske marked. En Bosch vaskemaskine er lig med tysk kvalitet, og du køber derfor en vaskemaskine der er kan holde de næste mange år frem. Bosch tilbyder desuden 10 års garanti på deres motor, i tilfælde af at den – mod forventning – skulle gå i stykker.

Bosch er en tysk producent, som har lavet hårde hvidevarer i rigtig mange år. De er kendte for at lave produkter, som er i høj kvalitet, og så er smarte. Deres vaskemaskiner er ingen undtagelse, da Bosch er med til at sætte standarden inden for hvad en vaskemaskine skal kunne. Du bliver ikke skuffen med en Bosch vaskemaskine.

 

Hvad kan en Bosch vaskemaskine?

Vaskemaskiner fra Bosch er typisk udstyret med nogle af de helt innovative funktioner, som du ikke finder i mange andre vaskemaskiner. Eksempelvis har Bosch sat standarden for automatisk dosering af både vaskemiddel og skyllemiddel. Dette har de gjort med deres smart i-DOS system. Du hælder blot hele dunken af vaskemiddel eller skyllemiddel i maskinen, og så står den for at doserer den rette mængde, alt efter hvor meget tøj du vasker. Læs mere om de smarte funktioner du får med en af de mange Bosch vaskemaskiner her.

Kapacitet er altid noget man bør kigge efter ved købet af sin nye Bosch vaskemaskine – og her tilbyder Bosch også et bredt udvalg. Bosch har alle de funktioner som man kan drømme om ved en vaskemaskine. Det er funktioner som bidrager til fantastiske vaskeresultater, lave forbrugsværdier og funktioner som tager hensyn til selv de mindste i familien. Lavt støjniveau sørger for at babyen kan sove trygt under kørsler uden at vågne og samtidig sørger to sensorer og en speciallavet tromle at vandforbruget bliver holdt på et minimum og hver en dråbe der bliver tilført bliver effektiviseret. Mange af deres nye modeller er helt nede i 45-47 dB, som er væsentlig lavere støjniveau end når 2 mennesker har en helt almindelig samtale.

error: