Bedste vaskemaskiner i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Læs mere om de bedste vaskemaskiner

Er din nuværende vaskemaskine blevet træt, er du lige flyttet i hus eller har du bare brug for en opgradering af din vaskemaskine? Så er du kommet til det rette sted.

På denne side kan du læse mere om de bedste vaskemaskiner og finde den helt rette vaskemaskine til dig. Nedenfor kan du læse om de bedste vaskemaskiner i test.

Testvinder
Miele WCE320NDS

Testvinder vaskemaskine til hjemmet

Smart hvid vaskemaskine fra Miele. Med en vaskekapacitet på 8 kg passer vaskemaskinen godt til familien på 3-4 personer. Energimærket er A+++ og dermed er denne vaskemaskine blandt de mest energivenlige på markedet. Det årlige energiforbrug ligger på 157 kWh og det årlige vandforbrug ligger på 9900 liter. Dermed får du en god besparelse på både vand- og el regning.

Denne Miele vaskemaskine har et lækkert design som passer ind i de fleste hjem. Derudover er støj fra vaskemaskinen ikke noget du behøver bekymre dig om. Lydniveauet under vask ligger på kun 48 dB og centrifugeringen ligger på 72 dB. Centrifugeringen kører desuden med 1400 omdrejninger per minut.

Når man har en travl hverdag er det dejligt at kunne spare noget tid på vasketøjet og dette har Miele selvfølgelig tænkt på. Med den indbyggede timer funktion gør vaskemaskinen det muligt at lave udskudt start og dermed kan maskinen være færdig til du står op eller kommer hjem fra arbejde, og dermed sparer du en del tid på vasketøjet. Motoren i vaskemaskinen er effektiv og slidfri og dette er et kæmpe plus hvis man vil have en vaskemaskine til at holde i mange år

Smarte funktioner hele vejen rundt

Ved købet af denne Miele WCE320NDS vaskemaskine får du funktioner som er med til at gøre den mere energivenlig og samtidig forbedre vaskeresultatet. Vaskemaskinen er udstyret med automatisk tøjregistrering som vil sige at hver vask bliver vejet og herefter benyttes kun den nødvendige mængde vand og energi til at få et tilfredsstillende vaskeresultat. Motoren i vaskemaskinen er en ProfiEco motor som er en særlig effektiv og slidfri motor. Dermed får du en forlænget levetid og samtidig en mere støjsvag motor. Endelig er motoren testet til 10.000 driftstimer som svarer til en levetid på 20 år. Din nye Miele vaskemaskine vil holde i rigtig mange år. Vaskemaskinen er derudover også modtagelig for Cap Dosing som er portionskapsler med vaskemiddel og skyllemiddel. Endelig findes Watercontrol-system som er en vandsensor som konstant registrerer vandtilførslen.

7.729 kr
Til butik
i-DOS – automatisk dosering af middel
Hurtigprogram på kun 15 / 30 min
Op til 1.600 omdrejninger i minuttet
Energiklasse A+++ og 10 års garanti

Om produktet

Her er der tale om et topprodukt fra det tyske mærke Bosch. Med en vaskekapacitet på hele 9 kg kan selv den store familie få dækket sine vaskebehov. Vaskemaskinen er frontbetjent og har et super lækkert og moderne design. Med sådan et topprodukt følger selvfølgelig et energimærket som er blandt markedets bedste. Vaskemaskinen er mærket med A+++ som sikrer dig en god besparelse på budgettet og samtidig tager vaskemaskinen hånd om miljøet. Det årlige energiforbrug er estimeret til at være 152 kWh og det årlige vandforbrug er estimeret til at være 11.220 liter.

Motortypen i denne vaskemaskine er kulfri og dette medfører forlænget levetid og samtidig et lavere støjniveau. Under vask har vaskemaskinen kun et støjniveau på 47 dB som er blandt det laveste overhovedet. Under centrifugeringen har vaskemaskinen et lydniveau på 73 dB og desuden en hastighed på 1600 omdrejninger per minut.

Timer funktionen er til familien med den travle hverdag. Med timer funktionen at det muligt at smide tøjet ind om morgenen og sætte en udskudt start så vasken er færdig til du kommer hjem. Derudover kan du på blot 15 minutter få genopfrisket dit tøj. Med en lav restfugtighed tørrer dit tøj hurtigere på tørresnoren eller i tørretumbleren. Restfugtigheden ligger på 44% som er blandt de laveste restfugtigheder.

Højden på vaskemaskinen er 85 cm, bredden er 60 cm og dybden er 63,2 cm.

Funktioner

Tysk kvalitet sørger selvfølgelig også for at profylde deres maskiner med lækre funktioner som hjælper dig med spare på forbruget og samtidig give dig et perfekt vaskeresultat. ActiveWater Plus er vejen til et lavt vandforbrug. Med en special lavet tromle og to sensorer udnyttes hver en dråbe i maskinen effektivt. VarioPerfect er vejen til et perfekt vaskeresultat af alle tekstiler. Funktionen tillader dig at kombinere EcoPerfect og SpeedPerfect som kan give dig en besparelse på 65% tid og 50% energi.

AntiVibration Design skaber mere stabilitet og sørger for mere støjsvage kørsler, selv under centrifugering. EcoSilence System er funktionen som sørger for at du kan vaske tøj selv når babyen sover. HomeConnect er app’en til din smartphone som gør det muligt for dig at styre dine hvidevarer over en wi-fi forbindelse.

Endelig findes i-DOS som står for “Intelligent Dosing System” som tillader dig at hælde en hel flaske vaskemiddel og skyllemiddel i maskinen på én gang og dermed bliver doseringen gjort helt automatisk. Dette kan sparer dig for hele 7000 liter vand om året. Du kan selvfølgelig stadig vælge at dosere manuelt, hvis du ønsker det.   

Anmeldelser

Ud af 9 anmelder på den danske hjemmeside skousen.dk har denne vaskemaskine scoret 4.9 ud af 5. Købere af denne maskine er super tilfredse med alle de lækre funktioner.

En købere skriver: “Vi har nu haft denne vaskemaskine i nogle dage og rigtigt glade for vores valg. Det gik let at koble den på vores netværk og Home Connect appen, er lige så let at sætte op. Fandt manualen der medfølger, god som opslagsværk. Betjeningen af selve vaskemaskinen er ret lige til. Stort udvalg af programmer. “

12.599 kr
Til butik
Testvinder
Miele WCF120NDS

Miele WCF120NDS

Lave forbrugsværdier
Energimærket med A+++
Watercontrol-system til din sikkerhed
Testet til 20 års levetid

Om produktet

Frontbetjent vaskemaskine fra Miele. Vaskekapacitet lyder på 8 kg og dermed kan familien på 3-4 nemt få klaret det ophobede vasketøj. Vaskemaskinen ligger i toppen af markedet hvad angår miljøvenlighed og derfor har den også fået energimærket A+++. Med A+++ får du en energivenlig vaskemaskine og samtidig en besparelse på både energi og vand. Centrifugeringen kører med 1600 omdrejninger per minut og har desuden centrifugeringsevnen A, som er den bedste man kan have.

Det årlige energiforbrug ligger på 176 kWh og det årlige vandforbrug ligger på 9900 liter. Motoren i vaskemaskinen er kulfri. Det vil sige du får en mere støjsvag maskine samt en forlænget levetid. Støj er ikke noget man behøver bekymre sig om. Under vask er lydniveauet nemlig kun 48 dB og under centrifugering på 73 dB. Timer funktionen er en genial opfindelse som sørger for at du ikke behøver gå og vente på vasketøjet bliver færdigt. Med timer funktionen kan du lave en udskudt start og dermed kan vasketøjet være færdigt når du vil have det.

Højden på vaskemaskinen er 85 cm, bredden er 59,7 cm og dybden er 63,3. Dermed kan vaskemaskinen typisk passe ind i familiens bryggers eller badeværelse.

Funktioner

Funktionerne i denne Miele vaskemaskine er med til at forbedre levetid, vaskeresultat og forbrugsværdier. Motoren i vaskemaskinen er en ProfiEco-motor som er meget besparende samt effektiv. Det lave energiforbrug giver en besparelse på budgettet og derudover er motoren også slidfri. Motoren er testet til at have en levetid på 20 år og dermed behøver ikke du ikke tænke på en ny vaskemaskine lige foreløbig, når du først har investeret i denne maskine.

Den automatiske tøjregistrering er funktionen som vejer hver vask og sørger herefter for at bruge akkurat den vand- og energimængde som er nødvendig for et optimalt vaskeresultat med vask og skylning. Cap Dosing er også at finde i denne Miele vaskemaskine og kan nemt klare portionskapslerne og sørger for nem dosering af special vaskemiddel og skyllemiddel.  

Endelig findes Watercontrol-system som er en vandsensor som registrerer vandtilførslen hele tiden. Derudover vil sensorer også registrere hvis vandet der bliver tilført ryger ud i maskinens indre. Her er der altså tale om en smart Miele vaskemaskine.

Anmeldelser

Købere synes godt om det lange levetid på motoren og derudover maskinen som helhed. En køber skriver: “Efter en længere periode valgte jeg at købe en Miele. Jeg fortryder på ingen måde mit valg og den vasker utrolig rent”.

8.395 kr
Til butik
★★★★ hos Skousen
Lydniveau ved vask på 51 dB
 Flere smarte funktioner
Stor maskine til en god pris

Lækkert design som passer ind hos familieboligerne

Med en vaskekapacitet på 9 kg og en tørrekapacitet på 6 kg passer denne AEG vaske-tørremaskine godt ind hos den mellemstore familie. Vaske-tørremaskinen er mærket med A i energiklassen og ligger dermed i den gode ende af skalaen. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 1212 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 19800 liter og dermed får du ikke nogle unødvendige udsving på det månedlige budget.

Centrifugeringsevnen i denne vaske-tørremaskine ligger på 1600 omdrejninger pr minut og dette giver en restfugtighed på 44% i dit tøj efter en endt vask. Restfugtighed definerer hvor meget vand der er i dit tøj efter vasken. En lav restfugtighed gør at tøjet skal hænge kortere tid på tørresnoren eller have kortere tid i tørretumbleren. Lydniveauet under centrifugering ligger på 77 dB og under vask på kun 51 dB.

AEG kommer med gode fordele til dig som køber

AEG har en forståelse for at dig og din familie har en travl hverdag og derfor kan du køre et hurtigt program på 60 min. Derudover kan du lave en udskudt start så vasketøjet står klar lige præcis når du vil have det. Motortypen i denne vaske-tørremaskine har en kulfri motor er derfor kommer motoren med et lavere lydniveau end normalt og giver dig en mere stabil vask og centrifugering.

Vaske-tørremaskinen har også tænkt på at de primære købere er børnefamilier og derfor har de selvfølgelig sørget for en god sikkerhed omkring maskinen. Vaske-tørremaskinen er udstyret med børnesikring som sikrer at låge og betjeningspanel låses under kørsel. Dermed kan børnene ikke komme til at åbne lågen under vasken eller ændre i indstillinger når de først er indstillet.

Funktionerne er ideele

Denne AEG vaske-tørremaskine kommer med en masse funktioner som hjælper dig hen mod det bedste vaskeresultat. Du finder blandt andet ProSense som er funktionen som vejer hver eneste vask. Dermed får du en god besparelse på både vand og energi. DualSense findes også i maskinen og hjælper med at alt dit tøj kan vaskes og det er inklusiv uldtøj og sart tøj. Dermed er det slut med at vaske tøjet i hånden.

NewOutdoor er tørrefunktionen som kan tørre alt lige fra flyverdragter og regnjakker til sportstøj og dermed bevares din imprægnering på dit udetøj. Dampprogrammet giver dit tøj en genopfriskning og udglatter det værste krøller så du sparer tid ved strygebrættet. Udover de nævnte funktioner, findes der mange flere som vil gøre din oplevelse med denne vaske-tørremaskine endnu bedre.

8.379 kr
Til butik
★★★★ hos Skousen
NewOutdoor til imprægnering
Perfekt til børnefamilier
Masser af gode funktioner

Passer til familien på 4 personer

Med en vaskekapacitet på 8 kg og en tørrekapacitet på 4 kg passer denne vaske-tørremaskine fra AEG godt ind i hjemmet hos den gennemsnitlige familie på to voksne og to børn. Energimærket på vaske-tørremaskinen er A som er i den gode ende af skalaen. Derfor har vaske-tørremaskinen fra AEG også et årligt energiforbrug på ca. 1070 kWh og et årligt vandforbrug på ca. 19400 liter.

Centrifugeringsevnen i vaske-tørremaskinen ligger på 1600 omdrejninger per minut som samtidig resulterer i en restfugtighed på kun 44%. En lav restfugtighed gør at tøjet skal have kortere tid i tørretumbleren eller hænge kortere tid på tørresnoren. Lydniveauet under centrifugering ligger på de normale 76 dB og under vask er lydniveauet kun 51 dB. Motortypen i vaske-tørremaskinen er kulfri som giver en længere levetid, mindre støj og en mere stabil vask. På kun 60 minutter kan du ved hjælp af hurtig programmet få dit tøj rent og klar til brug.

Propfyldt med funktioner

Funktionerne i denne vaske-tørremaskine hjælper dig frem til bedre vaskeresultater. NewOutdoor funktionen gør det muligt for dig at vaske regnjakker, flyverdragter osv. som har en imprægnering som du gerne vil bevare. Derudover kan programmet også tørre disse tekstiler uden at imprægneringen bliver beskadiget.

Tromlen som er installeret i denne vaske-tørremaskine er en XXXL tromle som vil vaske dit tøj utrolig skånsomt. Med ProSense vejes hver vask inden start og dermed justeres vasketiden til hver enkelt vask som vil resultere i en besparelse i både energi og vand.

Med unger i huset og en masse praktiske ting kan vasketøjet godt være en presset opgave som får ens overskud til at falde. Med denne maskine kan du lave udskudt start så dit vasketøj står klart når du har tid til at hænge det op. Derudover er der børnelås så børnene hverken kan ændre i programmet eller åbne lågen efter du har sat maskinen i gang. Altså er vaske-tørremaskinen fra AEG et perfekt match til børnefamilierne.

5.990 kr
Til butik
Timer funktion – spar tid på vasketøj
Hurtigprogram på kun 15 min
Op til 1.600 omdrejninger i minuttet
Energiklasse A+++

Om produktet

Bosch WAT323I8SN er et af de lidt billigere alternativer, hvis du skal have en ny Bosch vaskemaskine. Modellen er i den bedst mulige energiklasse – A+++ – ligesom størstedelen af de andre nyere Bosch vaskemaskiner. Denne model kan klare op til 8 kg tøj på én gang, som gør den relevant for mindre husstande på 3-4 personer.

Køber du den her frontbetjente Bosch vaskemaskine og sætter den i gang med centrifugering på hele 1.600 omdrejninger i minuttet, som er det maksimale, vil den have et støjniveau på 74 dB. Derudover får du tøj med en restfugtighed på kun 44 %, som er noget af det bedst mulige – derfor ender den også i kategori A for centrifugeringsevne. I øvrigt, under almindelig vask har den et støjniveau på kun 48 dB, hvilket er ganske lavt.

På den indbygget kulfri motor får du hele 10 års garanti, hvis der skulle ske noget med den. Dimensionerne på denne vaskemaskine fra Bosch er højde: 85 cm, bredde: 59,8 vm og dybde: 63,4 cm – med en vægt på knap 79 kg.

Funktioner

Denne prisvenlige vaskemaskine fra Bosch har en række gode specialprogrammer, så du kan vælge det rette til din vask. På denne model kan du vælge mellem følgende specialprogrammer: Skylning, Skjorter, Sport, Mix, Udpumpning/centrifugering, Hygiejne, Super 15 min / Super 30 min, Uld-/håndvask, Finvask/Silke.

Derudover er der en smart Reload funktion i denne model. Det betyder at du har mulighed for at lægge vasketøj i maskinen efter at den er startet. Det kan være ganske anvendeligt, hvis man har det med at glemme noget tøj et sted i huset.

Anmeldelser

Mange brugere af denne Bosch vaskemaskine er rigtig glade for den. Den får rigtig rosende ord med sig, hvor der blandt andet bliver nævnt, at de 1.600 omdrejninger er rigtig gode, samt at hurtigvasken er super anvendelig. På danske WhiteAway.com får vaskemaskinen fra Bosch 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Dette baseres på +15 anmeldelser, og tyder på, at det er et godt valg som din næste vaskemaskine.

En af brugerne af Bosch WAT323I8SN skriver:

Dejlig stille – Jeg synes maskinen fungerer upåklageligt og er meget nem at betjene. Centrifugerer op til 1600, vasker dejligt rent og har quickfunktion. Super maskine til en familie på 5-6.

7.299 kr
Til butik
Har lavt el- og vandforbrug
Hurtigprogram på kun 14 min
Små udvendige mål
Gode vaskeprogrammer

 

Om produktet

Smart lille vaskemaskine fra Candy. Vaskekapaciten er på 4 kg og passer derfor godt til 1-2 personer som ikke har det største vaskebehov. Energiklassen ligger på A+ som betyder at vaskemaskinen har et lavt forbrug. Det årlige vandforbrug ligger på 6400 liter mens det årlige energiforbrug ligger på 141 kWh.

Støj er ikke noget man behøver at bekymre sig om eftersom lydniveauet under vask ligger på 56 dB og under centrifugering på 80 dB, som desuden har en centrifugeringsevne på 1100 omdrejninger per minut. Restfugtigheden i tøjet efter en endt vask ligger på 60%. En lav restfugtighed beskriver hvor lang tid tøjet er om at tørre.

De udvendige mål på vaskemaskinen er 69,5 cm i højden, 51 cm i bredden og 44 cm i dybden.

Funktioner

Vaskemaskinen fås med timer funktion som gør det muligt at starte vasken når du vil og dermed kan vasken står færdig når du kommer hjem fra arbejde. Derudover kan du med hurtig programmet på kun 14 minutter få genopfrisket dit vasketøj.

4.999 kr
Til butik
Vaskekapacitet til den store familie
Energivenlig vaskemaskine (A+++)
Lave forbrugsværdier
20 års levetid på motoren

Om produktet

Stor og flot vaskemaskine fra Miele. Denne frontbetjente vaskemaskine vil passe ind i de fleste hjem med det lækre hvide design. Vaskemaskinen har en kapacitet på 9 kg og dermed kan den store familie få bugt med en uges vasketøj nemt og hurtigt. På energiskalaen ligger vaskemaskinen også i top og har energimærket A+++. Dermed får du ikke blot en stor og energivenlig vaskemaskine med også en god besparelse på både vand og el. Det årlige energiforbrug ligger på 196 kWh og det årlige vandforbrug ligger på 11000 liter.

Centrifugeringen i vaskemaskinen ligger på 1600 omdrejninger per minut og er desuden mærket med centrifugeringsevne A. Vaskemaskiner inddeles fra A-G med hensyn til centrifugeringsevne, hvor A er det bedste. Dette fortæller også noget om restfugtigheden i tøjet efter en endt vask. Lydniveauet under vask ligger på kun 48 dB hvor centrifugeringen ligger på 73 dB. Betjeningspanelet er på dansk og dermed kan ud let navigere rundt i de forskellige funktioner og programmer.

Timer funktionen er en funktion som findes i mange vaskemaskiner efterhånden og denne vaskemaskine er bestemt ingen undtagelse. Ved hjælp af timer funktionen kan du få maskinen til at starte inden du kommer hjem fra arbejde og dermed står vasketøjet klart til du kommer hjem.

Højden på vaskemaskinen er 85 cm, bredden er 59,7 cm og dybden er 63,6 cm.

Funktioner

Til denne vaskemaskine følger selvfølgelig også nogle funktioner som optimerer forbrugsværdierne samt vaskeresultaterne.  Den automatiske tøjregistrering vejer tøjet inden hver vask og bruger derefter kun den nødvendige mængde vand og energi til at få et tilfredsstillende vaskeresultat. Motoren i vaskemaskinen er en ProfiEco motor som er en særlig effektiv og slidfri motor. Dette giver en mere støjsvag maskine og samtidig en forlænget levetid.  Endelig er motoren testet til 10.000 driftstimer som svarer til en levetid på 20 år.

Vaskemaskinen kan også klare portionskapslerne med vaskemiddel og skyllemiddel og er derfor udstyret med CapDosing.  Endelig findes Watercontrol-system som er en vandsensor som konstant registrerer vandtilførslen.

9.299 kr
Til butik

Miele WDB030NDS

Energimærket med A+++
Ingen sæberester i sæbeskuffen
Yderst effektiv vaskemaskine
ProfiEco motor – 20 års levetid

Om produktet

Denne vaskemaskine fra Miele er kåret til Bedst i Test af forbrugerrådet Tænk. Med en vaskekapacitet på 7 kg passer denne vaskemaskine god til familien på omkring 3. Vaskemaskinen indeholder en timer funktion således at der er mest mulig tid på familien og ikke på vasketøjet. Med timer funktionen er det muligt at udskyde maskinens start og dermed have vasketøjet klart til man er hjemme fra arbejde. Derudover har tøjet kun en restfugtighed på 53% efter en endt vask. Restfugtighed beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter en vask og fortæller noget om hvor lang tid tøjet er om at tørre. Med hurtig programmet på kun 20 minutter kan du få genopfrisket tid tøj på kort tid. En smart Miele vaskemaskine.

Vaskemaskinen WDB030NDS er mærket med markedets bedste energimærke, nemlig A+++. Dermed får du ikke bare en god vaskemaskine men også en maskine som giver en besparelse på både vand- og elregningen. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 175 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 10340 liter.  Lydniveauet under vask ligger på 50 dB og under centrifugering ligger lydniveauet på 74 dB som desuden kører med 1400 omdrejninger per minut.

Målene på vaskemaskinen passer til en standard vaskemaskine og måler 85 cm i højden, 59,6 cm i bredden og 63,6 cm i dybden.

Funktioner

Bedst i Test er denne Miele vaskemaskine kåret til og dermed får du en række lækre funktioner med i købet. Du finder blandt andet AutoClean som er funktionen som holder sæbeskuffen ren efter hver vask. Med stød af vand gennem skuffen holdes denne ren og du undgår sæberester i alle rum. Miele er desuden eksperter i at have lave forbrugsværdier og derfor er maskinen økologisk og bruger præcis den mængde og strøm som den igangværende vask kræver. Mieles økologiske vaskemaskiner vasker helt op til 20% mere effektivt end energimærket A+++ kræver og dermed er maskinerne meget miljøvenlige.

I forlængelse af at Mieles vaskemaskiner er utrolig miljøvenlige finder du selvfølgelig også en automatisk registrering af tøjmængde. Ved hver vask vejer vaskemaskinen mængden af tøj og bruger derefter kun det nødvendige vand og energi.
Motoren i maskinen er en ProfiEco motor. Denne motor er utrolig støjsvag, slidfri og samtidig besparende på forbruget. Motoren er testet til at have en levetid på 20 år.

Endelig findes CapDosing som er komfortable kapsler. Dermed kan du nemt få doseret den helt rigtige mængde af specialvaskemiddel og skyllemiddel med de smarte kapsler.

Anmeldelser

En køber skriver følgende: “Jeg er utrolig glad for min nye Miele vaskemaskine. Jeg er især glad for den funktion, der skyller de sidste sæberester ud af sæbeskuffen, så tøjet bliver skyllet helt rent. Let at betjene. Vasker og centrifugerer perfekt.”

Denne model er blandt de mest populære model på markedet, hvilket blandt andet skyldes dens smarte funktioner. Det skyldes også den høje kvalitet til en overskuelig pris. Desuden er modellen testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. I Miele WDB030NDS testen skriver de blandt andet: “Denne vaskemaskine er ikke så dyr som så mange andre modeller fra Miele, men den klarer sig rigtigt godt i testen. Den vasker og centrifugerer godt og det er en af testens mest støjsvage maskiner.

Købere af maskinen er desuden utrolig tilfredse med maskinen og den er perfekt til den lidt mindre familie. På danske WhiteAway.com får modellen 4,9 af 5 stjerner baseret på +10 anmeldelser.

En køber skriver fx.: “Jeg er utrolig glad for min nye Miele vaskemaskine. Jeg er især glad for den funktion, der skyller de sidste sæberester ud af sæbeskuffen, så tøjet bliver skyllet helt rent. Let at betjene. Vasker og centrifugerer perfekt.

Mere om produktet

Lækker hvid vaskemaskine fra Miele. Med en vaskekapacitet på 7 kg passer vaskemaskinen godt til familien på 3-4 personer. Energimærket hedder A+++ og dermed er den i toppen af markedet hvad angår energivenlige vaskemaskiner. Dermed får du en god besparelse på både vand og el. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 175 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 10.340 liter. Lydniveauet under vask er 50 dB og under centrifugering er det 74 dB som desuden har 1.400 omdrejninger per minut.

En lav restfugtighed betyder at tøjet tørrer hurtigere efter en endt vask. Med denne maskine får du en restfugtighed på 53%. Udover tøjet tørrer hurtigere kan du også spare tid på vasektøjet med den indbyggede timer-funktion. Timer-funktionen gør det muligt at lave udskudt start og dermed kan vasketøjet være færdigt til du kommer hjem fra arbejde. Med hurtig programmet på 20 minutter kan du altid få dit tøj hurtigt genopfrisket.

Vaskemaskine har en højde på 85 cm, en bredde på 59,6 cm og en dybde på 63,6 cm dermed passer vaskemaskine i standard målene og kan sagtens passe ind i familiens hjem.

Flere funktioner

Vaskemaskine kommer med en række funktionen som hjælper dig i en travl hverdag. Med AutoClean gennemskylles sæbeskufferne med vand og dermed er disse altid rene og du undgår sæberester op ad kanterne. Derudover har Miele altid automatisk registrering af tøjmængder og dermed bruges der kun så meget vand og el som behøves til et optimalt vaskeresultat. Ved siden af registreringen af tøjmængder, sidder der også to sensorer som registrerer vandforbruget og dermed gør maskinen mest mulig energivenlig.

Motoren i vaskemaskinen er ProfiEco som giver dig en mere støjsvag og samtidig en mere besparende maskine. Motoren bruger mindre energi og er næsten slidfri. Endelig findes CapDosing som med komfortable kapsler nemt laver autodosering af både specialvaskemiddel og skyllemiddel.

6.995 kr
Til butik
★★★★ hos Skousen
Har et moderne design
 Flere smarte funktioner
Tromlen beskytter dit tøj

Moderne og lækker

Med denne vaske-tørremaskine fra Samsung får du en super moderne maskine som har et lækkert design som man ikke ser så tit. Vaske kapaciteten i maskinen ligger på 8 kg mens tørre kapaciteten ligger på 5 kg og dermed passer vaske-tørremaskinen godt ind til den mellemstore familie. På energiskalaen ligger vaske-tørremaskinen i den gode ende og har energimærket A i både vask og tørring. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 1088 kWh mens det årlige vandforbrug ligger på ca. 17600 liter.

Centrifugeringsevnen ligger klart i toppen med mærket A og har en centrifugering på 1400 omdrejninger per minut. Dermed skal dit tøj efter en endt vask hverken hænge længe på tørresnoren eller have lang tid i tørretumbleren da tøjet ved denne centrifugering får en restfugtighed på 44%. En lav restfugtighed beskriver hvor lang tid dit tøj er om at tørre. Jo lavere lavere restfugtighed jo lavere tørretid.

Motortypen i denne vaske-tørremaskine fra Samsung er kulfri og dermed får du ikke blot en maskine som er støjsvag men også en motor som har en forlænget levetid. En kulfri motor har færre vibrationer og leverer en mere stabil vask. Støjniveauet under vask ligger på 54 dB og under centrifugering ligger støjniveauet på 73 dB.

Der findes mange fordele

Vaske-tørremaskinen fra Samsung kommer med en masse fordele. Alle mennesker kan have travlt og nogle gange skal det altså bare gå hurtigt med vasketøjet og derfor findes der selvfølgelig et hurtigt program på kun 15 minutter som hurtigt genopfrisker dit tøj. Derudover er tromlen i Samsung maskinen helt unik og går under navnet Diamond Drum. Der findes nemlig små diamantformede fordybninger i tromlen som sikrer at dit tøj ikke går i stykker eller bliver beskadiget. Tromlen vasker skånsomt dit tøj og du kan uden bekymringer putte dit yndlingstøj ind i maskinen.

Funktionen Bubble Soak er til de virkelig svære pletter og dem klarer vaske-tørremaskinen uden problemer. Med et enkelt tryk kommer tøjet med pletterne til at ligge i blød i sæbebobler og herefter fjernes og opløses pletterne. Air Wash findes også i maskinen og ved hjælp af blot varm luft fjernes dårlige lugte og bakterier og dit tøj bliver genopfrisket uden kemikalier. Der findes mange flere funktioner til vaske-tørremaskinen som giver dit et perfekt vaskeresultat.

6.499 kr
Til butik

Siemens WM14B262DN

VarioPerfect – perfekt vaskeresultat
Energivenlig vaskemaskine (A+++)
Enkelte men gode funktioner
Budgetvenlig pris

Om produktet

Hvid frontbetjent vaskemaskine fra Siemens. Med en vaskekapacitet på 6 kg passer vaskemaskinen godt til familien på 2-3 personer. Maskinen er placeret i toppen af energiskalaen og har energimærket A+++. Dermed får du en god besparelse på både energi og vand. Støjniveauet under vask ligger på 59 dB og under centrifugering ligger støjniveauet på 77 dB. Centrifugeringsevnen ligger på 1400 omdrejninger per minut.

Vaskemaskinen indeholder en timer funktion som gør det muligt at lave udskudt start og dermed kan dit vasketøj være færdigt når du vil have det. Desuden findes der et hurtig program på kun 15 minutter og dermed kan du på ingen tid få genopfrisket dit tøj. Restfugtigheden er 53% efter en endt vask. Restfugtighed beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter vask og hvor lang tid tøjet skal hænge på tørresnoren eller hvor lang tid tøjet skal have i tørretumbleren.

Højden af vaskemaskinen er 85 cm, breden er 60 cm og dybden er 59 cm.  

Funktioner

Der er sparet lidt på funktionerne i maskinen men det kan også mærkes på prisen. Vaskemaskinen indeholder funktionen VarioPerfect og så kan du selv bestemme om du vil spare på energien eller tiden. Det er muligt at spare 40% af tiden og 10% af energien. Derudover findes der er række forskellige vaskeprogrammer. Der er mange muligheder lige fra silke til strygelet programmer.   

Købere er generelt glade for vaskemaskinen. En køber skriver fx.: “Købte den for omkring en måned siden, og konen er jublende glad for alle de nye funktioner”.

2.248 kr
Til butik

Whirlpool FWG71484W EU

1.400 omdrejninger i minuttet
7 kg kapacitet og energiklasse A+++
Ultra skånsom vask
10 års motorgaranti

 

Om produktet

Med en vaskekapacitet på 7 kg passer denne hvide vaskemaskine fra Whirlpool til familien på 3-4 personer. Med energimærket A+++ placeres denne vaskemaskine i toppen af markedet og dermed giver vaskemaskinen dig en god besparelse på både energi og vand. Det årlige vandforbrug er 10840 liter og det årlige energiforbrug er 158 kWh. Motortypen i vaskemaskinen er kulfri og dermed får du en mere støjsvag maskine og samtidig en forlænget levetid. Lydniveauet under vask ligger på kun 51 dB hvor lydniveauet under centrifugering ligger på 83 dB. Centrifugeringen kører derudover med 1400 omdrejninger pr. Minut.

Restfugtigheden i tøjet ligger på 53% efter en endt vask. Restfugtighed beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter en vask og dermed hvor lang tid tøjet skal hænge til tørre eller have i tørretumbleren. Timer funktionen gør det nemt for dig der har en stresset hverdag. Med timer funktionen kan du nemt lave udskudt start således at tøjet er færdigt når du kommer hjem fra job. Derudover findes et hurtig program på kun 30 min.

Vaskemaskinen højde er 84,5 cm, bredden er 59,5 cm og dybden er 57,5 cm.

Funktioner

Ved køb af denne vaskemaskine følger en række fordele. 6TH SENSE Technology sikrer dig en skånsom vask. Denne funktion tilpasser sig automatisk hvilke tekstiler der bliver vasket og sikrer samtidig en besparelse på tid, vand og energi ved hjælp af smarte indbyggede sensorer. SoftMove findes også og justerer bevægelsesmønstrene og tilpasser sig hastigheder efter tekstilerne og dermed får du et bedre vaskeresultat.

Colour15 Keep Colors bright for longer, funktionen sikrer dig samme vaskeresultat ved 15 som opnås ved 40, og giver dermed også dit vasketøj en mere skånsom vask. FreshCare+ holder dit vasketøj friskt i op til 6 timer efter et program er slut. Ved regelmæssige rotationer sikrer vaskemaskinen af dit tøj forbliver friskt og velduftende. Ved købet af denne Whirlpool vaskemaskine medfølger en 10 års motorgaranti og dermed er du sikret høj motor kvalitet.

4.399 kr
Til butik
Indbygget børnelås
Yderst energivenlig med A+++
QuickWash funktion
Fuzzy-Logic mængdeautomatik

Om produktet

En energivenlig vaskemaskine som kan rumme op til 7kg tøj. Energiklassen ligger på A+++ som gør vaskemaskinen til en af de mest energivenlige på markedet og sikrer dig en besparelse på både vand- og elforbrug. Det årlige energiforbrug ligger på omkring 171kWh/år og har ca. et vandforbrug på 9499 liter årligt.

Vaskemaskinen indeholder centrifugering med et omdrejningstal på 1600 pr minut og har samtidig en restfugtighed på 44% som sikrer dig at tøjet tørrer hurtigere efter endt vask. Designet er klassisk og farven på vaskemaskinen er hvid. Vaskemaskinen er langtidsholdbar eftersom at der ligger en kulfri motor i maskinen. Den kulfri motor giver samtidig en mere støjsvag maskine, hvor lydniveauet i vask er 58 dB og ved centrifugering ligger lydniveauet på kun 78 dB.

Vaskemaskinen måler 85 cm i højden, 60 cm i bredde og 52 cm i dybden og dermed passer maskinen typisk ind i de fleste familiers hjem.

Funktioner

Denne frontbetjente vaskemaskine indeholder programmet QuickWash som reducerer vasketiden op til 50%. Udover dette, passer denne type vaskemaskine godt til familier med små børn, da maskinen indeholder børnelås. Både betjeningspanelet og lågen fastlåses nemlig under vask.

I vaskemaskinen får du også en timerfunktion som er en genial funktion til den travle hverdag. Med funktionen gør vaskemaskinen det nemlig muligt at være færdig, når du har valgt det. Samtidig har vaskemaskinen er hurtig-program på kun 30 minutter.

Endelig har vaskemaskinen Fuzzy-Logic mængdeautomatik som analyserer hele vasken og sikrer dermed at tøjet bliver mere rent og at der er mindre forbrug af vand, el og endelig vaskemiddel.  

Anmeldelser

Kunder er generelt ovenud tilfredse med denne type vaskemaskine eftersom denne indeholder timer funktionen, har hurtig vask, altid har ren sæbebeholder, nem at indstille og klarer alle vaskeopgaver.

En kunde skriver bl.a.: “Den kører bare derudaf og er nem at indstille til det program og temperatur man har brug for. Hurtigvasken er et hit her i huset 🙂”.  

4.053 kr
Til butik

Ny vaskemaskine? Testvindere er et godt valg

Det kan være meget svært at finde en ny vaskemaskine, som er det helt rigtige til netop dig. Der er rigtig mange forhold man skal være opmærksom på, herunder størrelse, energimærke, funktioner, garantier, design og mærker m.v. Som udgangspunkt kan det være en rigtig god ide at vælge de vaskemaskiner, som er blevet kåret til bedst i test.

Hermed sikre man, at vaskemaskinen er gennemtestet og har nogle smarte funktioner, som kan gøre din hverdag lettere og spare dig penge på den lange bane. Ofte kan det sagtens betale sig at betale lidt ekstra for en god vaskemaskiner, som til gengæld holder mange år ud i fremtiden. Nedenfor kan du læse om nogle af de funktioner hos en vaskemaskine, som du skal være opmærksom på.

 

Hvad skal du være opmærksom på ved en køb af ny vaskemaskine?

Størrelse

Ved størrelse er der flere ting som man skal være opmærksom på. Først og fremmest gælder det, at størrelsen på vaskemaskinen skal kunne stå, der hvor du har plads til vaskemaskinen. Om det er på toilettet, i bryggerset eller et tredje sted, så skal den passe i målene – højden, dybden og bredden.

Dernæst er det vigtigt at kigge på vaskekapaciteten på den enkelte model. Tidligere har det været typisk at tromlen i vaskemaskinen har kunne rumme 6-7 kg tøj. I dag er gennemsnittet omkring 8-9 kg, men kan fås helt op til 12 kg, som er i den store ende for vaskemaskiner til private hjem. Er du en husholdning på 4-5 personer, så kan en maskine med 8-9 kg kapacitet sagtens gå an.

Energimærke

En anden vigtig ting som man skal være opmærksom på ved køb af ny vaskemaskine, er energimærket/miljømærket. Energimærket får fra D, som er de vaskemaskiner der bruger mest el og vand, til A+++, der er det mest optimale, som bruger mindst muligt vand og el.

Energistyrelsen anbefaler at købe en vaskemaskine i energiklasse A++ eller A+++, som både skåner miljøet og skåner din elregning. Læs mere generelt information om vaskemaskiner her.

Centrifugeringsevne

Centrifugeringevnen er også en væsentlig overvejelse man bør gøre sig, når man skal købe ny vaskemaskine. Centrifugeringsevnen er en central del af vaskningen, som afgør hvor vådt tøjet er ved endt vask. Det anbefales at finde en vaskemaskine som har en centrifugeringsevne i A eller B, som er de to bedste klasser.

Herudover er det væsentligt at kigge på antal omdrejninger i minuttet, som typisk ligger i spændet 400-1600 omdrejninger per minut. Udgangspunktet er, at jo flere omdrejninger maskinen laver, desto mindre er tøjet når det er færdigt. Dette har selvfølgelig også en betydning for lydniveauet, som er det næste du bør overveje.

Lydniveau

Lydniveauet kan svinge meget fra vaskemaskine til vaskemaskine, men er en ting som bør overvejes. Her skelner man mellem lydniveau ved vask og lydniveau ved centrifugering. Bor du i lejlighed er det fordelagtigt at købe en vaskemaskine, som har et lavt lydniveau, så man generer mindst muligt.

Motor

De fleste producenter tilbyder 10 års garanti på deres motorer og det anbefales at du vælger en producent som tilbyder 10 års garanti. Får du en garanti med i prisen, betyder det at producenten står inden for motoren, og at du derfor ikke skal forvente nogle problemer de næste mange år. Det anbefales at gå efter en kulfri motor, da de har tendens til at hold langt længere end en traditionel motor og bruger signifikant mindre strøm.

Vaskeprogrammer

Inden du køber din næste vaskemaskiner, bør du også gøre dig nogle overvejelser angående hvilke vaskeprogrammer modellen har. Mange modeller i dag har eksempelvis smarte hurtigprogrammer ned på 10-15 minutter, bestemte skjorteprogrammer, uld, bomuld, sport, håndklæder og diverse andre vaskeprogrammer.

 

Størrelsen på vaskemaskien

I denne kategori har vi samlet nogle af de helt store vaskemaskiner, som der er at finde på det danske markedet. Her har du vaskemaskiner helt op i vaskekapaciteten 8-12 kg.

Er du en stor husstand med en stor familie, som bruger meget tøj i løbet af dagen, så kan det på det kraftigste anbefales at købe en vaskemaskine med stor tromle. En stor vaskemaskine kan typisk indeholde et par dages tøjforbrug, hvis man er en familie på 4-6 personer.

Køb af en stor vaskemaskine

En vaskemaskine med stop kapacitet kan være at foretrække, når man er mange i familien. På den måde kan der gå længere tid mellem hver vask. På denne side kan du finde forskellige størrelser på vaskemaskiner, heriblandt vaskemaskine 8 kg, vaskemaskine 10 kg og vaskemaskine 12 kg. Hvad valget falder på, bør afhænge af hvor stor husstanden er, samt hvilke behov I har som familie i forhold til funktioner.

Eksempelvis, findes der nogle vaskemaskiner med automatisk dosering, og andre vaskemaskiner med “AddWash”, som er en lille låge i selve døren, så du kan tilføje tøj til vasken mens den er i gang.

Lille vaskemaskine

I denne kategori har vi samlet nogle af de helt små vaskemaskiner, som der er at finde på det danske markedet. Her har du vaskemaskiner helt ned i vaskekapaciteten 3-4 kg. Er du en lille husstand eller har du en lille lejlighed, hvor du godt kunne tænke dig en mini vaskemaskine, så kan en af ovenstående vaskemaskiner være det helt rette valg for dig.

Hvis du ønsker en lille vaskemaskiner, er det værd at gøre sig nogle overvejelser inden da. Først og fremmest skal man vide, at den kun kan vaske 3-4 kg tøj af gangen – dette svarer til én persons forbrug af tøj i 2-3 dage afhængigt af en række faktorer. Er du en stor familie, kan det ikke anbefales at købe en lille vaskemaskine, da den vil komme til at skulle køre i døgndrift. Her anbefales en stor vaskemaskine, som kan findes her.

Det positive med en vaskemaskine med 4 kg eller deromkring, er dens energi- og vandforbrug, som er væsentlig lavere end ved en stor vaskemaskine. Man sparer således lidt penge på årlige regning, hvis man nøjes med at købe en lille vaskemaskine.

Topbetjente vaskemaskiner

En topbejtent vaskemaskine fås i mange forskellige størrelser. Skal man ud og have en ny vaskemaskine, bør man holde øje med hvilken størrelse vaskemaskinen har. Er man en familie på 4, så kan man med fordel købe en vaskemaskine som kan rumme 7-9 kg. På den måde har man plads til de meste tøj som hober sig op i løbet af et par dage. Er man en endnu større familie, bør man måske kigge sig efter en vaskemaskine, som kan klare +10 kg, da man på den måde slipper for at vaske tøj i tide og utide.

En topbetjent vaskemaskine er en populær form for vaskemaskine, og ses oftere i de mindre husholdninger i landet. En topbejtent vaskemaskine bliver produceret af en del af de store producenter.

Vasker du ofte tøj, er du nok bekendt med at en vaskemaskine kan komme til at lugte lidt. På denne hjemmeside finder du en guide over hvordan man bedst rengør sin vaskemaskine.

 

Hvilke producenter laver vaskemaskiner?

LG vaskemaskiner

Når man skal vælge sin nye vaskemaskine skal man først og fremmest kigge efter kapacitet og vælge med omhu, således at ens vaskebehov kan blive dækket på den bedst mulige måde. Herefter kan man så kigge efter de funktioner man godt kan lide og måske kigge efter levetid. Her er en LG vaskemaskine et godt valg.

Vaskemaskiner er ikke noget man gider købe for tit og derfor er det vigtigt at vælge rigtig i første forsøg. Med vaskemaskiner fra LG får en motorgaranti på 10 år, og dermed får du altså en velfungerende vaskemaskine fra din købsdato og 10 år frem, minimum. Dermed får du en både en lang levetid på maskinen, en støjsvag motor og en motor der laver få vibrationer.

Hvad kan jeg se frem til ved at købe en LG vaskemaskine?

Købet af en LG vaskemaskine giver dig ikke blot gode funktioner, motorgaranti osv. Med købet af en LG sørger for at du får de mest energivenlige vaskemaskiner på markedet. Alle LG’s vaskemaskiner er mærket med energimærket A+++, hvilket henviser til at de tager hensyn til miljøet, men samtidig giver dig en god besparelse på både vand- og elregningen. Udover en god besparelse kan du se frem til funktioner som hjælper dig i mål med bedre vaskeresultater. Læs om de mange fordele ved at købe en LG vaskemaskine på producentens egen hjemmeside.

Sikkerheden ved at købe en LG vaskemaskine er selvfølgelig den 10 årige motorgaranti, men samtidig kan du ved udvalgte vaskemaskiner, få en tilhørende app til din smartphone som konstant vil holde øje med, hvordan din vaskemaskine har det. Dermed kan du holde øje med om vaskemaskinen er i en god tilstand.

Hvorfor købe en Miele vaskemaskine?

Når du skal købe den rigtige vaskemaskine er det vigtigt at du først og fremmest kigger efter kapacitet. Hvor meget har du eller din familie brug for at vaske? Herefter kan du så tage stilling til hvilke fordele du gerne vil have indkluderet i din maskine. Med købet af en vaskemaskine får du nok den bedste fordel med overhovedet. Maskinerne er alle mærket med A+++ og dermed får du de mest miljøvenlige vaskemaskiner på markedet overhovedet.

Derudover er maskinerne økologiske og kan vaske 20% mere effektivt en energimærket A+++ kræver. Dermed holder du altså udgifterne ved at have en vaskemaskine nede. Endelig findes der en række forskellige funktioner i alle maskinerne som bidrager til bedre vaskeresultater, mere renlighed eller mere besparelse. Du får altså en masse funktioner ved købet af en Miele vaskemaskine og vigtigst af alt, en besparelse på forbruget.

Hvor længe vil en vaskemaskine fra Miele holde?

Det er altid vigtigt at vide hvor lang tid en vaskemaskine skal holde. Vaskemaskiner er ikke noget man skal ud og købe for tit og derfor er det vigtigt at holde øje med hvor længe levetiden er. Flere af Mieles vaskemaskiner er blevet testet af wfk-Forschungsinstitut für Reinigungstechnologie e.V. i Krefeld og her bliver vaskemaskinerne testet for 10.000 driftstimer som svarer til en levetid på 20 år.

Testen viste at ud af de seks producenter var det kun de tre maskiner fra Miele som bestod testen. Dermed får du altså en levetid på op til 20 år på flere af Mieles maskiner. Andre vaskemaskiner fra Miele som ikke er blevet testet indeholder dog en ProfiiEco-motor som er mere effektiv og slidfri. Dermed får du altså gode vaskeresultater i mange år og samtidig med en støjsvag kørslen under vask. En Miele vaskemaskine er altså kvalitetssikret, ud over det sædvanlige.

Blandt de mange gode grunde til at vælge en vaskemaskine fra Miele er: Høj kvalitet, innovativ teknologi, høj komfort, design, service og brandet Miele.   

Siemens vaskemaskiner

Vaskemaskiner fra Siemens er blandt de populære modeller. Modellerne er meget tilsvarende de velkendte Bosch vaskemaskiner, da begge er i høj kvalitet og lavet med henblik på at holde i mange år.

Komfort, ydeevne og energieffektivitet: Siemens vaskemaskiner er altid bygget op omkring moderne teknologi, der gør tøjvask nemmere og mere effektivt. Innovative funktioner giver optimale resultater og gør dit liv nemmere.

Når du vælger en vaskemaskine fra Siemens, får du en vaskemaskine fyldt med innovative tekniske løsninger og den nyeste og mest effektive teknologi inden for tøjvask. Læs mere om de forskellige typer af Siemens vaskemaskiner lige her.

Bosch vaskemaskiner

Du kan med fordel vælge at købe en vaskemaskine fra tyske Bosch. Deres modeller er blandt de absolut mest populære på det danske marked. En Bosch vaskemaskine er lig med tysk kvalitet, og du køber derfor en vaskemaskine der er kan holde de næste mange år frem. Bosch tilbyder desuden 10 års garanti på deres motor, i tilfælde af at den – mod forventning – skulle gå i stykker.

Bosch er en tysk producent, som har lavet hårde hvidevarer i rigtig mange år. De er kendte for at lave produkter, som er i høj kvalitet, og så er smarte. Deres vaskemaskiner er ingen undtagelse, da Bosch er med til at sætte standarden inden for hvad en vaskemaskine skal kunne. Du bliver ikke skuffen med en Bosch vaskemaskine.

Hvad kan en Bosch vaskemaskine?

Vaskemaskiner fra Bosch er typisk udstyret med nogle af de helt innovative funktioner, som du ikke finder i mange andre vaskemaskiner. Eksempelvis har Bosch sat standarden for automatisk dosering af både vaskemiddel og skyllemiddel. Dette har de gjort med deres smart i-DOS system. Du hælder blot hele dunken af vaskemiddel eller skyllemiddel i maskinen, og så står den for at doserer den rette mængde, alt efter hvor meget tøj du vasker. Læs mere om de smarte funktioner du får med en af de mange Bosch vaskemaskiner her.

Kapacitet er altid noget man bør kigge efter ved købet af sin nye Bosch vaskemaskine – og her tilbyder Bosch også et bredt udvalg. Bosch har alle de funktioner som man kan drømme om ved en vaskemaskine. Det er funktioner som bidrager til fantastiske vaskeresultater, lave forbrugsværdier og funktioner som tager hensyn til selv de mindste i familien.

Lavt støjniveau sørger for at babyen kan sove trygt under kørsler uden at vågne og samtidig sørger to sensorer og en speciallavet tromle at vandforbruget bliver holdt på et minimum og hver en dråbe der bliver tilført bliver effektiviseret. Mange af deres nye modeller er helt nede i 45-47 dB, som er væsentlig lavere støjniveau end når 2 mennesker har en helt almindelig samtale.

Vaskemaskiner fra Electrolux

Electrolux vaskemaskiner rammer et bredt publikum eftersom at vaskekapaciteten varierer en del fra maskine til maskine. Det vigtigste ved købet af en vaskemaskine er at finde den rette vaskekapacitet.

Hvis du bor alene tilbyder Electrolux vaskemaskinen på 3 kg og dermed rammer du plet hvad angår forbrug og plads. Derudover tilbyder Electrolux også vaskemaskiner fra 5 – 7 kgs kapacitet. Dermed har du en god variation til at vælge den rette størrelse til familien og dig selv.

Derudover passer vaskemaskinerne fra Electrolux også til personer som ikke har brug for en masse funktioner. Der findes vaskemaskiner med en masse funktioner mens Electrolux har holdt sig til det mest nødvendige og simple.

Vaskemaskinerne gør det let at navigere rundt blandt programmerne, hvis man ikke er til det mere avancerede elektronik som findes i andre vaskemaskiner. Alt i alt tilbyder Electrolux vaskemaskiner med flere forskellige størrelser og er simple at bruge.  Læs om alle fordelene på producentens side her.

Whirlpool vaskemaskiner

Whirlpool vaskemaskiner er kendetegnet ved at have høj kvalitet. Mange af de moderne Whirlpool vaskemaskiner er med smart og innovativ teknologi, som sikre dig en moderne og fremtidssikret vaskemaskine. En Whirlpool vaskemaskine kan blandt andet have Whirlpool FreshCare+.

FreshCare+ er med til at holde tøjet friskt, når programmet er slut. Hvad det reelt betyder, så giver FreshCare+ behandling en hæmmet spredning af primære kilder til dårlige lugte i vaskemaskiner. Dette sikres i op til 6 timer efter at vasken er slut. Når du ikke har tid til at tage dit tøj ud eller er væk fra hjemmet, er dette system den ideelle løsning til at bevare vasketøjet blødt og friskt i maskinen i op til seks timer efter, at vaskeprogrammet er afsluttet.

Vaskemaskiner fra Whirlpool er helt klart en oplagt mulighed for dig, hvis du er på udkig efter en ny vaskemaskine. Ovenfor kan du finde en Whirlpool vaskemaskine, som passer til dine behov.

All search results
error: