Over-ear høretelefoner med aktiv støjreduktion
Letvægter og komfortabel i design
Høj lydkvalitet og styring gennem Bose app
Dedikeret Google Assistant knap
Hør samme musik mellem 2 Bose enheder
★★★Hos bl.a. CNET.com

Bose QC 35 II – Trådløse og testvindende over-ear høretelefoner

Der er brugt mere end 40 års forskning på at gøre QuietComfort 35 hovedtelefoner II til de bedste nogensinde fra Bose. De får stilhed til at lyde mere stille og musik til at lyde bedre, så du kan lytte til alt, hvad du elsker, uden at noget kommer i vejen. Men Bose stoppede ikke der. Nu kan du justere niveauet af støjreduktion. Brug den nye handlingsknap – eller Bose Connect-appen – til at bestemme, hvor meget af dine omgivelser, du vil lukke ind.

Opret hurtigt og nemt forbindelse til din enhed med Bluetooth- og NFC-parring. Stemmemeddelelser fra dine Bose QC 35 II fører dig igennem hvert trin i processen. Modellen har op til 20 timers batterilevetid pr. opladning holder gang i musikken trådløst på lange flyveture og under den daglige transport. Det medfølgende lydkabel giver dig op til 40 timers kablet afspilningstid.

Enkelt design og gode funktioner

På den nye Bose QuietComfort 35 II får du nu en ny “handlingsknap”. Tryk på handlingsknappen for at blokere støjen omkring dig og fordybe dig i musikken – eller stilheden. Tryk på den igen for at høre noget af verden omkring dig og lytte efter det næste stop på rejsen eller flyoplysninger på din næste tur. Et tredje tryk slukker for støjreduktionen.

Det støjafvisende dobbelte mikrofonsystem giver klare opkald, selv i støjende omgivelser. Du kan også trykke på multifunktionsknappen for at få adgang til telefonens virtuelle standardassistent, som Siri, så du kan betjene din musik og meget mere direkte via hovedtelefonerne.

Derudover kan du styre din nye trådløse Bose over-ear høretelefoner ved hjælp af Bose Connect applikationen der kan hentes ned på din smartphone. Tilpas dine hovedtelefoner, administrer Bluetooth-forbindelser, og få adgang til fremtidige softwareopdateringer. Du kan endda vælge dit niveau af støjreduktion direkte i appen og dele musik med andre Bose hovedtelefoner i nærheden.

Udvalgte funktioner

Støjreduktion i verdensklasse
Bluetooth og NFC parring
Op til 20 timers aktiv batterilevetid
Handlingsknap til justering af støjreduktion
Bose Connect App
Smart rejseetui og konverter til flyturen

1.984 kr
Til butik
Mest populære sports earbuds uden ledninger
★★★hos bl.a. TomsGuide.com
Med passiv støjreduktion – holder lyden ude
Vand- og svedresistente – perfekt til sport

Frihed til sport med 100% trådløse Jabra earbuds

Jabra Elite Active er 3 generation af sin slags og bygger derfor på mange års udvikling og forbedring. Jabra har gennem trial and error fået skabt de perfekte høretelefoner til sport.

En trådløs hovedtelefoner som sidder solidt fast i dit øre uden belemringen af en ledning. Pasformen er designet til at passe enhver øregang således at du ikke behøver bekymre dig om at miste dem.

Disse trådløse earpods kan hurtigt parres med din iPhone eller Android telefon via bluetooth. Når først de er parret og sat i ørene, behøver du ikke længere at bekymre dig at få teknologien til at fungere. Nu kan du koncentrere dig om det der er vigtigt, nemlig musikken. Telefonen kan du lægge væk, for på siden af det lille trådløse headset er der knapper som tillader dig at  tillader dig at pause og starte din playliste, volume og at gå frem og tilbage mellem numrene.

Dette er perfekt fordi det giver dig hænderne fri hvis du står i fitnesscenteret eller er i fuld fart på løbeturen. Jabra høretelefoner er desuden støv og vandresistente hvilket gør det her til det perfekte løbe headset.

Indbygget stemmestyring og opkald

Jabra har taget skridtet videre i udviklingen af deres trådløse earpods. Med Jabra Elite Active 65t kan du nemlig oprette forbindelse til Siri, Alexa eller Google now. Hvis du er apple bruger, vil headsettet reagere på din stemme, og kun din stemme. Du kan således nemt give din kommando, og den vil blive udført. Din træning behøver ikke blive bremset hvis du får en sms, for du kan nemt få læst den op af Siri eller Alexa.

Får du en ide midt på løbeturen? Så kan du uden at skulle bruge dine hænder, hurtigt få optaget en memo eller sendt en sms. Dette giver et nyt niveau a frihed fordi du kun behøver bruge dine hænder minimalt. De ikke mindre end 4 mikrofoner, bliver her, fuldt udnyttet. Det betyder naturligvis også at du kan foretage og modtage opkald med disse flotte høretelefoner fra Jabra.

Opladende etui for længere batterilevetid

I selve ørepropperne findes der 5 timers batterilevetid. Med dem følger dog et opladende etui, som sørger for at de lader hver gang de ikke benyttes. Således har du altid et par fuldt opladte høretelefoner. Den lækre lille kompakte æske er desuden med til at beskytte dine høretelefoner når de ikke er i brug. Du har op til 8 timer ekstra, såfremt du har et etui som er 100% opladet.

En god bas til når pulsen er oppe

Der findes ikke noget mere motiverende end at høre musik med fart på, når man dyrker sport. Jabra er fuld bevidste om dette, og har derfor skabt disse høretelefoner med en bas du kan mærke, sparker dig igang. Indbygget er der en elektroniske støjisolerende funktion, der tillader dig at holde omverdenen ude mens du motionerer.

De tætsiddende ørepropper fungerer desuden som en mekanisk noise canceller. Hvis du benytter Jabra+ app’en er det muligt at skrue op og ned for graden af støjisolation. Dette er meget nyttigt hvis man løber i et trafikeret område, og derfor skal være opmærksom. På appen er det også muligt at indstille lyden så den passer til dig.

Indbygget skridttæller

Med dette produkt følger som sagt Jabra+ appen. Udover at muliggøre en tilpasning af lyd, er der i appen også en skridttæller. Dette er nyttigt at holde styr på at man får rørt sig i hverdagen, men også uhyre velegnet til løbeturen. Dette er en funktion man sjældent ser hos et sæt høretelefoner. Jabra Elite Active er altså i sandhed en model til dig der elsker at dyrke sport.

1.490 kr
Til butik
Verdensklasse støjreduktion fra Sony
★★★fra brugereanmeldelser
★★★Hos Lyd&Billede og WhatHi-Fi
Høj lydkvalitet og USBC opladning
Maksimal komfort og gode materialer
Testvinder hos Jyllands-Posten

Testvindende trådløse on-ear høretelefoner fra Sony

Sony WH-1000XM2 er kommet på markedet og er en forbedret udgave af den forgangne model, og hovedtelefonerne skulle efter sigende være forbedret og optimeret på flere punkter. Her er der blandt andet tale om forbedringer i lydkvaliteten, måden hvorpå støjreduktionen fungerer samt batteriets kapacitet og levetid. Meget relevante punkter.

En vigtig funktion i disse hovedtelefoner er Adaptive Sound Control-funktionen, som betyder at hovedtelefonerne selv analyserer og tilpasser sig efter omgivelserne. Det betyder eksempelvis at støjreduktionen påvirkes af om du går på vejen eller sidder i et fly, hvor forskellige lyde og informationer er vigtige at få med selvom du hører musik. Denne trådløse over-ear hovedtelefon vurderer selv hvor du befinder dig.

Testvinder og anbefalet køb

Hovedtelefonerne fra Sony forbindes til din afspiller via Bluetooth eller NFC, men der medfølger også kabel hvis du ønsker at lytte til musik fra en enhed der ikke er trådløs, eller hvis der ikke er meget batteri tilbage. Derudover får du også en flyadapter, så du kan tilslutte hovedtelefonerne direkte til lydudgangen ved flysædet.

Ifølge Sony giver hovedtelefonerne op til 30 timers spilletid, og på kun 10 minutters opladning får du 70 minutters spilletid. Ud over kabler får du også en opbevaringstaske med i pakken. På Soundguys.com gives der 8.3 ud af 10 i rating sammen med en købsanbefaling. Blandt de fremhævede features i høretelefon testen, nævnes det sublime aktive støjreduktion, høje lydkvalitet, komfortable design og USB-C opladning.

2.490 kr
Til butik
Stilrent design og Apple kvalitet
★★★fra +3000 kunder hos BestBuy.com
Fungerer super med andre Apple produkter
Op til 24 timers batteritid

100% trådløse høretelefoner i klassisk Apple stil

Ejer du en iPhone og måske oven i købet også et apple watch eller en computer fra apple, så er de trådløse apple earpods den perfekte tilføjelse til samlingen. Disse trådløse høretelefoner fra apple fungerer godt sammen med dine andre apple produkter. Designet er stilrent og klassisk apple og er derfor med til at give dig en rød tråd af design i alle dine elektroniske produkter.

Apple AirPods 2 er skridtet videre fra de ikoniske apple høretelefoner. Apple er vokset fra brugen af mini jack kabel til at tilslutte høretelefoner. Med Apple AirPods 2 får du et lækkert og ikonisk design uden at du nogensinde igen skal bekymre dig om at vikle ledninger fra hinanden.

Fantastisk funktionalitet med andre Apple Produkter

Der er dog andre fordele ved at have flere produkter fra apple end blot udseendet. Apple produkter er kendt for at tale godt med hinanden igennem iOS styresystemet. Har du en iPhone kan du lynhurtigt tilknyttet apple høretelefonerne til din iPhone via bluetooth. Når du først er tilknyttet vil earpodsne genkende din telefon og automatisk tilknytte sig netop din telefon så snart du tager dem ud af æsken. Dette er ikke den eneste fordel ved etuiet til AirPodsne.

Udover at etuiet fungerer som en beskyttelse imod ridser, er det også en oplader i sig selv. Dine Apple høretelefoner oplader altså hver gang du sætter dem i etuiet. Sammenlagt med selve høretelefonernes batteritid får du altså en spilletid på hele 24 timer. Hvis du går efter lang spilletid er dette altså de bedste trådløse høretelefoner. Etuiet kan desuden oplades med samme oplader du bruger til din iPhone så du behøver ikke tage mange forskellige opladere med på rejsen.

Når de trådløse høretelefoner sidder komfortabelt i dine ører, vil du stadig have adgang til siri og vil således uden at bruge dine hænder kunne foretage opkald, åbne og besvare sms’er samt skifte sang og skrue op og ned i volumen. Alt i alt er dette sæt AirPods de perfekte iPhone høretelefoner. De kan naturligvis også tilslutte sig apple watch

Apple watch. Alt i alt har Apple formået at få overført udtrykket “skabt til hinanden” til teknologiens verden.

Høretelefonerne du ikke forlader dit hjem uden

Der er mange grunde til at apple AirPods er nogle af de mest populære på markedet. De trådløse apple høretelefoner bliver lynhurtigt et must hver gang du går ud af hoveddøren. Apple har nemlig bevidst valgt ikke at inkluderer en lydisolerende funktion i AirPod 2. Fordelen ved dette er at du ikke udelukker omverdenen når du sætter dine høretelefoner i ørene. Tværtimod, du lukker mere af den ind, i og med det gør det nemmere at modtage opkald med frie hænder og du kommer aldrig igen til at misse et opkald.

Går du på gaden vil du fortsat kunne høre trafikken omkring dig, og har derfor lettere ved at multitaske. Apple har tænkt dette ind da de udviklede høretelefonerne og har derfor tilføjet flere funktioner. Én af de mest nyttige er at hvis du hører musik og tager den ene earpod ud, vil musikken automatisk stoppe. Dette er meget nyttigt i situationer som i lufthavnen hvor man pludselig skal høre vigtige beskeder eller hvis nogen taler til én imens man hører musik.

Én anden funktion der er med til at lukke omverdenen ind er Audio Sharing funktionen, som tillader at mere end ét par AirPods kan tilslutte sig til det samme device.

1.749 kr
Til butik

Disse nye Apple AirPods Pro er unikke – Med indbygget støjreduktion, god lyd og et smart design er de det ultimative valg til dig med en iPhone.

2.188 kr
Til butik
Særdeles god lydkvalitet
84/100 hos Tech-Test.dk
★★★★★ hos Lyd & Billede
Flot dansk design og høj komfort
Slidstærkt materiale i høj kvalitet
Fås i flere forskellige farver

En brugervenlig trådløs hovedtelefon

B&O har leveret en let tilgængelig trådløs høretelefon der er tilpasset hverdagen med fart på. E6 modellen tilsluttes nemt og hurtigt til din smartphone via bluetooth. Knapperne på kablet der gør det muligt at muligt at besvare opkald uden af skulle have din telefon op ad lommen.

I begge pods findes der magneter som tillader dig at have dem rundt om halsen, og således undgå at miste dem, når de ikke er i brug. Når magneterne sættes mod hinanden, vil den automatiske sluk-funktion aktiveres, så du ikke bekymrer dig om at spare på strømmen.

På den magnetiske ladestation, vil opladningen af in ear høretelefonerne, foregå let og hurtigt.

En høretelefon tilpasset dig

Bang og Olufsen har skabt et trådløst headset i høj kvalitet og lækkert design, som let kan personliggøres. Der medfølger forskellige størrelser af ørestykker i blødt silikone så du vil opleve en maximal komfort.

Med E6 in-ear modellen får du alle dybderne af bassen samt de finere teksturer i toppen. I BeoPlay-appen er det muligt at skabe din egen lydprofil så du altid får en lyd der passer til netop dig og dit humør. B&O har sørget for at give dig en justérbar lydoplevelse så du altid har den bedst mulige sound.

Hovedtelefoner som kan bruges til sport

Dette er et sæt trådløse høretelefoner til sport. Modellen er støv- og vandafvisende hvilket gør den velegnet til motion såvel som hverdagsbrug. Den flettede tekstil som dækker kablet gør E6 til en model der tåler lidt af hvert. Dette sæt bluetooth høretelefoner er let i vægt og vil derfor ikke genere på løbeturen. Med 5timers batteri vil du kunne løbe et helt maraton.

B&O hovedtelefonerne sidder godt fast i øret grundet den behagelige pasform, som passer enhver øretype. På ledningen sidder desuden knapper til volume og Play/Pause hvilket er praktisk til en hurtig justering. Det er også her at indkommende opkald kan besvares, så træningen ikke behøver at betyde du mister et vigtigt opkald. Alt dette gør B&O Beoplay H5 modellen til et godt sæt løbe høretelefoner.

Flot B&O design

Disse trådløse hovedtelefoner karakteriseres af et smukt design og en lydkvalitet der går hånd i hånd. B&O har formået at skabe en lydoplevelse i høj klasse uden at gå på kompromis med udseendet. De flettede tekstil som dækker kablet fra øre til øre sammen med den matte aluminium, gør designet klassisk med et twist. Dette er en høretelefon i tidsløst skandinavisk design, som kun få andre modeller matcher.

1.745 kr
Til butik
Topmodel fra Bang & Olufsen
Lydkvalitet blandt de absolut bedste
Lækkert design og god støjreduktion
8.9 ud af 10 hos Recordere.dk
Nærhedssensor – automatisk play/pause
★★★– Anbefalet af Lyd&Billede

Topmodel fra danske Bang & Olufsen

Er du på udkig efter et par premium on-ear trådløse høretelefoner, så er disse B&O Beoplay H9i det helt rette valg. Prisen er høj, men til gengæld får du en uovertruffen kvalitet, et lækkert finish og en lydkvalitet som ikke bliver meget bedre. Disse Bang & Olufsen Beoplay H9i er en forbedret udgave af Beoplay H9, og byder på en forbedret støjreduktion, en øget batterilevetid samt en forbedret lydkvalitet.

B&O Beoplay er en rigtig god trådløs høretelefon, som henvender sig til feinschmeckeren, ham/hende som skal have det bedste og flotteste. Med en lyd i særklasse, er det bare at tage hørebøfferne på og høre dine yndlingssange i minimum 18 timer.

Trådløse høretelefoner spækket med lækre features

Med B&O Beoplay H9i har B&O virkelig lyttet til den feedback, som de har fået på deres tidligere modeller. Den tidligere version havde bl.a. En touch funktion på siden af ørekoppen, hvor det var hensigten at man skulle skrue op og ned, skifte sang og generelt styre sin musik. Denne touch funktioner har denne ganget fået en overhaling, og virker nu langt mere præcist end tidligere. Ørekoppen reagere med det samme hvis man pauser musikken, eller hvis man vil skrue op/ned. Derudover har modellen en nærhedssensor, som betyder at den automatisk slukker og tænder når du tager hørebøfferne af og på.

Ved et hurtigt kig, kunne man godt tro at Beoplay H9i er en simpel opdatering af forgængeren Beoplay H9, men det er imidlertid ikke tilfældet. Lyden har fået noget af en overhaling, som man tydeligt kan høre når man sammenligner de to. Derudover er den forlængede batterilevetid altid kærkomment.
Alt ovenstående er også en af årsagerne til at B&O Beoplay H9i er specielt anbefalet af danske Lyd & Billede. I deres gennemgang og test af de trådløse høretelefoner, fremhæves særligt det smarte design, den gode pasform og de sublime lydkvalitet.

3.990 kr
Til butik

Nyd fuldkommen trådløs frihed med lyd og opkald i høj klasse. Du får diskrete høretelefoner, der sidder perfekt i ørerne og kan klare vind og vejr. Denne Jabra Elite 75t er blevet mindre i størrelsen end sin forgænger, og har fået en stor opgradering på batteriet.

1.499 kr
Til butik
Støjreduktion i rigtig høj kvalitet
Bløde puder for optimal komfort
Markedets bedste batteri – 36 timer
★★★– Hos Techradar.com

Støjreducerende og komfortable

Er du på jagt efter de ultimative trådløse høretelefoner, så kunne dette par fra Jabra Elite måske været noget for dig. Den specifikke model hedder Elite 85h – og modellen er spækket til med smarte funktioner, specielt designet til at levere den bedste lyd og komfort. Sidstnævnte kan bl.a. Opleves når du tager høretelefonerne over hovedet, puderne er nemlig meget blødt og er yderst behageligt at have på, også i længere tid af gangen. Hvis du derfor har brug for et par trådløse høretelefoner, som du skal have på i længere tid af gangen, så er der ingen tvivl om at dette par kunne være en mulighed.

Et par høretelefoner kommer ikke langt ved blot at være behagelige at have på, der skal også være en sublim lyd, så du kan høre din yndlingsmusik på fuld skrald. Jabra har med denne model gået meget op i lydoplevelsen, og denne kan bl.a. Specialjusteres via den medfølgende app Jabra Sound +, hvor funktionen automatisk tilpasser lydoplevelsen ud fra dine omgivelser. Hvis du derfor er et sted hvor der er meget støj, så vil høretelefonerne automatisk kunne analysere lyden og holde den helt ude, så det kun er musikken du hører. Funktionen er helt speciel og hvis du ikke selv har oplevet dette før, så anbefaler vi at du får det gjort hurtigst muligt.

Langt batteri og stemmeassistent

Hvis du har en lang dag eller flyvetur, hvor du ved at du kommer til at bruge høretelefonerne i længere tid, så kan du være helt rolig. Jabra Elite 85h, har nemlig en batteri driftstid på op til 36 timer, hvilket svarer til over et helt døgns musik – noget der bør være mere end rigeligt for de fleste mennesker. Hvis du endelig skulle være så uheldig at få brugt alt batteriet på høretelefonerne, så er det blot at sætte den til opladning og efter et par timer, vil de genopladelig batterier have nok strøm til mange flere timer.

Høretelefonernes mange smarte funktioner stopper ikke her, de har nemlig også en indbygget stemmeassistent. Stemmeassistenen foregår på den måde, at den nemt kan tilslutte sig Amazon Alexa, Siri eller Google Assistant. Dette betyder at du med et enkelt tryk kan bruge stemmekommandoer til at booke møder, finde aktiviteter eller skifte musik.

Udstyret med AI (kunstig intelligens)

En anden smart funktion som også er værd at nævne er, at høretelefonerne også har indbygget intelligens. Denne funktionen betyder helt konkret at høretelefonerne kan mærke når du fjerner dem fra ørerne og kan herefter automatisk stoppe afspilningen af musik eller blot sætte den på pause. Du skal derfor ikke være nervøs for at musikken spiller videre, hvis du tager høretelefonerne af og lægger dem på bordet.

Høretelefonerne forbindes til din smartphone via. Bluetooth teknologi, som alle nyere smartphones har i sig. Det er nemt at parre høretelefonerne med den indbyggede app, så du kan komme i gang med den fede musik. Find den bedste pris hos en af vores forhandlere i dag!

1.490 kr
Til butik

Jabra Elite Sport – 100 % trådløst headset med indbygget pulsmåler

Jabra Elite er et nyt bud på et true wireless headset, specielt møntet på træning. Som et true wireless headset kommer de helt uden ledninger – hverken til telefonen eller mellem de to høretelefoner. De lades op i en særlig batteriholder og selvom det er lidt irriterende at være afhængig af den, hvis man er på farten, så virker det som en fornuftig løsning og en som andre også bruger, heriblandt Apple. Samtidig gør batteriholderen, at man har styr på, hvor de to enheder er.

Batteriholderen fungerer egentlig som en form for powerbank med sit eget genopladelige batteri og det rækker til to opladninger i selve headsettet. Batteritiden rækker til 4,5 timer, når man lytter til musik. men op til 13,5 time med opladning fra rejseetuiet inkluderet.

Trådløst headset som er vandtæt

Fordele ved disse trådløse høretelefoner til træning er, at det er vandtæt – 30 minutter i en meter dybt vand kan de klare ifølge producenten. De kan derfor også vaskes, hvis de trænger til det efter en særlig hård svedig tur i træningscenteret. Dette headset har desuden pulsmåler – den virker ikke 100 % præcis og skal ikke erstatte en rigtig pulsmåler, men den giver alligevel et fint fingerpeg om ens puls. Er du meget interesseret i din puls, anbefales det at købe et pulsbælte, som er mest retvisende i forhold til din puls.

Jabras egen trænings-app fungerer rigtig godt sammen med Elite Sport headsettet og man kan få gode detaljerede oversigter over ens træning med henblik på at komme i bedre form.

Høretelefonerne kan bruges både til iOS og Android og man kan bruge andre trænings-apps med dem, hvis man hellere vil det, for eksempel Endomondo, RunKeeper, Runtastic og Strava.

1.690 kr
Til butik

Trådløse on-ear høretelefoner fra Marshall

Disse Marshall Major III bluetooth høretelefoner er til dig som er efter en prisvenlig trådløs hovedtelefon i et flot design. Dette Marshall design er efterhånden blevet synonym med fed musik, og nu kan du få et flot trådløst headset til en overskuelig pris.

Blandt nøgle funktionerne på disse klassiske Marshall Major III høretelefoner, får du blandt andet en stabil Bluetooth AptX forbindelse til din enhed. Denne forbindelse har ca. 10 meter radius, hvor den ikke falder ud eller går på kompromis med lydkvaliteten.

God lydkvalitet pakket ind i et retro design

Disse Marshall Major III trådløse høretelefoner leverer en dynamisk og naturligvis trådløs lyd. Det klassiske design falder i de flestes smag og det er ganske forståeligt. Disse trådløse on-ear høretelefoner kan fås i både sort og hvid.

Marshall Major III Bluetooth er ikke ikke de dyreste on-ear trådløse høretelefoner på markedet, men det er ikke ensbetydende med at de ikke er gode. For det er de. Med en rækkevidde på over 15 meter, så er man stort set sikret et stabil signal så længe man er i nærheden af din enhed.

1.290 kr
Til butik

Ægte trådløse earbuds med uovertruffen lydkvalitet

Sennheiser MOMENTUM True Wireless er helt trådløse in-ear høretelefoner med flot lyd, lynhurtigt Bluetooth-signal og høj brugervenlighed. Her får du masser af god musik og underholdning, når du er på farten.

MOMENTUM True Wireless har touch-betjening på ørepropperne, så du nemt kan styre musik og opkald uden at skulle lede efter knapperne. Her kan du også aktivere Transparent Hearing-funktionen, der lukker lyden fra dine omgivelser igennem, hvis du for eksempel færdes i trafikken. Eller du kan aktivere stemmestyring med Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri, hvis du vil have begge hænder fri.

Hvis du godt kan lide at høre musik på arbejdet og andre steder, hvor du ofte kan blive afbrudt, så er automatisk pause-funktion en velsignelse. MOMENTUM True Wireless pauser din musik, når du tager en af ørepropperne ud af øret. Så kan du vende direkte tilbage hvor du slap, når du er færdig med at snakke

Nyd musik og filmlyd i topkvalitet på farten

MOMENTUM True Wireless lyder imponerende godt for et sæt True Wireless høretelefoner og understøtter flere af de nyeste Bluetooth-formater, så du kan nyde musikken i bedste trådløse kvalitet på både Android og iPhone telefoner.

Det lynhurtige Bluetooth-signal gør Sennheiser MOMENTUM True Wireless særligt god til trådløs filmlyd, hvis du for eksempel vil se serier på din PC/Mac på togturen. Her har andre trådløse høretelefoner ofte svært ved at levere lyden synkront.

MOMENTUM True Wireless har cirka 4 timers spilletid på en opladning. Du kan oplade ørepropperne yderligere to gange i det medfølgende opladnings-etui, så du i alt har strøm til 12 timers musik med dig. Som en lækker detalje er opladnings-etuiet betrukket i stof, som matcher designet af ørepropperne.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless fås i sølv. Oplade-enhed, USB C-ladekabel og 4 sæt silikone-ørepropper medfølger.

1.690 kr
Til butik

Trådløse bluetooth høretelefoner – stor købsguide

Uanset om du er fan af musik, podcasts, eller du simpelthen blot kan lide at tale med Google Assistant, kan et par gode trådløse høretelefoner omdanne alles lytteoplevelse til det bedre. Det største problem er dog, at der er masser af forskellige hovedtelefoner derude, og at de alle har noget, der er lidt anderledes end den anden.

Så hvad skal du overveje, når du køber et nyt par trådløse hovedtelefoner? Nå, for det første vil du tænke på den overordnede formfaktor. De vigtigste formfaktorer er in-ear, on-ear og over-ear høretelefoner – og de tilbyder alle forskellige niveauer af bærbarhed, komfort og funktionalitet. Næste du vil overveje er designet af hovedtelefonerne. Vi taler ikke om selve udseendet her – selvom det også kan være vigtigt for dig. I stedet refererer designet af ​​et par hovedtelefoner til, om de er åbne eller lukkede på ørekopperne, og forskellen i lytteoplevelsen kan være ret stor. Du vil også gerne overveje, om de er kablede eller trådløse, og hvis de har andre funktioner – som digital assistent support, aktiv støjreduktion og mulighed for appstyring.

Brandnavn kan også være vigtigt. Mens Sennheiser, Bose, Sony og Audio Technica er ofte betragtet som nogle af de førende navne i lydindustrien, kan mindre kendte mærker som Jaybird, Jabra og AKG have meget at tilbyde. Stadig, mens de tilbyder en billigere pris, vil du være ekstra forsigtig, når du køber hovedtelefoner fra et firma uden reel track record indenfor området. Der er trods alt ofte en grund til, at store mærker er mere betroede. De har teknologien, de har erfaringen og de har (oftest) kvaliteten.

Med så mange variabler at overveje, kan det være svært at finde ud af, hvilke hovedtelefoner der passer til dig. Det er imidlertid derfor, vi har samlet denne vejledning.

Hvilken type af trådløse høretelefoner skal jeg købe?

Den første ting at tænke på, når man køber et nyt par hovedtelefoner, er typen. Generelt er der tre typer at overveje – i-øret, på øret og over-øret – og på engelsk – in-ear, on-ear og over-ear. Nedenfor kan du se de 3 forskellige typer og hvilke fordele/ulemper der er ved de enkelte typer.

 

Trådløse høretelefoner in-ear

Der kan være vidt forskellige behov til hvad ens trådløse høretelefoner skal kunne. Trådløse høretelefoner som sidder inde i øret har bestemt sine fordele, da man for musikken direkte ind i øregangen og de er dermed mindre i størrelsen. Disse trådløse høretelefoner er optimeret til hverdagsbrug og træning, da de kan haves med i tasken eller lommen.

Uanset om du pendler eller træner, så er trådløse in-ear-hovedtelefoner designet til at give dig god lyd i en let og stabil pasform. Disse hovedtelefoner er nemme at bruge, nemme at parre med sin smartphone og lydkvaliteten er i top.

In-ear-hovedtelefoner har fået en dårlig ry, men sandheden er, at de er de mest bærbare hovedtelefoner på markedet, så hvis du leder efter noget at tage på farten (du kan nemt tage dem frem og gemme dem i din lomme igen), kan disse være din bedste løsning. Som navnet antyder, hviler øretelefoner inde i øret. Nogle hviler på dit ydre øre, specielt på en del af det ydre øre kaldet “Antitragus.” Andre bliver skubbet lidt dybere ind i ørekanalen, hvilket hjælper dem med at forblive på plads (ideel til brug under sport eller anden stringent aktivitet). Mange af disse modeller er desuden vandtætte/sved-resistente, og er netop derfor særlig velegnet til sport.

Bærbarhed er én ting, men komfort er en anden. Mens over-øret hovedtelefoner er utænkeligt den mest komfortable derude, er in-ear høretelefoner betragtet som de mindst komfortable. Nogle par kan endda skade din ørebrusk – selvom disse tilfælde er meget sjældne og normalt kun sker, hvis du har et “overforbrug” af dine trådløse bluetooth høretelefoner. Generelt vænner de fleste sig til at bruge  i-øret-hovedtelefoner, men hvis du køber et nyt par “ørepropper”, kan det tage nogle dage i brug før at det sker. Desuden er det også meget forskellige om man kan lide følelsen af et in-ear headset. Nedenfor kan du se de mest almindelige fordele og ulemper.

Fordele

Transportabel. På grund af deres størrelse og vægt er in-ear høretelefoner de mest bærbare af de tre typer af hovedtelefoner. Du kan nemt stikke dem i lommerne, når de ikke er i brug. Vil du ikke have dem i lommen, kan du lade dem hænge rundt om halsen – hvis det ikke er “100%” trådløse.

Støjisolering. Trådløse in-ear høretelefoner har en god lydisolering, da de placeres direkte i dit øre. Hvis du ikke er sikker på præcis, hvilken støjisolering der er, så skal du se om der står noget om aktiv eller passiv støjreduktion.

Perfekt til motion. Denne fordel binder tilbage til bærbarhed, men går et skridt videre. In-ear høretelefoner er stort set de valgte hovedtelefoner, når det kommer til at træne. Ja, nogle bruger stadig andre typer hovedtelefoner, men disse er langt den mest populære på grund af, hvor lette de er. Her får du et simpelt sports headset, som er behagelige og giver dig den øgede fokus til træningen. Og der findes mange forskellige in-ear sports høretelefoner.

Ulemper

Lydkvalitet. For det meste er lyden ikke det stærke punkt i in-ear høretelefonerne, især i den billige ende. Større hovedtelefoner kan reproducere en mere behagelig lyd simpelthen fordi de er i stand til. Større drivere betyder generelt bedre lyd, og in-ear høretelefoner bruger små drivere til at opretholde deres bærbare formfaktor.

Ledninger bliver let sammenflettet. Igen, dette gælder ikke for alle in-ears, men for størstedelens vedkommende bliver ledningerne hele tiden sammenflettet. Som i hele tiden. Og det kan være meget irriterende. Vælger du at købe nogle 100 % trådløse, såsom Apple AirPods 2 eller Jabra Elite Active, så er du helt ude over dette problem.

 

Trådløse høretelefoner on-ear

Der kan være vidt forskellige behov til hvad ens trådløse høretelefoner skal kunne. Trådløse høretelefoner som sidder på øret har bestemt sine fordele, da man skåner øregangen for direkte lydbølger. Desuden ser det smart ud med en on-ear høretelefon, som fås i et hav af forskellige designs.

Uanset om du pendler, træner, læser eller går en tur, så er trådløse on-ear hovedtelefoner designet til at give dig god lyd i en let og stabil pasform. Disse hovedtelefoner er nemme at bruge, nemme at parre med sin smartphone og lydkvaliteten er i top.

On-ear hovedtelefoner tilbyder et godt alternativ mellem i-øret og over-øret hovedtelefoner. Mens de holder den samme generelle form som over-øret hovedtelefoner, er de normalt lidt mindre og ofte kan folde op – hvilket gør dem til et godt valg for dem, der ikke kan lide hovedtelefoner i øret, men stadig vil have noget, de kan passe ind i en taske uden at tilføje for meget vægt. Afvejningen er, at de fleste mennesker finder øretelefoner til at være lidt mere komfortable end in-ear høretelefoner, og de tilbyder ofte også en bedre lydkvalitet – takket være, at de har mere plads til at indarbejde større drivere.

Når det kommer til komfort, giver øre-hovedtelefoner et kompromis mellem komfortable over-ear høretelefoner og mindre behagelige in-ear høretelefoner. On-ear hovedtelefoner, som navnet antyder, har polstring, som hviler på yderøret. Komfort her er mere defineret af, hvor hårdt klemmen er. For hårdt, og hovedtelefonerne kan ikke bæres for længe uden at blive ubehageligt og at du får ømme øre. For blød, og hovedtelefonerne falder af.

On-ear hovedtelefoner er et godt valg for dem, der ønsker et par flotte høretelefoner til at tage på farten. Dem som ikke har noget imod den større størrelse og det faktum, at de ikke passer i lommen. Nogle hovedtelefoner på øret kan være gode til træning, men du vil gerne sikre dig, at de tilbyder en relativt hård klemme for at sikre, at de bliver på hovedet. Derudover vil du sikre dig at skal du have et sæt sports høretelefoner, at de er resistente overfor vand og sved.

Fordele

Bærbare. Selv om de ikke er så lette at have i lommen som in-ear høretelefoner, er de også ret bærbare. De er normalt til folk, der ønsker et skridt op i lydkvalitet, men vil ikke have noget for stort eller omfangsrige. Mange af dem har også hængsler, som hjælper dem med at folde til halvdelen af deres originale størrelse.

Større batterier. Sammen med en større størrelse kommer der mere plads til at passe et større batteri ind i høretelefonerne. Jo mere lytte tid, desto bedre.

Bedre lyd. Disse er ikke beregnet til at passe i lommen, så mange on-ear høretelefoner bruger større drivere, som giver bedre samlet lyd.

Ulemper

Sværere at bære rundt. Ja, disse headsets er stadig bærbare, men de er ikke så bærbare som in-ear ørepropper. At kaste dem i en rygsæk er let, men held og lykke med at stikke dem i jakkelommen.

Ikke den bedste støjisolering. Fordi de sidder på dit øre og ikke i eller omkring dem, tillader de normalt, at der kommer udvendig ind. Der er dog flere og flere modeller som inkludere aktiv støjreduktion og som lykkedes med det.

 

Trådløse høretelefoner over-ear

Over-øret hovedtelefoner er ultimative i komfort og lydkvalitet – men langt den mindst bærbare af de tre formfaktorer/typer. Det kan være en lille ting for dem, der leder efter et par gode hovedtelefoner, der skal bruges hjemme, men hvis du leder efter et par hovedtelefoner til at tage på farten, er du sandsynligvis bedre tjent med et par on-ear eller in-ear høretelefoner.

Som navnet antyder, over-ear hovedtelefoner, er de ofte ikke i kontakt med dine øre overhovedet. I stedet har de polstring, der klemmer rundt om dine ører. Sådan kan de være behagelige i en længere periode end ellers. Dine ører er meget mere skrøbelige og modtagelige overfor ubehag end så meget andet. En del af årsagen til at hovedtelefonerne kan lyde så meget bedre, er at de har mere plads til større drivere – eller forskellige typer drivere, der kræver lidt mere plads til at fungere korrekt.

Fordele

Bedste lyd. Igen er det ikke altid tilfældet, men generelt har store over-ear høretelefoner tendens til at lyde bedst, fordi de har de største drivere i ørekopperne. Nogle producenter negligere størrelsen og skaber hovedtelefoner, der er bygget til lydkvalitet frem for alle andre features.

Største batterier. Kan man se en tendens her? Alt kommer tilbage til størrelse. At have mere plads til at arbejde med giver producenterne frihed til at sætte større batterier i disse, for at få dem til at holde længe. Nogle modeller holder i over 30 timer, som eksempelvis de smarte Jabra 85H.

Maksimal komfort. Større ørekopper betyder mere jævn vægtfordeling. Derudover udnytter mange producenter størrelsen til at tilføje materialer som skum, læder og velour.

Ulemper

Sværest at bære rundt. Da de er større, har over-ører tendens til at være sværere at bære. Nogle kommer med bæretasker for at beskytte dem under rejsen, men de er stadig ikke så nemt at bære som de to andre typer af hovedtelefoner.

Pris. Dette varierer afhængigt af, hvor godt et bestemt par hovedtelefoner rent faktisk er, men da over-øret har tendens til at have den bedste lydkvalitet, har de også en tendens til at være den dyreste.

Power. Selv om dette er et yderst sjældent problem, kan nogle gange de avancerede hovedtelefoner du køber bruge en forstærker. Dette er generelt forbeholdt entusiaster og hovedtelefoner, der er ekstremt specialiserede. Det er ikke et problem hos nogle af de modeller vi har valgt på siden her.

Producenter af trådløse høretelefoner

Der findes et utal af forskellige mærker og producenter at høretelefoner og trådløse høretelefoner. Som også nævnt tidligere, så kan du gå efter nogle af de kendte mærker, og være sikker på at kvaliteten er god. Alternativt, kan du vælge nogle af de mere ukendte mærker, som også typisk er en anelse billigere, og ikke være helt sikker på at du får værdi for pengene. I dette afsnit vil vi gennemgå nogle af de meste kendte mærker/producenter af trådløse høretelefoner.

 

Bose høretelefoner

Bose er en af de mest kendte producenter af høretelefoner, også især inden for trådløse høretelefoner. Bose blev stiftet tilbage i 1964 og er i dag et yderst anerkendt brand indenfor lyd – både højtalere og høretelefoner. Bose blev stiftet af en professor fra MIT (Massachusetts Institute of Technology), med principperne om at udvikle teknologier til fordel for kunder.

Bose er med på beatet indenfor de nyeste teknologier, og har bl.a. Være frontløbere på aktiv støjreduktion (ANC – Active Noise Cancelling) i trådløse høretelefoner. Deres seneste produkter er således markedsleder på dette område, med en teknologi som er helt fremme med de bedste produkter på markedet.

Bose er særligt store inden for trådløse høretelefoner, og laver en lang række produkter i disse kategorier. På nedenstående links kan du læse mere om deres enkelte kategorier på Bose’s egen hjemmeside.

Bose støjreducerende hovedtelefoner: link

Bose trådløse høretelefoner: link

Bose sportshovedtelefoner: link

 

B&O høretelefoner

De fleste i Danmark kender til Bang & Olufsen. Et anerkendt brand indenfor Lyd og TV i mange år. Virksomheden stammer fra en mindre dansk by, Struer, hvor kvalitet altid har været i højsædet. Dette er der ikke lavet om på den dag i dag, og man ser stadig at alle B&O produkter er af højeste standard.

Bang & Olufsen høretelefoner går under navnet Beoplay, og fås i forskellige former og størrelser. Beoplay er ligeledes delt op i 3 typer, nemlig over-ear høretelefoner, on-ear høretelefoner og in-ear høretelefoner. Alle deres modeller udarbejdet i gode materialer og er altid anerkendt for deres rigtig flotte designs og høje brugervenlighed. B&O trådløse høretelefoner er af høj standard, og størstedelen bliver anerkendt af både eksperter og forbrugere.

Du kan enten læse om nogle af de B&O Beoplay produkter som er særlig udvalg på denne side – eksempelvis Beoplay H9i, eller kigge på Bang & Olufsens side, hvor alle deres modeller er samlet:

B&O Beoplay høretelefoner: link

 

Apple høretelefoner / Beats høretelefoner

Apple høretelefoner ses overalt i verden, da deres smartphone – iPhone – er en af de mest udbredte mobiltelefoner. De klassiske kablede Apple høretelefoner medfølger hver gang du køber en ny telefon. Apple har seneste lanceret en variation som havde fjernet alle ledninger, og dermed lavet de første 100 % trådløse Apple høretelefoner. Disse trådløse høretelefoner fra Apple, kaldet Apple AirPods, ses i større omfang blandt danskere som udenlandske, da de kombineret med sin iPhone fungerer rigtig godt.

AirPods er ikke længere de eneste Apple høretelefoner man kan købe. Den dag i dag er Apple nemlig ejere af mærket Beats, som er et af de førende mærker indenfor trådløse høretelefoner. Beats høretelefoner blev særligt populære, da de formåede at lave nogle fede designs som havde en særlig høj lydkvalitet. Beats blev oprindeligt formet af rapperen Dr. Dre, som er kendt for at lavet et utal kendte rap-sange. Lydkvaliteten i Beats høretelefoner er også høj den dag i dag, og Beats høretelefoner er blandt de bedre trådløse headset på markedet.

Ligesom de resterende mærker, kan du få Beats hovedtelefoner i både in-, on- og over-ear type. Derudover kan du få modeller som er særlig velegnet som sports høretelefoner, mens du kan få modeller som er velegnet til lydentusiaster.

Se Apple trådløse høretelefoner her: link

Se Beats trådløse høretelefoner her: link

 

Sony høretelefoner

Sony har altid været frontløber når det gælder musik og høretelefoner. Det gør sig også gældende inden for trådløse høretelefoner. Sony trådløse høretelefoner er også høretelefoner testvindere, da de kombinere design og kvalitet. Det seneste tilfælde på en bedst i test trådløs høretelefon, er deres trådløse Sony WH-1000MX3, som leverer sublim støjreduktion og en lydkvalitet som er uovertruffen.

Sony trådløse høretelefoner bliver produceret i flere forskellige typer, hvor du blandt andet kan finde store over-ear høretelefoner med høj lydkvalitet, som mindre og billigere in-ear høretelefoner. Sony laver endda også disse fuldkomne trådløse høretelefoner, som ikke har nogen form for ledning tilsluttet. Hos Sony går de under betegnelsen “virkelig trådløst”, hvor de pt har 4 forskellige modeller.

Du kan se alle Sony’s hovedtelefoner her: link

 

Samsung høretelefoner / AKG høretelefoner / JBL høretelefoner

Samsung er endnu en velkendt spiller på markedet indenfor elektronik, herunder trådløse headsets, musik, TV og naturligvis smartphones og tablets. Samsung er blandt verdens førende elektronik producenter, og dette betyder at de har de finansielle kræfter det kræver, at være innovative i sin udvikling af trådløse hovedtelefoner, noise cancelling høretelefoner og hvad der ellers findes på markedet.

Samsung har senest lanceret deres 100% trådløse høretelefoner, Samsung Galaxy Buds, “True Wireless Earbuds”, som er blevet testet blandt tusindvis af brugere og anmeldelse. Samsung Earbuds er helt klar anbefalet til dem som ejer en Samsung telefon, da der er en række fordele i den sammenhæng. Det er trådløse høretelefoner med bluetooth, og er samtidig en model som har været med i mange høretelefoner test.

Derudover skal det nævnes at AKG høretelefoner hører ind under Samsung mærket. AKG høretelefoner bliver mere og mere populære. AKG høretelefoner leverer høj kvalitet, i sær inden for støjdæmpende høretelefoner.

Ligeledes med AKG, så er JBL højtalere og høretelefoner også en del af Samsung. Både AKG og JBL høre ind under selskabet Harman, som er ejet af giganten Samsung. JBL høretelefoner er ligesom de øvrige producenter, store indenfor i øre høretelefoner, samt on-ear og over-ear.

Ønsker du at læse mere om Samsung høretelefoner kan du læse om dem her: link

Ønsker du at købe Samsung Galaxy Buds, klik her: link

Se alle AKG høretelefoner her: link

Se alle JBL høretelefoner her: link

 

Sennheiser høretelefoner

Sennheiser har altid været med på den nyeste mode når det gælder lydkvalitet, trådløs teknologi og design af høretelefoner. Sennheiser blev stiftet tilbage i slutningen af 2. Verdenskrig i 1945. Dengang hed virksomheden “Laboratorium Wennebostel”, og blev grundlagt af tyske Prof. Dr. Fritz Sennheiser. Virksomhed har i dag knap 3.000 ansatte på verdensplan, hvoraf ca. 50 % er i Tyskland og resten er fordelt omkring i verden.

Som så mange andre tyske virksomheder, var kvalitet i hovedsædet og er det ligeledes den dag i dag. Lyd og mikrofoner er deres speciale i dag, og Sennheiser lever af at lave innovative løsninger inden for høretelefoner,  hvor de både er førende på in-ear høretelefoner, over-ear høretelefoner, sports hovedtelefoner og andre forskellige slags trådløse høretelefoner.

Sennheiser in-ear hovedtelefoner er små og komfortable, men de giver stadig en fantastisk lyd. Sennheiser producerer både in-ear hovedtelefoner med og uden ledning, og er også kommet med på bølgen om at lave fuldstændig trådløse høretelefoner.

I linket her kan du læse om alle Sennheiser høretelefoner; som sagt, så kan du både finde Sennheiser in-ear høretelefoner, Sennheiser over-ear høretelefoner og en lang række forskellige Sennheiser trådløse høretelefoner med og uden støjdæmpende funktion: link

Se alle trådløse Sennheiser høretelefoner her: link

 

Jabra høretelefoner

Jabra er et af de mærker som man er begyndt at lægge mere mærke til. Jabra er en del af GN-gruppen, der blev grundlagt for 150 år siden. I dag er Jabra de eneste, der producerer headset/speakerphones til fritid og professionelt brug samt høreapparater under samme tag. Jabra udnytter derfor udvikling/viden på lyd og arbejder med dedikeret fokus  ̶  for at gøre lyden i dit liv bedre.

Jabra har den klare fordel, at være ejet af et selskab som er dedikeret til at lave høreapparater. Denne fordel kan de anvende i deres produktion af deres trådløse Jabra høretelefoner, da det kan give en række fordele. Jabra høretelefoner bliver som sagt mere og mere populære, da de i højere grad bliver fremhævet i flere trådløse høretelefon tests og ligeledes får gode anmeldelser.

Trådløse høretelefoner fra Jabra findes i forskellige typer. Jabra har mange år været markedsledende indenfor headsets og speakers til kontoret. De senere år har Jabra bevæget sig ind på markedet for trådløse høretelefoner til private forbrugere; og har vist sig at klare det meget godt.

Jabra trådløse høretelefoner har primært været særlig henvendt til at dyrke sport, og deres seneste lanceringer af 100% trådløse headsets, har de været særlig velegnet til motion. Dette er eksempelvis de smarte Jabra Elite Active 65t. Udover deres anbefalede trådløse sportsheadset, har Jabra ligeledes lavet et sæt trådløse høretelefoner med aktiv støjdæmpning, til musik og opkald. Disse har vi skrevet om her på siden, og de hedder Jabra 85H.

Overvejer du et trådløst sportsheadset fra Jabra, kan du se de forskellige modeller her: link

 

Marshall høretelefoner

Marshall er mærket som giver dig det rå og retro look, når du er på jagt efter et par nye trådløse høretelefoner. Marshall høretelefoner har alle dage været kendt for at levere et retro design til en fornuftig pris, uden at gå på kompromis med lyden. Marshall har tidligere været rigtig gode til at lave forstærkere og højtalere, men er de senere år fundet vej ind på markedet for trådløse høretelefoner. Seneste eksempel på dette er de nye trådløse Marshall Major III Bluetooth, som du kan læse mere om i linket.

Trådløse Marshall hovedtelefoner kan fås i alle typer og bliver typisk lavet i tre forskellige farver. Om du Marshall trådløse høretelefoner som in-ear, on-ear eller over-ear kan du også vælge mellem om det skal være sort, brun eller hvid farve.

Marshall hovedtelefoner ligger typisk lidt billigere end de øvrige mærker, fordi lydkvaliteten ikke er helt i samme niveau. Ved at købe en Marshall høretelefon, får du et flot og retro design til en overkommelig pris.

Se alle Marshall høretelefoner her: link

Trådløse høretelefoner test – testkilder

Markedet for trådløse høretelefoner er ekstremt bredt, og det kan være meget svært at finde frem til hvad der er de bedste trådløse høretelefoner for netop dig. Via vores guide på denne side, har vi inden for hver type af trådløse høretelefoner, fundet frem til de mest populære trådløse høretelefoner. Der findes et utal af hovedtelefoner tests på nettet, og vi har forsøgt at samle nogle af de mest troværdige og omfangsrige test af trådløse høretelefoner.

 

Forbrugerrådet Tænk – Test af høretelefoner

I denne test har den danske Forbrugerrådet Tænk været inde og test 70 forskellige hovedtelefoner og øretelefoner. I deres høretelefoner test har de haft særlig fokus på lydkvalitet, komfort og holdbarhed, støjforurening og funktioner.

Kåret som bedst i test blev modeller fra henholdsvis Sennheiser og Bose.

Bemærk at testen er fra 2015 og der er derfor ikke de nyeste modeller inkluderet i testen.

Du kan læse hele testen i linket nedenfor, såfremt du har medlemskab.

Læs hele testen her

 

What Hi-Fi? Test af bedste trådløse bluetooth høretelefoner 2019

Denne test fra engelske What Hi-Fi?, som er blandt verdens største magasiner inden for tech, har haft fokus på trådløse høretelefoner med bluetooth opkobling. I testen er der særlig fokus på tre forskellige typer – test af trådløse in-ear høretelefoner, test af over-ear høretelefoner og en test af støjdæmpende høretelefoner.

Denne trådløse høretelefoner test har testet de bedste høretelefoner på markedet, og rangeret dem ud fra hvilke grunde der er til at købe produktet og hvilke grunde der er til ikke at købe.

I den trådløse høretelefon test er den ultimative testvinder Sony WH-1000XM3, som får en købsanbefaling grundet den detaljerede og dynamiske lydkvalitet, de smarte og intuitive funktionaliteter og ikke mindst modellens effektive batteri og støjreducering.

Læs hele testen her

 

TrustedReviews.com – Bedste trådløse høretelefoner i 2019

I denne test af trådløse hovedtelefoner har det amerikanske TrustedReviews.com været ude og teste 14 forskellige høretelefoner på kryds og tværs. TrustedReviews.com har udarbejdet tusindevis af reviews af produkter, for at finde frem til de absolut bedste på markedet. Dette er også tilfældet med deres test af trådløse hovedtelefoner, som benytter sig af Bluetooth teknologi.

Ligesom i testen ovenfor, så er den ultimative testvinder altså Sony WH-1000XM3. Der er ikke mange negative ting at sætte på disse høretelefoner, og deres evne til at lave støjreducering er bare uden sammenligning.

Du kan læse den lange test af trådløse høretelefoner i linket nedenfor, samt se hvilke modeller de har inkluderet i deres test udover:

Læs hele testen her

 

Ekstra Bladet – test af in-ear høretelefoner

I denne test af trådløse in-ear høretelefoner, gennemgår reaktionen på Ekstra Bladet hvad de mener af de bedste in-ear høretelefoner.

I denne test har de fokus på to forskellige ægte trådløse høretelefoner; henholdsvis Sennheiser Momentum True Wireless og Jabra Evolve 65t. Begge modeller er blandt de mest populære ægte trådløse høretelefoner og de klare sig også godt i denne trådløse headset test. Testvinderen af disse to modeller blev Jabra Evolve 65t, selvom det var et ganske tæt kapløb.

Nedenfor kan du læse mere om de enkelte modellen, som om hvorfor at det trådløse Jabra headset løb med sejren frem for Sennheiser modellen:

Læs hele testen her

 

Aktiv Træning – Stortest af trådløse høretelefoner

I denne store test af trådløse høretelefoner, bliver der lagt særlig fokus hvordan de trådløse headset er til sport. Sport er et vigtigt element og er et af de primære område hvor det trådløse element virkelig kommer til sin ret.

I denne test at trådløse in-ear høretelefoner (opdelt i to kategorier), har Aktiv Træning testet 14 sportsheadset, som hver i sær er blevet testet i længere tid i dagligdagen og med på træning. I deres vurdering og test bliver der lagt vægt på følgende 4 parametre: Fit/komfort, betjening, lydkvalitet og værdi for pengene.

Derudover har de en karakterskala som hedder fra 0-6 hvor 0 er elendigt og 6 er forrygende. Ydermere bliver enkelte af modellerne stemplet, hvis de enten er testvinder, et godt køb eller hvis de er særlig favorit.

I den trådløse kategori med ledning mellem ørene, er vinderen Jaybird X3. Modellen scorer højt på alle 4 parametre og bliver beskrevet som følger: “Et gennemtængt, velsiddende og velbygget headset, der hele vejen rundt lige har dét der ekstra. Men giv os USB, tak.”.

Blandt de totalt trådløse sportsheadset er det Samsung Galaxy Icon X der løber med sejren. Blandt dens nøglefunktioner er bl.a. Offline musik, autotracking, stemmestyring og op til 7 timers batteri. Med andre ord, rigtig mange gode funktioner samlet i ét meget lille produkt. Aktiv Træning siger selv følgende om produktet: “Særdeles velsiddende og tekniske totalt overbevisende sportsheadset, der i et tæt og dygtigt topfelt scorer ‘fuldt hus’.”

Ønsker du at læse mere om den store test af sportsheadset, så klik i linket nedenfor.

Læs hele testen her

 

SoundsGuys.com – Bedste aktive støjreducerende trådløse høretelefoner

Hvis du er på udkig efter trådløse høretelefoner med aktiv støjreduktion, så skal du læse videre her. I den store test af høretelefoner med noise cancelling af SoundsGuys, har de gennemgået de 5 mest populære modeller og rangeret dem. I testen har der været særlig fokus på de enkelte trådløse hovedtelefoners evne til at reducere støj omkring, således at man kan have 100 % fokus på den musik man gerne vil høre.

I testen har der som sagt været 5 forskellige modeller, heriblandt Sony WH-1000XM3, Bose QuietComfort 35 II og Jabra Elite 85H samt to forskellige AKG høretelefoner.

Som testvinder i testen finder du Sony’s trådløse høretelefon. Modellen har en fænomenal aktiv støjreducering, samtidig med en rigtig god applikation og en endnu bedre lydkvalitet. Modellen nævnes som den “Bedste all-around” og får en score på 8.8 ud af 10. Denne bliver stærkt efterfulgt af konkurrenten Bose QC 35 II, som får en score på 8.6 ud af 10. Her fremhæves også den superbe ANC (active noise cancellation), samt en høj komfort og et funktionelt design.

Skal du vide mere om de enkelte modeller og hvordan de hver i sær testede i den aktive støjreduktion, klik da i linket nedenfor, som sender dig videre til den gode trådløse hovedtelefoner med aktiv støjreducering test.

Læs hele testen her

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge trådløse høretelefoner til sport?

Den trådløse lyd er til fart og action – du gider ikke døje med ledninger nå du skal ud og løbe, cykle en tur eller styrketræne nede i fitteren. Musik til træningen er noget de fleste foretrækker, og mulighederne indenfor sportsheadset er eksploderet de seneste år. Efter lanceringen af iPhone 7, hvor Apple tog det drastiske valg at fjerne 3,5-mm-hovedtelefonstikket (jack-stikket), er der mange ‘gamle’ hovedtelefoner, der er blevet nær ubrugelige. NU står producenterne på spring for at sælge nye trådløse hovedtelefoner til os, der styrketræner, løber, svømmer og cykler.

Der findes to forskellige typer trådløse hovedtelefoner: dem, der stadig har en ledning fra det ene øre til det andet, og de ægte kabelfri – truly wireless – hvor du simpelthen bare sætter to trådløse enheder i ørerne. Den sidste kategori er relativt ny, og det bærer flere af produkterne da også præg af. Der er en del børnesygdomme i kategorien, og produkterne er også stadig en del dyrere end de mere traditionelle headset. Ikke desto mindre er det fantastisk at tage en løbetur eller knokle med vægtstængerne uden at have en ledning dinglende bag nakken.

Trådløse høretelefoner er således det helt rigtige valg, hvis du skal have et par høretelefoner til at dyrke sport. Det du skal gøre op med dig selv er, hvilket type at trådløse høretelefoner skal du have? Det er klart mest populært at gå med in-ear høretelefonerne – med ledning fra det ene øre til det andet. Dog ser man flere og flere producenter lave disse ægte trådløse høretelefoner, som også fungerer godt.

 

Hvad er forskellen på passiv og aktiv støjreduktion?

Dette er en af de ting, der lyder ens, men har meget stor forskellig betydning. Passiv støjreduktion (eller støjisolering) betyder “bare”, at produktet lægger sig fysisk mellem øret og lyden udefra og dermed blokerer støj fra at komme ind i øret. Helt tilsvarende en øreprop. Dette forekommer typisk i in-ear modellerne, som i de flest tilfælde kan fungere netop som en øreprop og dermed give passiv støjreduktion.

Aktiv støjreduktion (ANC) fungerer forskellig, selvom slutmålet er det samme. Produkter med ANC har små mikrofoner i dem, der optager den lyd/støj som er omkring dig. Hovedtelefonerne producerer derefter den modsatte lydbølge for aktivt at afbryde den uønskede lyd. Det er alt baseret på fysik og lydbølger. Som du kan forestille dig, er dette ikke en nem ting at opnå. Når hovedtelefoner hævder at de har støjreduktion, er det væsentligt at læse anmeldelserne heraf, da der kan været meget variation i effektiviteten af denne støjreduktion. Køber du et trådløst headset med aktiv støjreduktion fra eksempelvis Bose eller Sony, kan du vide dig sikker på at de fungerer godt – men det er langt fra tilfældet med alle mærker.

 

Hvad er flad/neutral lyd?

Mange gange hører du nogen henviser til et par hovedtelefoner, som at have en “flad” eller en “neutral” lyd. Dybest set betyder det, at hovedtelefonerne reproducerer det signal, de modtager fra kildeenheden, med så lidt afvigelse fra den som muligt. Det kan virke som om dette er noget, du vil have alle hovedtelefoner til at gøre, men der er grunde til, at de fleste ikke gør det.

Generelt er en flad lyd ikke en meget spændende lyd. Så mange hovedtelefon producenter giver et lille boost til bestemte frekvenser for at gøre dem mere tiltrækkende til lytteren. Dette er ikke ligefrem en dårlig ting, da nogle mennesker kan lide mere bas i deres musik, mens andre foretrækker vokaler og instrumenter til at have forrang. Et fladt lydende par hovedtelefoner bruges, mens lyd produceres eller blandes, så lyden lyder bedst uanset hvilken type enhed den afspilles senere. Hvis du ikke producerer eller blander lyd, behøver du ikke nødvendigvis et par neutrale hovedtelefoner, medmindre du foretrækker den slags lyd.

All search results
error: