Bedste støvsugere til hundehår i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Hvorfor købe dette produkt?

Bedst i test hos TÆNK 2017
Poseløs støvsuger med stor beholder
★★★★★ Hos Coop Shopping
Arbejdsradius på 11 meter
Medfølgende HEPA filter (99,95%)
Mundstykke til at støvsuge dyrehår

Bedste poseløse støvsuger hos Tænk i 2017

Denne lækre røde støvsuger fra Bosch er kåret til at være bedst i test af TÆNK tilbage i 2017. Støvsugeren har rigtig mange fordele og vil hjælpe dig til at holde dit hjem rent og nydeligt. Støvsugeren er poseløs og har i stedet for dyre støvsugerposer en beholder på 3 liter til at opsamle alt det snavs du støvsuger op. Rengøringsevnen for støvsugeren på hårdt gulv er den bedste og er mærket med A. Så har du trægulv eller klinker som skal rengøres kan denne støvsuger med fordel købes.

Lydniveauet for støvsugeren er 74 dB og dermed larmer den en smule men sikrer dig et rent hjem. Arbejdsradiussen er hele 11 meter og dermed slipper du for at tage stikket ind og ud hele tiden. Støvsugeren er udstyret med et teleskoprør som gør det nemmere for dig at nå alle steder. Derudover får du ikke rygproblemer da du nemt kan indstille længden så den passer til din højde.

Lavt energiforbrug og HEPA filter

Når du køber denne lækre Bosch støvsuger kan du regne med at du får en støvsuger som gør dit hjem hurtig rent og samtidig bruger minimal energi. Støvsugerens energiforbrug ligger nemlig i den lave ende og er mærket med C. Støvsugeren er udstyret HEPA-filter og er i klassen H13, som henviser til at optagelsesevnen er på hele 99,95%. Dermed kan du roligt regne med at du ikke behøver komme de samme steder flere gange, da optagelsesevnen er så god. Støvemissionen for støvsugeren er i klasse A, som er den bedste. Dermed kan du være sikker på at alt støv op fra dit gulv forbliver i støvsugeren.

Er du hunde- eller katteejer kan du med fordel købe denne støvsuger. Med i købet af denne støvsuger får du nemlig et turbo mundstykke som er perfekt til opsamling af dyrehår. Derudover får du også mundstykker til parket, møbel og et fuge-mundstykke. Med disse mundstykker har du en god frihed til at støvsuge hvor du vil og kan nemt skifte disse. Ligger der tæpper i hjemmet er støvsugeren dog ikke den bedste til disse. Støvsugeren har en støvoptagelse markeret med C på tæpper.

Velegnet til dyrehår

Bosch Zoo’o ProAnimal BGS5335 er særligt velegnet til dyrehår, og er en af grundende til at modellen bliver kåret som bedste støvsuger i test. Denne poseløse model bliver topscorer både i støvsuger test hos både det danske forbrugerråd Tænk samt den svenkse pendant Råd & Rön. Blandt begge parter er der ikke stor tvivl om, at det her er en poseløs støvsuger i høj klasse.

Som det kan udledes fra navnet af modellen, er denne bedste poseløse støvsuger særlig effektiv til dyrehår af forskellige typer. Modellen får et A i støvoptag på hårdt gulv, hvor dyrehår i sær har svært ved at finde sig til rette. Modellen får et C hvad angår støvsugning på gulvtæpper, da det specialfremstillede mundstykke, som skal støvsuge hundehår op.

Denne effektive poseløse støvsuger er udstyret med et HEPA filter, som sikre en effektiv optag af støvpartikler. Filteret sikre at at miljøet bliver bedre samtidig med at antallet af støvpartikler bliver formindsket.

Har du dyr i hjemmet, kan denne model klart være en fordel for dig. Med ProAnimal turbomundstykket fjerner den de mange hår som dyr kan smide omkring i rummene. Med sin stærke sugekraft, sikre du dig et rent hjem, som er til fordel for dem som bor i hjemmet.

Flere funktioner

Denne bedst i test poseløse støvsuger fra Bosch er effektiv og smart. Med sit AirTurbo system, fjerner den hår som aldrig før. Derudover har denne Bosch BGS5335 Zoo’o ProAnimal et SelfClean system, som sikre at støvsugeren selv rengør filteret efter behov. Dette er en særlig funktion fra Bosch, som ikke mange andre støvsugere besidder.

Udover ovenstående har Bosch BGS5335 et vaskbart hygiejnisk HEPA filter. Fordelen ved et HEPA filter er, at det filterer alle partikler bord, samtidig med at det renser luften og giver en ren og dejlig udblæsningsluft. Hertil skal det nævnes, at det støvsugeren har en super simpel betjening ved udtagelse og tømning af støvbeholderen.

Støvbeholderen har en netto volume på 3 liter støv, et ergonomisk og behageligt håndtag, parkering og opbevaringsholder, automatisk ledningsoprulning samt en aktionsradius på 11 meter.

Anmeldelser

Denne Bosch poseløs støvsuger får naturligvis flotte anmeldelser af de personer, som har købt denne bedst i test støvsuger. På danske Skousen får denne poseløse Bosch BGS5335 4,3 stjerner ud af 5, baseret på +7 stjerner. Flere bruger nævner at de er rigtige glade for modellen hvor i sær turbomundstykket fremhæves. Desuden nævnes det at den er rigtig effektiv på gulvtæpper, til trods for at modellen “kun” får C ud fra EU-mærket.

En bruger skriver:

Fantastisk
“Denne støvsuger fungerer bare. Den er ekstremt støjsvag og ufattelig effektiv. Den får bare alle hunde hårene med, selv fra mine genstridige gulvtæpper! Tømning af støvbeholder kan ikke være nemmere, og der er ingen lugtgener under og efter støvsugning! Som allergiker er dette mit bedste køb nogensinde.

På den danske Coop Shopping side, får selv samme testvinder 4,4 stjerner ud af 5, som baserer sig på +10 anmeldelser. Her nævnes det at modellen er velfungernede, effektiv men kan have tendens til at være en smule klodset grundet størrelsen. Dette nævnes ligeledes i støvsuger testen, som er blevet udført.

1.995 kr
Til butik
Testvinder hos Aftonbladet 2017
Ledningsfri og poseløs model
★★★★★ Hos Coop Shopping
Kanon god støvsuger til dyrehår
Har tre forskellige indstillinger
Kommer med ekstra mundstykker

 

Testvindende støvsuger uden ledning

Bosch står bag denne geniale ledningsfrie støvsuger som er testvinder fra Aftonbladet tilbage i 2017. Du kan nemt komme rundt i hele huset uden at skulle tænke over at ledningen skal flyttes til en ny stikkontakt. Ikke nok med at støvsugeren kommer uden ledning så kommer støvsugeren også uden pose. Så det er slut med at bruge mange penge på dyre poser til din støvsuger. Støvsugeren har en beholder på 0,9 liter til at samle alt snavset sammen og den er utrolig nem og hurtig at tømme. Støvsugeren er kanon effektiv på hårdt underlag og er perfekt hvis du har trægulv, fliser eller klinker i hjemmet.

Støvsugeren har tre forskellige indstillinger hvad angår hastighed. Det er henholdsvis let rengøring, normal rengøring og turbo rengøring. Afhængig af hvilken indstilling du vælger at køre med bruger støvsugeren mere strøm. Støvsugeren er derudover super god til dyrehår og kommer nemt forbi dem og tager dem med sig. Dermed kan du uden problemer få støvsuget alle de hår op som generer i hjemmet.

Støvsugeren kan være lang tid i drift

Det vigtige med en støvsuger som er ledningsfri er at driftstiden er tilstrækkelig til at du kan støvsuge hele dit hjem på en gang. Støvsugeren kommer med en ladestation som ikke optager meget plads. Støvsugere kræver opladning i 6 timer hvortil den kan køre i 50 minutter. Dermed kan du på en enkelt opladning altså kommer overalt i dit hus og ikke være bekymret for at støvsugeren har brug for opladning undervejs. Bosch har installeret Lithium-Ion teknologien som er med til at batterierne kan holde i lang tid.

Tilhørende til støvsugeren fra Bosch kommer et fleksibelt mundstykke og et tilbehørssæt som gør din rengøring endnu nemmere. Støvsugeren kan benyttes af alle i hjemmet, fordi den vejer nemlig kun 3 kg. Dermed er støvsugere utrolig nem at køre rundt med og du får lynhurtigt et rent og lækkert hjem. Støvsugere vil fortælle dig når det er tid til at rense filteret og også indikere når det er tid til en opladning.

På den danske hjemmeside www.shopping.coop.dk har støvsugere fået 4,7 ud af 5 stjerner baseret på +72 anmeldelser fra brugere. Altså kan du godt regne med et kanon produkt fra Bosch med denne ledningsfrie og testvindende støvsuger.

1.527 kr
Til butik

Bosch BGL4ZOOO – Høj score hos TÆNK

Hvorfor købe dette produkt?

Højt vurderet hos Forbrugerrådet Tænk
★★★★★ Hos WhiteAway.com
Bedst tænkelig støvemission
God støvsuger til dyrehår

Perfekt til rengøring på hårdt gulv

Denne lækre røde støvsuger fra Bosch er perfekt til rengøring på hårdt underlag. Støvsugeren er altså til dig der har trægulv, klinker eller fliser i hjemmet. Derudover kan støvsugeren godt klare dyrehår og er mærket med C for rengøringsevnen på tæpper. Skalaen går fra A-G så støvsugeren ligger i den gode ende af skalaen. Når støvsugeren først tændes larmer den med 77 dB som er i den høje ende af skalaen for støvsugere.

Energieffektiviteten er C i denne model fra Bosch og dermed ligger støvsugeren i den bedre ende af skalaen. Støvsugeren har en aktionsradius på 10 meter, så du kan komme godt rundt omkring i hjemmet uden at skulle flytte stikket hele tiden.

Funktionerne kan hjælpe dig til et renere hjem

Bosch gør meget ud af at støvsugerne kan klare at støvsuge alle dyrehårene op så du kan have et rent og nydeligt hjem. Med Animal 360 kombitilbehør kan du rengøre tæpper kraftfuldt og få fjernet dyrehår fra de hårde gulve også. QuatroPower system er den nye teknologi fra Bosch som hjælper dig med at fjerne dyrehår i hjemmet og samtidig sparer du på energiforbruget. PowerProtect System er funktionen til en god støvsugning selv når posen er fyldt.

Støvsugeren fra Bosch kommer med HEPA (high efficiency particulate air) filter som fanger de fine støvpartikler, der kan give astma og allergisymptomer. Derfor er et HEPA filter næsten et most for de familier som døjer med disse lidelser og generelt er det bare sundt for luftvejene at have en ren luft i hjemmet. Støvemissionen er den bedste på markedet i denne Bosch model har mærket A. Støvemissionen angiver hvor god støvsugeren er til at holde støvet tilbage i udblæsningsrøret. Støvsugeren kommer med tre mundstykker til henholdsvis møbler, fuge-mundstykke og et turbo mundstykke til dyrehår.

På den danske test hjemmeside www.taenk.dk er modellen BGL4ZOOO fra Bosch kommet i den gode ende med mærket “god”, som er TÆNK’s næstbedste karakter. TÆNK udpeger særligt støvemissionen og holdbarheden i støvsugeren til at være rigtig gode.

1.999 kr
Til butik

Hvorfor vælge en støvsuger til hundehår?

En større og større andel af danskere i dag lider af allergi af den ene eller Der findes en masse forskellige typer hjem. Nogle har mere behov for en støvsuger med kraftig sugeevne end andre. Dyreejere og især hundeejere har særligt brug for en støvsuger der er særligt udviklet til at støvsuge hundehår op. Ligesom man har støvsuger hoveder, der er velegnet til hårde gulve, såsom trægulve, og andre som er tilpasset at skulle støvsuge på gulvtæppe, så har man også udviklet støvsugerhoveder, som er særligt gode til at opsamle hundehår og kattehår.

Er man hundeejer eller katteejer, og har man et dyr, som fælder meget, så er det en god idé at vælge en støvsuger, som er velegnet til at støvsuge dyrehår op. Når man skal vælge sin nye støvsuger er det derfor værd at overveje, hvad det er der primært skal støvsuges op. Er man hundeejer vil det derfor altid være en god idé at vælge en støvsuger til hundehår. Man kan også vælge en god robotstøvsuger til hundehår, som effektivt holder hårmængden fra dine kædedyr nede.

 

Hvad er fordelene ved en dyrehår støvsuger?

Der findes mange typer støvsugere og hver af dem indeholder særlige specifikationer. Når man er hundeejer vil det være en klar fordel at vælge en støvsuger, som har et særligt hoved eller særligt kraftig sugeevne, for at man sikrer, at man ikke skal stoppe støvsugningen i tide og utide for at tømme støvsugerhovedet for alt det, som støvsugeren ikke kan støvsuge op, og som derfor sætter sig i hovedet børster.

En støvsuger til hundehår eller dyrehår er særligt udviklet, så den har et såkaldt turbohoved, som gør det meget nemmere som hundeejer at holde sit hjem rent og pænt og fri fra hundehår. Ved at vælge en støvsuger til dyrehår vil man sikre, at rengøringen kan gå noget mere glat, når man ikke skal stoppe sin støvsugning hele tiden, men man bare kan støvsuge derudaf og være helt sikker på, at støvsugeren klarer arbejdet som den skal. Det er især den kraftige sugeevne som vil sikre, at så små og lette katte- og hundehår rent faktisk vil blive støvsuget op.

Er man en børnefamilie, hvor man har små børn der kravler meget rundt på gulvet og leger er det værd at tage med, at man har lettere ved at tage hensyn til børnene og sikre, at de ikke pludselig har hundehår på legetøjet de leger med og tager i munden.

 

Hvilke mærker er førende indenfor støvsugere til hundehår?

Heldigvis for forbrugeren er der god konkurrence på markedet for støvsugere til hundehår. Både Electrolux, Bosch, Miele, Hoover og Nilfisk har alle lavet super gode modeller af støvsugere til dyrehår. Dette siger også noget om, at der er et stort behov for at kunne vælge en støvsuger til hundehår når så mange producenter udvikler produkter og derfor går ind i kampen om den bedste støvsuger til dyrehår.

Fælles for alle produkterne er, at de har et særligt mundstykke, som har en turbofunktion som gør støvsugning af hundehår særligt effektivt. Mange husstande har dyr, og især hunde og katte, så derfor er der også behov for, at der er konkurrence på området og det skal man kun være glad for som forbruger, for det betyder jo at der er rigtig mange gode produkter og derfor er der stor chance for at vælge en rigtig god støvsuger til hundehår.

 

Forskellige typer af støvsugere til dyrehår

Almindelig støvsuger til dyrehår

Med en almindelig støvsuger med et turbomundstykke til dyrehår kan du nemt og hurtigt få rengjort dine gulve fra dyrehår. Husdyr er fortsat utrolig populært og der findes der heller ikke noget bedre end at komme hjem til den gladeste hund eller kat. Dyr er dejlige men de fælder samtidig også utrolig meget, især når de smider pelsen inden sommeren. Den almindelige støvsuger er fortsat et utrolig populært valg og nu kan du klare alle dyrehår med den også.

Se alle bedst i test støvsugere her.

Poseløs støvsuger til dyrehår

Den poseløse støvsuger er en genial opfindelse og dermed sparer du udgifter på dyre støvsugerposer som skal passe i både mærke og størrelse. En poseløs støvsuger er ikke særlig anderledes end en normal støvsuger, den har blot en beholder i stedet for en pose. Typisk er beholderen en smule mindre en normal støvsugerpose, men beholderne er aftagelige og du kan derfor nemt tømme den hver gang du har støvsuget.

Du kan uden problemer også støvsuge flere gange uden at tømme, men ved at tømme beholderen hver gang, sætter der sig ikke snavs op og ned af siderne. Når du køber en poseløs støvsuger er det slut med at smide penge efter støvsugere, fordi der kommer ikke andre udgifter end hvad selve støvsugeren koster.

Se alle poseløse støvsugere her.

Ledningsfri støvsuger til dyrehår

Hvis man har prøvet at støvsuge kender man helt sikkert til problematikken med at man skal skifte stikkontakt og ikke kan gå lige derhen man vil med støvsugeren. Med en ledningsfri støvsuger kan du komme rundt i hele hjemmet uden at være begrænset af noget som helst. Du behøver ikke løfte ledninger for at komme forbi støvsugeren, nej, de behøver faktisk bare at støvsuge hvor end du vil.

En ledningsfri støvsuger kræver selvfølgelig opladning og derfor er det vigtigt at huske at lade støvsugeren op inden man planlægger at gøre huset rent. En ledningsfri støvsuger er altså ubegrænset støvsugning og bare meget nemmere.

Se alle ledningsfri støvsugere her.

error: