Bedste sous vide stave i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

HOLM by AIO TW-2000 Sous vide

Om produktet

I dette sæt fra Holm by Aio medfølger både en Sous Vide stav og en vakuumpakker. Man er på den måde fuldt udrustet til at tilberede sine madvarer, hvad end det er kød eller grøntsager. For at kunne tilberede sine madvarer i et vandbad kræves det, at maden er vakuumpakket. Dernæst kan man indstille sin Sous Vide til netop den temperatur man ønsker sin mad tilberedt ved.

Denne Sous Vide fra Holm by Aio har et medgørligt LED display, som gør det let at indstille efter den ønskede temperatur. Når man har denne Sous Vide er det eneste man mangler bare sin madvarer og krydderier – så er man klar til at tilberede et enestående måltid, som man ellers kun kan drømme om at få på lækre restauranter.

1.399 kr
Til butik
Godt køb

Om produktet

Denne Sous Vide fra Profi Cook er holdt i et moderne og flot design. Med et medgørligt LED display indstiller man tid og temperatur efter eget ønske og så skal man blot tilføje lægge sine madvarer i vandet. LED displayet er endda med touch. Forinden skal man have krydret og pakket sine madvarer i en vakuumpose. Man gør dette for at sikre, at vandet ikke trænger ind til madvarerne, men at det udelukkende er varmen fra vandet, som tilbereder maden. Derudover er madvarerne i direkte kontakt med vandet, når det er vakuumpakket, uden at vandet trænger ind. Sous Vide staven fra Profi Cook cirkulerer vandet og varmen rundt i vandbadet, så man på den måde har en konstant temperatur i vandet.

Når man benytter denne Sous Vide skal man have en gryde eller vandbeholder, der som minimum er 18 cm højt. Man kan indstille Sous Vide fra Profi Cook på mellem 0 OC og 90 OC. Vakuumpakker medfølger ikke med denne Sous Vide.

599 kr
Til butik
Godt køb

Om produktet

Witt har lavet en super lækker Sous Vide med et flot design, og som samtidig er nem at betjene. Der er en smart LED skærmvisning, der viser temperatur og tid. Ved at benytte en Sous Vide sikrer man, at der holdes en konstant temperatur i hele vandet, så dine madvarer bliver tilberedt til lige den temperatur du ønsker.

Denne Sous Vide fra Witt har en margen på mellem 45 OC og 95 OC. For at kunne tilberede madvarerne skal disse vakuumpakkes. Denne model er udelukkende en Sous Vide stav, så man skal have en vakuumpakker ved siden af.

Denne model tilbereder udelukkende kødet eller grøntsagerne, når man har krydret og pakket maden. Man sikrer at smagen, vitaminer og mineraler bevares, når man tilbeder for eksempel en bøf i sit vandbad ved brug af en Sous Vide.

1.099 kr
Til butik

Generelt om Sous vide som køkkenredskab

En Sous Vide er et køkkenredskab, som er tiltænkt dem, der lige vil krydre sin madlavning dét mere. Som madentusiast kan man ikke undvære en Sous Vide i sit køkkensortiment. Hvis man vil lave en helt igennem fantastisk madoplevelse, hvad end man tilbereder bøffer eller grøntsager, eller forsøger sig med en sovs eller fisk, så er en Sous Vide ideel at have ved sin hånd. En Sous Vide fungerer på den måde, at den via vandcirkulation sikrer en konstant temperatur i hele vandbadet.

Når man benytter en Sous Vide skal ens madvarer pakkes i vakuumposer, således det er helt sikret fra vandet og kan tilberedes med fuld kontakt til det tempererede vand. Nogle få modeller har en medfølgende  vakuumpakker, så man har hele sættet ved et enkelt køb. Langt de fleste modeller er dog udelukkende selve Sous Vide staven, så der skal man holde sig for øje, at hvis ikke man allerede er indehaver af en vakuumpakker, så skal denne købes ved siden af.

 

Populært at bruge Sous vide til madlavning

Det er blevet yderst moderne at benytte en Sous Vide. Man ser dem mere og mere både ved madprogrammer og i opskrifter, for det er en super god måde at sikre, at man bevarer både madvarernes gode smag, men samtidig sikrer man også at maden ikke mister sine næringsstoffer eller mineraler. Man sikrer en god kernetemperatur og vil blot skulle stege en sprød skorpe eller andet på sin bøf, når den har den rette temperatur fra vandet. Man langtidssteger altså sine madvarer, så de langsomt får den ønskede temperatur.

Brugerne er meget tilfredse med deres køb af Sous Vide. Når man først har prøvet, og har fundet nøglen til at lave den gode mad, man normalt kun får på restauranter, så kan man ikke leve uden. Så går du med en drøm om at eje en Sous Vide, så er du kommet til det rette sted.

error: