Bedste robotstøvsugere til hundehår i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorie

Testvinder
iRobot Roomba 980
9x testvindende 900 iRobot serie
Rengør i op til 2 timer ad gangen
Automatisk TæppeBoost funktion
Skræddersyet planlægning af rengøring
Virtuelle vægge og trappesensor
Kan fjernstyres via smart app

 

Testvinder – bedste robotstøvsuger på markedet

iRobot Roomba 980 er klart en af de absolut bedste robotstøvsugere på markedet. Denne robotstøvsuger har en af de bedste batterier på markedet, med en arbejdstid der hedder op til 120 minutter. Udover at kunne holde længe, så har den smart genopladningsfunktion, hvor støvsugeren selv vender retur til dens ladestation når dette kræves. Robotstøvsugeren har en ladetid på 180 minutter til fuld opladning, hvilket er rimelig standard inden for robotterne.

iRobot 900-serien er den mest prisvindende robotstøvsuger på markedet, og roses til skyerne for dens hav af funktionaliteter, som rent faktisk virker. Blandt andet er denne robotstøvsuger testvinder hos amerikanske TechRadar.com, som skriver “Roomba er synonym med robotstøvsuger, og der findes ikke et bedre eksempel end iRobot Roomba 900-serien”. I testen fremhæves evnen til at navigere rundt i hjemmet, samt det højeffektive batteri som sidder i modellen.

Mange funktionaliteter i den bedste robotstøvsuger

Ja, der findes rimelig mange funktioner i denne robotstøvsuger. Som værende en af de absolut bedste robotstøvsugere på markedet, skulle man også forvente at der var nogle effektive og anvendelig funktionalitet inkluderet. Blandt det mest lovende ved denne model, er at du blot trykker “Clean”, og så sørger robotten selv for resten. Du slipper således for det sure støvsugningsarbejde. Med den indbyggede iAdapt 2.0 navigationssystem, og rengører let dit hjem. Modellen kører problemfrit under møbler og langs vægge. Som et plus i denne model, har iRobot Roomba 980 det såkaldte “TæppeBoost”, som skruer bissen på når den kører på bl.a. tæpper.

Derudover findes der mange andre smarte funktioner i denne robotstøvsuger som blandt andet inkludere virtuelle vægge, fjernstyring via smart app og automatisk genopladning. Til modellen medfølger desuden 2 virtuelle vægge, et ekstra High Efficiency filter og en ekstra sidebørste, hvis den anden mod forventning skulle gå i stykker.

379 kr
Til butik

Miele Scout RX1 robotstøvsuger. Miele fandt hurtigt ud af, at robotstøvsugere var uundgåeligt i støvsugerens udvikling og kom derfor hurtigt med på bølgen. Miele er generelt kendt for deres høje kvalitetsstandard og flotte design, samt funktionalitet. Miele Scout RX1 robotstøvsuger er ingen undtagelse. Med sit avancerede navigationssystem kan denne robotstøvsuger gøre rent overalt i dit hjem, endda på de mest vanskelige steder.

Den har en højde på kun 88 mm og en bemærkelsesværdig lang batteritid på op til to timer. Derudover er der tale om en yderst effektiv og grundig støvsuger, der kan rengøre 150 m2 uden opladning undervejs. Støvsugeren kører selv tilbage til ladestationen når den har gjort det angivne område rent.

Det er desuden er muligt at afgrænse området robotstøvsugeren skal køre, idet man kan placere magnetbånd de steder man ikke ønsker den skal køre. Noget af det vigtigste ved en robotstøvsuger er at den kan klare den huslige hjælp imens man selv når en masse andre ting. Miele Scout RX1 har naturligvis en timer-funktion, der gør at du kan bestemme, hvornår det passer dig bedst at den gør rent, så den ikke skal være i vejen når i er hjemme og skal nyde det rene hjem.

3.199 kr
Til butik

Forbrugerrådet Tænk testvinder 2017
Bedste robotstøvsuger
★★★★ hos TrustedReview og Skousen
Programmeres og styres via app

 

Om produktet

I en støvsuger test af robotstøvsugere foretaget af Forbrugerrådet Tænk, har denne Neato Botvac D7 Connected fundet vejen til toppen. Den findes i toppen sammen med Kobold VR200 robotstøvsuger, som begge har samme karaktertræk for både udseende og funktioner.

Er du træt af at skulle hive den gamle støvsuger frem fra skabet, skifte ledningen når du træder ind i et nyt rum? Ja, så kan en robotstøvsuger fra Neato være en god ide. Modellen er særlig effektiv på store områder, da den kører helt automatisk. Denne testvindende robotstøvsuger har mulighed for at blive styret via din smartphone, heraf navnet “Connected”. Med denne smarte Wi-Fi kontrollerede robotstøvsuger, kan du sende robot ind i det rum du ønsker rengjort, samt skemalægge støvsugningen.

Denne bedst i test robotstøvsuger har et højtydende filter og en ekstra stor støvbeholder, som gør at du sjældent skal tænke på at tømme den. Derudover er det meget nemt at fjerne og rense filteret, når det er nødvendigt.

Nok er Neato Botvac D7 Connected ikke den billigste robotstøvsuger, men det er altså en af de bedste robotstøvsugere. Det anvender en lasersystem til at identificere dens omgivelser og til navigation. Derudover kan du lave en masse smarte indstillinger inde i applikationen.

Funktioner

Denne robotstøvsuger har en lang række funktioner, som er med til at gøre den til den bedste robotstøvsuger på markedet. Modellen har et alsidigt børstesystem, som opfanger langt størstedelen af det støv den møder på vejen. Modellen er ideel til husstande med dyr og personer med allergi.

Da den har en firkantet udforming på dens front, har denne Neato robotstøvsuger mulighed for at komme helt ind i hjørnerne og ind langs kanten. Grundet dens smarte laserfunktion, kan Neato Botvac D7 Connected se i mørke. Det kan komme steder du ikke selv kan, som eksempelvis under sengen, skabet eller sofaen i stuen. Og endda uden problemer.

Modellens batteri er bygget på et lithium batteri med op til 2 timers driftstid. Modellen har ligeledes en turbofunktion, hvor batteri dog kun holder op til 90 minutter. Når Neato Botvac så er ved at være træt, kører den automatisk tilbage til ladestation får at få mere energi. Når det har tilpas meget energi til at færdiggøre arbejdet, vender den tilbage til det sted hvor den afbrød – og afslutter så arbejdet.

Anmeldelser

Denne robotstøvsuger fra Neato modtager gode anmeldelser fra overalt i verden. På den amerikanske TrustedReview.com er modellen kåret som den bedste robotstøvsuger i 2018. I blandt de positive noter, kan det blandt andet nævnes evnen til at støvsuge på hårde overflader, dens lavprofil og evne til at komme ind under møbler. Derudover er den særlig effektiv på dens batterilevetid, dens smartphone funktioner over neato appen samt dens lasersystem. Til den negative side, kan det nævnes at det nævnes, at den ikke er den bedste model på gulvtæpper.

Læs hele anmeldelsen fra TrustedReviews.com her.

Her på det danske marked får robotstøvsugeren også en masse rosende ord. Det danske forbrugermagasin Tænk har kåret Neato Botvac D7 Connected til den bedste robotstøvsuger i deres store støvsuger test.

Af de mange forhandlere af robotstøvsugeren, er der også en masse rosende ord. På danske WhiteAway.com får modellen 4,5 stjerner ud af 5, baseret på +8 anmeldelser. Her skrives det blandt andet at robotten kommer godt rundt i hjørnerne, samt at den er meget driftssikker og effektiv.

5.699 kr
Til butik

Trekantet robotstøvsuger fjerner hundehårene

Dette er Electrolux’ svar på en smart og effektiv robotstøvsuger, som skal gøre buk med snavset og allergenerne i dit hjem. Det er sådan set lykkedes Electrolux meget godt med deres Electrolux PURE i9 robotstøvsuger. Modellen er blevet testvinder i 2017 hos M3, for at være den bedste og mest effektive støvsuger til prisen.

Denne model er udstyret med avanceret kamera navigation, som scanner rummet for forhindringer, og laver en rute, som tager højde for dette. Dette sikre en optimal rengøring af dit hjem, alle steder hvor der kunne tænkes at ligge støv og hår. Som det kan ses på billedet, medfølger en XXL børste, som opsamlet alle dyrehår, den kommer forbi.

Med modellens unikke konstruktion kaldet Trinity Shape, kan denne robotstøvsuger nå ind i alle hjørner og kroge. Derudover har den en indbygget motor, som sikre at den kan kører over trin og og tærskler op til 2,2 centimeter. Har du derfor dørtrin mellem dine rum, bør dette ikke være et problem for denne smarte robotstøvsuger.

Kan betjenes via app

Denne moderne robotstøvsuger fra Electrolux har en tilhørende applikation til smartphones, som åbner op for mange muligheder. Med Pure i9 aooen, kan du eksempelvis sætte gang i robotstøvsugeren, mens du ikke er hjemme. Derudover får du live information om hvor robotten befinder sig, og hvor langt den er i rengøringsprocessen via appen. Ønsker du at se hvor lang tid der er tilbage af støvsugningen, så kan du blot tjekke appen på farten. Du kan altid styre det fra telefonen, så om du er på ferie, på arbejde eller noget helt tredje, så kan du sætte robotstøvsugeren i gang efter behov.

Derudover bør du ikke være bekymret for, at robotstøvsugeren løber tør for strøm mens den er i gang. Som mange af de andre topmodeller på markedet, har denne robotstøvsuger et smart lade- og fortsættelse system. Når støvsugeren begynder at løbe tør for strøm, sørger den selv for at finde retur til ladestationen. Den er fuldt opladt på maks 3 timer, hvorefter den genoptager det præcis samme sted hvor den slap.

Nøglespecifikationer

Lydniveau: 75 dB
Højde: 8,5 cm
Køretid: 40 minutter
Ladetid: 3 timer
Beholder: 0,7 liter

4.199 kr
Til butik

Køb en robotstøvsuger til hundehår

Er du træt af at bo i et hjem, der er dækket af hår? Uanset om du bor sammen med en hund, en kat eller et andet kæledyr, kan de mange hår til tider føles som en tabt kamp.

En del af problemet er, at mange støvsugere kæmper for at få pels ud af tæpper og polstring. Nogle støvsugere er bedre til at samle håret i en hårkugle, end at rent faktisk støve det op i støvsugeren. Mange støvsugere har også lav kvalitetsfiltre. Dette kan føre til, at flere allergener flyder rundt i dit hjem sammen med en generel følelse af urenlighed.

Heldigvis er der en række almindelige støvsugere til hundehår designet med kraft og funktionalitet til at samle dyrehår, hvilket giver dit hjem en  renere følelse og reducerer samtidig allergifremkaldende partikler. Hvis du eller nogen andre i dit hjem lider af allergier, kan det gøre forskel på nysen, løbende næse og andre reaktioner.

Hvis du har kæledyr i hjemmet, er du garanteret klar over hvor meget de kan svine. Kæledyr, især de meget behårede af slagsen, kan efterlad hår alverdens steder hvor de bevæger sig. Har du hund eller kat, så kan en robotstøvsuger være det helt rigtige valg for dig.

En robotstøvsuger til dyrehår har den kæmpe fordel, at den kan køre ustoppeligt. Hvis du ved hvor din hund opholder sig meget, så kunne man passende programmere sin nye robotstøvsugere til at støvsuge det pågældende rum i en bestemt tidsperiode.

Der findes mange robotstøvsugere til hundehår, men det er bestemt ikke alle modellerne som er gode. På denne side har vi samlet de bedste robotstøvsugere til hundehår, som du garanteret vil blive glad for på den lange bane.

 

Robotstøvsuger til dyrehår – vær opmærksom på dette:

Der findes som sagt mange forskellige modeller af robotstøvsugere – nogle bedre end andre. I dette afsnit kan du blive klogere på hvad der danner grundlag for en god robotstøvsuger til hundehår. Det hører til sjældenhederne at producenterne mærker deres model “Robotstøvsuger til hundehår”, så det er typisk nogle andre områder man skal holde øje med.

Sugeevne

Det absolut vigtigste punkt, for at afgøre om robotstøvsugeren er god til hundehår og dyrehår generelt, er sugeevnen. Har robotstøvsugeren en god sugeevne, til at fange hår fra gulvtæpper osv., så er det et godt valg hvis du søger en hundehår robotstøvsuger. Hvis robotstøvsugeren har en kraftig sugeevne eller en turbofunktion, er det typisk et udtryk for at det er en god robotstøvsuger til gulvtæppe og dyrehår.

Form og børstehoved

Udover sugeevnen, er det vigtigt at vurderer om robotstøvsugeren er god til at komme rundt i hjørnerne. Dyrehår har nemlig en tendens til at samle sig i hjørnerne efter tid.At din selvkørende støvsuger kan komme helt ud i hjørnerne er derfor temmeligt vigtigt. Her kan man eksempelvis kigge på robotstøvsugeren udformning (er den rund eller firkantet) samt hvilken børstehoved har støvsugeren. Der er nemlig stor forskel på om børsten sidder i siden af robotstøvsugeren, eller om den er placeret foran robotten. Om det er det ene eller det andet, kan betyde forskellen på om det er en god robotstøvsuger til hundehår eller ej.

Lydniveau

Det kan være væsentlig at kigge på om det er en støjsvag robotstøvsuger eller ej. Hvis der skal være større sandsynlighed for at dine kæledyr kan omgås robotstøvsugeren, kan lydniveauet spille en væsentlig faktor. Eftersom en robotstøvsuger skal være i det samme rum som dyret, så kunne det være godt hvis de kunne omgås samtidig. Hvad kan gøre lydniveauet hos en robotstøvsuger til dyrehår ekstra relevant, er at dyrene har en bedre hørelse end mennesker. Synes du at støvsugning larmer meget, så prøv at forestil dig hvordan en hund eller kat har det ved støvsugning. Det er heldigvis ikke farligt for hverken hunde eller katte, men de skal typisk vende sig til lyden. Her skal det nævnes at hunde er dem som typisk vender sig hurtigst til at være sammen med en robotstøvsuger.

Kortlægning

Dette kan være relevant i hvis der er specielle rum som du ikke ønsker din robotstøvsuger til hundehår bevæger sig ind i. Nogle af de mest moderne robotstøvsugere har funktioner, hvor du ved hjælp af mobilen, kan fortælle hvor robotstøvsugere skal støvsuge og hvor den ikke skal. Ønsker du eksempelvis kun at din robotstøvsuger bevæger sig i stuen og gangen, så kan du blot “spærre” de andre rum. Det er rigtig smart.

 

Hvad kan en robotstøvsuger til hundehår?

Der er naturligvis en forskel på hvert enkelt robotstøvsuger og hvad den kan. Fælles for dem alle er, at du ikke skal tænke på støvsugningen, da robotten kan klare arbejdet for dig. Det eneste du skal koncentrer dig om, er hvor og hvornår robotstøvsugeren skal være i gang. Det forholder sig sådan, at en robotstøvsuger til hundehår kan køre lige præcis når det passer dig – og så gør det arbejdet færdigt. Mange af de moderne robotstøvsugere registrerer selv hvornår de er ved at løbe tør for batteri, og kører selv tilbage til ladestationen. De fleste robotstøvsugere husker endda hvor de stoppede, og vender tilbage for at få støvsuget det snavs og de dyrehår op, som den ikke nåede sidst.

En robotstøvsuger til hundehår kan sikre at der holdes en minimalt niveau af hundehår og andet snavs på gulvet. Ved at robotstøvsugeren i princippet kan kører hver eneste dag, er det kun ens forfængelighed som sætter grænsen. Ønsker du et konstant rent gulv uden snavs og dyrehår, så sætter du den blot til at kører mens du ikke er hjemme. Så ved du, at hver gang du kommer hjem, så er der dejlig rent og frit for dyrehår.

Dette er også særlig relevant hvis man er støvallergiker. Så kan en robotstøvsuger være med til at holde niveauet minimalt, og dermed øge dine chancer for ikke at blive ramt af et allergisk anfald. Dermed kan det roligt siges, at der er nogle store og ret klare fordele, ved at tilegne sig en robotstøvsuger til hundehår. Er du fortaler for robotter, så kan du med fordel også lette arbejdsbyrden i haven, ved at bruge en robotplæneklipper.

error: