Bedste poseløse støvsuger i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Læs mere om de bedste poseløse støvsugere

Poseløse støvsugere bliver mere og mere populært. Med disse modeller slipper du for besværet med at skifte poser, hvilket også er billigere på den lange bane.

Nedenfor kan du læse om de bedste poseløse støvsugere i test samt de poseløse støvsugere som er mest populære. Læs om fordele og ulemper samt find den billigeste pris på modellen.

Hvorfor købe dette produkt?

Energiklasse A+ poseløs fra Miele
★★★★★ Hos Skousen.dk
Velegnet til hjem med husdyr
Nem tømning af beholder

Kanon Miele støvsuger til hårdt gulv

Med denne almindelige støvsuger fra Miele får du en støvsuger som præsterer utrolig godt på hårdt gulv og derfor har støvsugeren også scoret den bedste score på hårdt gulv, nemlig A. På tæpper ligger støvsugeren i den gode ende med en score på C. Sugeeffekten på støvsugeren er på 550 watt og kan nemt justeres så den får alt snavs med op. Støvsugeren har en aktionsradius på 10 meter som er en fornuftig aktionsradius men den ligger dog i den kortere ende på skalaen.

Støvsugeren har et lydniveau på 73 dB som er forholdsvis standard for en almindelig støvsuger. Støvsugeren er poseløs som er en kæmpe fordel. Støvsugeren er udstyret med en beholder med en kapacitet på 2 liter og dermed kan du støvsugere flere gange uden at tømme beholderen. Ved at have en poseløs støvsuger sparer du en masse penge på dyre støvsugerposer.

God energiklasse og lækkert tilbehør

Med støvsugere fra Miele tænker du på miljøet mens du gør rent. Støvsugeren har nemlig scoret A+ i energiklassen og er derfor blandt de mest energivenlige støvsugere på markedet. Støvemissionen i en støvsuger skal som udgangspunkt være så høj som overhovedet mulig så du ikke går og indånder støv og snavsede partikler. Støvsugeren her har en støvemission på A og er derfor også blandt markedets bedste her. En god støvemission er godt for dig som er allergiker eller lider af astma. Derudover kommer støvsugeren også med et Hygenic Lifetime filter som også er med til at fange de små partikler som kan sætte sig i luftvejene.

Som tilbehør til støvsugeren kommer der et stort og lækkert parketmundstykke som hjælper dig til et renere hjem hvis du er ejer af nogle fine trægulve. Derudover kan parketmundstykket også rengøre klinker og fliser uden problemer. Endelig kommer der også 3 integrerede dele som tilbehør. Dermed kan du få en komplet og lækker rengøring.

 

2.299 kr
Til butik

Hvorfor købe dette produkt?

Bedst i test hos TÆNK 2017
Poseløs støvsuger med stor beholder
★★★★★ Hos Coop Shopping
Arbejdsradius på 11 meter
Medfølgende HEPA filter (99,95%)
Mundstykke til at støvsuge dyrehår

Bedste poseløse støvsuger hos Tænk i 2017

Denne lækre røde støvsuger fra Bosch er kåret til at være bedst i test af TÆNK tilbage i 2017. Støvsugeren har rigtig mange fordele og vil hjælpe dig til at holde dit hjem rent og nydeligt. Støvsugeren er poseløs og har i stedet for dyre støvsugerposer en beholder på 3 liter til at opsamle alt det snavs du støvsuger op. Rengøringsevnen for støvsugeren på hårdt gulv er den bedste og er mærket med A. Så har du trægulv eller klinker som skal rengøres kan denne støvsuger med fordel købes.

Lydniveauet for støvsugeren er 74 dB og dermed larmer den en smule men sikrer dig et rent hjem. Arbejdsradiussen er hele 11 meter og dermed slipper du for at tage stikket ind og ud hele tiden. Støvsugeren er udstyret med et teleskoprør som gør det nemmere for dig at nå alle steder. Derudover får du ikke rygproblemer da du nemt kan indstille længden så den passer til din højde.

Lavt energiforbrug og HEPA filter

Når du køber denne lækre Bosch støvsuger kan du regne med at du får en støvsuger som gør dit hjem hurtig rent og samtidig bruger minimal energi. Støvsugerens energiforbrug ligger nemlig i den lave ende og er mærket med C. Støvsugeren er udstyret HEPA-filter og er i klassen H13, som henviser til at optagelsesevnen er på hele 99,95%. Dermed kan du roligt regne med at du ikke behøver komme de samme steder flere gange, da optagelsesevnen er så god. Støvemissionen for støvsugeren er i klasse A, som er den bedste. Dermed kan du være sikker på at alt støv op fra dit gulv forbliver i støvsugeren.

Er du hunde- eller katteejer kan du med fordel købe denne støvsuger. Med i købet af denne støvsuger får du nemlig et turbo mundstykke som er perfekt til opsamling af dyrehår. Derudover får du også mundstykker til parket, møbel og et fuge-mundstykke. Med disse mundstykker har du en god frihed til at støvsuge hvor du vil og kan nemt skifte disse. Ligger der tæpper i hjemmet er støvsugeren dog ikke den bedste til disse. Støvsugeren har en støvoptagelse markeret med C på tæpper.

Velegnet til dyrehår

Bosch Zoo’o ProAnimal BGS5335 er særligt velegnet til dyrehår, og er en af grundende til at modellen bliver kåret som bedste støvsuger i test. Denne poseløse model bliver topscorer både i støvsuger test hos både det danske forbrugerråd Tænk samt den svenkse pendant Råd & Rön. Blandt begge parter er der ikke stor tvivl om, at det her er en poseløs støvsuger i høj klasse.

Som det kan udledes fra navnet af modellen, er denne bedste poseløse støvsuger særlig effektiv til dyrehår af forskellige typer. Modellen får et A i støvoptag på hårdt gulv, hvor dyrehår i sær har svært ved at finde sig til rette. Modellen får et C hvad angår støvsugning på gulvtæpper, da det specialfremstillede mundstykke, som skal støvsuge hundehår op.

Denne effektive poseløse støvsuger er udstyret med et HEPA filter, som sikre en effektiv optag af støvpartikler. Filteret sikre at at miljøet bliver bedre samtidig med at antallet af støvpartikler bliver formindsket.

Har du dyr i hjemmet, kan denne model klart være en fordel for dig. Med ProAnimal turbomundstykket fjerner den de mange hår som dyr kan smide omkring i rummene. Med sin stærke sugekraft, sikre du dig et rent hjem, som er til fordel for dem som bor i hjemmet.

Flere funktioner

Denne bedst i test poseløse støvsuger fra Bosch er effektiv og smart. Med sit AirTurbo system, fjerner den hår som aldrig før. Derudover har denne Bosch BGS5335 Zoo’o ProAnimal et SelfClean system, som sikre at støvsugeren selv rengør filteret efter behov. Dette er en særlig funktion fra Bosch, som ikke mange andre støvsugere besidder.

Udover ovenstående har Bosch BGS5335 et vaskbart hygiejnisk HEPA filter. Fordelen ved et HEPA filter er, at det filterer alle partikler bord, samtidig med at det renser luften og giver en ren og dejlig udblæsningsluft. Hertil skal det nævnes, at det støvsugeren har en super simpel betjening ved udtagelse og tømning af støvbeholderen.

Støvbeholderen har en netto volume på 3 liter støv, et ergonomisk og behageligt håndtag, parkering og opbevaringsholder, automatisk ledningsoprulning samt en aktionsradius på 11 meter.

Anmeldelser

Denne Bosch poseløs støvsuger får naturligvis flotte anmeldelser af de personer, som har købt denne bedst i test støvsuger. På danske Skousen får denne poseløse Bosch BGS5335 4,3 stjerner ud af 5, baseret på +7 stjerner. Flere bruger nævner at de er rigtige glade for modellen hvor i sær turbomundstykket fremhæves. Desuden nævnes det at den er rigtig effektiv på gulvtæpper, til trods for at modellen “kun” får C ud fra EU-mærket.

En bruger skriver: Fantastisk – “Denne støvsuger fungerer bare. Den er ekstremt støjsvag og ufattelig effektiv. Den får bare alle hunde hårene med, selv fra mine genstridige gulvtæpper! Tømning af støvbeholder kan ikke være nemmere, og der er ingen lugtgener under og efter støvsugning! Som allergiker er dette mit bedste køb nogensinde.

På den danske Coop Shopping side, får selv samme testvinder 4,4 stjerner ud af 5, som baserer sig på +10 anmeldelser. Her nævnes det at modellen er velfungernede, effektiv men kan have tendens til at være en smule klodset grundet størrelsen. Dette nævnes ligeledes i støvsuger testen, som er blevet udført.

1.899 kr
Til butik

Hvad kendetegner en poseløs støvsuger?

Her på siden kan du læse mere om poseløse støvsugere og se hvilke modeller, som er de mest populære på markedet. Poseløse støvsugere er kendetegnet ved, at de ikke har en støvsugerpose integreret, som man kender det fra traditionelle støvsugere. Der er mange som ser det som en stor fordel, at man aldrig skal tænke over at skulle købe støvsugerposer igen.

En anden ting som kendetegner de poseløse støvsugere er, at de typisk er mere moderne designet. Dette er noget som historisk set har afholdt mange fra at investere i denne form for støvsuger, da de så alt for avancerede ud. Derfor holdte man sig til den traditionelle type, som man kender og er vant til.

 

Er poseløse støvsugere dyrere?

Som udgangspunkt er poseløse støvsugere en smule dyrere end normale støvsugere. Der er dog ikke et fuldstændig entydigt svar på spørgsmålet, da du også finder eksempler på at de er billigere. Når vi siger at de er dyrere, så er det ofte fordi at den poseløse støvsugere er firmaets topmodel, den med alt ekstraudstyret, og denne er som regel prissat på et højere niveau end de andre modeller.

Derudover så har prisen også noget at gøre med, hvor mange penge firmaet har brugt på at udvikle deres poseløse støvsuger. Tag eksempelvis Miele, disse har udtalt at de ikke ville lave en poseløs støvsuger, før sugevnen og den generelle effektivitet hos støvsugeren, var lige så høj som i deres normale støvsugere. Dette har de derfor brugt mange år på at udvikle og forbedre, og det er først nu at de er kommet på markedet, med deres første poseløse model.

Slutteligt så skal det nævnes at du med en poseløs støvsuger, aldrig nogensinde skal tænke over at skulle købe støvsugerposer igen. Hvis du har en almindelig støvsuger i lang tid, så kan udgifterne til støvsugerposer blive en væsentlig omkostning over tid. Denne udgift slipper du helt for, da en poseløs støvsuger samler støver i en beholder, som nemt kan tømmes ud over en skraldespand.

 

Hvem laver de bedste poseløse støvsugere?

Der er mange producenter som laver gode og holdbare støvsugere som ingen pose har. Den producent som ofte vinder i test er Electrolux. Electrolux har lavet nogle rigtig gode modeller, som har masser af smarte funktioner, samtidig med at de har en høj sugeevne. Derudover så er Philips også godt med – modellerne fra Philips er flere gange blevet kåret som testvinder i diverse store undersøgelser som er blevet foretaget.

Når man taler om poseløse støvsugere, så kan man selvfølgelig ikke komme udenom Dyson. Dyson var det mærke, som for alvor gjorde den poseløse støvsuger populær. Dyson sælger udelukkende poseløse støvsugere, og disse er udstyret med deres egen patenterede teknologi. Der er mange som har kritiseret Dyson får at være for dyre, i forhold til hvad man får for prisen. Som med alt andet er det meget individuelt hvad man er til, så vi foreslår at du tager ned i en butik, hvor du kan prøve modellerne og se dem.

error: