Ledningsfri støvsuger fra Bosch scorer flotte brugeranmeldelser

Punkterne ovenfor taler for sig selv. Denne ledningsfrie støvsuger har på fire danske hjemmesider fået utrolige anmeldelser baseret på mere end 210+ anmeldelser. Støvsugeren fra Bosch er den første ledningsfrie som Bosch lancerede og den er bare et kæmpe hit og drøner derudad. Støvsugeren kan klare alle slag gulve og har et utrolig fleksibelt mundstykke som gør rengøringen i hjemmet til en leg.

Støvsugeren er poseløs og dermed er det slut med at købe alt for dyre støvsugerposer. Støvsugeren er udstyret med en beholder på 0,9 liter som nemt kan tømmes for snavs og skidt. Støvsugeren er så kraftfuld at den giver det samme resultat som en støvsuger på 2400 watt. I og med at støvsugeren er ledningsfri kan du komme hele huset rundt uden at skulle flytte stikket konstant fra stikkontakt til stikkontakt. Støvsugeren skal lades op i 6 timer og så kan du ellers bruge den i hele 50 minutter på fuld kraft. Så der er ingen grund til at bekymre dig om hvorvidt du kan nå hele huset, fordi det kan du uden problemer.

Støvsugeren kommer med 3 hastigheder

Støvsugeren fra Bosch er et kanon køb og du kan indstille den til tre forskellige niveauer alt afhængig af hvad du ønsker at gøre rent. For at udnytte den maksimale driftstid skal du køre på niveau 1 for den lette rengøring. Niveau 2 er den normale rengøring som vil resultere i en middel driftstid. Endelig findes turbo niveauet nemlig niveau 3 som virkelig får suget igennem og vil give en lidt kortere driftstid. Niveau 3 vil egne sig meget til at få styr på hundens dyrehår ved kurven eller lignende.

Støvsugeren fra Bosch vejer kun små 3 kg og dermed er det ingen kamp at få støvsuget fordi den kan klares nemt med denne lette støvsuger. Støvsugeren kan nemt gemmes af vejen i et kosteskab og den vil på ingen måde optage så meget plads som en normal støvsuger plejer at gøre. Når du har købt dette produkt fra Bosch har du en tilfredshedsgaranti på 100 dage og du kan altså få pengene igen hvis du ikke er tilfreds.

1.519 kr
Til butik

2-i-1 er genialt til et renere hjem

Vejen til et renere hjem er selvfølgelig en støvsuger og med købet af denne 2-i-1 støvsuger får du både en stang- og en håndholdt støvsuger. Støvsugerne er begge ledningsfrie og dermed har du ikke nogen begrænsninger i form af irriterende ledninger. I stangstøvsugeren er mundstykket utrolig fleksibelt og du kan dermed komme godt rundt over det hele. Støvsugeren kan klare alle gulvbelægninger og du kan vælge mellem to indstillinger for at få dit ønskede resultat.

Den håndholdte støvsuger perfekt til hvis du skal have støvsuget dine vindueskarme eller hvis der en masse krummer på bordet. Du kan nemt og hurtigt få den håndholdte støvsuger ud af stangen og så er den ellers klar til brug. Støvsugeren skal lades op i ca. 12-16 timer og så har du hele 44 minutter til at komme rundt omkring i hele huset og i alle kroge.

Støvsugeren kommer uden dyre støvsugerposer

Støvsugeren er udstyret med en beholder frem for dyre støvsugerposer. Beholderen opsamler alt det skidt og snavs du støvsuger op og du kan nemt tømme beholderen som har en kapacitet på 0,3 liter. Støvsugeren vejer 3 kg og du kan derfor nemt og ubesværet komme rundt i hele huset uden at skulle slæbe på et tungt instrument. Støvsugeren kommer nemt ind overalt og det bliver bare lidt sjovere at støvsuge når man ikke er begrænset af ledninger.

899 kr
Til butik

Dyson støvsuger med integreret håndstøvsuger og flere mundstykker

Med denne 2-i-1 støvsuger fra Dyson kan du klare den ugentlige rengøringe i hjemmet uden at være begrænset af en irriterende ledning, støvsugeren er nemlig ledningsfri. Stangstøvsugeren er bare én af de to støvsugere som kommer med i købet. Integreret er en håndholdtstøvsuger som nemt kan klikkes af og så kan du både klare små måtter, vindueskarme og krummer på bordet. Fordelen med denne støvsuger er også at den ingenting fylder og den er nem at finde frem og stille væk igen.

Støvsugeren er propfyldt med ekstra udstyr som bidrager til et renere hjem. Til støvsugeren kommer der et Soft Roller-mundstykke som er helt perfekt til hårde gulve, et Direct Drive-mundstykke som nemt og hurtigt klarer alle slags tæpper du kan have i hjemmet, derudover kommer der et motoriseret minitilbehør, kombinationstilbehør, sprækkemundstykke og en blød støvbørste. Altså kan du klare alle slags overflader når du gør rent.

2-i-1 støvsuger med effektivt batteri (op til 60 min)

Støvsugere har det med at fylde rigtig meget i enten kosteskabet eller i bryggerset og det vil ikke ske med denne Dyson 2-i-1 støvsuger. Ladestationen kommer så den nemt kan monteres på væggen og dermed kræver den absolut ingen opbevaringsplads. Støvsugeren kan støvsuge i op til hele 60 minutter og dermed kan du være sikker på at nå hele huset når du starter støvsugningen.

Dyson motoren som er i støvsugeren er den kraftigste Dyson motor til dato, og samtidig er den utrolig lille. Hele 14 cykloner genererer mere end 79.000G og dermed kan du være sikker på at alle støvpartikler kommer med når du støvsuger. Derudover opfanger filtreringssystemet op til 99,97% af alle de små skadelige partikler som er i luften og den udskiller selvfølgelig kun ren luft.

4.299 kr
Til butik

Definitionen på en ledningsfri støvsuger

En ledningsfri støvsuger er en støvsuger som man kan støvsuge frit med, uden at den er tilsuttet en strømkilde imens. Typisk har en ledningsfri støvsuger den samme sugekraft som en almindelig støvsuger, hvilket gør at man faktisk kan erstatte sin “normale” støvsuger med en ledningsfri en. En ledningsfri støvsuger bliver ofte forvekslet med en håndstøvsuger, da nogle håndstøvsugere kan ligne en ledningsfri støvsuger meget.

Den store forskel er dog at en håndstøvsuger er en “lille” model, som kan holdes i hånden og bruges ovenpå borde, skabe etc. Forvirringen opstår fordi at man med nogle håndstøvsugere (de såkaldte 2-i-1- støvsugere) kan tilkoble den lille håndstøvsuger med et større skaft og herefter bruge den på gulvet. Sugeevnen er dog slet ikke lige så kraftig som ved en ledningsfri støvsuger, så denne løsning anbefaler vi ikke til at erstatte den normale støvsuger.

Hvad er fordelene ved en ledningsfri støvsuger?

Der er mange fordele ved en ledningsfri støvsuger, og netop af denne grund er de også blevet utrolig populære i mange danske husstande. Den mest åbenlyse er at den ledningsfrie støvsuger er let at tilgå. Typisk fungerer det sådan at støvsugeren har en ladestand, som er placeret et sted i hjemmet. Her kan støvsugeren stå og lade natten over, så er den klar til næste gang du skal bruge den. Hvis støvsugeren ikke har en ladestand, så kan den typisk stå op selv, og herefter tilsluttes til en stikkontakt via et ladekabel.

En anden fordel er at en ledningsfri støvsuger typisk ikke har nogen støvsugerpose i sig. I stedet for bliver støvet samlet i en beholder, som kan tømmes så snart den er fyldt. Den tømmes ved et enkelt klik ud over en skraldespand eksempelvis – nemmere kan det næsten ikke blive. Du skal derfor aldrig tænke på at købe støvsugerposer mere. Enhver som har stået i den situation ved hvor træls det er, at skulle til at tømme en støvsugerpose for at genbruge den (det støvsuger og er meget uhygiejnisk).

Hvad er ulemperne?

Hvis der kun havde været fordele havde det været skønt, men sådan forholder det sig desværre ikke. Der er nogle bestemte ulemper ved en ledningsfri støvsuger, som du helt sikkert skal have med i overvejelserne, inden du vælger at investere i en. En af de store ulemper for mange folk er støvsugerens begrænsede aktionstid. Eftersom normale støvsugere sættes i stikkontakten har disse en ubegrænset aktionstid, men det gør man ikke med den ledningsfrie støvsuger.

En anden ulempe er at den ledningsfrie støvsuger ikke er lige så alsidig som en almindelig støvsuger. Med dette menes der at du kan ikke skifte til alle de samme sugeskafte som man kan ved en normal støvsuger. Derudover kan en ledningsfri støvsuger ikke komme op og støvsuge i sofaer og ej heller under senge. Som udgangspunkt kan den blot give en støvsugning på gulvet. Det skal dog nævnes at flere producenter efterhånden har lavet udskiftelige skafte til de ledningsfrie støvsugere. Dette betyder at man så kan bruge dem til at støvsuge bilen og andre steder, som ellers ville være svært.

Hvis sidstnævnte er et must for dig, så hver opmærksom på dette når du vælger en model, for det er bestemt ikke alle, hvor du får dette med som standardudstyr.

 

 

All search results
error: