Bedste vinkøleskab i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Om produktet

Er du typen som altid mangler en god tempereret rødvin til maden, eller måske en kold rosé på terrassen? Hvis ja, så er dette vinkøleskab fra Vestfrost perfekt til dig. Vinkøleskabet er en af de mindre modeller, men har stadig masser af plads til de flestes behov. Køleskabet kan indeholde helt op til 38 flasker, hvis de bliver stablet korrekt. Vinkøleskabet har en masse smarte funktioner, hvoraf de vigtigste vil blive gennemgået i følgende afsnit.

Vestfrost W38 er et god bud til dig, som er på jagt efter et lille vinkøleskab. Køleskabet har et flot design og du får nogle smarte funktioner til prisen. Vinkøleskabet passer således ind i de fleste hjem grundet det moderne design, og vi mener at du får en del køleskab for pengene. Har du stadig ikke besluttet dig helt, så tjek de andre vinkøleskabe ud inden på kategorisiden.

Funktioner

Vinkøleskabet har to kølezoner, hvilket betyder at du kan indstille to forskellige temperaturer. Dermed kan du på samme tid opbevare flere forskellig slags vin. Du kunne eksempelvis bruge den ene zone til langtidsopbevaring af rødvin og den anden til kølige roséflasker på en 8-9 grader. Den elektroniske temperaturregulering går fra helt ned til 5 grader og helt op til 18 grader, der er derfor rig mulighed for at indstille det som man foretrækker.

Mange har flere slags vin og gerne flere af den samme slags. Her i vinkøleskabet finder du hele 12 sorte trådhylder med træforkant. Med de mange hylder kan du let sortere og organisere dine vine, så du ved præcis hvor der står hvad.

Har du et ønske om at sætte vinkøleskabet i stuen, så er dette ikke noget problem. Glasdørene har nemlig indbygget UV-beskyttelse, hvilket betyder at dine vine ikke tager skade, når der kommer sollys i stuen. UV-beskyttelsen modvirker også at der bliver igangsat en iltningsproces i dine vin.

Anmeldelser

Inde hos forhandleren WhiteAway er køleskabet blevet anmeldt af 4 kunder, som sammenlagt giver bedømmelsen 4.3 ud af 5 stjerner. De fleste skriver at de er meget tilfredse med køleskabet og fremhæver det flotte design. En enkelt nævner at hvis man skal have mange flasker, så skal det være tynde flasker.

5.995 DKK
Til butik

Hvad skal jeg bruge et vinkøleskab til?

Et vinkøleskab som dem der er gennemgået ovenfor, henvender sig til husholdninger hvor vinen er et centralt element til en god aften med kæresten, familie, venner eller bekendte.

En vin kan holde sig væsentlig længere under de optimale forhold, som oftest betyder en konstant temperatur, som typisk ligger en stykke under stuetemperatur.

Et vinkøleskab kan sikre at, uanset hvornår du skal drikke vinen (hvis den overhovedet skal drikkes), så ligger den klar til afbenyttelse. Det kan ligeledes være til folk som ser vinen som et investeringsobjekt – så er det ligeledes vigtigt at holde det under ordnede forhold, da vinen ellers vil blive dårligt.

 

Hvilket vinkøleskab passer til mit behov?

Man kan have mange forskellige behov som vinelsker – det kan være du skal have et lille vinkøleskab med plads til 20-30 af ens favorit vine, eller man kan købe en model med plads til 150-200 flasker vine, der er købt til investering, som dermed ikke skal drikkes.

Derudover er det væsentligt at kigge på energiklassen på vinkøleskabet. Du kan finde alt fra energiklasse A+++ til D, som vurderer hvor meget det årlige energiforbrug er på køleskabet.

Der kan være mange penge at spare, ved at købe en model som ligger i A kategorien, frem for en model som eksemelvis ligger i energiklasse B, C eller D. Her på siden har vi samlet alle markedets bedste vinkøleskabe, så du kan finde den model som passer bedst til dine behov. Vi finder altid den bedste pris til dig, så du slipper for at betale mere end nødvendigt for dit næste vinkøleskab.

error: