Bedste Liebherr køleskabe i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Liebherr stammer tilbage fra midten af 1900-tallet, nærmere betegnet 1949, af entrepreneuret Hans Liebherr. I den spæde opstart producerede virksomheden tårnkraner, hvor de havde en stor markedsandel.

Med tiden voksede LiebHerr sig større og er i dag ikke blot verdens førende producent indenfor kraner og byggemateriale, men også en stor spiller indenfor teknisk innovation og brugervenlige produkter til dagligdagen. Dette gør sig blandt andet gældende ved deres store sortiment indenfor køle- og fryseskabe samt vinkøleskabe.

Familievirksomheden Liebherr består i dag af en stor sammensætning af firmaer og har ansat omkring 35.000 på verdensplan. Liebherr står ikke blot for gode produkter og god service. Virksomheden er endvidere karakteriseret ved at være innovativ og idérig, hvilket netop ses i den verdensomspændende succes.

Liebherr forsøger hele tiden at være på forkant med teknoligien, hvilket i sær afspejles i deres produktion af køleskabe. Ved at investere i et Liebherr køleskab får du ofte en god sammensætning af høj brugervenlighed, høj funktionalitet og ikke mindst et smart design.

Størstedelen af alle Liebherr køleskabe er udstyret med den nyeste teknologi og i et smart moderne design, som både er et nødvendigt produkt til hverdagen men samditig kan løfte dit køkken til nye højder.

Uanset hvilken model du vælger at købe fra den tyske Liebherr, kan du være sikker på at der er lagt stor vægt på brugervenligheden, da modellen blev designet. De forsøger at gøre betjeningen så nem som muligt, samtidig med at producerer køleskabe så miljøvenlige som mulige. LiebHerr er god kvalitet.

Liebherr var nogle af de første på markedet til at tage højde for kravene til de forskellige madvarer man har på køl. Dette indebar at opdele madvarerne i sektioner, alt efter hvilke behov maden havde. I dag går denne funktion typisk som “0-Zone skuffe” og henfører til en zone (ofte en skuffe) i køleskabet, med lavere temperaturer og/eller højere/lavere fugtighed.

I nogle modeller fra Liebherr findes der både Fresh-Zoner og DrySafe-zoner. Fresh-zonerne er med til at opbevarer maden i den rigtige temperatur og i den rigtige luftfugtighed. Den indbyggede elektronik/teknologi sørger for at temperaturen holder sig indenfor en bestemt ramme, som er forskellig for resten af skabet. Disse skuffer kan også betgne HydroSafe, og har en høj luftfugtighed – særlig egnet til frugt og grøntsager.

Samtidig kan man få en DrySafe-skuffe med lav fugtighed, særlig egnet til kød og fisk. Flere Liebherr køleskabe er blevet kåret som testvindere, hvilket blandt andet skyldes den smarte teknologi, lave energiforbrug og flotte design. På denne side kan du se nogle af de mest relevante modeller fra LiebHerr – under hver enkelt køleskab har vi desuden fundet den bedste pris til dig i vores prissammenligner.

 

error: