Bedste kaffemaskiner med timer

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Melitta AromaFresh – Kaffemaskine med timer og kværn

Indbygget timer til tidsindstilling
★★★★★ hos Skousen.dk
Med indbygget justerbar kaffekværn
Med autosluk og drypstop

 

Melitta AromaFresh – kaffemaskine med timer funktion

Denne smarte og moderne kaffemaskine har alt hvad du behøver for at kunne skænke dig selv en dejlig kaffe. Modellen har mange moderne funktioner. Melitta AromaFresh er en filterkaffemaskine, som er udstyret med en kaffekværn. Dette betyder, at du selv kan vælge de bønner som du ønsker. Denne kaffemaskine med timer er udarbejdet i et elegant design i rustfrit stål. Disse stålelementer, gør at kaffemaskinen passer nydeligt ind i de fleste køkkener.

Denne Melitta AromaFresh kaffemaskine sikre en simpel og god kaffebrygning. Med denne smarte kaffemaskine, kan du uden problemer få stille kaffetørsten. Og du kan have den klar lige præcis når du har lyst. I den indbyggede kværn er der plads til 180 gram bønner af eget valg. Vandbeholderen har en kapacitet på 1,25 liter vand, som svarer til en kande kaffe på op til 10 personer.

Kaffemaskine med timer og andre smarte funktioner

Denne Melitta kaffemaskine har indbygget timer. Det betyder at du kan tidsindstille kaffen til et ønsket tidspunkt. Vil du have at kaffemaskinen er brygget kaffe til kl 07:00 om morgenen – så indstiller du blot det. Med sin integrerede kaffekværn kan du selv juster malegraden. Ønsker du en mild/medium/stærk kaffe så indstiller du det, samtidig med at ændre på om kaffebønnerne skal males fine eller grove. Den indbyggede kaffekværn kan i øvrigt splittes op og tages af, således at den nemt kan rengøres. Rengøring kan gøres nemt og hurtigt. Der medfølger desuden en børste, som gør det endnu lettere.

Hvis du har formalet kaffe, kan du desuden vælge at slukke for den indbyggede kaffekværn. Og til din filterkaffe, får du en dejlig 3-i-1 kalkbeskyttelse med en indbygget afkalkningsindikator. Dette sikre at din kaffemaskine med indbygget timer til enhver tid leverer det bedste resultat til din vigtige morgenkaffe.

Den tidsindstillede kaffemaskine kan hjælpe dig i hverdagen. Timerfunktionen ses på LED-displayet på kaffemaskinen, og er med til at give dig en forførende og uovertruffen kaffeoplevelse. Ønsker du at vågne op til en friskbrygget kaffe til morgenmaden, indstil blot tidspunktet. Denne kaffemaskine med timer fungerer upåklageligt, og er yderst brugervenligt i praksis. En ekstra feature er, at man kan programmere maskinen til hvor længe den skal holde kaffen varm. På kaffemaskinen med timer kan du sætte den til at holde kaffen varm i 20, 40 eller en hel time efter den endte brygning. Din Melitta AromaFresh kaffemaskine med timer slukker automatisk efter det specificerede tidsrum.

 

829 kr
Til butik

Læs mere om de bedste kaffemaskiner med timer

En kaffemaskine med timer kan være en perfekt ide, hvis du nogle gange har brug for at tidsindstille din kaffebrygning. Det kunne eksempelvis være hvis du vil have en frisk kande kaffe klar til lørdag morgen, eller hvis du har en travlt dag og får gæster om aftenen, så kan du tidsindstille kanden til a være klar til et bestemt tidspunkt.

Der er mange andre grunde hvor en kaffemaskine med timerfunktion kunne være oplagt, men du ved bedst selv hvornår det kunne være relevant for dig. I følgende afsnit har vi samlet nogle af de kaffemaskiner med timer, som er mest populære på markedet. Vi har samlet de maskiner som enten får mest brugeranmeldelser hos diverse forhandlere, eller som har scoret gode anmeldelser i de tests som de har været med i.

 

Hvad er en kaffemaskine med timer?

Hvis du ikke allerede ved hvad en kaffemaskine med timer er, så er du kommet til den helt rigtige side. Kort fortalt så giver en kaffemaskine med timer mulighed for at tidsindstille din brygning, så du altid er sikret frisk kaffe om morgenen, når du vågner op. Helt præcist så foregår det på den måde at du gør kaffemaskinen klar dvs. du fylder kaffepulver og vand på maskinen. Herefter kan du selv indstille hvornår brygningen skal starte. Hvis du derfor ved at du står op kl 8 i en weekend, så kan tidsindstille maskinen, så der står en frisk kande kaffe klar på dette tidspunkt.

Der er mange som vil mene at de ikke har behov for denne funktion, men rent faktisk så kan den vise sær meget anvendelig i en travlt hverdag, men også i weekenden hvor du skal hygge med en kop kaffe som det første om morgenen. Forestil dig at du har sat timeren til at være klar kl. 7 på en hverdag, fordi det er her du står op. I en hverdag kan selv 10 minutters besparelse betyde meget, så her ville det bestemt være en stor fordel

 

Bedste kaffemaskine med timer i test – hvilke kilder?

Forbrugerrådet Tænk

Det danske forbrugerråd Tænk har testet mere end 30 forskellige kaffemaskiner. De har testet kaffemaskiner indenfor en lang række af kategorier og slutteligt givet dem en samlet bedømmelse. Når det kommer til kaffemaskiner har de bl.a. set på hvor høj temperatur maskinerne kan brygge kaffen, hvor nemt det er at afkalke dem og hvor brugervenlige de er i en travl hverdag. Ud fra alle disse kategorier giver de en samlet bedømmelse. Den kaffemaskine som vandt bedst i test er Siemens TC86303, som vi har med på siden som en af de allermest populære.

Læs mere

error: