Bedste kaffemaskiner med termokande

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

MOCCAMASTER KBGT 741 Termo – Klassisk kaffemaskine

 

Om produktet

Her har vi et eksempel på en helt almindelig kaffemaskine som man kender den. Denne Moccamaster kaffemaskine er en af de mest populære maskiner på markedet, dette skyldes dens høje kvalitet i alle brygninger, dens flotte design og til dels også dens pris, som ligger i middelklassen, når det kommer til kaffemaskiner. Kaffemaskinen er designet i et klassisk aluminiumsdesign, som vil passe ind i alle nyere såvel som ældre køkkener.

Kaffemaskinen kan indeholde 1,25 liter vand, hvilket betyder en god brygning kaffe til hele selskabet. Kaffemaskinen er derudover udstyret med funktionen drypstop, som sikrer at den ikke drypper videre, så snart kanden er frakoblet maskinen.

Anmeldelser

Selvom mange af de nyere kaffemaskiner har “overtaget” markedet, så er der stadig mange som sværger til denne type kaffemaskine. Dette kan bl.a. ses ved at besøge hjemmesiden WhiteAway som sælger produktet. Her har hele 91 mennesker anmeldt produkter. Sammenlagt har de givet kaffemaskinen 4.5 stjerner ud af 5.

Der er eksempelvis en kunde som skriver, at han har haft en lignende kaffemaskine på jobbet, som har fungeret upåklageligt de sidste 12 år, så derfor ville han også have en derhjemme. Kaffemaskinen levede selvfølgelig helt op til hans forventninger og den fungerer bare upåklageligt. Mange af de andre anmeldelser kører i det samme spor. Folk skriver at hvis man skal bruge en almindelig kaffemaskine til at brygge filterkaffe, så er denne maskine bare lige sagen.

1.373 kr
Til butik

Læs mere om de bedste kaffemaskiner med termokande i test

Ovenfor kan du finde de kaffemaskiner med termokande som er de bedste på markedet. Vi har samlet de kaffemaskiner med termokander som enten har vundet en test, eller som har været topscorer. Derudover har vi også set nærmere på hvor gode anmeldelser kaffemaskinerne har fået hos de forhandlere, hvor maskinen kan købes.

Der er er mange mennesker som foretrækker en kaffemaskine med termokande, da de er utrolig gode til at holde kaffen varm. De virker på den både at kaffen bliver brygget direkte ned i termokanden, så du kan have varm kaffe lige ved hånden hele dagen. Vi håber at du kan finde en kaffemaskine med indbygget termokande, som passer til lige præcis dit behov.

Bedste kaffemaskine med termokande i test – hvilke kilder?

Hemtrevligt.se

Den svenske forbrugermagasin Icakuriren, har foretaget en test over de bedste kaffemaskiner med en termokande og her blev modellen fra Bosch topscorer og kåret som værende en rigtig godt køb. Icakuriren har i deres test først og fremmest fokuseret på hvor god maskinen var til at brygge kaffe og holde den varm, da dette jo er det allervigtigste parameter for en kaffemaskine, hvor der også medfølger en termokande. I testen har de bl.a. undersøgt hvor varm kaffen var efter 60 minutter i termokanden. Der var nogle af kaffemaskinerne der decideret fejlede her, da kaffen var blevet alt for kold efter blot 60 minutter – dette er selvsagt ikke meningen, når kaffen bliver brygget i en termokande.

Læs mere

Forbrugerrådet Tænk

Det danske forbrugerråd, som guider de mange danskere i køb af alverdens produkter, har lavet en stor test om kaffemaskiner, herunder test af kaffemaskine med termokande. I selve testen bliver der testet for på en lang række parametre, herunder bryggetid, brugervenlighed, temperatur, energiforbrug samt en række øvrige forhold. Tænk er meget omhyggelige i deres kaffemaskine test. I deres kaffemaskine test, har de testen over 30 kaffemaskiner, som i nøje gennemgået. I toppen af deres test, finder man blandt andet både Philips kaffemaskiner, Melitta kaffemaskiner og Moccamaster kaffemaskiner. Det kræver medlemskab af læse hele kaffemaskine testen.

Læs mere

Råd & Rön

Den svenske forbrugermagasin har ligeledes lavet en stor kaffemaskine test, hvor de blandt andet inkluderer kaffemaskine med termokande. I deres test kigger de hovedsagligt på kaffens kvalitet, brugervenlighed og temperatur. Herudover bliver der også testet for bryggetid, energiforbrug og brugsanvisning. Det kræver betalt medlemskab for at læse testen hos Råd & Rön – hvis du har det, kan du læse den via knappen nedenfor.

Læs mere

 

Hvorfor købe en kaffemaskine med termokande?

Kaffemaskine med termokande er perfekte til lejligheder, rekreative køretøjer og kontorkroge, hvor pladsen er begrænset. Gør din morgen lettere med en programmerbar, nem at bruge og moderne kaffemaskine med termokande. Er du ikke altid til kaffe om morgenen? Intet problem! Mange kaffemaskiner med termokande er faktiske også ideelle til te, kakao og andre varme drikkevarer. Termiske kaffemaskiner er nemme at bruge, fordi du blot tilføjer vand i vandtanken, og kaffe ind i filterkurven og nyder en friskbrygget kaffe inden for få minutter. Og hvis du ikke er i humør til at drikke det med det samme, vil den termiske karaffel funktion holde din bryg dejlig og varm, når du beslutter dig for at have en kop! Du forbereder, brygger og serverer! Meget simpelt.

Mange af dagens termokande kaffemaskiner bruger en bæredygtig og genanvendelig permanent filterkurv, hvilket betyder at man ikke behøver at smide sin filtre ud. En vandstandsindikator er næsten altid til stede, som fortæller dig, hvornår genopfyldning er nødvendig. Skønheden ved en termisk karaffel kaffemaskine er, at den bevarer varmen samtidig med at den samme friskbryggede kaffe smag holdes. Så du kan brygge en stor portion kaffe om morgenen og derefter nyde det senere og i løbet af dagen.

 

Kaffemaskiner med termokande – funktioner

Styr din kaffe med en programmerbar termisk kaffemaskine, der lader dig programmere mængden af ​​kaffe du ønsker at brygge: Du kan vælge mellem 4, 6, 8 eller endda 10 kopper og vælge mild, regelmæssig eller stærk for intensiteten. Nogle termiske kaffemaskiner har endda forskellige kaffemuligheder, så du kan starte dagen med en forskellige kop kaffe, alt efter hvad du ønsker.

Det kan også være at du ikke ønsker at have en kaffemaskine stående fremme i dit nye og flotte køkken. I dette tilfælde, så bør du kigge på en smart indbygningskaffemaskine, som bygges ind i skabet i dit køkken. Er du i tvivl om hvilken maskine  du skal vælge til at levere det sorte guld til dig, kan du se nogle af de bedste kaffemaskiner på markedet her.

Kaffemaskiner med termokande kan være en god tilføjelse til dit køkken, og de er designet til at tilbyde et stille og relativt lydløst bryg, der er perfekt til den tidlige formiddag. Vi ved, at hvert køkken er anderledes, og alles stil er også. Derfor laves kaffemaskiner med termokander også i en lang række forskellige design, alt efter hvad der passer bedst i dit hjem. Vælg mellem en kaffemaskine i metal, glas, BPA-fri plast eller rustfrit stål. En sort finish fremhæver kaffemaskinens design og overordnede appel, men også mange andre farver og former er tilgængelige. Mange andre funktioner som automatisk afbrydelse, LCD-skærm, kaffemaskine med timer og med ur er tilgængelige i din kaffemaskine med termokande for at sikre en 100% tilfredshed. Desuden findes der også mange mærker såsom Philips kaffemaskine med termokande eller en smart kaffemaskine med termokande fra Wilfa.

 

Kaffemaskine med termokande – hold øje med dette

Overvejer du en ny kaffemaskine som har indbygget termokande, som kan holde kaffen varm, så er der en række ting du skal være opmærksom på. Nedenfor kan du læse om nogle af de vigtige områder for en termokande kaffemaskine, som gør sig gældende inden du skal købe nu.

Størrelse på vandbeholder og termokande

Hvilke behov har du til din kaffemaskine med termokande? Skal du bare bruge en enkelt kop om morgenen, eller har du brug for flere? Er det bare dig som drikker kaffen, eller har du en familie i nød, som også trænger til de gyldne sorte dråber? Her er det vigtigt at finde ud af, hvor meget kaffe du skal lave, og benyt derefter dette i din beslutning.

Du kan få kaffemaskiner med termokande i forskellige størrelser, så det er vigtigt at gøre op med dig selv, hvilket behov du har til denne termokande kaffemaskine. Kigger du eksempelvis på en kaffemaskine fra Philips eller en kaffemaskine fra Melitta, som har termokande, har de typisk en vandbeholder på 1-1,5 liter. Dette kan give en kopstørrelse på om til 12-14 kopper kaffe, alt afhængigt af størrelsen på kopperne.

En termokande kan være særligt effektiv hvis du tit og ofte har gæster på besøg, som gerne ønsker kaffe på forskellige tidspunkter i døgnet. Ved at have en kaffemaskine med termokande, kan dine gæster gå ud i køkkenet til høflig selvbetjening.

Kaffemaskine funktioner

Nogle kaffemaskiner med termokande kan programmeres til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, forblive varme i et bestemt antal tid før slukning og meget mere. En kaffemaskine med timerfunktion kan være særdeles effektiv – dem kan du læse mere om i linket.

Dette kan være til gavn for dig, hvis du er den slags person, der kan lide at vågne op til duften af ​​kaffe, eller som ikke vil være besværet med at brygge en kop om morgenen. Det kan også godt være at du kan lide at sove så længe som muligt, så kan en timerfunktion også være særdeles smart.

I dag er de fleste kaffemaskiner klar til at blive programmeret til at tænde på et bestemt tidspunkt. Men nogle af dem er lavet til at brygge meget hurtigt og behøver ikke denne funktion. Bestem om du vil have denne funktion eller ej, og sæt den på din liste over ønsker. Hvis du ønsker en kaffemaskine som blot brygger hurtigt og effektivt, kan du vælge Philips HD7546, kaffemaskine med termokande.

Stop undervejs og automatisk sluk

Nogle kaffemaskiner med termokander er i stand til at blive pauset midt i maskinens brygge, så du kan hælde en kop, inden den er færdig. Hvis du er den slags person, der har brug for kaffen så hurtigt som muligt, kan du tilføje denne funktion til din ønskeliste.

Som nævnt i kaffemaskine funktioner, kan nogle maskiner til kaffebryg indstilles til at slukke efter en vis tid. I modsætning til disse programmerbare kaffemaskiner er der andre, der kan gøre dette automatisk uden at skulle programmeres.

Hvis du er den slags person, der har rigtig travlt om morgenen, kan det være let at glemme at slukke kaffemaskinen, da man hurtigt er videre i teksten, når man først har fået sin kaffe ind i systemet. Det er særligt her, hvor denne funktion er praktisk. Og nogle af de kaffemaskiner med termokander som findes på denne side, har den funktion.

Vandfilter i din kaffemaskine med termokande

Har du et filter på din køkkenvask? Hvis ikke, laver du sikkert din kaffe med kalkholdigt vand, som tager smagen bæk fra den dejlige kaffe! Frygt dog ikke – nogle kaffemaskiner kommer med et indbygget vandfilter til at give den bedst mulige smag til din kaffe. Husk dette kommer med den ekstra indsats og bekostning af udskiftning af filtrene kræves. Gider du ikke døje med besværet, så kan du vælge en kaffemaskine med termokande uden indbygget vandfilter.

Garanti

De fleste high-end kaffemaskiner med termokande har en 3 til 5 års garanti, mens nogle kun har et år på dem. Hvis du har et hjem med mange børn eller husdyr, der tit løber rundt og leger, skal du holde øje med en lang garanti.

 

Tips til at få det bedste ud af din kaffemaskine med termokande

– Sørg for at følge fabrikantens rengøringsvejledning for at sikre, at bryggeren fortsætter med at kører godt og producere den bedste mulige kaffe.

– Kog lidt vand og forvarm din termokande, hvis du kan lide at holde din kaffe ekstra varm. Du kan også bruge noget kogt vand til at give dig en varm kop – bare varm kruset under hanen.

– Sørg for, at du bruger den rigtige filterkaffe til din filterkaffemaskine – du vil have et medium / groftkværnet kaffe for det bedste resultat. Du kan også kværne din egne kaffebønner, med en af disse bedste kaffekværne.

– Husk, at frisk er bedst, når det gælder kaffekvalitet – opbevar ikke din malet kaffe for længe og brug ferskvand til hver brygning

– Brug filtreret vand til den bedste smag af kaffe. De fleste kaffemaskiner har ikke et tilstrækkeligt vandfilter, der er dog undtagelser.

error: