Design brødrister

Her er der tale om en flot brødrister fra Dualit, som du har kaldt ”Arkitekten”. Dette skyldes at man selv kan designe hvilken farve man ønsker brødristerens side til at være. Dette kan være ganske belejlige, især hvis man har en bestemt farve i sit køkken. Se videoen nedenfor, som viser et udvalg af de farver man kan få.

Dualit Architect fås til at kunne riste 2 eller 4 skiver, og er lavet i et flot og stilrent design i poleret stål. For enden siddet et stort håndtag, som du presser ned for at sætte brødristeren i gang. Med denne model kan du lave to skiver brød samtidig, så du kan få ristet brødet til morgenmaden.

Se til brødet

Denne flotte brødrister har flere smarte funktioner. Først om fremmest vil vi fremhæve Dualits innovative ide, Peek & Pop. Med Peek & Pop kan du hæve brødene op fra risteren og se hvor meget de har fået, uden at brødristeren stopper med at varme. Dette kan være ekstra belejligt, hvis du går op i hvor ristet dit brød bliver.

Dualit har også et patenteret toaster teknologi, som beregner temperaturen af dit brød og dets omgivelser, til at give den perfekte skorpe på brødet. Den kan ligeledes huske hvornår du stopper den, hvis du opdager at den får for meget varme.

Udover overstående, har denne Dualit brødrister en optøningsfunktion, så du kan varme frossent brød op, uden at skulle tø det op først. Derudover, hvis du tager et kig på billederne, så har brødristeren her en bagel funktion. Dette gør at du kan få indersiden af din bagel til at være helt sprød, uden at den varmer ydersiden for meget. Sidst skal det nævnes at brødristeren har 8 forskellige varmetrin alt afhængigt af, hvor meget du ønsker dit brød ristet.

Kunderne kan lide brødristeren

Brødristeren bliver bl.a. forhandlet af den store amerikanske forhandler John Lewis. Her er brødristeren yderst populær, og har således fået 86 anmeldelser (nyt vindue) af kunder som har købt den. Kunderne er for det meste meget positive og flere skriver, at det er den bedste brødrister de har haft.

En anden forhandler som også sælger brødristeren er webshoppen LittleWoods. På LittleWoods’ hjemmeside er der to kunder som har anmeldt brødristeren, de har begge givet den 5 ud af 5 stjerner. Begge kunderne er meget glade for brødristeren og igen bliver byggekvaliteten fremhævet.

1.489 kr
Til butik

Flot mørkt design

En stilren sort brødrister, som passer ind i alle moderne køkkener. Hvis du leder efter en brødrister i farven sort, så vil denne brødrister måske være noget for dig. Den er produceret af Delonghi, som også plejer at være kendte for deres design og gode kvalitet. Hvis du vil vide mere om støvsugeren, så læs med i nedenstående tekst, hvor vi gennemgår dens vigtigste specifikationer.

Det er altid individuelt hvordan man ønsker sit brød ristet. Nogen kan lidt når det er meget brunt og spørg, andre kan lide når det blot er varmet en smule. Delonghi har heldigvis taget højde for dette, med deres forskellige trin. Der er i alt 6 trin, så du selv bestemmer, hvor ristet brødet skal være.

Vælg varmeprogram

Derudover er der også indbyggede funktioner, som giver mulighed for at vælge et varmeprogram, som udelukkende er tiltænkt til opvarmning af en bagel, og et ‘defrost’ program som udelukkende er tiltænkt, at tø brød op. Programmerne er smarte, da de tager højde for varmen, så den tilpasser sig til det slags brød du gerne vil lave.

Af de mere praktiske funktioner kan der bl.a. nævnes de gummifødder som sidder under maskinen. Delonghi selv kalder dem ‘sure grip’ og de er med til at sikre, at brødristeren ikke skøjter rundt på bordet. Derudover så har brødristeren en indbygget krummebakke, som fanger alle de krummer, der falder af fra brødet. Bakken kan nemt tages ud og tømmes.

Hos den store amerikanske kæde John Lewis kan brødristeren bl.a. købes (nyt vindue). I dette tilfælde er brødristeren dog ikke sort, men hvis – men det er præcis samme model. Hos John Lewis har hele 19 kunder anmeldt brødristeren og sammenlagt givet den 4.6 ud af 5 stjerner. Resultatet er rigtig godt og bevidner om, at kunderne er meget tilfredse med deres valg af brødrister.

602 kr
Til butik

Populær brødrister fra Graef

En brødrister fra Graef, som er designet i både sort og sølv. De to farver komplimenterer hinanden godt, og passer ind i langt de fleste køkkener. Brødristeren har et moderne design, men samtidig linjer fra et retrolook. Hvis brødristeren har interesse, så læs med nedenfor, hvor vi gennemgår dens specifikationer.

Brødristeren rister brødene oprejst, så begge sider af brødet, får den perfekte sprødhed. Du kan selv vælge at styre, hvor meget varme og i hvor lang tid dit brød skal have, via knapperne på fronten af maskinen. Hvis du ikke selv ønsker at sætte varmen, så har maskinen også en indbygget defrost funktion, som gør det let at tø tidligere frosent brød op.

Når det er tid til at rengøre brødristeren, så kan der nemt tage en krummebakke ud, som er her alle krummerne fra tidligere ristet brød lander. Selve brødristeren er lavet i et varmeisoleret kabinet, som sikrer at den holder varmen, og ikke bliver varm udenpå.

487 kr
Til butik

Graef TO90

Om produktet

En flot designet brødrister fra Graef. Brødristeren er lavet i mat stål, hvilket giver et meget moderne design, som vil passe ind i de fleste køkkener. Brødristeren byder på de fleste funktioner, som du har brug for når der skal ristes brød effektivt. Læs med i nedenstående tekst, hvor vi gennemgår de mest væsentlige funktioner for brødristeren.

Funktioner

Brødristeren har en funktion som virker således at, hvis brødet er ved at få for meget, så er der en stop-knap, der slukker maskinen med det samme. Funktionen er smart, da man dermed undgår at ens brød brænder på og man skal begynde forfra.

Den næste funktion som vi vil fremhæve, er brødristerens optøningsfunktion. Funktionen er meget funktionel når man skal varme brød, som har været i fryseren. En anden funktion, som måske ikke lyder af så meget, men som er yders anvendelig, er brødristerens ‘ekstra løft’ funktion. I praksis vil det sige, at det er nemt at løfte brødet op af brødristeren, når det er færdigt.

Det er selvfølgelig også muligt selv at indstille brødristeren, så man får det perfekte brød. For enden af brødristeren, sidder der en indstiller med drejefunktionen. Her kan man bl.a. selv styre varmetiden for brødristeren.

Brugertest

Brødristeren er blevet anmeldt af kunder, hos den tyske del af Amazon (nyt vindue). Her har brødristeren fået hele 31 anmeldelser og en samlet score på 4 ud af 5 stjerner. Generelt er kunderne meget positive, og fremhæver bl.a. maskinens evne til at riste jævnt over hele brødet.

880 kr
Til butik

KitchenAid 221EAC

Om produktet

Her er der tale om en effektiv og smart brødrister fra KitchenAid i cremet hvid design, der har anvendelige funktioner, som du med garanti vil kunne drage nytte af i hverdagen. Brødristeren har hele 7 forskellige varmeindstillinger, som kan ændres på ved hjælp af en sølv drejeknap på fronten af brødristeren.

Denne model er i et simpelt cremet hvid design med rustfrit stål fra KitchenAid. Den har to flotte og enkle sider, og en front med enkle knapper med tilhørende funktioner – som vil blive gennemgået i afsnittet om funktioner. Det er værd at nævne, at denne brødrister har ekstra store rum til dit brød. Hvis du godt kan lide en bred skive brød, så har du plads til dem, i denne brødrister.

Funktioner

Denne brødrister har mange smarte funktioner, som alle vil blive nævnt her. Først og fremmest har den en varme funktion, der kan holde brødet varmt i op til 3 minutter. Dette kan være anvendeligt, såfremt man lige skal have styr på resten af måltiden inden man vil spise sit brød – lige lave sin smoothie færdig eller koge nogle æg.

KitchenAid brødristeren som har plads til 2 skiver brød har 7 varmeindstillinger, som bestemmer hvor lang tid og hvor meget varme brødet skal have. Ønsker du at brødet skal brændes godt, så skal den op på 6-7 stykker, skal det blot lunes, kan 1-3 være det rette valg. Ønsker du en sprød gylden skorpe, så er det typisk varmeindstilling 4-5, som er det rette valg.

Endvidere har brødristeren en optøningsfunktion, samt en bagelfunktion. De kan være ganske anvendelige, såfremt man tit brød i fryseren eller elsker bagels. Bagelfunktionen gør, at brødet ristes mere på den ene siden end den anden.

Brugertest

KitchenAid laver yderst sjældent nogle dårlige produkter, og denne brødrister er bestemt heller ikke i den kategori. Med sine smarte funktioner og enkle design, som kan fås i forskellige farver, falder brødristeren i de flestes smag. En bruger kalder brødristeren en lækker maskine og skriver: ”Jeg er super glad for denne brødrister, der har fire forskellige funktioner. Jeg er især vild med at den ikke bare popper brødet op når det er færdigt, men holder det lunt til jeg har tid til at tage det op på en travl morgen. Og så har den et lækkert design.

Folk som har købt denne brødrister taler generelt rigtig højt om den, da man får en flot og effektiv brødrister for pengene. Der er mulighed for at købe den i flere forskellige farver, som dermed kan passe lige til dit køkken.

953 kr
Til butik

KitchenAid 221ECU

Om produktet

En flot brødrister, som har et elegant sølv design lavet i rustfrit stål. Bunden på brødristeren er mørk og passer fint til den sølv farve. Brødristeren byder på flere interessante funktioner, som du kan læse mere om nedenfor. Prisen er under 1000 kr., men du får også en brødrister som giver masser af funktionalitet pakket ind i flot design.

Funktioner

Brødristeren har hele 7 forskellige indstillinger, så der er ingen undskyldninger for at brødet ikke bliver perfekt. En af de mange indstillinger er dens ’holde varm funktion’, som gør at den står og varmer brødet i op til 3 min. Derudover, så er der både en frost- og bagelfunktion.

Når du har brugt brødristeren i et stykke tid, så kan der have samlet sig en del krummer nede i risteren. Disse er heldigvis nemme at tømme, da der er en udtagelig krummebakke, som kan tømmes på én gang f.eks. over en skraldespand.

Brugertest

Brødristeren har generelt fået rigtig gode anmeldelser på nettet. Hos den danske forhandler KitchenOne, har brødristeren eksempelvis fået 5 anmeldelser, med et gennemsnit på 5 ud af 5 stjerner. Alle kunder beskriver at de er glade for brødristeren, og at den er nem og funktionel at bruge i hverdagen.

870 kr
Til butik

KitchenAid 221EER

Om produktet

Her er der tale om en effektiv og smart brødrister fra KitchenAid i rødt design, der har anvendelige funktioner, som du med garanti vil kunne drage nytte af i hverdagen. Brødristeren har hele 7 forskellige varmeindstillinger, som kan ændres på ved hjælp af en sølv drejeknap på fronten af brødristeren.

Denne model er i et flot rødt design med rustfrit stål fra KitchenAid. Den har to flotte og enkle sider, og en front med enkle knapper med tilhørende funktioner – som vil blive gennemgået i afsnittet om funktioner. Det er værd at nævne, at denne brødrister har ekstra store rum til dit brød. Hvis du godt kan lide en bred skive brød, så har du plads til dem, i denne brødrister.

Funktioner

Denne brødrister har mange smarte funktioner, som alle vil blive nævnt her. Først og fremmest har den en varme funktion, der kan holde brødet varmt i op til 3 minutter. Dette kan være anvendeligt, såfremt man lige skal have styr på resten af måltiden inden man vil spise sit brød – lige lave sin smoothie færdig eller koge nogle æg.

KitchenAid brødristeren som har plads til 2 skiver brød har 7 varmeindstillinger, som bestemmer hvor lang tid og hvor meget varme brødet skal have.

Endvidere har brødristeren en optøningsfunktion, samt en bagelfunktion. De kan være ganske anvendelige, såfremt man tit brød i fryseren eller elsker bagels. Bagelfunktionen gør, at brødet ristes mere på den ene siden end den anden.

Brugertest

KitchenAid laver yderst sjældent nogle dårlige produkter, og denne brødrister er bestemt heller ikke i den kategori. Med sine smarte funktioner og enkle design, som kan fås i forskellige farver, falder brødristeren i de flestes smag. En bruger skriver at det er flot design og gode funktioner samt: ”Vi er meget glade for vores nye toaster. Der er god plads til både brød og boller. Alle vores gæster skal se brødet køre ned og op.

Folk som har købt denne brødrister taler generelt rigtig højt om den, da man får en flot og effektiv brødrister for pengene. Der er mulighed for at købe den i flere forskellige farver, som dermed kan passe lige til dit køkken. Den får fuld stjerner.

 

958 kr
Til butik

Hvilke brødrister mærke skal du købe?

Bosch brødrister

Bosch er en kendt producent i Danmark, som sælger et stort udvalg af elektroniske produkter, herunder brødristere. Bosch laver forskellige typer af brødristere og vi har samlet de mest relevante og har givet dem en individuel score. Vil du vide mere om de enkelte brødristere, kan du med fordel klikke dig ind på en af risterne, for at læse meget mere om produktets funktioner, samt andre relevante oplysninger.

Bosch har et slogan som lyder “Bosch – Invented for life“. Med det mener de, at man skal vælge Bosch produkter på grund af måden det gør dit liv og din hverdag nemmere på. De laver produkter, som du har brug for i hverdagen og produkter som er nemme at have med at gøre. Bosch laver gode brødristere og du kan få meget value-for-money ved at købe sådan en.

DeLonghi brødrister

De’Longhi vil blive anerkendt som en global leder på markedet inden for kaffe, komfort og udvalgte køkken- og husholdningsprodukter. De gør et godt stykke arbejde med at tilbyde forbrugerne innovative husholdningsapparat med en særlig kombination af stil og ydelse. Derudover tager DeLonghi en international tilgang til produktudvikling, der appellere til forskellige kulturer og hjemmemiljøer.

DeLonghi har et slogan som lyder “DeLonghi – Better Everyday“. Med det mener de, at man skal købe et DeLonghi produkt på grund af måden det gør dit liv og din hverdag nemmere på. De laver produkter, som du har brug for i hverdagen og produkter som er nemme at have med at gøre.

Dualit brødrister

Dualit er en britisk producent, som er kendt for deres brødristere. Deres “Classic Range” var først tiltænkt catering industrien, men den blev populære blandt de almindelige hjem, hvorfor at den i dag både til professionelle og private hjem. Dualit laver forskellige typer af brødristere og vi har samlet de mest relevante og har givet dem en individuel score.

Vil du vide mere om de enkelte brødristere, kan du med fordel klikke dig ind på en af risterne, for at læse meget mere om produktets funktioner, samt andre relevante oplysninger. Dualit producerer deres brødrister med den største omhu, da de alle samles i hånden og hvert enkelt brødrister markeres med et unikt nummer. Dette gør hvert enkelt brødrister helt unik, og du får derfor en brødrister, som ingen andre har.

Graef brødrister

Graef er en af de største producenter af køkkenudstyr i Tyskland, og sælger et stort udvalg af produkter, herunder brødristere. Graef er et af de mest velkendte brands i Tyskland, og er i de senere år set mere og mere på det danske marked.

Graef laver forskellige typer af brødristere og vi har samlet de mest relevante og har givet dem en individuel score. Vil du vide mere om de enkelte brødristere, kan du med fordel klikke dig ind på en af risterne, for at læse meget mere om produktets funktioner, samt andre relevante oplysninger.

KitchenAid brødrister

En KitchenAid brødrister er kendt for sit unikke design, som typisk blander moderne design med et retro stil, som tydeligt kommer til udtryk i nogle af de ovenstående brødristere. Kvaliteten er i top og det afspejler sig i deres popularitet.

KitchenAid har et slogan som lyder “KitchenAid – for the way it's made“. Med det mener de, at man skal vælge KitchenAid produkter på grund af måden de producerer alle deres maskiner på. Det gælder ikke kun deres brødristere, men alle deres produkter, bliver laver i høj kvalitet og med forbrugeren i tankerne. Alle funktioner er tænkt ind til at være så praktiske som muligt, og det ses blandt andet i deres top-brødrister, som har et hav af smarte funktioner.

Klik dig ind på nogle af de forskellige brødristere fra KitchenAid og læs mere om hvad de kan. KitchenAid bestræber sig på at lave køkkenmaskiner, herunder brødristere, i rigtig høj kvalitet. Dette betyder at hvis du køber en brødrister fra KitchenAid, så skal den kunne holde mange år frem.

All search results
error: