Bedste babyalarmer med kamera

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Er en babyalarm med kamera en nødvendighed?

Det korte svar er nej. Det er ikke som sådan en nødvendighed at have en indbygget videofunktion i sin babyalarm, men det kan være ganske rart – og anvendeligt. En babyalarm med video kan give dig som forældre en ro i maven, ved at se video i høj kvalitet af din baby, som ligger rolig i sin seng eller barnevogn. Kamerafunktionen er primært henvendt til de forældre, som ønsker at have den ekstra sikkerhed ved at kunne se video af sine lille, som kan være væsentlig mere tilfredsstillende end blot audio.

Mange af producenterne laver både babyalarmer med og uden kamera, så det er 100 % op til den enkelte forældre og de tilhørende behov. Mener man ikke, at man behøver at kunne se video af ens baby, kan man sagtens “nøjes” med en babyalarm som udelukkende kører over lyd. Ønsker man den ekstra sikkerhed, så kan man med fordel købe en babyalarm med video.

 

Overvej om du vil have en babyalarm med video

Det er ikke alle forældre, som ønsker en video funktion. Der er en række ulemper som medfølger, såfremt man køber en babyalarm med videofunktion. Forbrugerrådet Tænk har identificeret en række ulemper ved babyalarm med kamera. Blandt de ting som bliver forringet, ved at have en babyalarm med video, er en kortere rækkevidde, et øget strøm- og batteriforbrug, samt en større og højst sandsynligt en større baby- og forældreenhed.

Omvendt, har man en baby som sover uroligt og laver mange lyde + bevægelser, så kan det være en klar fordel at have en babyalarm med indbygget video.

error: