Indbygget GPS til sportstracking
Håndledsbaseret pulsmåler
Garmin Pay til betaling på farten
Let udskiftelig rem

Pulsur med indbygget tracking

Super lækkert smartwatch fra Garmin. Med dette Garmin Vivoactive 3 white silicone stainless steel smartwatch kan du dyrke alt det sport du vil med uret på, men samtidig bruge det i dagligdagen som et smartwatch. Dette smartwatch kommer både med indbygget GPS, sportsapps, håndledsbaseret pulsmåler og garmin pay. Der ligger allerede hele 15 sportsapps til både indendørs- og GPS sport såsom løb, yoga, svømning osv.

Derudover kan du nemt hente flere apps via Garmins Connect IQ store. Remmen kan nemt udskiftes så denne altid matcher enten dit arbejdstøj eller træningstøj. Derudover kan urskiven også nemt udskiftes.
Garmin pay gør det meget nemmere for dig at betale i butikker, hvor du nemt bare placerer uret som betalingsmåde. Batterilevetiden er estimeret til 7 dage hvis du bruger uret som smartwatch og 13 timer i GPS tilstand.

39 kr
Til butik
Aktivitetsmåling 24/7 – nå dine måle
Pulsmåler i håndleddet
Polar smartwatch som kan styre musik
Trænings- og søvnregistering 

Godt og stabilt pulsur

Martwatch Polar M600 kommer med et lækkert design, indbygget GPS og har pulsmåling ved håndledet. Dette smartwatch er et perfekt match til alle aktive sportsfolk og uret holder nemt styr på alle dine daglige aktiviteter, din træning og også din søvn. Dermed er uret altså med dig døgnets 24 timer og vil altid hjælpe dig til en bedre træning, daglig aktivitet samt søvnrytme. Silikoneremmen kan let udskiftes således at uret altid matcher dit outfit. Batterilevetiden kan variere i forhold til om du kobler uret op til en Android eller Iphone.

Android kan klare 2 dages batteri og 8 timers træning, hvor Iphone kan klare 1 dag og 8 timers træning. Polar M600 kan afspille musik og samtidig indstilles til et behageligt vækkeur om morgenen. Endelig kan uret også under dine løbeture give dig informationer om stigning, distance og hastighed. Forbrugerrådet Tænk har testet dette smartwatch og har givet det en bedømmelse i klassen ‘god’. I forhold til andre konkurrenter er Polar M600 ikke det bedste smartwatch, i forhold til batteri og pulsmåling.

1.695 kr
Til butik
Det bedste pulsur til den aktive
Lækkert design og overskuelig skærm
Kan bruges til alt fra golf til triathlon
God batteritid og et hav af smarte funktioner

Mere end “bare et pulsur”

Garmin har gjort det igen og med dette Fenix 5S Plus Sapphire ur kan du simpelthen ikke undgå at blive lykkelig for alle de data der bliver spyttet direkte i hovedet på dig. Det er ligegyldig om du dyrker løb, svømning, cykling, golf, outdoor aktiviteter eller noget andet så vil Garmins Fenix 5S fortæller dig alt hvad du behøver at vide. Uret fra Garmin er et multifunktionelt sportsur som også sagtens kan benyttes som smartwatch i din dagligdag. Uret tillader dig både at høre musik, betale trådløst med Garmin Pay og samtidig propfylde dig med data fra din dagligdag, også selvom du bare restituerer. Op på skærmen vil dine SMS, mails osv. hoppe op og dermed kan du altid følge med i hvad der sker på din telefon.

Hvad kan du bruge pulsuret til?

I dagligdagen kan du bruge uret til stortset alt du behøver. Det benyttes som smartwatch i løbet af arbejdsdagen og senere når du er på løberuten får du informationer om hastighed, pulsmåling, distance, kalorieforbrænding og meget mere! I løbet af din nattesøvn vil uret også måle din søvnrytme og dermed kan du forbedre denne så du altid er frisk og veludhvilet. Inaktivitet måles naturligvis og dermed kan du være sikker på altid at få rørt dig nok i løbet af dagen.

Under svømmeturene kan uret også klare dette i overfladen og selvfølgelig give dig informationer og data omkring dette. Derudover kan uret fortælle dig vejrudsigten, lade dig se din kalender, styre din musik og mange flere lækre funktioner! Batteritiden er naturligvis god, hvor du kan få 7 timer (24/7) i smartwatch tilstand, 11 timer i GPS tilstand, 4,5 time i GPS og musik og op til 25 timer i UltraTrac som tænder og slukker GPS’en. Alt i alt får du et ur som kan hjælpe dig til en bedre hverdag og samtidig holde styr på alle dine træningsdata.

 

3.971 kr
Til butik
Enkelt og populær aktivitetsarmbånd
Indbygget pulsmåler
Enkelt og smart design
Indbygget multisport funktion

Om produktet

Super lækkert træningsur som også kan bruges i dagligdagen. Det super lækre design er ikke det eneste som er fedt ved dette ur. Uret kan holde styr på både multisport, GPS, intervaltræning og meget mere. Derudover virker uret også som et smartur og dermed kan du altid se dine nyeste beskeder, aktiviteten på de sociale medier og din egen kalender. Derudover kan remmen udskiftes således at det både passer til arbejdet men samtidig matcher dit yndlings træningstøj.

Aktivitetesarmbåndet sender beskeder til dig således at du kan gå 250 skridt i timen. Derudover kan uret benyttes som vækkeur og dermed vågner du til en behagelig vibration i håndleddet. I løbet af natten vil uret selvfølgelig også holde øje med dig og sørge for at du får en bedre nattesøvn så du kan føle dig mere veloplagt og frisk.

Funktioner

Med uret følger selvfølgelig en masse lækre funktioner som vil virke til at optimere dit træning og samtidig din daglige aktivitet. Indbygget i uret er der selvfølgelig en pulsmåler som 24/7 har styr på din puls. Dermed kan du nemt holde styr på din puls under træning og samtidig sikre dig den rigtige kalorieforbrænding. Derudover vil uret holde øje med din daglige aktivitet, skridt, trin og selvfølgelig dine aktive minutter.

Multisport funktionen er funktionen der holder øje med løb, cykling, cardio, yoga, vandring og meget mere. Derudover kan du ved hjælp af åndedrætsøvelser berolige din krop og dit sind. Batteriet holder i op til 5 dage og nætter og endelig er uret sved og regn sikker.

1.159 kr
Til butik

Aktivitetsarmbånd, som måler din aktivitet og giver dig mål at opnå afhængig af din aktivitet

19 kr
Til butik
Godt køb
Garmin Vivosmart 4
Præcise målinger og flot design
Tænk testvinder i april 2018
Gode og brugbare funktioner
Kan bruges til triathlon

Om produktet

Med dette aktivitetsur får du et lækkert design og så kan du endda se frem til præcise målinger gennem de fleste funktioner. Med uret får du blandt andet end indbygget GPS og en håndledsbaseret pulsmåling. Ved hjælp af uret kan du måle din metaboliske alder og der er en masse aktivitetsprofiler til træning indendørs. Stressniveauet i løbet af arbejdsdagen kan også måles og uret er super behageligt at have på. Uret har kun 11 mm i tykkelsen og dermed er det slet ikke stor klods om hånden, men et lille smart ur som du dårligt mærker at have på.

Forbrugerrådet Tænk har foretaget en række test af uret og afprøvet det, de skriver blandt andet følgende: “Meget præcis aktivitetsmåler, som er skarp, når gælder udregning af både kalorieforbrænding, skridttælling, tilbagelagt distance og pulsmåling. Den er god til det hele, og det kan de færreste aktivitetsmålere prale af.” Dermed kan du altså regne med et stabilt og godt aktivitetsur. Det eneste Tænk udpeger som negative ting er batteriet og at skærmen kunne være bedre.

Funktioner

Funktionerne i uret er generelt gode og præcise og med købet af dette ur kan du se frem til at uret måler kaloriemåling, skridttælling (også trappe), distance, pulsmåling, søvnregistrering og kan bruges som smartur. Uret kan både benyttes til almindelige aktiviteter men kan samtidig også klare alt fra løb, cykling og svømning. Der findes online funktioner smartadviseringer, automatisk overførsler, livetracker, musikstyring og automatisk softwareopdateringer. Der findes derudover også en Garmin Connect app som kan vise alle dine aktiviteter samt data.

Det kan nogle gange være svært at holde motivationen oppe og med dette ur kan du nemt finde ugentlige udfordringer som virker inspirerende og derudover kan du få kontakt med andre.  

Anmeldelser

Der er desværre ikke kommet nogle anmeldelser på dette ur endnu. Men det er helt sikkert blandt de bedste aktivitetsure og Garmin følger næsten altid med forventninger. På Forbrugerrådet Tænks hjemmeside har de afprøvet uret og skriver blandt andet: “Generelt er Garmin Vivosport en glimrende og avanceret aktivitetsmåler, som er meget præcis.”. Af den årsag, er dette aktivitetsarmbånd blevet kåret som bedst i test i april 2018.

209 kr
Til butik

Tyndt, sporty og vandafvisende aktivitetsarmbånd, som hjælper med at holde styr på træningen

1.195 kr
Til butik

Beurer Activity Band AS97

495 kr
Til butik

Brystrem, som forsyner de mest almindelige fitness-apps med pulsdata uden ekstra adapter

345 kr
Til butik

Aktivitetsarmbånd med pulsmåling til træning og sundhed

39 kr
Til butik

Fitbit Ionic

49 kr
Til butik

Fitbit Ionic Charcoal/Smokey Gray

1.929 kr
Til butik

Fitbit Ionic Slate Blue/Burnt Orange

1.929 kr
Til butik

Hold stilen fra fitness til arbejde med det moderne og alsidige design

1.599 kr
Til butik

Hæv barren med Fitbit Versa 2 special edition

1.799 kr
Til butik

Smartwatch, som er med døgnet rundt og hjælper dig med at leve dit bedste liv

39 kr
Til butik

Garmin fenix 5 PLUS Sølv

4.063 kr
Til butik

Garmin Forerunner 735XT Grå, Sort

1.718 kr
Til butik

Garmin Forerunner 735XT Midnatsblå, Frostblå

1.990 kr
Til butik

Garmin vívoactive 4S

2.490 kr
Til butik

Aktivitetsmåler med et års batteritid til børn

379 kr
Til butik

Stilrent ur med indbygget aktivitetsarmbånd og pulsmåler

1.228 kr
Til butik

Analyserer automatisk dine daglige bevægelser, uanset om du går, kører, svømmer eller sover

1.145 kr
Til butik

Vandafvisende løbeur med pulsmåling, indbygget GPS og aktivitetsmåling døgnet rundt

1.045 kr
Til butik

Mål tempo, afstand og højde med den indbyggede GPS

1.395 kr
Til butik

Polar Step Sensor Bluetooth Smart

495 kr
Til butik

Suunto Spartan Ultra Stealth Hr Titanium Stealth-titanium

5.299 kr
Til butik

Hvilket aktivitetsarmbånd bør man vælge?

Inden du køber dit aktivitetsarmbånd er det vigtigt at du har gjort op med dig selv hvad du helt nøjagtigt ønsker at holde med og have som funktioner. Hvis du ønsker et armbånd udelukkende til sport og triathlon for eksempel, er det vigtigt du kigger efter om uret kan klare vand. Så er det også rart at vide om det har nok information omkring, hastighed, GPS, pulsmåling osv. Disse ure kan typisk også benyttes i hverdagen hvor du ovenikøbet kan holde øje med din nattesøvn og dermed få en forbedret nattesøvn. Går du rigtig meget op i løb og træning, bør du måske overveje en model med endnu flere funktioner end et aktivitetesarmbånd.

Ønsker du et aktivitetsur som blot holder øje med dine skridt i løbet af dagen? Eller ønsker du samtidig at kunne tracke din løbeture, etager trapper, cykling osv? Afhængig af hvad du ønsker, skal du finde ud af hvilken model passer bedst til dig.
Det vigtigste inden du køber dit aktivitetsarmbånd (aktivitetsmåler) er det at du finder ud af hvad du gerne vil vide noget om. Urene kommer med så mange funktioner og det kan i starten virke uoverskueligt, men her er det vigtigt at du holder styr på din egne mål. Desuden kan du fleste aktivitetsmålere benyttes som smarture og dermed kan du både tjekke mails, sms og kalender på dit håndled.

error: