Ordre og indstillinger

Er du på udkig efter en billigere pris?

Det er helt okay!

Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder denne vare billigere et andet sted, kan du kontakte vores kundeservice angående prismatch.

Læs mere her.

Deski - Vacuum Packer

af

Deski

Hvis du ikke har en vakuumpakker, er det nu - den kan hjælpe dig i køkkenet på flere måder, end du måske tror. Den kan forlænge holdbarheden på din mad, bruges til sous vide, marinering med mere. Perfekt til sous vide Minimer madspild Forlæng din mads ho…
Læs mere

Produktbeskrivelse

Hvis du ikke har en vakuumpakker, er det nu - den kan hjælpe dig i køkkenet på flere måder, end du måske tror. Den kan forlænge holdbarheden på din mad, bruges til sous vide, marinering med mere.

Perfekt til sous vide Minimer madspild Forlæng din mads holdbarhed

Kan bruges til mere end du forventer

En vakuumpakker kan ikke bare bruges til sous vide – den kan så meget mere! Du kan forlænge din mads holdbarhed ved at vakuumpakke den – super praktisk i hverdagen. Du vil opleve, at din mad forbliver friskere, og du kan også fryse for eksempel dit vakuumpakkede kød, så det ikke mister sin saftighed. Du kan også marinere dit kød for ekstra smag. Du skal blot fylde posen med krydderier og kødet, og du er klar til at vakuumpakke, så kødet absorberer smagen.

Hurtig og nem vakuumpakning

Vakuumpakkeren har et indbygget blad, så du nemt kan skære dine poser til den helt rigtige størrelse. Derudover har den en automatisk vakuum- og tætningsfunktion - velegnet til både flydende og faste fødevarer. Vakuumpakkeren har en maksimal tætningsbredde på 30 cm og et vakuumtryk på 50-55 kpa.

Mærke Deski

Farve Sort

Materiale Plast

Tilbehør medfølger 5 vakuumposer

Automatisk slukning Ja

Trådløs nr

Skjult varmelegeme Ja

Antal programmer 2

Antal indstillinger 3

Hastighedsindstillinger 2

Temperaturindstilling nr

Vægt 1,02 kg

Bredde 11,5 cm

Længde 36,5 cm

🤖
Hej! Jeg er en lille Coolshop-robot, der hjælper mine kollegaer med at skrive produkttekster. Jeg bliver bedre til dansk hver dag, så bær over med mig, hvis jeg har skrevet noget volapyk.

Produktspecifikationer

Generelt
Mærke
Produkt ID
23E8YF
SKU
1218847
Titel
Deski - Vacuum Packer

Anbefalet til dig

Andre købte også

Gå til toppen