Ordre og indstillinger

Er du på udkig efter en billigere pris?

Det er helt okay!

Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder denne vare billigere et andet sted, kan du kontakte vores kundeservice angående prismatch.

Læs mere her.

Emerio - Vaffeljern WM-124111

af

Emerio

Skab lækre hjemmelavede vafler på få minutter. Nyd duften og smagen af friskbagte vafler med Emerio WM-124111 Vaffeljernet. Dette køkkenredskab er designet til at lave sprøde og luftige vafler med lethed, så du kan forkæle dig selv med en hjemmelavet mor…
Læs mere

Produktbeskrivelse

Skab lækre hjemmelavede vafler på få minutter

Nyd duften og smagen af friskbagte vafler med Emerio WM-124111 Vaffeljernet. Dette køkkenredskab er designet til at lave sprøde og luftige vafler med lethed, så du kan forkæle dig selv med en hjemmelavet morgenmad eller snack, når som helst du ønsker det.

Med sine brugervenlige funktioner sikrer Emerio Vaffeljernet praktisk betjening og ensartede resultater. De non-stick plader garanterer problemfri løsning af vaflerne og nem rengøring, mens den justerbare temperaturstyring giver dig mulighed for at tilpasse bruning niveauet efter dine præferencer.

WM-124111 Vaffeljernet fra Emerio har et kompakt og pladsbesparende design, hvilket gør det ideelt til enhver køkkenbordplade. Den elegante og moderne rustfri stål-udvendighed tilføjer et strejf af elegance til din køkkenindretning. Indikatorlysene signalerer, når apparatet er forvarmet, og når vaflerne er klar til servering, hvilket sikrer perfekt timing og optimale resultater hver gang.

Dette vaffeljern giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige vaffelopskrifter, lige fra klassiske belgiske vafler til kreative variationer med forskellige toppings og fyldninger. Lad din kulinariske kreativitet skinne igennem og imponer din familie og venner med lækre hjemmelavede vafler.

Funktioner:

  • Non-stick plader for nem løsning af vafler og rengøring

  • Justerbar temperaturstyring for tilpasset bruning

  • Kompakt og pladsbesparende design

  • Rustfri stål-udvendighed for holdbarhed og stil

  • Indikatorlys for forvarmning og klar-til-servering notifikation

Emerio WM-124111 Vaffeljernet er det perfekte supplement til dit køkken, når du ønsker at lave velsmagende vafler med lethed. Uanset om du foretrækker søde eller salte vafler, vil dette vaffeljern hjælpe dig med at opnå den perfekte tekstur og smag hver gang. Forkæl dig selv og dine kære med glæden ved hjemmelavede vafler med Emerio WM-124111 Vaffeljernet.

Produktspecifikationer

Generelt
Mærke
Produkt ID
23G78C
SKU
1231275
Titel
Emerio - Vaffeljern WM-124111
Yderligere informationer
Tag

Anbefalet til dig

Andre købte også

Gå til toppen