Ordre og indstillinger

Er du på udkig efter en billigere pris?

Det er helt okay!

Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder denne vare billigere et andet sted, kan du kontakte vores kundeservice angående prismatch.

Læs mere her.

Deski - Sous Vide Cirkulator & Deski - Vacuum Packer - Bundle

Elsker du at forkæle dine gæster med lækkert veltilberedt mad? Og overvejer du at prøve dig frem i sous vide? Så skal du helt klart prøve denne sous vide tryllestav fra Deski. Nem betjening Lav perfekte bøffer hver gang Spækket med fede funktioner. Velti…
Læs mere

Produktbeskrivelse

Elsker du at forkæle dine gæster med lækkert veltilberedt mad? Og overvejer du at prøve dig frem i sous vide? Så skal du helt klart prøve denne sous vide tryllestav fra Deski.

Nem betjening Lav perfekte bøffer hver gang Spækket med fede funktioner

Veltilberedt mad - hver gang

Med en sous vide tryllestav bliver livet bare nemmere - eller i det mindste gør din madlavning det! Sous vide tryllestaven fra Deski giver dig mulighed for at lave godt mad hver gang. Så du kan roligt invitere gæster på middag uden at bekymre dig om, hvorvidt maden bliver en succes. Det er det med garanti, hvis du bruger sous vide-metoden. Du kan blandt andet lave de mest møre bøffer, den cremede bearnaise og saftige grøntsager.

Fede funktioner, der gør madlavningen nemmere

Sous vide tryllestaven fra Deski er spækket med fede funktioner, der gør madlavningen nemmere for dig. Den har en justerbar termostat og timer. Timeren kan justeres i op til 99 timer og 59 minutter, og temperaturen kan justeres fra 0 til 90 °C. Derudover har den en temperaturnøjagtighed på +/- 0,5 °C og en vandcirkulation på 8-10 l/min.

Staven er velegnet til alle beholdere med en minimumshøjde på 15 cm med en kapacitet på 6-15 liter og inkluderer en praktisk klemme til nem fastgørelse til beholderen. En anden smart funktion er, at staven automatisk slukker, når den indstillede tid udløber, eller når vandstanden falder under MIN-mærket.


Mærke Deski
Farve Sølv, Sort
Materiale Rustfrit stål, plast
Automatisk slukning Ja
Kapacitet 15
Kapacitetsenhed L
Trådløs nr
Skjult varmelegeme Ja
Antal programmer 1
Temperaturindstilling Ja
Vægt 1,2 kg
Højde 31,5 cm
Bredde 6,5 cm
Diameter 4,5 cm

Hvis du ikke har en vakuumpakker, er det nu - den kan hjælpe dig i køkkenet på flere måder, end du måske tror. Den kan forlænge holdbarheden på din mad, bruges til sous vide, marinering med mere.

Perfekt til sous vide Minimer madspild Forlæng din mads holdbarhed

Kan bruges til mere end du forventer

En vakuumpakker kan ikke bare bruges til sous vide – den kan så meget mere! Du kan forlænge din mads holdbarhed ved at vakuumpakke den – super praktisk i hverdagen. Du vil opleve, at din mad forbliver friskere, og du kan også fryse for eksempel dit vakuumpakkede kød, så det ikke mister sin saftighed. Du kan også marinere dit kød for ekstra smag. Du skal blot fylde posen med krydderier og kødet, og du er klar til at vakuumpakke, så kødet absorberer smagen.

Hurtig og nem vakuumpakning

Vakuumpakkeren har et indbygget blad, så du nemt kan skære dine poser til den helt rigtige størrelse. Derudover har den en automatisk vakuum- og forseglingsfunktion - velegnet til både flydende og faste fødevarer. Vakuumpakkeren har en maksimal tætningsbredde på 30 cm og et vakuumtryk på 50-55 kpa.

Mærke Deski

Farve Sort

Materiale Plast

Tilbehør medfølger 5 vakuumposer

Automatisk slukning Ja

Trådløs nr

Skjult varmelegeme Ja

Antal programmer 2

Antal indstillinger 3

Hastighedsindstillinger 2

Temperaturindstilling nr

Vægt 1,02 kg

Bredde 11,5 cm

Længde 36,5 cm

🤖
Hej! Jeg er en lille Coolshop-robot, der hjælper mine kollegaer med at skrive produkttekster. Jeg bliver bedre til dansk hver dag, så bær over med mig, hvis jeg har skrevet noget volapyk.

Produktspecifikationer

Generelt
Kampagne
Produkt ID
23E9ZD
SKU
1219513
Titel
Deski - Sous Vide Cirkulator & Deski - Vacuum Packer - Bundle
Yderligere informationer
Tag

Anbefalet til dig

Andre købte også

Gå til toppen