Facebook Pixel

Bemærk leveres uden klinge

Laguna Båndsav 14BX

Bemærk leveres uden klinge

Varenummer (SKU): LA-14BX
lagervare
17.995,00 kr. 14.396,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Da Lagunas båndsav 1412 kom på markedet i 2015, vandt den mange priser. Nu er 14BX kommet på markedet, der er en videreudvikling af den populære båndsav. Denne sav har en mere kraftfuld motor på 1,9 kW, tvilling udtrækningsporte og en solid ramme. Samtidig er der blevet tilføjet en kontakt ved foden og et stoppesystem til disken, som nemt stopper saven og hurtigt sætte motoren på pause. Den høje kvalitet, mulighed for et dybt snit og andre fantastiske funktioner gør den oplagt til brug af professionelle.

Laguna båndsav 14BX er en stærk sav, der helt sikkert lever op til dine behov. Saven består af en stærk ramme og en ligeså stærk motor på 1,9 kW. Den store overflade på 540 x 400 mm sikrer stabilitet, selv når du arbejder med store emner. 

Bordet kan vippes fra -7° til +45° grader. Det robuste hegn kan nemt justeres og placeres både vandret og lodret. Bordsaven er også udstyret med en pedal, der sikrer din sikkerhed. Ved et tryk på pedalen stopper motoren og får klingen til at stå stille.

Den nye pyramideformede løsning holder klingen på plads, selv når den er i sin fulde længde. Det sikrer et præcist snit selv på de emner, der kræver en lang klinge. Derudover har den et keramiskklingestyr til at fastholde klingen. Med 10 kontaktpunkter på klingen holdes den sikkert på plads og sikrer præcise snit hver gang. 

Den stærke motor genererer nok kraft til at kunne operere selv ved fuld skæredybde. Bordsaven er udstyret med et smart håndtag, der gør det nemt at skifte klinge endnu hurtigere og så har den en smart indikator, der kan vise, om klingen er monteret korrekt.

På bordet finder du et anslag, der flugter fint med overfladen. Låseskruen er monteren med en messingende, der sikrer, at anslaget ikke rykker på sig under brug. Målebåndet derpå er markedet i både centimeter og inches. Hi/Lo-funktionen på anslaget sikrer, at træet hele tiden er fastholdt uanset størrelse. De dobbelte vinduer gør det muligt at tjekke både tryk og forløb, imens maskinen kører. 

Støvudsugning er vigtig for dit helbred, når du arbejder med træ. På båndsaven finder du to støvudsugningshuller på hver 100 mm i diameter. En af dem er placeret under bordet med en deflektor, der sender støvet ind i opsamlingsporten, inden det kommer i kontakt med det nedre hjul og andre bevægelige dele. Det sikrer længere holdbarhed for maskinen. Den anden er placeret mere traditionelt ved kabinens bund.

Det får du med 14BX båndsaven fra Laguna:

• Fodpedalbremse stopper hurtigt klingen.
• Keramisk klingestyr.
• Balancerede hjul af støbejern.
• Stærk robust ramme.
• Spændearm bag på saven.
• Præcis og jævn højdejustering.
• Robust justerbart guide.
• Bordhældning -7° til +45°.
• Hjulbørste
• Kan udstyres med et praktisk mobilt stativ.

Teknisk data

Produktnummer 14/BX
Motor (Induction) 1800w (2.5hp)
Strømforsyning 220-240V / 50Hz / 1 phase
Maxmimal skæring dybde 330mm (13")
Hjulstørrelse (Cast Iron) 355mm (14")
Throat bredde 340mm (13.6")
Maximal skærebredde med anslag 310mm (12")
Hegn Højde (Hi/Lo) 140mm / 12mm (5.5" / 0.5")
Bordstørrelse (Støbejern) 400mm x 546mm (16" x 21.5")
Bordhældning -7 degrees to +45 degrees
T-Track til valgfri vinkelanslag 19mm to 25mm (3/4" to 1")
Længde på klinge 2,921mm (115")
Minimal klinge bredde  3mm (1/8")
Maximal klinge bredde 19mm (3/4")
Klinge Guide (Above and Below Table) Laguna 5 Piece Ceramic
Anbefalet Breaker størrelse 16 Amp
Strømkabel 1.8m with UK 3 pin plug
Støvudsugningshuller 100mm (4") x 2
Gulv til bord højde 965mm (38")
Vægt (netto / forsendelse) 123kg / 150kg
Dimensioner samlet (BxDxH) 755mm x 713mm x 1790mm

Dimensioner forsendelse (BxDxH)

1860mm x 660mm x 640mm
Producentens Garanti 1 År

Leveres med:
• Parallelt anslag.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: LA-14BX

Laguna Båndsav 14BX

17,995.00 DKK

Anbefalede produkter