Varen er desværre ikke længere til salg.
Se vores udvalg af varer inden for samme område.
{{totalNumberOfHits()}} varer -

Vandglas for enhver smag

Mangler du vandglas, eller er du på jagt efter nogle nye? Så er du kommet til det rette sted. På Coop.dk Shopping finder du et stort udvalg af flotte vandglas i forskellige størrelser, designs og prisklasser, så du kan med sikkerhed finde nogle glas til vandet, der falder i din smag.

Du finder alt fra hverdagsvandglas til stilfulde drikkeglas til festlige lejligheder. Uanset hvilke du vælger, er du sikret et glas i høj kvalitet.

Servér vandet i flotte glas

Vandglas er blandt de glas, som vi bruger allermest. Uanset om du dækker bord til et almindeligt hverdagsmåltid eller til en festlig lejlighed, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af borddækningen, så skal der oftest vandglas på bordet – hvad end det er til almindeligt postevand, saftevand, sodavand eller andre læskende drikke.

Mange glas indgår i en serie – og det er også tilfældet med vandglas. Så hvorfor ikke vælge drikkeglas, der passer sammen – ikke kun vandglassene individuelt, men også med de ølglas eller vinglas, du eventuelt sætter på bordet.

Køb dine drikkeglas online på Coop.dk Shopping

På Coop.dk Shopping forhandler vi et bredt udvalg af drikkeglas til både hverdag og fest. Udover drikkeglas forhandler vi også mange andre glastyper. Se hele udvalget af glas her.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen