Bedste Braun barbermaskiner i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Braun
7899cc
Klik
2. Braun
9295cc
Klik
 3. Braun
9240s
Klik
 4. Braun
5090c
Klik
 5. Braun
WF2s
Klik

Læs mere om bedste braun barbermaskiner

Braun barbermaskine er nogle af de mest populære barbermaskiner på markedet, og dette er med god grund. Braun laver nemlig nogle rigtig gode barbermaskiner, som er lavet i høj kvalitet og sikrer mange tusindvis af barberinger fremover. I følgende afsnit kan du læse mere om de forskellige braun barbermaskiner og finde den bedste pris.

 

Braun 7899cc

Testvinder 2017 hos Råd & Rón
Fuld funktionel under vand
Automatisk renseprogram i rensestation
Medfølgende rejsetaske

Om produktet

Braun 7899cc er en populær barbermaskine og en af topmodellerne på markedet. Som det kan ses fra billedet er barbermaskinen designet i et flot sølv design, som er meget tiltalende. Til produkter medfølger en del ting, selve pakken består af 1. stk barbermaskine, 1 rense- og opladestation, 1 rengøringspatron, 1 normal oplader, en rejsetaske og en rensebørste. Med alt dette grej bør du være klar til at opnå en god barbering det næste meget lange tid. Som du kan se på prisen, så ligger denne Braun barbermaskine i den høje rent prismæssigt, men man får også meget barbermaskine for pengene. Selvom du betaler mere end en god skraber, så vil barbermaskinen klart have langt flere barberinger i sig på lang sigt.

Funktioner

Barbermaskinen er spækket til med de nyeste funktioner som Braun har udviklet. Først og fremmest så er barbermaskinen udstyret med en meget præcis hårtrimmer med ekstremt præcise blade. Bladende trimmer også hårene via bagsiden og dette giver en meget tæt barbering, specielt når den bliver brugt fra siden af.

Når du skal barbere dig svære steder som eksempelvis under næsen eller på hagen, så kan du med fordel benytte dig af en funktion som Braun kalder “Precision HeadLock”. Funktionen betyder at du kan låse shaverhovedet, så det ikke kan vippe frem og tilbage – dermed kan du langt bedre kontrollere barberingen.

En anden ting som er værd at fremhæve er Brauns garanti omkring 100% vandtæthed. De lover at du oplever den tyske ingeniørkvalitet fra aller bedste side, eftersom barbermaskinen er vandtæt op til 5 meter. Dette giver en del frihed, da man så med fordel kan barbere sig under badningen og dermed slå to fluer med et smæk.

Anmeldelser

Der er ingen tvivl om at Braun 7899cc har høstet ekstremt positive anmeldelser, fra stort set alle som har anmeldt barbermaskinen. Hvis vi ser på Brauns egen hjemmeside, så har barbermaskinen opnået en score på 100% recommended. Med andre ord betyder det at alle de personer (+150), som har anmeldt barbermaskinen kan anbefale den. Dette kan dog også ses på de scores som folk giver den – i gennemsnit har Braun 7899cc fået 4.5/5 i bedømmelskriteriet “værdi for pengene” og 4.67/5 i kriteriet “kvalitet”. Klik dig selv ind på hjemmesiden for at læse om hvor positive bedømmelserne er.

De gode anmeldelser stopper bestemt ikke her. Også hos internetgiganten Amazon er barbermaskinen blevet anmeldt. Her har den endnu engang fået gode anmeldelser – nemlig 5 ud af 5 mulige stjerner, baseret på flere kundeanmeldelser. Mange folk skriver at det er den bedste barbermaskine de har haft og at man opnår en ekstremt tæt og god barbering. Derudover så er der også mange som fremhæver barbermaskinens gode batteritid, som er helt op til 50 minutter.

Er du endnu ikke overbevist om at Braun 7899cc er den rette barbermaskine for dig, så klik dig ind hos en af forhandlere længere oppe, og læs endnu mere om den smarte barbermaskine.

 

Braun 9295cc

100% vandtæt – op til 5 meter
50 minutters trådløs barbering
Automatisk renseprogram i rensestation
Medfølgende rejsetaske

Om produktet

Med Braun 9295cc er der tale om en af de absolutte topmodellerne fra Brauns prestigefyldte serie 9. I serie 9 har barbermaskinerne en endnu højere kvalitet og endnu flere smarte funktioner. Som det også kan ses fra billedet overfor, så har maskinen et utrolig indbydende design bestående af et meget moderne krom design. Med til barbermaskinen får du både en rense- og ladestation, en rejsetaske samt diverse andre ting. Der er ingen tvivl om at der er tale om en luksusbarbermaskine, hvor du får rigtig mange funktioner, hvilke vi gennemgår i næste afsnit.

Funktioner

Eftersom barbermaskinen har rigtig meget teknologi indbygget i sig, har vi valgt kun at skrive om de mest innovative. Hvis du vil læse endnu mere om barbermaskinen, kan du altid klikke dig ind til en af de pågældende forhandlere. Den første funktion som vi vil fremhæve er at barbermaskinen er udstyret med Brauns “SyncroSonic” teknologi. Teknologien er meget avanceret og er blevet patenteret af Braun. Det som teknologien gør er at den læser dit skæg og dermed indstiller sig til at barbere dette på bedst mulig vis. Dette gøres ved at teknologien tjekker skæggets tæthed 160 gange pr. minut – og giver ekstra kraft præcis der, hvor der er brug for det.

En anden smart funktion er barbermaskinens “10-D fleksible” barberingssytem. Denne funktion betyder at der sidder fleksible skæreelementer på det 10-vridende svinghoved. Funktionen er lavet for at sikre at du får maksimal hudkontakt for en mere grundig barbering. Med andre ord, så vil barbermaskinen tilpasse sig din hoved, når du kører barbermaskinen rundt på de svære områder under næsten og på hagen.

Anmeldelser

Barbermaskinen har hos den danske forhandler WhiteAway fået 5 ud af 5 stjerner. Kunden som har anmeldt produktet skriver at barbermaskinen ligger godt i hånden og at den laver en virkelig lækker og tæt barbering. Kunden anbefaler barbermaskinen. Hos den store amerikanske kæde BestBuy har hele 500 mennesker anmeldt produktet. De mange mennesker har samlet set givet produktet 4.6 ud af 5 stjerner, hvilket er et rigtig godt resultat. Udover den høje bedømmelse, så ville hele 94% anbefale produktet til en ven. Det er meget forskellige hvad folk fremhæver om barbermaskinen, men de ting som især går igen er at den laver en utrolig tæt barbering, den er nem og bruge og rensestationen er perfekt i en travlt hverdag.

 

Braun 9240s

100% vandtæt – op til 5 meter
Gummigreb for sikker brug
LED display m. batteriindikator
Medfølgende rejsetaske

Om produktet

En barbermaskine fra Braun som er designet til at give dig en tæt barbering. Denne barbermaskine er fra Brauns serie 9, som er de barbermaskiner med flest funktioner. Barbermaskinen er designet i et moderne design i sorte og blå farver. Med til barbermaskinen får du en normal oplader, en opladestation, en rejsetaske og en rensebørste. Bemærk at du altså ikke får Brauns smarte rensestation med, som du gør ved nogle af de andre barbermaskiner. Som det er også er tilfældet med de andre barbermaskiner fra Braun, så får du her en barbermaskine som er spækket med mange af de nyeste funktioner fra Braun, som alle er med til at sikre den gode barbering.

Funktioner

Da vi tidligere skrev at denne barbermaskine sikrer en god barbering, så var det ikke for sjov. Braun er nemlig gået til utrolige længder med deres udvikling af barberingshovedet. Barberingshovedet består af 5 forskellige dele, hvor hver enkel har sin fordel. En af de vigtigste 5 dele er “HyperLift&Cut trimmer” bladet, som sørger for at løfte hårene og barbere dem som ligger fladt ned. Et andet vigtigt blad er Brauns “Direct&Cut trimmer”, som sørger for at rette og barbere hår, som vokser i forskellige retninger.

Barbermaskinen er også udstyret med Brauns patenterede SyncroSonic teknologi, som måler dit skægs tæthed og herefter automatisk skruer op for bladenes barberingshastighed. Netop denne teknologi er ekstremt innovativ og er en af grundende til at mange vælger en Braun barbermaskine.

Anmeldelser

På Brauns engelske side har Braun 9240s fået omkring 100 brugeranmeldelser med en samlet score på 4,3 ud af 5 mulige. De fleste mennesker er meget positive overfor barbermaskinen og skriver, at det er en af de bedste barbermaskiner de nogensinde har haft. Folk fremhæver især barbermaskinens gode byggekvalitet og dens støjniveau som er markant mindre, end andre tilsvarende barbermaskiner.

Også hos den danske forhandler Elgiganten har barbermaskinen fået gode anmeldelser. Her har barbermaskinen fået 4.7 ud af 5 stjerner, hvilket også er et rigtig fint resultat.

 

Braun WF2s

100% vandtæt
Trådløs barbering
LED display m. batteriindikator
Oplader på en time

Om produktet

En barbermaskine fra Brauns serie 5. Denne barbermaskine har selvsagt ikke lige så mange funktioner som Brauns højere serie, men derfor kan den sagtens give dig en god barbering. Barbermaskinen er designet i en flot moderne blå farve og selve powerknappen er ligeledes blå. Når du køber barbermaskinen, vil du i boksen kunne finde følgende tilbehør. En beskyttelseshætte, en oplader og en rensebørste.

Funktioner

Barbermaskinen har en udvidelig trimmer, som du kan skubbe ud fra bagsiden af barbermaskinen. Trimmeren kan eksempelvis bruges til at trimme dit skæg eller bakkenbarter med. Dette er en smart funktion som altid sikrer at du altid har en trimmer tæt på dig. En anden funktion som er værd at nævne er barbermaskinens “OptiBlade” – dette dækker over selve maskinens barberblade. Braun har udviklet på disse blade i over 50 år, og dette er den nyeste generation, som barberer mere og tættere hår end nogensinde før.

Anmeldelser

Barbermaskinen har hos den danske forhandler WhiteAway fået 5 ud af 5 stjerner. Personen som har anmeldt barbermaskinen fremhæver især at den er meget let, vandtæt og at den giver en yderst glat barbering.

 

Braun 5090cc – Kan skylles efter brug

Kan skylles under vand
Arbejdstid på 45 min.
★★★★★ hos WhiteAway
Topscorer hos TopTenReview.com

 

Kan vaskes under vand efter brug

Denne barbermaskine fra Braun er en af deres meget populære modeller. Barbermaskinen har en aktionstid på 45 minutter, som burde være mere end nok tid til selv den meget lange barbering. Når det er tid til at oplade barbermaskinen igen så kan den blive fuldt opladt på 60 minutter, før den er klar til brug igen. Hvis du skulle være så uheldig at barbermaskinen løber tør før strøm imens du bruger den, så er det også muligt at bruge den med den medfølgende ledning imens den bliver opladt.

Når du er færdig med din barbering så er det tid til at den skal vaskes og rengøres. En ting er at du blot kan benytte dig af den medfølgende rensestation, men du kan også blot rengøre den under vandet. Du skal skylle barbermaskinen under varmt vand, så du er sikker på at alt bliver rengjort hurtigst muligt. Hvis du er på jagt efter en barbermaskine som kan bruges under vand, kan du her se en oversigt over de bedste vandtætte barbermaskiner.

 

Braun barbermaskiner er god kvalitet

Braun er kendte for deres ekstremt høje tyske ingeniørkvalitet og dette afspejler sig i den grad i deres produkter. Når du køber en Braun barbermaskine kan du være sikker på, at du får et produkt som er i bedste kvalitet. Netop denne egenskab kombineret med en enormt høj value for money, gør at deres barbermaskine er så populære. Du får ikke andet produkt til samme pris, som har lige så mange smarte egenskaber. Der er ingen tvivl om at Braun dominerer markedet for barbermaskiner, hvilket også afspejler sig i de mange rigtig gode anmeldelser, som deres produkter får.

 

Hvordan renser du en Braun barbermaskine?

I mange af Brauns topmodeller medfølger der en rense- og ladestation. Denne rensestation kan rent faktisk rense barbermaskinen mere effektivt, end normalt vand fra vandhanen kan. Rensestationen sørger at rengøre barberhovedet totalt, herefter tørrer stationen automatisk barbermaskinen og smører den, så den er perfekt klar til næste barbering. Det bliver ikke meget nemmere end med en rensestation fra Braun.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.