Bedste Bosch elkedler i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Bosch
TWK8611P
Klik
2. Bosch
TWK3A051
Klik

Læs mere om de populære Bosch elkedler

Her kan du læse mer eom de mest populære Bosch elkedler. Afsnittet gennemgår de modeller, som der er listet i tabellen overfor. Du vil samtidig kunne finde den forhandler, som sælger produktet billigst på markedet. Hvis du kender en forhandler som ikke er listet, men som sælger produktet, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 

Bosch TWK8611P – Testvinderen

Om produktet

Der er her tale om en af Bosch’s topmodeller. Modellen kommer med et meget moderne design og smarte funktioner. Der kan bl.a. nævnes muligheden for at varme vandet, på fire forskellige trin, alt efter hvor varmt man ønsker det. Læs mere om elkedlen i nedenstående tekst.

Der er ikke en finger at sætte på designet, som er meget moderne. Designet består af et sort håndtag, en hvid grundfarve og børstet stål på toppen. Elkedlen er lavet i holdbare materialer, som føles solide og af god kvalitet. Er denne model ikke lige noget for dig, så kan du se om den kan finde en anden flot elkedel på forsiden.

Funktioner

Den helt store og vigtigste funktion ved denne elkedel, er den temperaturkontrol. Kontrollen giver dig mulighed for at sætte elkedlen til at varme op, på fire forskellige temperaturer (henholdsvis 70, 80, 90 og 100 grader). Funktionen er smart, da man kan have forskellige opgaver elkedlen skal bruges til – det kunne være at du skal bruge 70 grader til en varmpude og 90 grader til din te.

Varmebasen som elkedlen skal sættes ovenpå, er der hvor temperaturen skal vælges inden du starter elkedlen. Varmebasen skal sættes til en stikkontakt med selve elkedlen er helt ledningsfri, hvilket sikrer at den er nem og betjene, når vandet skal hældes ud.

Da modellen er en af af Bosch’s topmodeller, så er der selvfølgelig også tænkt over sikkerheden. De forskellige sikkerhedstiltag Bosch har lavet er, at elkedlen slukker automatisk, når vandet er kommet i kog, at den slutter automatisk når låget åbnes og at den ikke kan blive overophedet.

Vandkapaciteten for elkedlen er på 1,5 liter, hvilket er ganske fint – vi har både set modeller som havde mere og modeller som har mere. Med de 1,5 liter vil du være i stand til at bruge elkedlen, i de fleste opgaver hvor der skal bruges varmt vand.

Såfremt 1,5 liter ikke er nok til dig, så kan du hurtigt koge en ekstra omgang, da maskinen har en effekt på 2200 watt, der sikrer at vandet hurtigt bringes i kog.

Anmeldelser

Først og fremmest har elkedlen vundet i en test, som blev foretaget af forbrugerrådet TÆNK. I denne test blev elkedlen testet op imod mange andre modeller, og blev målt på mange forskellige parametre. Det er derfor flot at komme ud af testen som vinder, hvilket også understreget dens value for money.

Elkedlen er også blevet anmeldt hos forhandleren Wupti (nyt vindue). Her er der 3 brugere som samlet har givet 3.7 ud af 5 stjerner. Grunden til at elkedlen ikke får en højere score er, at der er en som kun giver den en stjerner, da en knap blev defekt. Vi mener ikke at dette bør have indflydelse på selve elkedlen, da der altid er mulighed for defekter ved elektronik.

Også hos forhandleren Komplett (nyt vindue) er elkedlen blevet anmeldt. Her har den fået 4.5 ud af 5 stjerner, hvilket også er utrolig flot. Som udgangspunkt fremhæver brugerne det samme, som vi også har skrevet om elkedlen, nemlig dens mange funktioner samt flotte design.

 

Bosch TWK3A051

Om produktet

En simpel og meget enkel elkedel fra Bosch. Elkedlen byder ikke på de vilde funktioner, men virker som den skal. Elkedlen har en kapacitet på 1 liter, hvilket ikker er meget, hvis du skal bruge den til andet end te/kaffe. Læs med i følgende tekst, hvor vi gennemgår mere om den.

Designet på elkedlen er konservativt og meget diskret. Størstedelen af designet er lavet i en hvid farve. Da designet er meget diskret, så vil det også passe godt ind i langt de fleste køkkenet. Bunden er lavet i rustfrit stål, som bl.a. betyder at den er meget nem at rengøre.

Funktioner

Elkedlen har en funktion som gør det muligt, at låse låget og dermed gøre en meget sikker. Denne funktion ville især være nyttig hvis du har små børn i huset. Udover låsen så har elkedlen også andre sikkerhedsfunktioner såsom tørkogningsbeskyttelse, overophedningsbeskyttelse, auto sluk og automatisk afbrydelse, ved løft fra varmebasen.

Du skal ikke tænke over nogen ledninger, når du løfter elkedlen. Der er selvfølgelig en ledning, som forbinder varmebasen med en stikkontakt, men selve elkedlen kan løftes uden at være tilsluttet en ledning. Dernæst så har varmebasen en 360 graders funktionalitet, som betyder at der er ligemeget hvilken vej elkedlen sættes ned på varmebasen, den vil kunne varme ligemeget hvilken vej den drejes.

Den samlede vandkapacitet for elkedlen er på 1 liter. Der er derfor tale om en mindre og kompakt elkedel, som ikke er til de helt store opgaver. Skal du eksempelvis blot varme vand til en kop kaffe, te eller andet, som ikke skal bruge mere end 1 liter vand, så klarer den jobbet fint.

Anmeldelser

Hos den tyske del af Amazon (nyt vindue), er elkedlen blevet anmeldt af 7 forskellige brugere. Brugerne er ikke overvejende glade og har således givet elkedlen 3.3 ud af 5 stjerner. Det er primært dens kvalitet og mangel på funktioner, som bliver fremhævet af dem som giver en dårlig score.

 

Bosch elkedel – Invented for life

Bosch er en kendt producent i Danmark, som sælger et stort udvalg af elektroniske produkter, herunder elkedler. Bosch laver mange forskellige typer af elkedler og vi har samlet mest relevante og har givet dem en individuel score. Vil du vide mere om de enkelte elkedler, kan du med fordel klikke dig ind på en af kedlerne, for at læse meget mere om produktets funktioner, samt andre relevante oplysninger

Bosch har et slogan som lyder “Bosch – Invented for life“. Med det mener de, at man skal vælge Bosch produkter på grund af måden det gør dit liv og din hverdag nemmere på. De laver produkter, som du har brug for i hverdagen og produkter som er nemme at have med at gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.