Oversigt over Bosch brødristere

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Bosch
TAT8613
Klik

 

 

Læs mere om Bosch brødristere

Bliv klogere på de forskellige brødristere fra Bosch i nedenstående afsnit.

 

Bosch TAT8613

Om produktet

Her har vi en brødrister fra Bosch, som har en avanceret risteteknologi og flere smarte funktioner. De vil blive gennemgået nedenfor, men der kan blandt andet nævnes MirrorHeating, AutoHeat Control, brødopløfter med hi-lift og optønings- og ristefunktion.

Denne Bosch brødrister [nyt vindue] er udarbejdet i en enkelt design i sort og rustfrit stål, som passer ind i de fleste hjem. Bosch er kendt for at lave nogle kvalitetsvarer, som kan anskaffes til en god pris. I konklusionen kan du se om det er et produkt vi anbefaler eller ej.

Funktioner

Som nævnt ovenfor har denne Bosch brødrister flere smarte funktioner. Den ene er automatisk varmestyring. Automatisk varmestyring anvender en sensor til overvågning af temperaturen, og bruger så denne information til hele tiden at justere den tid, det tager at riste brødet — du får perfekt, gyldent ristet brød hver gang.

Derudover har denne model teknologien de kalder spejlopvarmning, ”MirrorHeating”. Spejlopvarming giver perfekt ristet brød hver gang — den skaber varme med fire varmeelementer i quartzglas og reflektorer for at kaste varmen tilbage mod brødet og fordele den jævnt på overfladen.

Denne Bosch brødrister har også en løft, som gør at du altid kan få fat i brødet, som kan være meget anvendeligt. Tidligere havde man ikke denne funktion, og folk brændte enten sine fingre for at få fat på brødet, eller brugte en gaffel til at få brødet op. Dette er vi heldigvis ude over nu. Desuden frarådes det på det kraftigste at bruge gaffel til at fange ens brød op.

Til sidst skal det nævnes at modellen har en udtageligt brødkrumme-bakke, så du altid kan tømme brødristeren for krummer. Det kan være ganske besværligt at tømme brødristere, som ikke har denne funktion, da man så skal til at vende brødristeren på hovedet, mens man rusker i den.

Brugertest

De fleste brugere, som har købt denne brødrister, giver den ganske gode karakterer. På WhiteAway.com får brødristeren 4,7 ud af 5 stjerner, baseret på 9 anmeldelser. En af brødristeren købere skriver: ”Brødristeren er nem at betjene og rister jævnt over hele brødskiven. Brødristeren bliver ikke varm på ydersiden – i det hele taget en god lille brødrister.”

På Amazon.co.uk [nyt vindue] har brødristeren fået langt over 360 anmeldelser, hvor den får hele 4,2 ud af 5 stjerner. Dette må siges at være meget godt, og giver hermed en indikation om, at brødristeren fra Bosch leverer varen.

 

Bosch brødrister – Den tyske kæmpe

Bosch er en kendt producent i Danmark, som sælger et stort udvalg af elektroniske produkter, herunder brødristere. Bosch laver forskellige typer af brødristere og vi har samlet de mest relevante og har givet dem en individuel score. Vil du vide mere om de enkelte brødristere, kan du med fordel klikke dig ind på en af risterne, for at læse meget mere om produktets funktioner, samt andre relevante oplysninger.

Bosch har et slogan som lyder “Bosch – Invented for life“. Med det mener de, at man skal vælge Bosch produkter på grund af måden det gør dit liv og din hverdag nemmere på. De laver produkter, som du har brug for i hverdagen og produkter som er nemme at have med at gøre. Bosch laver gode brødristere og du kan få meget value-for-money ved at købe sådan en. Hvis du ikke kan lide designet, kan det være, at en KitchenAid brødrister er mere dig.