Bordlampe

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Banker
Eglo
Klik
2. DripDrop
DyrbergLarsen
Klik
3. Flowerpot VP3
Verner Panton
Klik
4. Mr. Wattson
Piffany Cph.
Klik
5. JWDA marmor
Menu
Klik

Læs mere om de populære bordlamper

At købe en flot bordlampe er alfa omega, vi har netop af denne grund samlet et udvalg af flotte bordlamper, så du kan finde en som passer til lige netop dit hjem og behov. Der er stor forskel på hvordan lyser falder fra en bordlampe. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du eksempelvis ønsker en bordlampe, som blot står “og ser godt ud”, eller om du ønsker en bordlampe der kaster en hårdt lys, som man skal bruge når der arbejdes ved skrivebordet.

 

Eglo bordlampe i grøn og messing

Om produktet

Er du på jagt efter en smart bordlampe som er lavet i et “retro look”, så vil dette være et godt bud. Lampen er designet i vaskeægte 60’er bankmand stil og vil pryde et moderne hjem som et vintage-inspireret hjem. Hele bordfoden er lavet i messing og den grønne 3-lags glasskærm fuldender i den grad stilen. 

Du skal ikke om bag bordet for at tænde og slukke lampen, dette kan gøres via tænd/sluk afbryderen som hænger ned fra lampen. Lampen har en fatning som er kompatibel med E27 og understøtter også LED.

Inde hos Coop Shopping hvor lampen forhandles har den fået særdeles gode anmeldelser. Her har den fået hele 4.7 ud af 5 stjerner, hvilket næsten ikke kan blive bedre. En kunde skriver eksempelvis: “Meget flot med den grønne skærm, giver god belysning og stemning i rummet, engelsk stil.”

 

DripDrop fra DyrbergLarsen

Om produktet

Her er tale om en flot og unik bordlampe fra DyrbergLarsen. Lampen er designet af danske Frank Kerdil, hvilket er et stort plus, da han er kendt for hans udfordrende stil. Som det kan ses ud fra billedet af lampen, så er dette design også meget specielt. Lampehovedet er bygget op omkring et stativ, hvorpå der er sat 40 blade, så formen ligner en lotusblomst. 

Lampen giver et fantastisk lys, da der er mange bløde udgange for lyset at trænge ud fra. Lampen vil derfor egne sig særligt godt til et læsehjørne eller til at skabe stemningslys i rummet. Lampeforden er lavet af børstet stål og fra den går en 1,5 m. klar plastledning, hvor lampen kan tændes og slukkes fra.

 

Flowerpot VP3 bordlampe i hvid

Om produktet

Flowerpot VP3 i hvid er en vaskeægte designklassiker. Lampen er designet af Verner Panton og produceret af det danske firma &tradition. Lampen er designet i en smuk hvid farve, som passer ind i ethvert hjem. Selve designet består af to cirkler inde i hinanden, som giver illusionen om at de svæver frit.

Flowerpot er inspireret af 60’er og 70’ernes flower power revolution og kan derfor fås i et hav af forskellige farver. Hvis du derfor er på jagt efter en anden farve end hvid, så er der rig mulighed for dette. Selve lampen har en total højde på 50 cm. og 23 cm. i diameter. Den vejer 4,5 kg. og du tænder og slukker den fra en plast ledning.

 

Mr. Wattson bordlampe sort

Om produktet

En sjov og anderledes lampe fra Piffany Copenhagen. Lampen hedder ‘Mr. Wattson’ og det helt unikke ved lampen er, at den kan bøjes på flere forskellige leder. Du kan således selv bestemme hvordan du vil placere den i hjemmet. Skal den placeres med fødderne ud over en vindueskarm, skal den sidde på en skænk eller noget helt tredje – det er op til dig. Mr. Wattsson lampen fås også i flere farver og er fremstillet i asketræ og aluminium.

 

JWDA Menu bordlampe i hvid marmor

Om produktet

Flot og eksklusiv bordlampe fra Menu. Lampen er designet af Jonas Wagell og er en del af JWDA-serien, som fås i mange varianter. Lampen er inspireret af af gamle olielamper og skabt i enkle materialer – glas, beton, marmor etc. Materialevalget gør lampen delikat og rå på samme tid. Den simple udtryk gør også at lampen passer ind i mere eller mindre alle slags indretninger.

 

Hvilken bordlampe skal jeg købe?

Hvilken bordlampe du skal købe kommer helt an på hvad du skal bruge bordlampen til. Hvis du skal bruge bordlampen til eksempelvis et arbejdsrum, så er det vigtigt at lampen kan give en skarpt ensrettet lys. Derudover skal lyset også kunne retningsbestemmes, da du også kan ende med at have brug for dette.

Hvis bordlampen derimod blot skal bruges som en led i din indretning, så er den nogle helt andre parametre du skal kigge efter. Her er det vigtigste først og fremmest designet. Du skal finde den bordlampe med det design, som vil passe bedst ind i din indretning. Der er lamper som er meget dominerende i et rum og virkelig står ud – dette kunne eksempelvis være en lampe i skrigende rød eller en lampe i guld. Du skal derfor på forhånd gøre op med dig selv, hvor “dominerende” lampen skal være i din indretning. Det gode ved bordlamper er, at de typisk ikke er særlig store. Det er derfor den perfekte mulighed for at lege med indretningen og give rummet et nyt look.

Slutteligt skal du også overveje hvor mange penge du vil bruge på en bordlampe. Der er designerlamper som koster mange penge, her betaler du både for navnet med også for de dyre materialer der er brugt og så er der mindre kendte lampemærker, hvor du betaler knap så meget. Det gode ved designerlamper er at de typisk holder prisen rigtig godt, du vil derfor altid kunne sælge den brugt, hvis du af den ene eller anden årsag ønsker at sælge den.

De mere billige lamper er efterspørgslen typisk ikke så høj efter, derfor kan det godt være svært at komme af med disse igen, hvis man ønsker at skifte ud – dette er også noget man skal have med i overvejelserne. Netop af denne grund anbefaler vi at du tager ud og ser lamperne fysisk, inden du beslutter dig for, hvilken en du skal købe til hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.